FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim da je Haris Bešlija sa 15-16 godina zabijao golove u prvenstvenim utakmicama (2002. godine). Žao mi je što nije uspio postati ono što je trebao i mogao. Bio je izvanserijski talenat. Standardan sa 16 godina, tek su mu 24 i ima ogromno iskustvo, te se nadam da će napraviti taj bitan iskorak u svojoj karijeri. Bilo mi je drago kada je ušao protiv Zrinjskog, umjesto Baljića, ali je igrao na poziciji koju nikada nije igrao. Njegova prava pozicija je ona koju igra njegov prezimenjak, ljudska i igračka veličina i naš kapiten Mirsad Bešlija. Volio bih da odigra protiv Branitelja na svojoj poziciji, barem poluvrijeme. Za Harisa Bešliju još nije kasno, a tako je dugo na našim terenima. Želim mu svu sreću. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Stole,nije ti danas srijeda!Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Srijeda, 04.11. u 17:00 (TV)!
ŽELJEZNIČAR - BRANITELJ
Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški)
A1: Zlatan Bečirović (Srebrenik)
A2: Sreten Udovčić (Prijedor)
Četvrti sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad)
Delegat: Krunislav Džijan (Bok)
Kontrolor Suđenja:Ilija Gigović (Gradiška)
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Godine, umor, pospanost ..Neprilagodjen je napisao/la:Stole,nije ti danas srijeda!

AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Srijeda, 04.11. u 17:00 (TV)!
ŽELJEZNIČAR - BRANITELJ
Sudija: Goran Paradžik (Ljubuški)
A1: Zlatan Bečirović (Srebrenik)
A2: Sreten Udovčić (Prijedor)
Četvrti sudija: Tomislav Čuić (Tomislavgrad)
Delegat: Krunislav Džijan (Bok)
Kontrolor Suđenja:Ilija Gigović (Gradiška)
A sta ti znaci ovo TV?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ispravio sam post. Ostalo je kako sam editovao najavu sudija protiv Zrinjskog.
AMAR OSIM
Koliko si navalili na Stoleta...a nije ti danas srijeda,pa sta znaci tv
losem qrcu i dlake smetaju 
Ako je vjerovati ovom sport c izgleda da ce Susic pozvati i Viscu za tekmu protiv Slovacke...na preporuku Tule bivseg selektora mlade repke.Ako je tako to bi Tuli bio najbolji potez koji je uradio za dvije godine.

Ako je vjerovati ovom sport c izgleda da ce Susic pozvati i Viscu za tekmu protiv Slovacke...na preporuku Tule bivseg selektora mlade repke.Ako je tako to bi Tuli bio najbolji potez koji je uradio za dvije godine.
1921-2011
Niko nema losih namjera kad je Stole u pitanju...
"U duel sa Braniteljom ulazimo sa mnogo respekta i bez ikakvog potcijenjivanja. Momčad koja je došla među osam najboljih sasvim sigurno ima svoj kvalitet i svako potcijenjivanje može nas koštati", rekao je Ćulum za SportSport.ba i dodao:
"Od prvog minuta krenut ćemo ofanzivno kako bismo što prije razbili bunker gostiju. Priželjkujemo ubjedljivu pobjedu, odnosno nadamo se da ćemo ostvariti rezultat koji će nam garantovati prolaz u polufinale. Nakon revanš susreta očekuje nas duel sa Borcem, tako da bi nam danas ubjedljiva pobjeda mnogo značila jer bismo onda mogli u Mostaru odmoriti neke igrače, odnosno mogli bismo mnogo svježiji ući u duel sa Banjalučanima."

"U duel sa Braniteljom ulazimo sa mnogo respekta i bez ikakvog potcijenjivanja. Momčad koja je došla među osam najboljih sasvim sigurno ima svoj kvalitet i svako potcijenjivanje može nas koštati", rekao je Ćulum za SportSport.ba i dodao:
"Od prvog minuta krenut ćemo ofanzivno kako bismo što prije razbili bunker gostiju. Priželjkujemo ubjedljivu pobjedu, odnosno nadamo se da ćemo ostvariti rezultat koji će nam garantovati prolaz u polufinale. Nakon revanš susreta očekuje nas duel sa Borcem, tako da bi nam danas ubjedljiva pobjeda mnogo značila jer bismo onda mogli u Mostaru odmoriti neke igrače, odnosno mogli bismo mnogo svježiji ući u duel sa Banjalučanima."
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Jutros oko 10 h u kafiću biblioteka u ulici E.Šehovića prisutni bili Šehić sa majkom,Omer Joldić i još jedan mlađi frajer i neke papire tabirili,u jednom trenutku je Šehina stara samo rekla da će prije nego što potpišu da se konsultuju sa nekim od advokata,na šta je Omer dodao Ibro sve će biti ok kad ti kažem.Što čuo to napisao.
TM87
Pa šta ako je?
Šta u svemu tome predstavlja Joldić?tm-ovac iz mase je napisao/la:Jutros oko 10 h u kafiću biblioteka u ulici E.Šehovića prisutni bili Šehić sa majkom,Omer Joldić i još jedan mlađi frajer i neke papire tabirili,u jednom trenutku je Šehina stara samo rekla da će prije nego što potpišu da se konsultuju sa nekim od advokata,na šta je Omer dodao Ibro sve će biti ok kad ti kažem.Što čuo to napisao.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ma otlkud jarane znam šta predstavlja Joldić samo mi je ovo sve izgledalo kao neki pregovori,čim je tu i Šehina stara jedino ako sa starom ne izlazi po kafićima.Upotrijebi malo glavu!!!
TM87
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Poslah ti PP.tm-ovac iz mase je napisao/la:Ma otlkud jarane znam šta predstavlja Joldić samo mi je ovo sve izgledalo kao neki pregovori,čim je tu i Šehina stara jedino ako sa starom ne izlazi po kafićima.Upotrijebi malo glavu!!!
AMAR OSIM
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Ma nisam te pitao radi toga ...tm-ovac iz mase je napisao/la:Stole ovo ti je 100% ovako bilo!!!

AMAR OSIM
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Svi u dolinu !
"Naprijed Željo ljubavi moja"
"Naprijed Željo ljubavi moja"
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- samir_tm87
- Kontakt:
1:0!!!
Imal gdje live radio stream tekme?