https://www.captiongenerator.com/1436282/100-godina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Strucni stab ko komanda JNA
Zalit cete vi za Zukicem ove sezone kad on za ove sto budu igrali ovu sezonu bude ko Pipo Inzagitransandino je napisao/la:Seid Zukić karijeru nastavlja u dresu RadnikaGledo sam dosta napadaca u slobodi al on je definitivno najgori.. Tandir je za njeg Krespo Hernandez licno.. Nit zna loptu primit, nit se zagradit, nit trcat nit lopte sutnut.. Ja ne znam ko ga dovodi u Radnik, svaka mu cast
![]()
Kojim igracem. Dje si ti ovdje vidio igraca?DamirT je napisao/la:Poslije dugo vremena da smo potpisali ugovor sa nekim igracem na vise od 1 godine
Ma kakav god da je ne moze biti losiji od proslosezonskih placenikakatarakta je napisao/la:Kojim igracem. Dje si ti ovdje vidio igraca?DamirT je napisao/la:Poslije dugo vremena da smo potpisali ugovor sa nekim igracem na vise od 1 godine
Uvijek može goreDamirT je napisao/la:Ma kakav god da je ne moze biti losiji od proslosezonskih placenikakatarakta je napisao/la:Kojim igracem. Dje si ti ovdje vidio igraca?DamirT je napisao/la:Poslije dugo vremena da smo potpisali ugovor sa nekim igracem na vise od 1 godine
Dobro nije puno veći broj od prošlog sastava samo drugi nazivi. I Nala je imao Osmanhodzica i Gradu plus Ribić. Samo ovi sad nadili imena neka. FunkcijeBeduin je napisao/la:Sad pricam sa bivsim igracem Slobode, drug moj dobar, kaze slicno je i u ostalim klubovima, nije bajna situacija. Kaze "nije tesko doci u Slobodu sad, ali je problem sto moras klimati glavom na svaku", sto nam i nije nepoznato. Na kraju smo se obojica smijali broju menadzera/trenera u klubu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.