FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Libertad87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Libertad87 » 21 jun 2019, 18:53

Pa priče su bile da ima poreza samo 5-6 mil... Koliko znam nikad niko nije izašo i reko koliki je dug , a kamoli da to ima na papiru. Pa ako ne postoji način da se pomogne zašto se onda okupljaju? Bolje bi bilo da pitaju nekog da im kaže šta se konkretno može uradit. Ovako će se skupit 70 ljudi. Otpjevat će se "uprava napolje" , "**** vam mater u ****" i razlaz. Nije ovo Jasminov privatni klub pa da postavlja koga on hoće i kako on hoće, mora postojat način samo ne vjerujem da imamo muda i "slobodnog" vremena da se bori s tim...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 21 jun 2019, 19:12

Al nas ovaj savinovic senior cijepa na tanke liske :lol: :crazy:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 21 jun 2019, 19:18

Ja sutra nisam u Tuzli, ali evo Helco ide i za mene i za sebe. Racunajte ga kao 2 covjeka :cool:
Jedan grad, jedna ljubav!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 jun 2019, 19:19

Gifron je napisao/la:Ja sutra nisam u Tuzli, ali evo Helco ide i za mene i za sebe. Racunajte ga kao 2 covjeka :cool:
Imam sindikalnu pijanku pa mogu autobus citav docerat :tokralju:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 21 jun 2019, 19:38

Znqci nista ni od vas :lol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 jun 2019, 19:40

Ma naleticu, valjda ostane pecenja i piva, ti ponesi rakiju.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 21 jun 2019, 19:41

Kakva rakija na ovom zvizdanu. :lol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 jun 2019, 19:48

Sariel1987 je napisao/la:Kakva rakija na ovom zvizdanu. :lol:
Bilo kakva, taman da nas dovede u stanje Kozehipnoze

tuzlak70
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak70 » 21 jun 2019, 20:23

tuzlak1987 je napisao/la:Joj Mujkanovica, Nale i jos nekih kakav tal. Oni misle eto svi mi glupi samo njih 3-4 pametni. Ovo sto sada nemamo marke vjerovatno i jeste samo zato jer su oni namjerno bili sujetni pa zacerivali. Mujkanovic uzimao lovu, sklopi ekipu za 8. mjesta, njemu dobro, opstanemo i uzivancija za njega. Sada kada nije dao bi guzice da dodje opet, a Nala pijun ispade obicni koji je tu kao Mujkanovicev element zacerivanja novim ljudima.
Pa ovako su se otkrili, izgleda dosadilo im suptilno zacerivati pa u dva dana 400 hiljada i placeni intervju (vjerovatno). Pa providno..

Po ovoj prici kako hvali uvjeren sam da bi opet sastavili ekipu za donji dio tabele i da bi Nala ostao, ovako se trazi 10 igraca.
Vjeruj mi prijatelju ja te ne mogu razumijeti nikako. Ja sam čitao mnoge objave ali ti si mi bas ostao upečatljiv svojim izjavama braneci svaki potez Mujkanovića a posle i Nalića. Posle bjezanja Azmira , ja sam ga podržavao jer se uhvatio u koštac sa sa svim nedaćama u klubu. Oni koji su ga napadali zbog ljubavi prema Azmiru ti si ih napadao. Sada ti odjednom taj isti Senad , Nalić ne valjaju a ovi su nepogrešivi. Zašto

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 21 jun 2019, 20:26

FK SLOBODA IDE NA PRIPREME U LIVNO!
U periodu od 2. do 9. jula FK Sloboda će se za jesenji dio prvenstva BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine pripremati u Livnu na stadionu NK Troglav.

Tokom navedenog perioda, planirano je i odigravanje prijateljskih utakmica, a prva od njih je zakazana protiv Širokog Brijega, za 3. juli. Prema planu, na pripreme bi trebalo krenuti 25 fudbalera na koje će struka računati u jesenjem dijelu prvenstva.

Neko u Sloveniju,a neko bgm u Livno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

katarakta

Post Postao/la katarakta » 21 jun 2019, 20:29

DamirT je napisao/la:FK SLOBODA IDE NA PRIPREME U LIVNO!
U periodu od 2. do 9. jula FK Sloboda će se za jesenji dio prvenstva BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine pripremati u Livnu na stadionu NK Troglav.

Tokom navedenog perioda, planirano je i odigravanje prijateljskih utakmica, a prva od njih je zakazana protiv Širokog Brijega, za 3. juli. Prema planu, na pripreme bi trebalo krenuti 25 fudbalera na koje će struka računati u jesenjem dijelu prvenstva.

Kakve veze. Zeljo isto ide u Livno. Imat ces adekvatne premijerligase za protivnike i to je bitno
Niko, niko, samo Sloboda

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 21 jun 2019, 20:29

Hajde barem ne idu u Duvno. Oh, wait...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 21 jun 2019, 20:31

DamirT je napisao/la:FK SLOBODA IDE NA PRIPREME U LIVNO!

Ne ide ni Siroki izvan drzave, ne ide ni Zeljeznicar, ko da je to neki problem. Proslo ljeto smo imali pripreme isto u drzavi, pa smo bili medju najspremnijim u ligi. Bitno je prvo da dodju igraci, pa onda da ne odu do pocetka priprema tih, a lokacija manje vise.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Gujarat
Kontakt:

Post Postao/la Gujarat » 21 jun 2019, 20:46

Fukare su imale priliku da pričaju sa članovima novim članovima UO u prostorijama kluba,a ne po skrivenim mjestima. Nisu se pojavili. Mogli su pitat za sve i biti uponati o svemu, isto ko što sad UG surađuje sa klubom. I ne pojave se, a sutra bi kao organizovali neke proteste. Budala je ko se pojavi. I to je nečija struja u cijeloj priči.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jun 2019, 21:06

Jel ovo ovaj novi lik na forumu pokušava ugušit proteste...
Nije sumnjivo nimalo :lol:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

1919tuzlak
Kontakt:

Post Postao/la 1919tuzlak » 21 jun 2019, 21:12

ja cuo da Senci ove proteste sponzorise koliko je istina ne znam
al jedno je jasno sve ove borbu su ustvari za licni interes .
NIKAKO ZA INTERES SLOBODE.
Mozemo pricati sta hocemo jedno je sigurno najljepsi fudbal se igrao u vrijeme Azmira .U njegove licne interese ne ulazim

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 21 jun 2019, 21:15

Gujarat je napisao/la:Fukare su imale priliku da pričaju sa članovima novim članovima UO u prostorijama kluba,a ne po skrivenim mjestima. Nisu se pojavili. Mogli su pitat za sve i biti uponati o svemu, isto ko što sad UG surađuje sa klubom. I ne pojave se, a sutra bi kao organizovali neke proteste. Budala je ko se pojavi. I to je nečija struja u cijeloj priči.
Dovedite 10 igrača , a ne rekreativaca i neće biti protesta !!!! Nije svijet budala vidimo koga nam dovodite i šta se sprema. Ako ste nesposobni recite hvala al ja sam nesposoban za ovu funkciju odo raditi nešto drugo a ne praviti se pametan pa zaj3vati sve !
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 21 jun 2019, 21:33

Gujarat je napisao/la:Fukare su imale priliku da pričaju sa članovima novim članovima UO u prostorijama kluba,a ne po skrivenim mjestima. Nisu se pojavili. Mogli su pitat za sve i biti uponati o svemu, isto ko što sad UG surađuje sa klubom. I ne pojave se, a sutra bi kao organizovali neke proteste. Budala je ko se pojavi. I to je nečija struja u cijeloj priči.
**** padobranac u 3pm i ti i UG citav, picke najvece.
Nista ne kosta doci 10-15min podrzat mirne proteste pokazat da ima ljudi kojima je stalo do Slobode.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 21 jun 2019, 21:38

Brandalek jes' to ti :mrgreen:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 21 jun 2019, 21:41

Samo se vi zajebavajte, kad nam Koza isteka net.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.