Kako objasnit nekom dobrom stoperu da mu je plataa tek u Oktombrubordobijeli je napisao/la:Stoper i dva vezna i idemo u nove pobjede. Hajmo Hadzija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kako objasnit nekom dobrom stoperu da mu je plataa tek u Oktombrubordobijeli je napisao/la:Stoper i dva vezna i idemo u nove pobjede. Hajmo Hadzija
Preko preče - naokolo blize.Pitaristok je napisao/la:Isli su preko tuzle, hahahahhaVenamaHrabrih je napisao/la:Ispirete usta ovdje nakim ciframa i pojacanjima, a niko se ne pita kako su naše djevojčice prošle Vranduk?!
Je li bilo bojkota tunela, alternativnog pravca i sl.? Jesu li se, dušice drage, umorile od sjedenja u autobusu? Gdje su izbili na granicu, na Brod, ili Gradišku? Da li je klima u busu adekvatno podešena da im se nosici ne začepe? Jesu li ponijeli presvlaku i šta toplo, zna u Sloveniji zapuhat, pogotovo navečer. Ide li uprava sa njima, ili u zasebnom autobusu? Je li bila pjesma i koja....
Imal vise ko da banuje ovu ublehu makedonsku?rishovski je napisao/la:Imaju svi garanciju odesprit24 je napisao/la:Jesul nas vratili sa granicejel svaki igrac imao dovoljno para kolko treba gradjaninu kad ulazi u EU
Tobe ja Rabbi,Tobe estagfirullah,cim ustanes nesto si zivcan...zagor1987 je napisao/la: Imal vise ko da banuje ovu ublehu makedonsku?
Pos'o im je, odradili su ga vrhunski, i dobili sve što su trebali dobiti!VenamaHrabrih je napisao/la: To im je i posao! Mojne mi patetike, mushafa ti.
Grijesis,BordoSarajevo je napisao/la:Neko napisa da je Letić igrao zadnju godinu preko 20 utakmica i ima 5 asistencija, ja kako vidim, u ovoj godini on ima 151 minutu samo. Ili griješim?
Koliko vidim na tm on ima jos godinu dana ugovor sa Clujem.Historicar je napisao/la:Mate Maleš, iskusni zadnji vezni, 30 godina, prvak sa Rijekom 2017, jedan nastup za A reprezentaciju Hrvatske, trenutno slobodan igrač, trenira u kampu za profesionalne igrače bez ugovora u Zagrebu.Ako neko zna Hadžiju, neka ga obavjesti za ovog igrača.
Bojan Letić:BordoSarajevo je napisao/la:Neko napisa da je Letić igrao zadnju godinu preko 20 utakmica i ima 5 asistencija, ja kako vidim, u ovoj godini on ima 151 minutu samo. Ili griješim?
100 % je slobodan igrač, imaš vijest na portalu Germanijak.hr na facebooku.Treba probati zaganjati njega i stopera Marka Jovanovića, inace bivši igrač Partizana, sa kojim je osvojio više trofeja, igrao i Ligu prvaka sa Partizanom, 31 godina, ima puno iskustva.Neka obavezno neko ko zna Hadžiju, ovo mu preneseElCartel11 je napisao/la:Koliko vidim na tm on ima jos godinu dana ugovor sa Clujem.Historicar je napisao/la:Mate Maleš, iskusni zadnji vezni, 30 godina, prvak sa Rijekom 2017, jedan nastup za A reprezentaciju Hrvatske, trenutno slobodan igrač, trenira u kampu za profesionalne igrače bez ugovora u Zagrebu.Ako neko zna Hadžiju, neka ga obavjesti za ovog igrača.
Dobro pratiš Sarajevo..Historicar je napisao/la:100 % je slobodan igrač, imaš vijest na portalu Germanijak.hr na facebooku.Treba probati zaganjati njega i stopera Marka Jovanovića, inace bivši igrač Partizana, sa kojim je osvojio više trofeja, igrao i Ligu prvaka sa Partizanom, 31 godina, ima puno iskustva.Neka obavezno neko ko zna Hadžiju, ovo mu preneseElCartel11 je napisao/la:Koliko vidim na tm on ima jos godinu dana ugovor sa Clujem.Historicar je napisao/la:Mate Maleš, iskusni zadnji vezni, 30 godina, prvak sa Rijekom 2017, jedan nastup za A reprezentaciju Hrvatske, trenutno slobodan igrač, trenira u kampu za profesionalne igrače bez ugovora u Zagrebu.Ako neko zna Hadžiju, neka ga obavjesti za ovog igrača.
Trenutno korisnika/ca: Anex, nedimmmm1337, TETRAPAK, VolimoSarajevo i 54 gosta.