FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Brcanskamalta
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Brcanskamalta » 19 jun 2019, 09:32

Sram vas bilo na brisanju posta, od portala do vas koji pisete ovdje a radite za portal...Istinu sam vam rekao neka vas sramota bude.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 jun 2019, 10:14

Šit bi loš, a sudžuk žilav...

fenorth
Kontakt:

Post Postao/la fenorth » 19 jun 2019, 10:40

Ima li šta novo, prati li neko treninge, kakva supojačanja, ko se ističe ...?

intercontinental
Kontakt:

Post Postao/la intercontinental » 19 jun 2019, 11:30

:ljepota:
fenorth je napisao/la:Ima li šta novo, prati li neko treninge, kakva supojačanja, ko se ističe ...?
Špijondić bi mogao biti pojačanje vidi se da zna s loptom kao i Osmanović. Ostalo je potanko.
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 jun 2019, 12:22

Nasa sudbina :wave:
slika
Hvala vam nova upravo nabijem vas na qurac
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 19 jun 2019, 12:48

Matej Rodin iz Zelje u Perugiu za 150k €. pa sta da mi ocekujemo za Beganovica...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 jun 2019, 12:56

MMA075 je napisao/la:Matej Rodin iz Zelje u Perugiu za 150k €. pa sta da mi ocekujemo za Beganovica...
19 godina vs 23 godine, razlika je ogromna, a sto se kvaliteta tice ne odskacu jedan od drugoga, samo su 4 godine razlike ogromne.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 jun 2019, 13:16

Nekadašnji čuvar mreže Radnika iz Bijeljine i Zvijezde 09 Nikola Lakić, nakon jednogodišnje igre u Super ligi Srbije i nastupa za vranjanski Dinamo vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

On će tokom dana potpisati jednogodišnji ugovor sa timom Slobode iz Tuzle.

-Bilo je još ponuda klubova iz Premijer lige Bosne I Hercegovine i Super lige Srbije, ali mi je Slobodina bila najkonkretnija i najprihvatljivija. Drago mi je da ću igrati u Tuzli, pred ljubiteljima fudbala koji znaju da cijene igračke kvalitet. Moje će biti da se sada fokusiram na rad sa trenerima Slobode, a drago mi je i da ću raditi sa Miletom Lazarevićem. On me je trenirao u Zvijezdi 09, rekao nam je mladi Nikola Lakić.
Koliko dana mu dajete :mrgreen:

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 19 jun 2019, 13:30

bhpremierliga12 je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Matej Rodin iz Zelje u Perugiu za 150k €. pa sta da mi ocekujemo za Beganovica...
19 godina vs 23 godine, razlika je ogromna, a sto se kvaliteta tice ne odskacu jedan od drugoga, samo su 4 godine razlike ogromne.
Jedan od najboljih stopera u ligi, kazem neamo sta vise ni ocekivat mozda 50k vise.

salinas
Kontakt:

Post Postao/la salinas » 19 jun 2019, 13:42

Nekadašnji čuvar mreže Radnika iz Bijeljine i Zvijezde 09 Nikola Lakić, nakon jednogodišnje igre u Super ligi Srbije i nastupa za vranjanski Dinamo vraća se u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

-Bilo je još ponuda klubova iz Premijer lige Bosne I Hercegovine i Super lige Srbije, ali mi je Slobodina bila najkonkretnija i najprihvatljivija. Drago mi je da ću igrati u Tuzli, pred ljubiteljima fudbala koji znaju da cijene igračke kvalitet. Moje će biti da se sada fokusiram na rad sa trenerima Slobode, a drago mi je i da ću raditi sa Miletom Lazarevićem. On me je trenirao u Zvijezdi 09, rekao nam je mladi Nikola Lakić.
hahah ostace ovaj

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 jun 2019, 13:48

Dobar je ovo golman :thumbup: daj jos 5 ovakvih igraca i eto nas u igri za opstanak :D
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 19 jun 2019, 14:08

Pola ovih igraca sto je na probi ne moze sastaviti par krugova oko Tusnja,umjesto da se baziraju ciljane pripreme sa igracima koji ce kolko tolko ciniti okosnicu tima.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

fenorth
Kontakt:

Post Postao/la fenorth » 19 jun 2019, 14:27

intercontinental je napisao/la::ljepota:
fenorth je napisao/la:Ima li šta novo, prati li neko treninge, kakva supojačanja, ko se ističe ...?
Špijondić bi mogao biti pojačanje vidi se da zna s loptom kao i Osmanović. Ostalo je potanko.
ptvrdjujem za Osmanovica, dobri jos Rastoka, Ristic, od novih juniora mali Devedzic.
Buljic pomalo nejak, ali ostar.
Ne znam kakav je ovaj novi Petrovic?

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 19 jun 2019, 14:54

Odličan golman :thumbup:
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

MakabiTuzla
Kontakt:

Post Postao/la MakabiTuzla » 19 jun 2019, 15:16

Opa krenulo je :opaopa: :opaopa: Kakve su nam sanse za evropsku licencu iduce godine :rol:
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 19 jun 2019, 15:19

Ne moze gori od Vuklisa biti.
Zekanovic ne ostaje.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 19 jun 2019, 15:36

Danas treba očekivati još jedno 3 golmana ko je ovaj iz selje pa hebem vam sve šta radite vi o čemu razmišljate kakav vam je plan ovi nemaju blage veze šta oni rade crno nam se piše ovu sezonu
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

tuzlak70
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak70 » 19 jun 2019, 16:01

Ima slobodan golman kod brace u vrbanjusi. Aj sto ne mogu shvatit onog Azmira sto pokupova skoro sav odpad iz pl bih , al oni su makar igrali ovu lugu, al ove nase je za srcanog udara, jos slika sa ovog portala kako prima gil

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 jun 2019, 16:11

tuzlak70 je napisao/la:Ima slobodan golman kod brace u vrbanjusi. Aj sto ne mogu shvatit onog Azmira sto pokupova skoro sav odpad iz pl bih , al oni su makar igrali ovu lugu, al ove nase je za srcanog udara, jos slika sa ovog portala kako prima gil
Ovo je definitivno onaj lik sto su ga j ebavali za VIP karte, samo promijenio nick :urnebes: :urnebes: :urnebes:

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 19 jun 2019, 16:12

Bio sam jućer u Mramoru i bilo je 23 igraća Sa njima je prvo radio Hukić a poslije Smaić kratki TIKA TAKA pasovi Riba je radio samo sa jednim golmanom Mehić imao slobodan dan radi utakmice Osmanovič Rastoka Husić Ristić Zekanović odskaču Šteta što se sa Zekanovićem nemogu dogovoriti Golman neznam mu ime dobro je branio Riba ga dobro namućio Grado je radio sa Begijem i još jednim posebno kažu oni odmaraju

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.