Mislim da nije ni bila informacija da treba ići.L' Imperator je napisao/la:Zar Marković nije otišao?
Valjda će ući u drugom dijelu, ako nije povreda. Nadam se i da će Welbeka ubaciti, Fanima, Vehaba...Bronson je napisao/la:Sto Andjusic ne igra, po meni najbolji igrac?
Jel Welbek onaj zadnji vezni, u Zenici je odigrao odlicnoFKMLADOSTDK je napisao/la:Valjda će ući u drugom dijelu, ako nije povreda. Nadam se i da će Welbeka ubaciti, Fanima, Vehaba...Bronson je napisao/la:Sto Andjusic ne igra, po meni najbolji igrac?
Sta je sa Fanimom, zar on nije trebao ici? Neka odsteta, nesto.FKMLADOSTDK je napisao/la:Valjda će ući u drugom dijelu, ako nije povreda. Nadam se i da će Welbeka ubaciti, Fanima, Vehaba...Bronson je napisao/la:Sto Andjusic ne igra, po meni najbolji igrac?
To je taj, čovjek ga zapamti po zalaganju na terenu. Izuzetno koristan igrač.Bronson je napisao/la:Jel Welbek onaj zadnji vezni, u Zenici je odigrao odlicnoFKMLADOSTDK je napisao/la:Valjda će ući u drugom dijelu, ako nije povreda. Nadam se i da će Welbeka ubaciti, Fanima, Vehaba...Bronson je napisao/la:Sto Andjusic ne igra, po meni najbolji igrac?
Momak za deset, profesionalac, ali vrijeme je za mlađe.FKMLADOSTDK je napisao/la:Mislim da nije ni bila informacija da treba ići.L' Imperator je napisao/la:Zar Marković nije otišao?
To je to, ok iskustvo, ali treba nam pokretljivija odbrana.L' Imperator je napisao/la:Momak za deset, profesionalac, ali vrijeme je za mlađe.FKMLADOSTDK je napisao/la:Mislim da nije ni bila informacija da treba ići.L' Imperator je napisao/la:Zar Marković nije otišao?
Tu sam informaciju dobio prošle sedmice.
Ili je novi na probi ili su, što je vjerovatnije, mislili na Berat Ayyildiz-a : )L' Imperator je napisao/la:Sastav u drugom poluvremenu / Velić,
Vehab, Hreljić, Horić, Burak, Bojo, Biber, Hiroš
Asafi, Guzina, Dragutinović.
Ko je ovaj?
Hvala druže, živio.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Bujrum raja crvena prvo kolo
Došao da vidi može li se ponovo nametnuti. Izgleda da će ostati.desnaruka je napisao/la:Šerif Hasić novi igrac Mladosti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.