Glupa ti je prica bgm, jel treba neko rizikovat prijavu i uslovnu zbog Okca sad, koji se odmakao od kluba i dok nam ide sve kako treba? Ako bi poceli opstruisat, naravno da se zna ko bi stao iza Kluba, vjeruj da sigurno Red Army ne bi gledao nisya sa strane.josipmusa2 je napisao/la:Stavš nick volim Šemudina i svijet gledaš ružičasto , nemaju likovi pojma bola ko je ko, zacrtali su sebi da ako svi u ekipi nisu bolji od mesija nekome taj i nema pojma, a okac i dalje šeta blejićevom koda je on odbranio od škutora, aj što Piku ne smiju dirat, al što Okca obične tastatura piČ*kurine
A to sad da hodam fejicevom(btw ja okca nisam vidio ne pamtim) i puknem covjeka stocem, dobijem uslovne, prijavu, zbog ceha? Da ima neke svhe, ne bi covjek zalio.
Niko tebe, koliko sam ja ovdje shvstio, nije napao sto si rekao da je Zec bolji od Brandaa. Vecina bi se i slozila s tobom, problem je sto pises danima neke gluposti tipa namjestili utakmicu Slaven Olimpik, to sam zadnje upamtio.
A samo tako, tim prozivanjem iz daleke skandinavije, ti ispadas tastatura huligan, msm znam i ja da je kul imat razlicito misljenje od vecine i sebe gledat kao nekog ko ne gleda ruzicastim ocima sve, al mislim da mozemo bit opusteni, i da nas vecina ne gleda bas ruzicasto.
Ako se sjecas protiv Zelje pripremna, bila je parola iza gole:"Rezultati, ne obecanja". Znaci svima nama je Velez i ispred ovih ljudi, i sam Hasic kaze da nam svima treba Velez bit ispred pojedinca, nismo Kospicari da glorifikujemo Amara naustrb kluba