FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 22 jun 2019, 13:30

ThrillerHz je napisao/la:Meni je sramota da za rijec protiv Husrefa su iskakali iz pastete da te napadnu, dok sad citam ljudi omalovazavaju igrace koji su nam donijeli tu radost duple krune prvi put u historiji i ne vidim da iko reaguje na to. Isto prozivanje uprave, uprave koja prvi put radi svoj posao i to ga radi odlicno. Debilno stvarno... Daj da pljujemo pa sta bilo :puke:
Pa Husref je Sarajevo, ostali su malo niže.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

astonHz
Kontakt:

Post Postao/la astonHz » 22 jun 2019, 13:35

Ako nista postujte ove igrace koji su izborili duplu krunu u mozda jednoj od najtezih sezona u historiji. Vratiti se protiv neslavnog rezultata, od kog ti muka bude kada samo pomislis, i izboriti Ligu Prvaka sa Celtic FC...vala ne znam, zasluzuju makar da ih se ne zove pogrdnim imenima i da se ne omalovazavaju.
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 jun 2019, 13:39

Ne treba i ne smije se stvarati misljenje forumasa kad jedan ili dva lika napisu glupost u rangu djecaka osnovca.

To nije misljnje vecine, niti ce ikad biti.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 22 jun 2019, 13:53

Samozdravlje je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:Vjerujte malo ljudima iz uprave, nisu vas ni jednom do sada (ova garnitura) iznevjerili. Znaju da ih svaki pogresan potez vodi na stub srama nas navijaca.

Sve sto se radi, radi se za dobro kluba. Funcionisemo kao firma, tako se i radi. Svako ima svoje zadatke.

Ne obazirite se sa pojedine placenike sa infa, vidim raja prica kako su poceli sve zivo pljuvati.

Klub funkcionise kao firma. Pojedincima koji su ima hajra od kluba poput promovisanja knjige i ostalih sada je pipa zavrnuta pa bi da vracaju “legende” u klub.

Nazalost, novci pa se pitajte nesto!

Braco, samo jedinstvo nam treba. I kunem vam se nepobjedivi cemo biti.
O cemu Ti mladicu , nadji post gdje se ponizava rad Uprave (Direktorica, Hadzija i ove u UO) . Ja to ne vidjeh , prosvjetli nas .
Pozdrav prijatelju. Nisam ni rekao da se na ovom forumu u ovolikom obimu vrijedja i kaznjava svaki korak uprave kao sto je to na onome “sto bi trebao da je od svih nas” forumu. Kazem da moramo imati strpljenja sa ovim ljudima i novim ustrojstvom kluba ner ce apetiti biti sve veci kako godine budu odmicali, pogotovo sada kada se zna da je budjet za funkcionisanje kluba najveci u historiji.

Zaista pisem ovo sa postovanjem jer vas se sjecam od prije. Mnogi se i mene sjecaju, zato i kazem ovako jer ne pisem da bih imao neke ekskluzive!

Oko kluba cr biti mnogo lesinara koji ce se htjeti okoristiti. Velika zahvala treba i Tanu opet ner je preko njegovog racuna uplacena svota za isplatu plata igracima bez bonusa. Novac od Nama se ocekuje.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 22 jun 2019, 13:58

Sabinho je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:Vjerujte malo ljudima iz uprave, nisu vas ni jednom do sada (ova garnitura) iznevjerili. Znaju da ih svaki pogresan potez vodi na stub srama nas navijaca.

Sve sto se radi, radi se za dobro kluba. Funcionisemo kao firma, tako se i radi. Svako ima svoje zadatke.

Ne obazirite se sa pojedine placenike sa infa, vidim raja prica kako su poceli sve zivo pljuvati.

Klub funkcionise kao firma. Pojedincima koji su ima hajra od kluba poput promovisanja knjige i ostalih sada je pipa zavrnuta pa bi da vracaju “legende” u klub.

Nazalost, novci pa se pitajte nesto!

Braco, samo jedinstvo nam treba. I kunem vam se nepobjedivi cemo biti.
Sve ok druze, samp budimo realni i priznajmo sebi da nesto ne stima. Ove price sa transakcijama i slicno su za malu djecu.
Ja pokusavam utjecati, jer zaista znam :mrgreen: da je problem bio sa prebacivanjem love u klub. Love ne manjka ni u kom slucaju.

Ovi igraci su zasluzili svaku marku i svaka marka ce biti isplacena. Problem je bio sto nisu htjeli da idu u Sloveniju igraci je sto osjecaju da se vise postuje Misemic nego njihova zasluga za duplu krunu.

Kako to da se imali love dati ba ruke Husrefu za produzenje i da njemu je sve isplaceno a igracima 1 plata (3 mjeseca). Naravno to govori i pod kojim pritiskom ovi ljudi rade u klubu od strane 50ak istomisljenika koji saraju po nasoj imovini u Titovoj. Da nasoj jet mi smo UG i vjerujem dosta nas je clan tog UG.
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 22 jun 2019, 14:00

Treba samo pljuvati po placenicima...

#FksinfoPljuvaci "PuPlacenici
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 22 jun 2019, 14:02

Oglasio se i Nam preko facebooka, otprilike, kako sam uspio skontat, ono što se i pisalo u vezi problema sa transakcijama je i on napisao.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 22 jun 2019, 14:03

Adebayor na Dupovca :beba:
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

Buducnost
Kontakt:

Post Postao/la Buducnost » 22 jun 2019, 14:04

Procitaj te sta je Nam napisao na svom FB profilu i bit‘ ce vam malo jasnija situacija. Pusti te nase kvazi-novinare..

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2019, 14:06

''plaće i viza kao vijetnamski novine su se složili sa Cardiff City Club da podrže transfer unaprijed dok čekaju na vodstvo od ministarstva investicija i državne banke Vijetnama da sprovede sve najbrže procedure.''

Eto isto što smo i pisali
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 22 jun 2019, 14:07

Pljuvaci procitajte sta je Nam napisao !

Lete, lete pareee
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 22 jun 2019, 14:08

MortemHz je napisao/la:''plaće i viza kao vijetnamski novine su se složili sa Cardiff City Club da podrže transfer unaprijed dok čekaju na vodstvo od ministarstva investicija i državne banke Vijetnama da sprovede sve najbrže procedure.''

Ipak treba vjerovati da nemamo marke u klubu!
Bravo Morto svaka cast na prevodu u kratko!
Ljubi te stari brat! :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 jun 2019, 14:09

Juce momak postavi podcast gdje su ljudi na ove teme pricali,i sad ljudi i dalje vjeruju nekim padobrancima sabura ba sve ce im isplaceno biti. Vazno je ovim huskacima vjerovat. Kad se nesto dobro prica niko ne vjeruje,cim neko baci neku laz ovdje koja je stetna svi vjeruju aferim

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 jun 2019, 14:12

duplakruna46 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:''plaće i viza kao vijetnamski novine su se složili sa Cardiff City Club da podrže transfer unaprijed dok čekaju na vodstvo od ministarstva investicija i državne banke Vijetnama da sprovede sve najbrže procedure.''

Ipak treba vjerovati da nemamo marke u klubu!
Bravo Morto svaka cast na prevodu u kratko!
Ljubi te stari brat! :mrgreen:
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2019, 14:13

Titula-najveci budzet u historiji PL-afera 'punac' =najgora sezona bez Evrope.
Dupla kruna-opet (navodno) najveci budzet u historiji PL-afera 'plate' =...???
Deja vu efekat.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2019, 14:16

Gade mi se neki
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 jun 2019, 14:19

po ovom namovom statusu ministarstvo investicija vijetnama koči a ne naša centralna banka?

VVVBK

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 jun 2019, 14:26

Ova uprava posle svega a i zbog vraćanja povjerenja navijača u istu i vlasnika,bi trebala pokazati sad malo više bahacenja i dovesti 3 super pojačanja,taman da nam nisu potrebna.Ne samo zbog navijača Sarajeva već i zbog konkurenata,pa i javnosti da vide koje glavni u državi.
Treba malo i atmosferu dići,i euforija praviti,pred Evropu,onako kako mi to Pitati znamo.

duplakruna46
Kontakt:

Post Postao/la duplakruna46 » 22 jun 2019, 14:27

zagorski je napisao/la:Titula-najveci budzet u historiji PL-afera 'punac' =najgora sezona bez Evrope.
Dupla kruna-opet (navodno) najveci budzet u historiji PL-afera 'plate' =...???
Deja vu efekat.
Tako je, i tada poslije titule smo imali najveci budjt. Lahko se provjeri, ali tad se imao ljude koji su se obogatili na racun Sarajeva jer Tan nije zastitio svoju investiciju vec je vjerovao na rijec.
Sada ne mali drugacije.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 22 jun 2019, 14:28

sarajevo46 je napisao/la:
VenamaHrabrih je napisao/la: To im je i posao! Mojne mi patetike, mushafa ti.
Pos'o im je, odradili su ga vrhunski, i dobili sve što su trebali dobiti!
Jasta su, brate, ne sporim. I treba im platiti koliko su zasluzili. Ali im ne treba titrati i govoriti; te mlad je, moramo se strpiti, te dok se adaptira, te dok se uigra... Kad znas pare trazit, znas i i moras igrat, inace gano u zicugu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.