Moli Boga da budete mogli igrati 90 min, utakmica 3 dana nakon vaseg gostovanja u prijateljskoj nam zemlji KazahstanuUstanikSBII je napisao/la:
Prvo kolo prijateljski derbiji na Pecari ovaj put ćemo vam dati samo 3 komada

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moli Boga da budete mogli igrati 90 min, utakmica 3 dana nakon vaseg gostovanja u prijateljskoj nam zemlji KazahstanuUstanikSBII je napisao/la:
Mi bi bili zadovoljni kad bi makar vidjeli vise od 2 gola.Pretezno golovi padaju prije naseg ulaska i poslije izlaska.UstanikSBII je napisao/la:
Treci igrac vec, gdje ces dalje kad iz igmana ne mogu dovesti igraca.LjoZee je napisao/la:Sta li ovi iz Slobode napricaju ili prezentuju igracima da se tako razocaraju nakon 2-3 dana kad potpisu
Krupa abdprisonbreak je napisao/la:Ako Sloboda odustane od takmicenja, ko bi se takmicio? Ozb? Gosk ili krupa, ne znam ko zadnji zavrsio
Pa bolje odmah odustati, jer sigurno ispadaju, tesko oni boda uhvatebambus je napisao/la:Krupa abdprisonbreak je napisao/la:Ako Sloboda odustane od takmicenja, ko bi se takmicio? Ozb? Gosk ili krupa, ne znam ko zadnji zavrsio
Bolje da ostanu lakse uzet njima bodove nego Krupiprisonbreak je napisao/la:Pa bolje odmah odustati, jer sigurno ispadaju, tesko oni boda uhvatebambus je napisao/la:Krupa abdprisonbreak je napisao/la:Ako Sloboda odustane od takmicenja, ko bi se takmicio? Ozb? Gosk ili krupa, ne znam ko zadnji zavrsio
Oni se iz Holandije pojacavajuprisonbreak je napisao/la:#samoposteno
Ma njima samo zvijezda mizds ne uzme 3 boda, oj raspada.
Mi smo one godine bar doveli Mahmutovica, Qouadia, pa smo znaki koji bid uzeti
E džaba im je, nije da nismo probalisamoposteno je napisao/la:Oni se iz Holandije pojacavajuprisonbreak je napisao/la:#samoposteno
Mi smo one godine bar doveli Mahmutovica, Qouadia, pa smo znaki koji bid uzeti![]()
valjda prave ekipu sa nepoznatim igracima da zavaraju protivnike
Nista ste vi za oveOsim13 je napisao/la:E džaba im je, nije da nismo probalisamoposteno je napisao/la:Oni se iz Holandije pojacavajuprisonbreak je napisao/la:#samoposteno
Mi smo one godine bar doveli Mahmutovica, Qouadia, pa smo znaki koji bid uzeti![]()
valjda prave ekipu sa nepoznatim igracima da zavaraju protivnike
oženjen čoekPenaltiky je napisao/la:Adis Jahovic uzima 1,5 mil € po sezoni
Bambus ti si mi suigrač zbog tebe ću reć da spuste ako ništa za 1 golbambus je napisao/la:Mi bi bili zadovoljni kad bi makar vidjeli vise od 2 gola.Pretezno golovi padaju prije naseg ulaska i poslije izlaska.UstanikSBII je napisao/la:
Prvo kolo prijateljski derbiji na Pecari ovaj put ćemo vam dati samo 3 komada![]()
Bila je prica za ovog Hadzica, iz ruke u ruku. Spreman transfer, pola pola sa agencijom. Sada, dokle je to, ne znam.FoSte95 je napisao/la:Joj zrinje sa dva špica Ivan i Irfan . I2 tandem
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.