RSD Velež - Igrački kadar i transferi

drakensang
Kontakt:

Re: RSD Velež - Igrački kadar i transferi

Post Postao/la drakensang » 18 jun 2019, 12:59

josipmusa2 je napisao/la:Stavš nick volim Šemudina i svijet gledaš ružičasto , nemaju likovi pojma bola ko je ko, zacrtali su sebi da ako svi u ekipi nisu bolji od mesija nekome taj i nema pojma, a okac i dalje šeta blejićevom koda je on odbranio od škutora, aj što Piku ne smiju dirat, al što Okca obične tastatura piČ*kurine
Glupa ti je prica bgm, jel treba neko rizikovat prijavu i uslovnu zbog Okca sad, koji se odmakao od kluba i dok nam ide sve kako treba? Ako bi poceli opstruisat, naravno da se zna ko bi stao iza Kluba, vjeruj da sigurno Red Army ne bi gledao nisya sa strane.

A to sad da hodam fejicevom(btw ja okca nisam vidio ne pamtim) i puknem covjeka stocem, dobijem uslovne, prijavu, zbog ceha? Da ima neke svhe, ne bi covjek zalio.

Niko tebe, koliko sam ja ovdje shvstio, nije napao sto si rekao da je Zec bolji od Brandaa. Vecina bi se i slozila s tobom, problem je sto pises danima neke gluposti tipa namjestili utakmicu Slaven Olimpik, to sam zadnje upamtio.

A samo tako, tim prozivanjem iz daleke skandinavije, ti ispadas tastatura huligan, msm znam i ja da je kul imat razlicito misljenje od vecine i sebe gledat kao nekog ko ne gleda ruzicastim ocima sve, al mislim da mozemo bit opusteni, i da nas vecina ne gleda bas ruzicasto.

Ako se sjecas protiv Zelje pripremna, bila je parola iza gole:"Rezultati, ne obecanja". Znaci svima nama je Velez i ispred ovih ljudi, i sam Hasic kaze da nam svima treba Velez bit ispred pojedinca, nismo Kospicari da glorifikujemo Amara naustrb kluba :D

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 18 jun 2019, 14:16

Ne slažem se nikako sa konstatacijom da se s Pikom ili Okcem ili bilo kim nešto treba na fizičkoj osnovi rješavati. Ljepše je i jednom i drugom pedalu od kluba dati da mu ne mogu na kilometar prismrditi. To što jole trabunja ove malograđanske priče to je vjerujem iz dosade. Je.bi.ga, tegoba od socijale živit a ne pr.či.t narod koji zadnju marku u projekte daje. Slažem se s tobom oko priče zec-brandao, al ovo ostalo je čisti bullshit....
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 18 jun 2019, 14:32

Musa pusiku*ac bivsih uprava.. sto uopste ulazite u diskusije sa levatom? Prica gluposti jos od pocetka prosle sezone pa sad se bio poceo sladit Velezom al mu ga neko suknu pa opet podje srat.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 jun 2019, 15:08

Kako bi izgledao sastav da sutra pocinje liga?
Ima li neko da to graficki uradi ili barem ovako, slovima (po linijama na terenu)?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 18 jun 2019, 15:16

slika

Zamisli ovako samo dodaj pojačanja
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 jun 2019, 15:26

Zoom088 je napisao/la:Kako bi izgledao sastav da sutra pocinje liga?
Ima li neko da to graficki uradi ili barem ovako, slovima (po linijama na terenu)?
Bobic
Dario-Zvonic-Marques/(novi igrac)-Civic
Zeljkovic/(Hasanovic)
Behram-Edo/(Cosic)
Ovcina-Fajic-Brandao

Moje misljenje za sada.Guzva ce biti malo u veznom redu.
Forzza Velez

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 18 jun 2019, 15:27

*p!p!t@* je napisao/la:Ne slažem se nikako sa konstatacijom da se s Pikom ili Okcem ili bilo kim nešto treba na fizičkoj osnovi rješavati. Ljepše je i jednom i drugom pedalu od kluba dati da mu ne mogu na kilometar prismrditi. To što jole trabunja ove malograđanske priče to je vjerujem iz dosade. Je.bi.ga, tegoba od socijale živit a ne pr.či.t narod koji zadnju marku u projekte daje. Slažem se s tobom oko priče zec-brandao, al ovo ostalo je čisti bullshit....

Tako i jeste uradjeno doticni su dobili pedalu od kluba za sva vremena, a nema dileme kada bi pokusavali unositi nemir u i oko kluba da bi dobili degenek prvo musin idol iz bb pikachu pa ostali. Kako god ljudi doticni klaun nam je potreban na temi da izvrsavamo nase fizicke potrebe po njegovoj ruznoj faci. :opaopa:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 jun 2019, 15:28

Kulesza je napisao/la:slika

Mesanovic napustio, Kuduz ce isto tako napustiti ja mislim. Dogovor je bio da na kraju ove sezone pocne raditi u omladinskom pogodu, medjutim on hoce da odigra jos jednu sezonu barem jer misli da moze. Cisto sumnjam da ce se naigrati kod Ibre u PL.
Forzza Velez

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 jun 2019, 15:32

StarmoCity je napisao/la:Musa pusiku*ac bivsih uprava.. sto uopste ulazite u diskusije sa levatom? Prica gluposti jos od pocetka prosle sezone pa sad se bio poceo sladit Velezom al mu ga neko suknu pa opet podje srat.
Ma samo ga ignorisite, ko ga je*e. To je neko slican Demicu, Bulicu i slicnim.
Forzza Velez

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 jun 2019, 15:53

ManciniLevatKlasican je napisao/la:

Mesanovic napustio, Kuduz ce isto tako napustiti ja mislim. Dogovor je bio da na kraju ove sezone pocne raditi u omladinskom pogodu, medjutim on hoce da odigra jos jednu sezonu barem jer misli da moze. Cisto sumnjam da ce se naigrati kod Ibre u PL.
Umjesto Mesanovica ide Civic (iako najbolje igra na poziciji zadnjeg veznog), a kao alternativa mu na poziciji lijevog bocnog moze biti Kuduzovic. Inace, ne vjerujem da ce Kuduz napustati. Vjerovatno ce cekati svoju priliku da odigra koliko-toliko jos ovu sezonu, a ujedno polaze za trenersku B licencu i izgledno je da planira ostati u Mostaru i uz Velez neki duzi period.

Uz dodatna pojacanja ova ekipa moze pomrsiti racune mnogima u cijem su rangu (Celik, Sloboda, Radnik, Zvijezda, Tz City, Borac...), ali treba prije svega cvrsto stati na zemlju i postati stabilan Premijerligas, pa onda graditi ekipu za neke vece domete. Vjerujem Ibri, vjerujem u njegov skauting i SWOT analize i vjerujem da zna zasto i zbog cega upravo ovakav tim. :thumbup:

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 18 jun 2019, 16:19

Zoom088 je napisao/la:
ManciniLevatKlasican je napisao/la:

Umjesto Mesanovica ide Civic (iako najbolje igra na poziciji zadnjeg veznog), a kao alternativa mu na poziciji lijevog bocnog moze biti Kuduzovic. Inace, ne vjerujem da ce Kuduz napustati. Vjerovatno ce cekati svoju priliku da odigra koliko-toliko jos ovu sezonu, a ujedno polaze za trenersku B licencu i izgledno je da planira ostati u Mostaru i uz Velez neki duzi period.

Uz dodatna pojacanja ova ekipa moze pomrsiti racune mnogima u cijem su rangu (Celik, Sloboda, Radnik, Zvijezda, Tz City, Borac...), ali treba prije svega cvrsto stati na zemlju i postati stabilan Premijerligas, pa onda graditi ekipu za neke vece domete. Vjerujem Ibri, vjerujem u njegov skauting i SWOT analize i vjerujem da zna zasto i zbog cega upravo ovakav tim. :thumbup:
Sve si super napisao, Kuda ostaje u Mostaru na bas duge staze. Koliko sam skontao odigrat ce ovu i prelazi u trenere. Bravo i za RAju koja mu je Mostar ucinila kao najdrazim gradom.
Ti si naša ljubav jedina!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jun 2019, 18:40

josipmusa2 je napisao/la:Pa gori ste od amawowaca mayku vam prčim zadrtu
Trajno odstranjen s foruma.

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 18 jun 2019, 19:06

Bobic
Dario - Zvonic - Marques - Civic

- Zeljkovic -

Vehabovic - Behram

Ovcina - - Brandao

- Fajic -
Mostar u srcu Velež do groba !

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 18 jun 2019, 19:30

admin je napisao/la:
Hvala Admine, bilo je krajnje vrijeme. Valjda će sad očepit malo normalnija raja

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 18 jun 2019, 19:37

VolimVelez je napisao/la:Bobic

- Zeljkovic -

Vehabovic - Behram

Ovcina - - Brandao

- Fajic -
Absolutno se slažem, osim što bi Hasanovića stavio umjesto Zeljkovica. Treba ga sad testirat u pripremnim ali nesumnjam u momka. Ima puno iskustva i tekmi iza sebe u PL, a i kompaktan i jak je ko beton. Gradje malo poput Kolasinca

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 18 jun 2019, 21:19

- Zeljkovic -

Vehabovic - Behram

Ovcina - - Brandao

- Fajic -
:thumbup:

Volio bih u kontrolnoj utakmici protiv Sirokog vidjeti ovaj sastav, s tim da bih umjesto Zeljkovica odmah ubacio Hasanovica, da vidimo gdje je, sta je i kako je :D

VolimVelez
Kontakt:

Post Postao/la VolimVelez » 18 jun 2019, 21:20

Haroni je napisao/la:

- Zeljkovic -

Vehabovic - Behram

Ovcina - - Brandao

- Fajic -
Absolutno se slažem, osim što bi Hasanovića stavio umjesto Zeljkovica. Treba ga sad testirat u pripremnim ali nesumnjam u momka. Ima puno iskustva i tekmi iza sebe u PL, a i kompaktan i jak je ko beton. Gradje malo poput Kolasinca
Sto neko napisa neki dan pravi Pit Bull , kartoni sve kazu. Pravi destruktivac, lopta moze proci ali ne i igrac. Mozda pocetne utakmice odluci ibro sa dva zadnja vezna hasanovic-zeljkovic, ispred njih edo, a onda behrama na krilo umjesto ovcine. A zna ibro zarotirat u sred utakmice i formaciju i krila i citav vezni red.
Ja se ne brinem nimalo za tabelu, samo se brinem zbog prevelike guzve dobrih igraca u veznom redu :opaopa: :opaopa:
Mostar u srcu Velež do groba !

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 18 jun 2019, 21:34

admin je napisao/la:
:opaopa: :opaopa:
Forzza Velez

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 18 jun 2019, 21:39

:tokralju: :pray:
Mancinijev1babo je napisao/la::urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Koji debil u pm.
MUSVDG

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 19 jun 2019, 10:58

Mancinijev1babo je napisao/la:slika

Najveća želja prelaznog roka

:pray: :pray: :pray: :pray:

Dosta vise i tebe i Demica, boli me briga za sve sto ste pisali iznad, prestani jednostavno!
Ti si naša ljubav jedina!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.