Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Dokazao si svoju velicinuOsim13 je napisao/la:E čuj Lendrić prodao svoj narod![]()
![]()
![]()
Izrode KosevskiGOAT je napisao/la:Najvece pojacanje koje je amar doveo je bio alen mesanovic iz jedinstva.Ja ne znam sta ste vi sad ocekivali al ocigledno lako zaboravljate neke stvari.Naguzi se i cekaj da ti ga amar stavi sa tim mrtvacima koji se pripremaju u livnu.Zamisli koja velicina moras bit da sa tom ekipom osvojis titulu?zagor1987 je napisao/la:Komsinice zeljana vazda si ka rana. Dovode ljudi Bekrica,Svraku,Stanica,Alispahica i kazu Lendric je kloc. Amar im uzeo licencu,nema evrope a smiju se Sarajevu koje ide u Sloveniju a oni u Livno. Jadna si komsinice zeljena mnogo jadna
Jedva sam našao mjesta od silnih trofeja prvaka EuropeBosniaBoston je napisao/la:Dokazao si svoju velicinuOsim13 je napisao/la:E čuj Lendrić prodao svoj narod![]()
![]()
![]()
Brt. Ispravljaj gramatiku do kad hoces ali ovo stoji.miky_hz je napisao/la:Admira sa lobotomije, rijec uposlenicima se pise malim slovima sem ako sa istom rijeci ne pocinjes recenicu.Pitaj druga nek on pita oca nek ti gramatiku objasni.Admir74 je napisao/la:Čuj Uposlenicima sad niste platili. Jadno. Od druga otac marke nije dobio od marta.
Ma masala.Samo jos preimenuj 20.0 club u 25.0 club il nesto slicno jer je denchi nakucao cvanciku a i ja sam blizuOsim13 je napisao/la:Satraše se pitari pričati o nebitnome Željkanu![]()
Jedva sam našao mjesta od silnih trofeja prvaka EuropeBosniaBoston je napisao/la:Dokazao si svoju velicinuOsim13 je napisao/la:E čuj Lendrić prodao svoj narod![]()
![]()
![]()
Pogodi koga smo poslali stepenicu niže?![]()
Svrsili smo mu po faci i bulji proslu 0-3 slam dunkGOAT je napisao/la:Najvece pojacanje koje je amar doveo je bio alen mesanovic iz jedinstva.Ja ne znam sta ste vi sad ocekivali al ocigledno lako zaboravljate neke stvari.Naguzi se i cekaj da ti ga amar stavi sa tim mrtvacima koji se pripremaju u livnu.Zamisli koja velicina moras bit da sa tom ekipom osvojis titulu?zagor1987 je napisao/la:Komsinice zeljana vazda si ka rana. Dovode ljudi Bekrica,Svraku,Stanica,Alispahica i kazu Lendric je kloc. Amar im uzeo licencu,nema evrope a smiju se Sarajevu koje ide u Sloveniju a oni u Livno. Jadna si komsinice zeljena mnogo jadna
Ma jok, novi update će brzo ovim tempom svakakoBosniaBoston je napisao/la: Ma masala.Samo jos preimenuj 20.0 club u 25.0 club il nesto slicno jer je denchi nakucao cvanciku a i ja sam blizu
Ma uposlenicima daju polugodisnjeAdmir74 je napisao/la:Čuj Uposlenicima sad niste platili. Jadno. Od druga otac marke nije dobio od marta.
Imal neki dokaz da je amar namjesto utakmice?Toliko forsirate tu pricu da ste se sami sebi popeli na glavu a sve u svrhu olaksanja ljecenja kompleksa koje vam je amar godinama nanosio.AdkoHz je napisao/la:Izrode KosevskiGOAT je napisao/la:Najvece pojacanje koje je amar doveo je bio alen mesanovic iz jedinstva.Ja ne znam sta ste vi sad ocekivali al ocigledno lako zaboravljate neke stvari.Naguzi se i cekaj da ti ga amar stavi sa tim mrtvacima koji se pripremaju u livnu.Zamisli koja velicina moras bit da sa tom ekipom osvojis titulu?zagor1987 je napisao/la:Komsinice zeljana vazda si ka rana. Dovode ljudi Bekrica,Svraku,Stanica,Alispahica i kazu Lendric je kloc. Amar im uzeo licencu,nema evrope a smiju se Sarajevu koje ide u Sloveniju a oni u Livno. Jadna si komsinice zeljena mnogo jadna![]()
Prosla su ta vremena kad je Amar namjesto svaku trecu utakmicu.
Kolko to vi titula imate 300? Mi jednu imamo jadna nam majka valja sticiBosniaBoston je napisao/la:Amar kad je otisao imao vise trofeja nego fk sirnica.Tako ce biti i nakon ovog mandata
Amar ima 10.2013. ste vi imali 9.Sad ce amar do svog 14. dok cete vi ostati na 13zagor1987 je napisao/la:Kolko to vi titula imate 300? Mi jednu imamo jadna nam majka valja sticiBosniaBoston je napisao/la:Amar kad je otisao imao vise trofeja nego fk sirnica.Tako ce biti i nakon ovog mandata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.