FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Huska
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Huska » 04 nov 2010, 08:01

nije standardan zato sto se odmah na pocetku sezone povrijedio, bio je u nekoliko utakmica i na klupi, prije nego sto je zaigrao protiv Cagliaria(nije bio 100% spreman), pa se izgleda opet nesto zakomplikovalo tako da ga jos uvijek nema...

ali najgori je slucaj Mariga,lik je dosao sa one reprezentativne pauze povrijedjen, a jos uvijek nisu ustanovili gdje je tacno povrijedjen i sta je u pitanju...to je Rafa prije par dana rekao, a za ostale se zna i za 15-ak dana, a najdalje mjesec dana trebali bi imati kompletnu momcad, naravno ako ne bude novih povreda....

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 04 nov 2010, 11:28

Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom :mrgreen:
slika
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2010, 12:18

Huska je napisao/la:nije standardan zato sto se odmah na pocetku sezone povrijedio, bio je u nekoliko utakmica i na klupi, prije nego sto je zaigrao protiv Cagliaria(nije bio 100% spreman), pa se izgleda opet nesto zakomplikovalo tako da ga jos uvijek nema...

ali najgori je slucaj Mariga,lik je dosao sa one reprezentativne pauze povrijedjen, a jos uvijek nisu ustanovili gdje je tacno povrijedjen i sta je u pitanju...to je Rafa prije par dana rekao, a za ostale se zna i za 15-ak dana, a najdalje mjesec dana trebali bi imati kompletnu momcad, naravno ako ne bude novih povreda....
i nas su povrede ubile o zadnje dvije-tri sedmice

pored buffona povrijeđeni su grygera, traore, chiellini, de ceglie, rinaudo, martinez, lanzafame, iaquinta, manninger i melo ... grygera, chiellini, de ceglie i melo su bili standardni i prava je šteta što su se povrijedili

ne kontam šta je ovim igračima, malo im fali da im nešto pukne i da ih nema po 2-3 mjeseca
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 04 nov 2010, 12:32

Ne jedu dovoljno sira i kajmaka :-D
There got to be something for Liverpool big number nine ...

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 04 nov 2010, 12:41

Rizah je napisao/la:Ne jedu dovoljno sira i kajmaka :-D
hahahahaha moguće :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 nov 2010, 13:04

Los_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom :mrgreen:
slika
inace Jose je poslije tekme rekao da ovo nije pokazao da bi provocirao rossonere, vec je upuceno Interistima da vide da njihov bivsi trener nikada nece zaboraviti povijesni TRIPLETE, i da je osjetio veliku radost sto se vratio na Meazzu, te vidio ljude koji ce mu uvijek biti u srcu

a Matrix, Eto'o i Oralndoni su jucer bili kod njega u hotelu :)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 nov 2010, 15:12

Stanković ga navratio :mrgreen: :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 04 nov 2010, 17:09

Moratti kritizira Rafu i ne da 50mil. za Balea

Oglasio se predsjednik Intera i kaže da Inter neće sudjelovati u pumpanju cijene za Balea. Poraz u Londonu korak nazad…

Problemi u Interu, a Massimo Moratti je izgubio strpljenje.

“Ne možemo igrati ovako, kao da smo podcijenili rivala. Nikada ne bismo osvojili tripletu da smo imali takav pristup”, rekao je vlasnik Intera.

Iako to nije direktno rekao, čini se da su to prve kritike na račun Španjolca.

“U ovom trenutku je jasno da nismo baš u formi, u Londonu smo napravili korak unazad”, ocijenio je Moratti i zatražio od tima da dobiju naredna dva meča pred “Derby della Madonnina”.

On je rekao da je još prošle sezone Gareth Bale bio zanimljiv Interu.

“On je odličan igrač i mi smo ga željeli i prošle godine. Cijena od 50 milijuna je nerealna, i mi nećemo učestvovati u tome”, poručuje Moratti.
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 04 nov 2010, 17:13

Postoji samo nekolicina igraca za koje vrijedi izdvojiti 50 miliona. Bale nije jedan od njih

30 maximum
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 04 nov 2010, 17:27

ma kakav Bale i 50 mil. ni pola od tih para on ne vrijedi...

[youtube][/youtube]

al ovo je je*eni car od cojka, pa koja budala ne mos vjerovat jbt :D

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 nov 2010, 17:31

najjaci trener svi vremena :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 nov 2010, 18:02

aS_Roma je napisao/la:najjaci trener svi vremena :lol:
Ma daleko..iako sam Juventino,za mene je najveci i vrlo mi je drag :D 8-) ...mozda iz razloga sto sma ga vec od Porta gotivio hehe...pa se to samo nastavilo u Chelsea koji takodjer gotivim :D ,tako da i kad je bio u interu nisam imo negativno misljenje o njemu... 8-)

Jednostavno volim takve ljude kao sto su Mourinho,Ibra,C. Ronaldo...ekscenticni i kontroverzni al sa razlogom :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 04 nov 2010, 18:04

sarajlija89 je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:najjaci trener svi vremena :lol:
Ma daleko..iako sam Juventino,za mene je najveci i vrlo mi je drag :D 8-) ...mozda iz razloga sto sma ga vec od Porta gotivio hehe...pa se to samo nastavilo u Chelsea koji takodjer gotivim :D ,tako da i kad je bio u interu nisam imo negativno misljenje o njemu... 8-)

Jednostavno volim takve ljude kao sto su Mourinho,Ibra,C. Ronaldo...ekscenticni i kontroverzni al sa razlogom :mrgreen:
ma da najjace ... provokatori ... jos dodaj tu Tottija i to je to :D

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 04 nov 2010, 18:11

nisu to provokatori, to su ljudi koji dodju i kazu ja sam glavni, ja sam najjaci i niko nije bolji od mene, i zato su i uspjesni
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 04 nov 2010, 18:16

nevjernik je napisao/la:nisu to provokatori, to su ljudi koji dodju i kazu ja sam glavni, ja sam najjaci i niko nije bolji od mene, i zato su i uspjesni
pa to ti kazem...s razlogom sve to govore, a drugo je sto to nekog nervira...ja bih to okarakterisao kao pozitivno prepotentni :D 8-) imaju cim :mrgreen: 8-) i ja to volim jbg...rezultati stoje iza svega toga sto kazu i urade
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

vuvu_zzz
Kontakt:

Post Postao/la vuvu_zzz » 04 nov 2010, 18:34

meni je najludje kad krene da se raduje :lol:

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

malo sam pretjero al jbg :)
http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w

http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg

--------------TO BE CONTINUED--------------

DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD

“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 04 nov 2010, 20:49

amell je napisao/la:
Makaveli je napisao/la:
amell je napisao/la: ne laprdaj majke ti,da to real slucajno nije ta bolja ekipa od intera bila a nije igrala u finalu ili mozda barca,mozda i jadni chelsea koji je pometen ubjedljivo,od bayerna je sigurno bilo jacih ekipa koje su mogle igrati u finalu ali od intera sigurno nije,i danas u evropi postoje samo 3 eventualno 4 ekipe koje su u rangu sa interom,trenutnu formu zanemari tek ce se na proljece pokazati tko je kakav,a te tvoje idiotarije su presmjesne i blesave,kada neznas bolje ti je suti,sto bi italijani rekli "si takuises filozofus mansises" da si sutio ostao bi filozof :roll: :roll: :D :mrgreen:
meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja na
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja :)

btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaj
:roll: a kolijevka latinskog jezika jee :roll: :roll: :roll: :?:
tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern :roll: :roll: nesto ti je popilo mozak decko,buncas i ludujes,posjeti torabija malo mozda ti bude bolje...i molim te PRVAKU EVROPE SVJETA I SVEMIRA SE OBRACAJ SA POSTOVANJEM TE KADA SPOMENES UZVISENO IME "I N T E R" NAKLONI SE :!: ;)
pojma ti sine dragi nemas....preskocicu edukativni dio ,moj savjet ti je bio da proguglas,
izazivas salve smjeha priglupim komentarima...dakle,latini,italija,logika,inteligencija :D gotovo...ili sto bi italijani rekli finito ---

dalje,vidim ja da ti nisi sposoban komunicirati na nekim normalnim osnovama,a ja sam preumoran da bih te vrijedjao,zbog tvojih idiotskih upada i komentara ...dovidjenja ;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 nov 2010, 21:57

meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja na
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja :)

btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaj[/quote]
:roll: a kolijevka latinskog jezika jee :roll: :roll: :roll: :?:
tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern :roll: :roll: nesto ti je popilo mozak decko,buncas i ludujes,posjeti torabija malo mozda ti bude bolje...i molim te PRVAKU EVROPE SVJETA I SVEMIRA SE OBRACAJ SA POSTOVANJEM TE KADA SPOMENES UZVISENO IME "I N T E R" NAKLONI SE :!: ;)[/quote]
pojma ti sine dragi nemas....preskocicu edukativni dio ,moj savjet ti je bio da proguglas,
izazivas salve smjeha priglupim komentarima...dakle,latini,italija,logika,inteligencija :D gotovo...ili sto bi italijani rekli finito ---

dalje,vidim ja da ti nisi sposoban komunicirati na nekim normalnim osnovama,a ja sam preumoran da bih te vrijedjao,zbog tvojih idiotskih upada i komentara ...dovidjenja ;)[/quote]
kepec,hajde obrisi bale i idi da se igras klisa :D :mrgreen: :mrgreen: latini-itlija-rim :lol: :lol: :lol: :lol: :roll: :roll:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 nov 2010, 22:05

:lol: :lol: :lol: :lol:
Huska je napisao/la:ma kakav Bale i 50 mil. ni pola od tih para on ne vrijedi...

[youtube][/youtube]

al ovo je je*eni car od cojka, pa koja budala ne mos vjerovat jbt :D
:D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: institucija :!:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 04 nov 2010, 22:07

Huska je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:Mourinho je navijacima Milana pokazao tri prsta, znak za 3 titule prosle godine s Inter Milanom :mrgreen:
slika
inace Jose je poslije tekme rekao da ovo nije pokazao da bi provocirao rossonere, vec je upuceno Interistima da vide da njihov bivsi trener nikada nece zaboraviti povijesni TRIPLETE, i da je osjetio veliku radost sto se vratio na Meazzu, te vidio ljude koji ce mu uvijek biti u srcu

a Matrix, Eto'o i Oralndoni su jucer bili kod njega u hotelu :)
a ove dvije gore svrsavaju na njega :lol: :lol: :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.