PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

redbull93
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la redbull93 » 21 jun 2019, 12:58

Ma hajde para se ima hvala Bogu, ako bude trebalo i zelji posuditi tu smo, samo po amarovim kamatama.

Yebo majku lendric u zrinjskom, imat ce najbolji napad.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jun 2019, 13:03

Nisu nesto odusevljeni dole Lendricem sudeci po komentarima,zamjerili su mu zbog Zelje i tih nekih stvari.
A realno Zrinjski za sada jako dobro radi ovaj prelazni rok.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jun 2019, 13:14

miky_hz je napisao/la:Nisu nesto odusevljeni dole Lendricem sudeci po komentarima,zamjerili su mu zbog Zelje i tih nekih stvari.
Zrinjskom trebaju oba beka, oba krila i ofanzivni vezni da bi se moglo reći da su dobro odradili. Ako Ivana kontaju koristiti na krilu onda su jedno krilo riješili.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 13:15

SF6 je napisao/la:Ljudi bukvalno imaju 0 KM na racunu i cekaju da im stigne humanitarna iz Vijetnama, jako su sposobni nema sta.

Kaze samoodrziv klub su postali :rol: :rol:

Ako znas da ce ti te pare leci, zar nije logicno da ih pozajmis pa platis igracima i onda kad transakcija legne pare vratis. Meni je ovdje nesto sumnjivo :kafa:
Nije to pijaca. Nas predsjednik je to mislio ali Nam je biznismen i nece to da radi uglavnom ne brinite nista,plate su bile kasnile 17 dana zbog statuta i transakcije veceg novca dzaba se nadate. Zaboravljate da nam je milikarder Tan i dalje vlasnik plus Nam mozete se slikat samo

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 21 jun 2019, 13:20

Dok se prepiremo, ljudi kupe igrače, i poderat će ligu. Aferim. :thumbdown:

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 21 jun 2019, 13:21

Zrinjski ima najjaci napad.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 jun 2019, 13:22

Admir74 je napisao/la:Dok se prepiremo, ljudi kupe igrače, i poderat će ligu. Aferim. :thumbdown:
Admire polako reko sam ti sacekaj malo ba sabura

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 21 jun 2019, 13:24

zagor1987 je napisao/la:
Admir74 je napisao/la:Dok se prepiremo, ljudi kupe igrače, i poderat će ligu. Aferim. :thumbdown:
Admire polako reko sam ti sacekaj malo ba sabura
Valjda... :bih:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jun 2019, 13:27

SarajevoJeBordo je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Nisu nesto odusevljeni dole Lendricem sudeci po komentarima,zamjerili su mu zbog Zelje i tih nekih stvari.
Zrinjskom trebaju oba beka, oba krila i ofanzivni vezni da bi se moglo reći da su dobro odradili. Ako Ivana kontaju koristiti na krilu onda su jedno krilo riješili.
Ma budaletine, sad protiv vas nek odigra dobro u prvom kolu maknuće onaj krst s brda njega će dić. Lik je budaletina, ako mu pukne qrac na zimu će možda u Velež :lol:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 21 jun 2019, 13:40

Ofanzivni vezni? Zadnji vezni mozda, iako imamo sirok izbor i uvijek neko moze odskocit, ali ofanzivni vezni?? Pa tu su nam 2 najbolja igraca Sovsic i Curjuric. Curjuric koji bi sigurno igro u svim ekipa u BiH, jedino je Rahmanovic bolji od njeg na toj pozciji, a Sovsic iako neki govore da ima staklene noge, on je za svojih 200 minuta oducio nogometa pola protivnickih igraca, samo pogledaj na yt asistenciju kod 4 gola protiv Tuzle City sve ce ti receno bit. Jos tu poziciju mogu pokrit Bencun, Mandic i Cirjak taki da bi svaki novi bio gomilanje. Jedino se za bekove slazek, ljevi bek mora doc.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 21 jun 2019, 13:50

UZM je napisao/la:
Ofanzivni vezni? Zadnji vezni mozda, iako imamo sirok izbor i uvijek neko moze odskocit, ali ofanzivni vezni?? Pa tu su nam 2 najbolja igraca Sovsic i Curjuric. Curjuric koji bi sigurno igro u svim ekipa u BiH, jedino je Rahmanovic bolji od njeg na toj pozciji, a Sovsic iako neki govore da ima staklene noge, on je za svojih 200 minuta oducio nogometa pola protivnickih igraca, samo pogledaj na yt asistenciju kod 4 gola protiv Tuzle City sve ce ti receno bit. Jos tu poziciju mogu pokrit Bencun, Mandic i Cirjak taki da bi svaki novi bio gomilanje. Jedino se za bekove slazek, ljevi bek mora doc.
Gledao sam Šovšića u polufinalu kupa protiv nas...po meni bolja verzija Mehmeda Alispahića. Kako god vama treba igrač na sredini terena jer dobro znam koliko može Rustemović, složio bih se s tobom onda da je potrebniji DMF, moja greška. Drugo, desna strana: Kadušić i Marković, jedan može na krilo, jedan na beka, ko su zamjene? Treće, lijevi bek mora doći jer imate samo Stojkića. Lijevo krilo, mladi Stanić, dečko ima karakter i muda, ali suludo da on nosi sezonu osim ako se Lendrić ne planira tamo koristiti. Stoperi su dobro pokriveni, vi morate imati i trećeg odličnog stopera obzirom na sve glupe crvene kartone Jakovljevića. Po meni ste do sada jedino dobro riješili napad i stopere, i daleko ste od kompletiranog prelaznog roka.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

UZM
Kontakt:

Post Postao/la UZM » 21 jun 2019, 14:01

Slabo si ti upratio Zrinjski, vjerovatno gledas preko TM, sacekaj sad objavu igraca koji idu u Sloveniju, ili pogledaj listu koji su vec na pripremama. Izostavio si masu igraca, prvo na desnom krilu Mandica i Bencuna, na ljevom Govedaricu, ih gdje bi mi bili da su te pozicije pokrivaju Markovic i Stanic koji ce tek biti druga ili treca opcija na ljevom krilu. Mi imamo 3 kvalitetna stopera, a dosao nam je i Celikovic kao 4 mislim da nema potrebe za dodatnim gomilanjem. Iako na ljevom beku nema kvalitete i tu imamo 2 igraca jer je Rugasevic na pripremama, kao i Tomislav Barisic na desnom beku.

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 jun 2019, 14:02

Polako ljudi prijelazni rok nije kako treba i poceo.... A sto ste Lendrica uzeli, to vam je vrh za teren, ali samo za teren... U svlacionici, cut ce se...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 21 jun 2019, 14:11

Igro bi Curjuic u svim ekipama al' u qurcu. Uostalom vidjecemo.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 jun 2019, 14:15

Kakve su ovo insajderske novosti za Krupu da ulazi umjesto Slobode?

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 21 jun 2019, 14:16

Dokoljenko je napisao/la:Igro bi Curjuic u svim ekipama al' u qurcu. Uostalom vidjecemo.
Bukvalno ste svrsavali na lika dok je bio kod vas, a vecem sad ne bi igrao pored Mese Alispahice jel :facepalm:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 21 jun 2019, 14:17

kolezeljovac je napisao/la:Kakve su ovo insajderske novosti za Krupu da ulazi umjesto Slobode?
Ozbiljno se prica, hej moja Slobodanka :hmmmmm:
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Dokoljenko
Kontakt:

Post Postao/la Dokoljenko » 21 jun 2019, 14:18

bhpremierliga12 je napisao/la:
Dokoljenko je napisao/la:Igro bi Curjuic u svim ekipama al' u qurcu. Uostalom vidjecemo.
Bukvalno ste svrsavali na lika dok je bio kod vas, a vecem sad ne bi igrao pored Mese Alispahice jel :facepalm:
Ko je svrsavao na njega? Niti sam ga volio, niti mislim da je neki igrac. Mrtvi prosjek sa astmom.
Mi smo Željini, Željo je naš!

"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 21 jun 2019, 14:19

I to za 100.godisnjicu..... Malo mi je to sumnjivo, ako im je legao 1.000.000,00
Onda đe su pare?

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 21 jun 2019, 15:00

Kod Azmira su pare
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.