FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Pa priče su bile da ima poreza samo 5-6 mil... Koliko znam nikad niko nije izašo i reko koliki je dug , a kamoli da to ima na papiru. Pa ako ne postoji način da se pomogne zašto se onda okupljaju? Bolje bi bilo da pitaju nekog da im kaže šta se konkretno može uradit. Ovako će se skupit 70 ljudi. Otpjevat će se "uprava napolje" , "**** vam mater u ****" i razlaz. Nije ovo Jasminov privatni klub pa da postavlja koga on hoće i kako on hoće, mora postojat način samo ne vjerujem da imamo muda i "slobodnog" vremena da se bori s tim...
-
- Kontakt:
Al nas ovaj savinovic senior cijepa na tanke liske

Ja sutra nisam u Tuzli, ali evo Helco ide i za mene i za sebe. Racunajte ga kao 2 covjeka 

Jedan grad, jedna ljubav!
Imam sindikalnu pijanku pa mogu autobus citav doceratGifron je napisao/la:Ja sutra nisam u Tuzli, ali evo Helco ide i za mene i za sebe. Racunajte ga kao 2 covjeka

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Znqci nista ni od vas 

Ma naleticu, valjda ostane pecenja i piva, ti ponesi rakiju.
-
- Kontakt:
Kakva rakija na ovom zvizdanu. 

Bilo kakva, taman da nas dovede u stanje KozehipnozeSariel1987 je napisao/la:Kakva rakija na ovom zvizdanu.
Vjeruj mi prijatelju ja te ne mogu razumijeti nikako. Ja sam čitao mnoge objave ali ti si mi bas ostao upečatljiv svojim izjavama braneci svaki potez Mujkanovića a posle i Nalića. Posle bjezanja Azmira , ja sam ga podržavao jer se uhvatio u koštac sa sa svim nedaćama u klubu. Oni koji su ga napadali zbog ljubavi prema Azmiru ti si ih napadao. Sada ti odjednom taj isti Senad , Nalić ne valjaju a ovi su nepogrešivi. Zaštotuzlak1987 je napisao/la:Joj Mujkanovica, Nale i jos nekih kakav tal. Oni misle eto svi mi glupi samo njih 3-4 pametni. Ovo sto sada nemamo marke vjerovatno i jeste samo zato jer su oni namjerno bili sujetni pa zacerivali. Mujkanovic uzimao lovu, sklopi ekipu za 8. mjesta, njemu dobro, opstanemo i uzivancija za njega. Sada kada nije dao bi guzice da dodje opet, a Nala pijun ispade obicni koji je tu kao Mujkanovicev element zacerivanja novim ljudima.
Pa ovako su se otkrili, izgleda dosadilo im suptilno zacerivati pa u dva dana 400 hiljada i placeni intervju (vjerovatno). Pa providno..
Po ovoj prici kako hvali uvjeren sam da bi opet sastavili ekipu za donji dio tabele i da bi Nala ostao, ovako se trazi 10 igraca.
FK SLOBODA IDE NA PRIPREME U LIVNO!
U periodu od 2. do 9. jula FK Sloboda će se za jesenji dio prvenstva BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine pripremati u Livnu na stadionu NK Troglav.
Tokom navedenog perioda, planirano je i odigravanje prijateljskih utakmica, a prva od njih je zakazana protiv Širokog Brijega, za 3. juli. Prema planu, na pripreme bi trebalo krenuti 25 fudbalera na koje će struka računati u jesenjem dijelu prvenstva.
Neko u Sloveniju,a neko bgm u Livno
U periodu od 2. do 9. jula FK Sloboda će se za jesenji dio prvenstva BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine pripremati u Livnu na stadionu NK Troglav.
Tokom navedenog perioda, planirano je i odigravanje prijateljskih utakmica, a prva od njih je zakazana protiv Širokog Brijega, za 3. juli. Prema planu, na pripreme bi trebalo krenuti 25 fudbalera na koje će struka računati u jesenjem dijelu prvenstva.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakve veze. Zeljo isto ide u Livno. Imat ces adekvatne premijerligase za protivnike i to je bitnoDamirT je napisao/la:FK SLOBODA IDE NA PRIPREME U LIVNO!
Niko, niko, samo Sloboda
Hajde barem ne idu u Duvno. Oh, wait...
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ne ide ni Siroki izvan drzave, ne ide ni Zeljeznicar, ko da je to neki problem. Proslo ljeto smo imali pripreme isto u drzavi, pa smo bili medju najspremnijim u ligi. Bitno je prvo da dodju igraci, pa onda da ne odu do pocetka priprema tih, a lokacija manje vise.DamirT je napisao/la:FK SLOBODA IDE NA PRIPREME U LIVNO!
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Fukare su imale priliku da pričaju sa članovima novim članovima UO u prostorijama kluba,a ne po skrivenim mjestima. Nisu se pojavili. Mogli su pitat za sve i biti uponati o svemu, isto ko što sad UG surađuje sa klubom. I ne pojave se, a sutra bi kao organizovali neke proteste. Budala je ko se pojavi. I to je nečija struja u cijeloj priči.
Jel ovo ovaj novi lik na forumu pokušava ugušit proteste...
Nije sumnjivo nimalo
Nije sumnjivo nimalo

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
- Kontakt:
ja cuo da Senci ove proteste sponzorise koliko je istina ne znam
al jedno je jasno sve ove borbu su ustvari za licni interes .
NIKAKO ZA INTERES SLOBODE.
Mozemo pricati sta hocemo jedno je sigurno najljepsi fudbal se igrao u vrijeme Azmira .U njegove licne interese ne ulazim
al jedno je jasno sve ove borbu su ustvari za licni interes .
NIKAKO ZA INTERES SLOBODE.
Mozemo pricati sta hocemo jedno je sigurno najljepsi fudbal se igrao u vrijeme Azmira .U njegove licne interese ne ulazim
Dovedite 10 igrača , a ne rekreativaca i neće biti protesta !!!! Nije svijet budala vidimo koga nam dovodite i šta se sprema. Ako ste nesposobni recite hvala al ja sam nesposoban za ovu funkciju odo raditi nešto drugo a ne praviti se pametan pa zaj3vati sve !Gujarat je napisao/la:Fukare su imale priliku da pričaju sa članovima novim članovima UO u prostorijama kluba,a ne po skrivenim mjestima. Nisu se pojavili. Mogli su pitat za sve i biti uponati o svemu, isto ko što sad UG surađuje sa klubom. I ne pojave se, a sutra bi kao organizovali neke proteste. Budala je ko se pojavi. I to je nečija struja u cijeloj priči.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
**** padobranac u 3pm i ti i UG citav, picke najvece.Gujarat je napisao/la:Fukare su imale priliku da pričaju sa članovima novim članovima UO u prostorijama kluba,a ne po skrivenim mjestima. Nisu se pojavili. Mogli su pitat za sve i biti uponati o svemu, isto ko što sad UG surađuje sa klubom. I ne pojave se, a sutra bi kao organizovali neke proteste. Budala je ko se pojavi. I to je nečija struja u cijeloj priči.
Nista ne kosta doci 10-15min podrzat mirne proteste pokazat da ima ljudi kojima je stalo do Slobode.
Brandalek jes' to ti 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.