Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
I ja. Suze krenuse jbt...Osim13 je napisao/la:Ja sam samo malo početak pogledao. Ne mogu ja ovo, što reče Dzoni ko od kamena sam inače al sam na djecu i životinje preslab.
**** ti ovu drzavu
Pogledo samo pocetak a klip traje 3 minuteOsim13 je napisao/la:Ja sam samo malo početak pogledao. Ne mogu ja ovo, što reče Dzoni ko od kamena sam inače al sam na djecu i životinje preslab.

1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
?AdkoHz je napisao/la:Pogledo samo pocetak a klip traje 3 minuteOsim13 je napisao/la:Ja sam samo malo početak pogledao. Ne mogu ja ovo, što reče Dzoni ko od kamena sam inače al sam na djecu i životinje preslab.LOOOOL
30-ak sekundi mi je dovoljno bilo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jucer sam malo odgledao klip i ne znam sta bih rekao...
Dao Bog da je svakome problem otici na more i trenirati neki sport. Poznajem na desetine djece u selu gdje sam odrastao koji i ne pomisljaju na to, a tek da im to bude najveca zelja. Vecina ljudi se bavi poljoprivredom, ili nesto sto se nadje (gradjevina i sl.) i sve se svodi na puko prezivljavanje.
Ovdje me malo buni da imaju toliko zemlje (100 duluma je sve osim malo), sve to obradjuju, babo ima penziju i opet problemi sa prezivljavanjem? Pa samo ovaj traktor iza nje vrijedi sigurno 15+ hiljada KM.
Da ne bude zabune, dao joj Bog da ima milione i obidje cijeli svijet, ali kakvih slucajeva sve ima...
I naravno, sve ovo nije normalno osim kad zivis u BiH.
Dao Bog da je svakome problem otici na more i trenirati neki sport. Poznajem na desetine djece u selu gdje sam odrastao koji i ne pomisljaju na to, a tek da im to bude najveca zelja. Vecina ljudi se bavi poljoprivredom, ili nesto sto se nadje (gradjevina i sl.) i sve se svodi na puko prezivljavanje.
Ovdje me malo buni da imaju toliko zemlje (100 duluma je sve osim malo), sve to obradjuju, babo ima penziju i opet problemi sa prezivljavanjem? Pa samo ovaj traktor iza nje vrijedi sigurno 15+ hiljada KM.
Da ne bude zabune, dao joj Bog da ima milione i obidje cijeli svijet, ali kakvih slucajeva sve ima...
Dijete vozi Traktor a mozda je mogla biti Rukometasica sa velikom karijeromTekashi je napisao/la:Vidi kako je sretna u licu, oci moje lijepe. <3
Veliko hvala ljudima koji su pomogli

Da. Ovo je slika drzaveVrebac je napisao/la:Dijete vozi Traktor a mozda je mogla biti Rukometasica sa velikom karijeromTekashi je napisao/la:Vidi kako je sretna u licu, oci moje lijepe. <3
Veliko hvala ljudima koji su pomogli
Federer17 je napisao/la:Jucer sam malo odgledao klip i ne znam sta bih rekao...
Za penziju nisam cuo, ali mislim da su problemi nastali kad je Otac bio u bolnici i od kako je bolestan! Cuo sam da imaju samo Konja(2) , izgubilu su 10 krava u tom periodu i ostali na jednoj!
Cini mi se da je rekla kako mama radi u pilani, a babo ima penziju.Vrebac je napisao/la: Za penziju nisam cuo, ali mislim da su problemi nastali kad je Otac bio u bolnici i od kako je bolestan! Cuo sam da imaju samo Konja(2) , izgubilu su 10 krava u tom periodu i ostali na jednoj!
Ma nebitno, samo hocu reci da je ovo svakodnevnica u Bosni. To sto curica vozi traktor, jeste malo cudno, ali tako je to na selu - stoka, poljoprivreda, sasvim normalna pojava.
P.S. Ja sam pricao samo sto sam cuo i vidio na videu, a cini mi se da nije spominjala konje nikakve. Dok vozi traktor toliko godina, valjda imaju svoj?
pasteta
lorsilan
nudle
spavanje
lorsilan
nudle
spavanje
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Danas krenuo na posao i saznam da mi je komšija umro. Dijete, 20 godina. Nisu mu mogli skinuti temperaturu. Šta ti je život, od danas do sutra i kaže nerviraj se, sekiraj radi stvari koje su prolazne... A opet kako da se ne sekiraš kad živiš u državi sa korumpiranim sistemom ?!
® GONGASHI POWERHOUSE ®
ateističko-goveđi fakultet
Koji otac 

- ASD
- Kontakt:
Samo opusteno zivi, planina, bike, selo, suma. Odvajaj redovno vrijeme za te stvari i garantujem da ces te neke zivotne poteskoce lakse podnositi.Derdiyok je napisao/la:Danas krenuo na posao i saznam da mi je komšija umro. Dijete, 20 godina. Nisu mu mogli skinuti temperaturu. Šta ti je život, od danas do sutra i kaže nerviraj se, sekiraj radi stvari koje su prolazne... A opet kako da se ne sekiraš kad živiš u državi sa korumpiranim sistemom ?!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Voditelja zbog slabog znanja spaliti na lomaci.L-Train je napisao/la:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bil oprostio Ramovicki sto ima 16 godina?Captain4 je napisao/la:Jesul Bošnje napunile kredit za sutra?
Godine su samo broj.tuzlak1987 je napisao/la:Bil oprostio Ramovicki sto ima 16 godina?Captain4 je napisao/la:Jesul Bošnje napunile kredit za sutra?

Šteta što je u tom sranju od takmičenja, al yebiga prošla su vremena kad se kvalitetom moglo probit na stejdž. Sad ili grand ili idj ili imperia.

"We need to suffer. And we need to fight."