FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Gigant
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Gigant » 04 nov 2010, 18:37

muXmania je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
pile87 je napisao/la:5-0
Jel to live from grbavica, ili si opet ostao kuci, jer ti: ne ides na gostovanja, iako je to i kosevo u pitanju, na domace utakmice ne ides ako su manje atraktivne,... :)
Čekaj sine da odrasteš, pa ćeš vidjeti da utakmica nije tako važna kako sad misliš...
hehe...ok ciko, a smijem glavu staviti da imam vise i odgledanih utakmica, a i godina od tebe ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 04 nov 2010, 18:43

Gigant je napisao/la: Čekaj sine da odrasteš, pa ćeš vidjeti da utakmica nije tako važna kako sad misliš...
hehe...ok ciko, a smijem glavu staviti da imam vise i odgledanih utakmica, a i godina od tebe ;)[/quote]

Čitajući tvoje komentare svak normalan bi rekao da imaš najviše 15-16 godina, a ako kojim slučajem imaš više onda se tek moraš zabrinuti gdje sprca tolike godine, a mozak na nivou 12-ogodišnjaka...
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2010, 18:46

muXmania je napisao/la:Čitajući tvoje komentare svak normalan bi rekao da imaš najviše 15-16 godina, a ako kojim slučajem imaš više onda se tek moraš zabrinuti gdje sprca tolike godine, a mozak na nivou 12-ogodišnjaka...
Mojne ga ziv bio sad cese natovarit, daj da otpratimo ovo do kraja... izvjesno je da smo prosli i ovu prepreku...za iduceg protivnika bih volio siroki radi fer i korektne igre...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2010, 18:50

kraj...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 nov 2010, 18:52

muXmania je napisao/la:
Gigant je napisao/la: Čekaj sine da odrasteš, pa ćeš vidjeti da utakmica nije tako važna kako sad misliš...
hehe...ok ciko, a smijem glavu staviti da imam vise i odgledanih utakmica, a i godina od tebe ;)
Čitajući tvoje komentare svak normalan bi rekao da imaš najviše 15-16 godina, a ako kojim slučajem imaš više onda se tek moraš zabrinuti gdje sprca tolike godine, a mozak na nivou 12-ogodišnjaka...[/quote]
Pa naravno, cim se nadje neko ko vam konkretno iznese argumente, i ko je spreman pricati sasvim normalno bez ikakvog vrijedjanja, kao sto to vi konstatno radite, odmah ili nije normalan, ili je 15-godisnjak, i sl.......
Ovo za pileta sam izjavio, jer frajer uvijek ima neki izgovor zasto je za vrijeme utakmice njegovog kluba, vrlo cesto online, pa me interesovao vecerasnji razlog ;) nista licno :)ne znam sta ste se svi upalili, i pokusavate da ga opravdate.......
Btw, cestitke za prolazak u polufinale
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 nov 2010, 18:59

argumentovana diskusija na temu zasto pile nije otiso na utakmicu :D
bas si gigant
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 nov 2010, 19:02

nick je napisao/la:argumentovana diskusija na temu zasto pile nije otiso na utakmicu :D
bas si gigant
Govorim opcenito, dosadasnja diskusija,i vase djecije, kada ostanete bez ikakvih argumenata, pocinjete vrijedjati.....a za pileta sam njega pitao, i za to mi ne trebaju argumenti vase grupe :) pitao covjeka, dobio odgovor, i cao,sta se vi sekirate ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 04 nov 2010, 19:08

Gigant je napisao/la:
nick je napisao/la:argumentovana diskusija na temu zasto pile nije otiso na utakmicu :D
bas si gigant
Govorim opcenito, dosadasnja diskusija,i vase djecije, kada ostanete bez ikakvih argumenata, pocinjete vrijedjati.....a za pileta sam njega pitao, i za to mi ne trebaju argumenti vase grupe :) pitao covjeka, dobio odgovor, i cao,sta se vi sekirate ;)
hajde procitaj sve svoje komentare na ovoj stranici i onda nadji neku stvar oko koje se moze diskutovat a onda potrazi argumente svoje :D znas li ti uopste sta je diskusija?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 04 nov 2010, 19:11

Gigant je napisao/la:
bas si gigant

Moj gigante neskiramo se mi vi treba da se sekirate zbog situacije u tvom klubu,pitaj igrace koliko plate nisu dobili,skupljate primjer za debrbi na kojem niste prisustvovali po 3km da igracima daju po 200km,pitaj vucinu scepanovica ko mu placa kiriju nemaju za hljeba.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 04 nov 2010, 19:13

BLU SKY je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
bas si gigant

Moj gigante neskiramo se mi vi treba da se sekirate zbog situacije u tvom klubu,pitaj igrace koliko plate nisu dobili,skupljate primjer za debrbi na kojem niste prisustvovali po 3km da igracima daju po 200km,pitaj vucinu scepanovica ko mu placa kiriju nemaju za hljeba.
Samo da ti kazem da su sinoc igraci poslje utakmice dobili platu,kad vec trazis odgovor ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 04 nov 2010, 19:17

možemo branitelja, kad zabijemo celiku, zrinjskom i ostalim malo jacim ekipama 6 golova, e onda mozemo reci da smo jaki :D
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 04 nov 2010, 19:18

Megamon je napisao/la: Samo da ti kazem da su sinoc igraci poslje utakmice dobili platu,kad vec trazis odgovor ;)
Pazi sta pricas, jer cim odgovoris argumentom, ispadas balavac, i sl. ;)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2010, 19:22

Gigant je napisao/la:
Megamon je napisao/la: Samo da ti kazem da su sinoc igraci poslje utakmice dobili platu,kad vec trazis odgovor ;)
Pazi sta pricas, jer cim odgovoris argumentom, ispadas balavac, i sl. ;)
Ti si dobio odgovor od mene sto peglas ljude bez potrebe, ne idu svi u srednju ima ljudi koji rade i izdrzavaju porodicu.Netrebas se praviti pametan ja nisam navijac ja sam simpatizer i vise puta sam izjavio ne idem na gostovanja i zaboli me k.i.t.a za vase ultra furke gostovanja imam i previse al nemam volje ni vremena vise...
Na kosevu ne gledam utakmice i to sam obijasnio jel sam sebi djelujem da sjedim u lavoru i nista se zivo nevidi.
Jesi li sretan i zadovoljan odgovorima ?

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 04 nov 2010, 19:23

jos da dodam da ovo nije nikakav uspjeh, jer ovaj branitelj igra koliko ja znam u nekoj drugoj ligi, ako smo jaki u nedjelju trebamo dati opet 6 golova.
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 04 nov 2010, 19:25

kinone je napisao/la:jos da dodam da ovo nije nikakav uspjeh, jer ovaj branitelj igra koliko ja znam u nekoj drugoj ligi, ako smo jaki u nedjelju trebamo dati opet 6 golova.
Treba dati banovicima golove **** ove vec smo ih prosli...

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 04 nov 2010, 19:26

kinone je napisao/la:jos da dodam da ovo nije nikakav uspjeh, jer ovaj branitelj igra koliko ja znam u nekoj drugoj ligi, ako smo jaki u nedjelju trebamo dati opet 6 golova.
Ne možeš dati, zato što će ti Budućnost parkirati autobus pred go,a ovi momci su došli odigrali otvoreno, primili šestaka i zato su ispraćeni aplauzom ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 04 nov 2010, 19:28

samo cu reci za ove kriticare, sjedite vi u kuci, toplije je mnogo...

1/2 kupa idemo dalje
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 04 nov 2010, 19:38

Rutinska pobjeda.Sve zavrseno u prvih 15 minuta,Zeba i Culum najbolji,Kerla i Vasilic odigrali odlicno.Jedino je Rovcanin tanak bio i pokazalo se zasto nema mjesta,a bojim se da nece ni imati nakon veceras prikazane igre.

Posjeta solidna s obzirom na protivnika i termin utakmice.

Slijedi nam vazna utakmica protiv Buducnosti i nece nam biti lahko.Ne znam kako je Branitelj uspio proci Leotar :o fizicki su totalno nespremni.
AMAR OSIM!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 04 nov 2010, 19:46

Pomalo su mi sumnjive slika 10 i 11 na izvjestaju ss.ba

Rutinska pobjeda :mrgreen:
FKŽ !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 04 nov 2010, 19:55