FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2019, 14:30

Ma ovo neko hakovo Namu profil, raspadamo se ljudi.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 jun 2019, 14:32

treba nama Dinokio Muco Ibrakovic fuj fuj fuj ne zasluzujemo bolje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 jun 2019, 14:35

Jel neko zna koliko je tezak ovaj vlasnik rijeke, i kolika je procentualno posjecenost njihovih tribina

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jun 2019, 14:42

Buducnost je napisao/la:Procitaj te sta je Nam napisao na svom FB profilu i bit‘ ce vam malo jasnija situacija. Pusti te nase kvazi-novinare..
Ima li iko da postavi tu Namovu izjavu ili gdje da je nađem-o
Sarajevo ljubavi moja!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 22 jun 2019, 14:43

Pozdrav za bracu koja me jucer podrzavala ovdje.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 jun 2019, 14:43

nukleusmember je napisao/la:po ovom namovom statusu ministarstvo investicija vijetnama koči a ne naša centralna banka?

VVVBK
Tako ispade.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 22 jun 2019, 14:44

sekac je napisao/la:
Buducnost je napisao/la:Procitaj te sta je Nam napisao na svom FB profilu i bit‘ ce vam malo jasnija situacija. Pusti te nase kvazi-novinare..
Ima li iko da postavi tu Namovu izjavu ili gdje da je nađem-o
Lại Bóng đá một chút nhé.

Hôm nay, các chàng trai FC Sarajevo với đầy đủ đội hình mạnh nhất đã lên đường tới Slovenia để tập huấn và thi đấu 03 trận giao hữu với các đội FK Patizani, Slovacko và Domzale trước khi gặp trận lượt đi sơ loại Champions League với Celtic.

Việc chậm lương và visa như các báo Việt nam đã được thống nhất với CLB Cardiff city hổ trợ chuyển trước trong khi chờ hướng dẫn từ Bộ Kế Hoạch Đầu tư và Ngân hàng nhà nước Việt nam tiến hành mọi thủ tục nhanh nhất.

Sau khi làm việc giữa Celtic và CLB trận lượt đi sẽ đá trên sân Nhà của Sarajevo vào ngày 9/7 lúc 19h45 và trận lượt về sẽ diễn ra vào ngày 17/7 cũng lúc 19h45. Như vậy việc đá trên sân nhà trước giúp cho các chàng trai màu Mận chín kịp thời gian hoàn tất mọi thủ tục visa đến Scotland.

Mấy hôm nay, mình nhận được rất nhiều điện thoại hỏi về câu nói có nhắc tên mình của Bầu Đức. Thực sự mình trân trọng điều a Đức dành cho mình. A Đức là một Doanh nhân lớn, có nhiều đóng góp, đặc biệt là về bóng đá cho nước nhà. Bất cứ người Anh nào, như a Thắng, a Kiên, a Hiển và a Đức mà nếu mình gặp, được các anh khen hay góp ý , mình đều ghi nhận và cảm thấy ấm áp

Tuy nhiên, Đại hội LĐBD mới diễn ra mấy tháng và mình đã thất cử . Với mình nó coi như khép lại việc tham gia Liên đoàn vì thời gian một nhiệm kỳ không ngắn mà mình thì sắp già hihihihi nhưng bóng đá luôn trong tim. Mình tài trợ chính cho CLB TPHCM nơi mình sinh sống, mình tài trợ cho futsal Quảng nam quê hương mình và điều hành CLB của Mình và tham gia thành viên của các CLB khác của tập đoàn.

Bóng đá là hạnh phúc của mình và ước mơ World cup cho Việt nam luôn ở trong tim. Yêu bóng đá và làm vì bóng đá ai là công dân Việt nam cũng đều là được.

Hôm nay đọc báo với các tiêu đề mình hơi chạnh lòng, nhưng đó là quy luật , có lẽ mình làm chưa tốt , chưa kinh nghiệm khi điều hành từ xa CLB nước ngoài ...

Nhưng ko sao, mình biết yêu bóng đá và phụ nữ đẹp mà, nên rủi ro là điều không tránh khỏi.

Nếu chúng ta thay đổi tu duy " Từ suy luận có tội thanh suy luận vô tội " thì cuộc đời này bớt nhiều nỗi buồn và nếu chúng ta vị tha và chia sẽ hơn thì sẽ thấy nhiều nụ cười hạnh phúc hơn.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 jun 2019, 14:45

Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2019, 14:45

Pitaristok je napisao/la:Jel neko zna koliko je tezak ovaj vlasnik rijeke, i kolika je procentualno posjecenost njihovih tribina
94kg
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2019, 14:52

BordoSarajevo je napisao/la:
Pitaristok je napisao/la:Jel neko zna koliko je tezak ovaj vlasnik rijeke, i kolika je procentualno posjecenost njihovih tribina
94kg
:bow: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 22 jun 2019, 14:58

Nevrijeme i oluja u Sloveniji :mrgreen:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 jun 2019, 15:04

Hvala za text
Sarajevo ljubavi moja!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 jun 2019, 15:05

BordoSarajevo je napisao/la:
94kg
Nabijem te na organ, mislio sam na paunde

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 jun 2019, 15:06

ElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
To je moja supruga bestidnice! Odbij!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jun 2019, 15:06

Zip je napisao/la:Ne treba i ne smije se stvarati misljenje forumasa kad jedan ili dva lika napisu glupost u rangu djecaka osnovca.

To nije misljnje vecine, niti ce ikad biti.

Izvinjavam se Tebi i vecini navijaca , ako sam sa neuspjelom ironijom i nekim tuznim-revoltom napisao nesto sto Vas je iritiralo . Jednostavno sve med i mlijeko i onda neka buna i dusmani likuju . Meni su iskreni navijaci = FKS , tu svakako spada @bordobijeli , ali imamo neka drugacija razmisljanja . Najvise mi se svidja ona niko iznad FKS= pravi navijaci(na stadionu s kartom,bez interesa ). Necu vise komentarisati strajk . Do Titule :bow: ebo Kup . :bow: :bow: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jun 2019, 15:19

duplakruna46 je napisao/la:
O cemu Ti mladicu , nadji post gdje se ponizava rad Uprave (Direktorica, Hadzija i ove u UO) . Ja to ne vidjeh , prosvjetli nas .
Pozdrav prijatelju. Nisam ni rekao da se na ovom forumu u ovolikom obimu vrijedja i kaznjava svaki korak uprave kao sto je to na onome “sto bi trebao da je od svih nas” forumu. Kazem da moramo imati strpljenja sa ovim ljudima i novim ustrojstvom kluba ner ce apetiti biti sve veci kako godine budu odmicali, pogotovo sada kada se zna da je budjet za funkcionisanje kluba najveci u historiji.

Zaista pisem ovo sa postovanjem jer vas se sjecam od prije. Mnogi se i mene sjecaju, zato i kazem ovako jer ne pisem da bih imao neke ekskluzive!

Oko kluba cr biti mnogo lesinara koji ce se htjeti okoristiti. Velika zahvala treba i Tanu opet ner je preko njegovog racuna uplacena svota za isplatu plata igracima bez bonusa. Novac od Nama se ocekuje.[/quote]

Iskreno znam da nekakav postoji , ali se ne bih znao registrovati . Sto se tice svih struktura u Klubu od Cistacice- do Tana i Rama , prosle godine sve 5 . Ne bi bili navijaci , da nekad malo ne sukobimo misljenje . Samo bez psovki i vrijedjanja .
Rad Uprave , SS , pa i igraca bih ocijenio odlicnim (ebiga DK).Blo je tu svaciji padova(rekao bih manjih) , kao ovo zadnjih 2-3 dana . Proci ce sve samo FKS ostaje i navijaci FKS . Dok je navijaca bit ce i FKS , inace bi bili Olimpic(izvinjavam im se ).

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 22 jun 2019, 15:25

amypitar je napisao/la:Ova uprava posle svega a i zbog vraćanja povjerenja navijača u istu i vlasnika,bi trebala pokazati sad malo više bahacenja i dovesti 3 super pojačanja,taman da nam nisu potrebna.Ne samo zbog navijača Sarajeva već i zbog konkurenata,pa i javnosti da vide koje glavni u državi.
Treba malo i atmosferu dići,i euforija praviti,pred Evropu,onako kako mi to Pitati znamo.

:ljepota: :ljepota: :ljepota: A ko to zna bolje od HADZIJE ? :bow: :bow: :bow:

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 jun 2019, 15:25

ElCartel11 je napisao/la:Ko je ova Huong Thu Nguyen, vidim uvijek nesto komentarise Namu. Neka joj neko kaze, da me moze lako imati.
Nama gori pod nogama, a ti bi guzio :stop:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 22 jun 2019, 15:31

Na sc imate tekst u vezi ove situacije sta je i kako se rijesilo

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2019, 15:33

“Informacija koju su objavili neki mediji jeste tačna, ali sve zavisi iz kojeg ugla posmatrate stvari. Zbog zakona u Vijentamu nismo mogli tek tako prebaciti novac u drugu zemlju, procedura je veoma duga.

Ali, već sam riješio problem. Zamolio sam rukovodstvo Cardiff Cityja da transferira sredstva kako bi kompletan tim Sarajeva bio isplaćen.

Veoma sam tužan kad vidim ovakve članke. Ekipa je završila na prvom mjestu u prvenstvu Bosne i Hercegovine, očekuju je nastupi u Ligi prvaka, a mi nailazimo na takvo nerazumjevanje zbog administrativnih poteškoća”.

Također je ovom prilikom Nguyen Nam pojasnio:

“Želim to podijeliti s drugima. Kada investirate u inozemstvu, procedura prebacivanja sredstava iz Vijetnama u druge zemlje traje od tri do šest mjeseci. Jednostavno se moramo nositi sa tim”, zaključio je Nam.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ubipara i 24 gosta.