Pa idi i povedi ove klosare sa sobom spodobo

Dajte Spahica za trenera i dajte momku odrijesene ruke da sastavi ekipu stoko nesposobna...
Yebo vam livno i komplet Troglav(sa rezervama)mater.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Al pazi zaprijetioBrcanskamalta je napisao/la:Cuj, Smajic zaprijetio ostavkom,![]()
Pa idi i povedi ove klosare sa sobom spodobo![]()
Dajte Spahica za trenera i dajte momku odrijesene ruke da sastavi ekipu stoko nesposobna...
Yebo vam livno i komplet Troglav(sa rezervama)mater.
Sariel1987 je napisao/la:Sta bi jebte.ne mos ko cojk ni sjest![]()
![]()
E ovako. Ovi su nesposobni da se nose sa problemima premier lige. Nema vise vremena cekat ih.
Ali im neko opasno kuke podapinje na svakom koraku.
Zdrav razum i logika nalazu ko bi mogao biti.Naravno ne iz bojazni za klub nego iz cega drugog do licnog interesa.
Puuu
Sram vas i stid bilo sve redom.
Puu motaj kablove vrijeme je.
Da nije sponzor. I dalje se ne moze bjezat od odgovornosti za ovaj cirkus oko ekipeSlobodas je napisao/la:Opa kakav preokret sutra će da bude ludilo !
I to muski kuplerajProbisvjet je napisao/la:Odstupite swingeri od Slobode!
Ma bacam bombeSlobodas je napisao/la:Opa kakav preokret sutra će da bude ludilo !
TAKO JEEEEEEEEMMA075 je napisao/la:Nek idu i Smajic i Smajlovic.
De ba glupost pa kakve Senad ima veze sa okupljanjem, ljudi zive u teorijama zavjere.tuzlak1987 je napisao/la:Smrdi mi ovo na isti dana i jedno i drugo. Kome vjerovati? Mozda neko nesto zna pa gura svoje interese preko presa ili okupljanja, hajde budi pametan.
Vidjeti cemo na presu na prvu da li bacaju suplju bez nekih konkretnih poteza.MMA075 je napisao/la:De ba glupost pa kakve Senad ima veze sa okupljanjem, ljudi zive u teorijama zavjere.tuzlak1987 je napisao/la:Smrdi mi ovo na isti dana i jedno i drugo. Kome vjerovati? Mozda neko nesto zna pa gura svoje interese preko presa ili okupljanja, hajde budi pametan.
Nema on nista od ovog da se ovi smjene.
Ofirnije mi je to da sta god se pokrene pocnu teorije zavjere.tuzlak1987 je napisao/la:Vidjeti cemo na presu na prvu da li bacaju suplju bez nekih konkretnih poteza.MMA075 je napisao/la:De ba glupost pa kakve Senad ima veze sa okupljanjem, ljudi zive u teorijama zavjere.tuzlak1987 je napisao/la:Smrdi mi ovo na isti dana i jedno i drugo. Kome vjerovati? Mozda neko nesto zna pa gura svoje interese preko presa ili okupljanja, hajde budi pametan.
Nema on nista od ovog da se ovi smjene.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.