FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
nije standardan zato sto se odmah na pocetku sezone povrijedio, bio je u nekoliko utakmica i na klupi, prije nego sto je zaigrao protiv Cagliaria(nije bio 100% spreman), pa se izgleda opet nesto zakomplikovalo tako da ga jos uvijek nema...
ali najgori je slucaj Mariga,lik je dosao sa one reprezentativne pauze povrijedjen, a jos uvijek nisu ustanovili gdje je tacno povrijedjen i sta je u pitanju...to je Rafa prije par dana rekao, a za ostale se zna i za 15-ak dana, a najdalje mjesec dana trebali bi imati kompletnu momcad, naravno ako ne bude novih povreda....
ali najgori je slucaj Mariga,lik je dosao sa one reprezentativne pauze povrijedjen, a jos uvijek nisu ustanovili gdje je tacno povrijedjen i sta je u pitanju...to je Rafa prije par dana rekao, a za ostale se zna i za 15-ak dana, a najdalje mjesec dana trebali bi imati kompletnu momcad, naravno ako ne bude novih povreda....
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
- L'Avvocato
- Kontakt:
i nas su povrede ubile o zadnje dvije-tri sedmiceHuska je napisao/la:nije standardan zato sto se odmah na pocetku sezone povrijedio, bio je u nekoliko utakmica i na klupi, prije nego sto je zaigrao protiv Cagliaria(nije bio 100% spreman), pa se izgleda opet nesto zakomplikovalo tako da ga jos uvijek nema...
pored buffona povrijeđeni su grygera, traore, chiellini, de ceglie, rinaudo, martinez, lanzafame, iaquinta, manninger i melo ... grygera, chiellini, de ceglie i melo su bili standardni i prava je šteta što su se povrijedili
ne kontam šta je ovim igračima, malo im fali da im nešto pukne i da ih nema po 2-3 mjeseca
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Ne jedu dovoljno sira i kajmaka 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- L'Avvocato
- Kontakt:
hahahahaha mogućeRizah je napisao/la:Ne jedu dovoljno sira i kajmaka

★★★
inace Jose je poslije tekme rekao da ovo nije pokazao da bi provocirao rossonere, vec je upuceno Interistima da vide da njihov bivsi trener nikada nece zaboraviti povijesni TRIPLETE, i da je osjetio veliku radost sto se vratio na Meazzu, te vidio ljude koji ce mu uvijek biti u srcuLos_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom![]()
a Matrix, Eto'o i Oralndoni su jucer bili kod njega u hotelu

Stanković ga navratio

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moratti kritizira Rafu i ne da 50mil. za Balea
Oglasio se predsjednik Intera i kaže da Inter neće sudjelovati u pumpanju cijene za Balea. Poraz u Londonu korak nazad…
Problemi u Interu, a Massimo Moratti je izgubio strpljenje.
“Ne možemo igrati ovako, kao da smo podcijenili rivala. Nikada ne bismo osvojili tripletu da smo imali takav pristup”, rekao je vlasnik Intera.
Iako to nije direktno rekao, čini se da su to prve kritike na račun Španjolca.
“U ovom trenutku je jasno da nismo baš u formi, u Londonu smo napravili korak unazad”, ocijenio je Moratti i zatražio od tima da dobiju naredna dva meča pred “Derby della Madonnina”.
On je rekao da je još prošle sezone Gareth Bale bio zanimljiv Interu.
“On je odličan igrač i mi smo ga željeli i prošle godine. Cijena od 50 milijuna je nerealna, i mi nećemo učestvovati u tome”, poručuje Moratti.
Oglasio se predsjednik Intera i kaže da Inter neće sudjelovati u pumpanju cijene za Balea. Poraz u Londonu korak nazad…
Problemi u Interu, a Massimo Moratti je izgubio strpljenje.
“Ne možemo igrati ovako, kao da smo podcijenili rivala. Nikada ne bismo osvojili tripletu da smo imali takav pristup”, rekao je vlasnik Intera.
Iako to nije direktno rekao, čini se da su to prve kritike na račun Španjolca.
“U ovom trenutku je jasno da nismo baš u formi, u Londonu smo napravili korak unazad”, ocijenio je Moratti i zatražio od tima da dobiju naredna dva meča pred “Derby della Madonnina”.
On je rekao da je još prošle sezone Gareth Bale bio zanimljiv Interu.
“On je odličan igrač i mi smo ga željeli i prošle godine. Cijena od 50 milijuna je nerealna, i mi nećemo učestvovati u tome”, poručuje Moratti.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
Postoji samo nekolicina igraca za koje vrijedi izdvojiti 50 miliona. Bale nije jedan od njih
30 maximum
30 maximum
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
ma kakav Bale i 50 mil. ni pola od tih para on ne vrijedi...
[youtube][/youtube]
al ovo je je*eni car od cojka, pa koja budala ne mos vjerovat jbt
[youtube][/youtube]

najjaci trener svi vremena 

- sarajlija89
- Kontakt:
Ma daleko..iako sam Juventino,za mene je najveci i vrlo mi je dragaS_Roma je napisao/la:najjaci trener svi vremena

Jednostavno volim takve ljude kao sto su Mourinho,Ibra,C. Ronaldo...ekscenticni i kontroverzni al sa razlogom

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ma da najjace ... provokatori ... jos dodaj tu Tottija i to je tosarajlija89 je napisao/la:Ma daleko..iako sam Juventino,za mene je najveci i vrlo mi je dragaS_Roma je napisao/la:najjaci trener svi vremena![]()
...mozda iz razloga sto sma ga vec od Porta gotivio hehe...pa se to samo nastavilo u Chelsea koji takodjer gotivim
,tako da i kad je bio u interu nisam imo negativno misljenje o njemu...
![]()
Jednostavno volim takve ljude kao sto su Mourinho,Ibra,C. Ronaldo...ekscenticni i kontroverzni al sa razlogom

nisu to provokatori, to su ljudi koji dodju i kazu ja sam glavni, ja sam najjaci i niko nije bolji od mene, i zato su i uspjesni
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- sarajlija89
- Kontakt:
pa to ti kazem...s razlogom sve to govore, a drugo je sto to nekog nervira...ja bih to okarakterisao kao pozitivno prepotentninevjernik je napisao/la:nisu to provokatori, to su ljudi koji dodju i kazu ja sam glavni, ja sam najjaci i niko nije bolji od mene, i zato su i uspjesni

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
meni je najludje kad krene da se raduje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
malo sam pretjero al jbg

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
malo sam pretjero al jbg

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
pojma ti sine dragi nemas....preskocicu edukativni dio ,moj savjet ti je bio da proguglas,amell je napisao/la:Makaveli je napisao/la:meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja naamell je napisao/la: ne laprdaj majke ti,da to real slucajno nije ta bolja ekipa od intera bila a nije igrala u finalu ili mozda barca,mozda i jadni chelsea koji je pometen ubjedljivo,od bayerna je sigurno bilo jacih ekipa koje su mogle igrati u finalu ali od intera sigurno nije,i danas u evropi postoje samo 3 eventualno 4 ekipe koje su u rangu sa interom,trenutnu formu zanemari tek ce se na proljece pokazati tko je kakav,a te tvoje idiotarije su presmjesne i blesave,kada neznas bolje ti je suti,sto bi italijani rekli "si takuises filozofus mansises" da si sutio ostao bi filozof![]()
![]()
![]()
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja
btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaja kolijevka latinskog jezika jee
![]()
![]()
![]()
![]()
tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern![]()
nesto ti je popilo mozak decko,buncas i ludujes,posjeti torabija malo mozda ti bude bolje...i molim te PRVAKU EVROPE SVJETA I SVEMIRA SE OBRACAJ SA POSTOVANJEM TE KADA SPOMENES UZVISENO IME "I N T E R" NAKLONI SE
![]()
izazivas salve smjeha priglupim komentarima...dakle,latini,italija,logika,inteligencija

dalje,vidim ja da ti nisi sposoban komunicirati na nekim normalnim osnovama,a ja sam preumoran da bih te vrijedjao,zbog tvojih idiotskih upada i komentara ...dovidjenja

meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja na
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja
btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaj[/quote]
a kolijevka latinskog jezika jee
tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern
nesto ti je popilo mozak decko,buncas i ludujes,posjeti torabija malo mozda ti bude bolje...i molim te PRVAKU EVROPE SVJETA I SVEMIRA SE OBRACAJ SA POSTOVANJEM TE KADA SPOMENES UZVISENO IME "I N T E R" NAKLONI SE
[/quote]
pojma ti sine dragi nemas....preskocicu edukativni dio ,moj savjet ti je bio da proguglas,
izazivas salve smjeha priglupim komentarima...dakle,latini,italija,logika,inteligencija
gotovo...ili sto bi italijani rekli finito ---
dalje,vidim ja da ti nisi sposoban komunicirati na nekim normalnim osnovama,a ja sam preumoran da bih te vrijedjao,zbog tvojih idiotskih upada i komentara ...dovidjenja
[/quote]
kepec,hajde obrisi bale i idi da se igras klisa
latini-itlija-rim

postavljena pitanja....

btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaj[/quote]

tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern

pojma ti sine dragi nemas....preskocicu edukativni dio ,moj savjet ti je bio da proguglas,

kepec,hajde obrisi bale i idi da se igras klisa

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Huska je napisao/la:ma kakav Bale i 50 mil. ni pola od tih para on ne vrijedi...
[youtube][/youtube]

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
a ove dvije gore svrsavaju na njegaHuska je napisao/la:inace Jose je poslije tekme rekao da ovo nije pokazao da bi provocirao rossonere, vec je upuceno Interistima da vide da njihov bivsi trener nikada nece zaboraviti povijesni TRIPLETE, i da je osjetio veliku radost sto se vratio na Meazzu, te vidio ljude koji ce mu uvijek biti u srcuLos_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom![]()
a Matrix, Eto'o i Oralndoni su jucer bili kod njega u hotelu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.