FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 16 jun 2019, 15:50

Bale bi samo popunio ionako pretrpan bolnički karton zato njegov dolazak ne dolazi u obzir.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 16 jun 2019, 22:40

schickeria je napisao/la: On vec dvije sezone ne moze uhvatiti formu i kontinuitet kakav je imao nekad, nogomet je strahovito napredovao i njegov nedostatak brzine je ogroman problem,Lucas je brzi igrac i bolji u presingu sto je osnova Kovaceve igre
Ispao je iz reprezentacije.
Zar ti nije cudno da za stopera koji kosta 20 miliona i ima jos 3 godine fore nema interesa jednog uniteda, arsenala, psg, atletica a fali im stoper
Nema kontinuitet ali u najvecim utakmicama nikad ne zakaze i uvijek bude na nivou, a i sa padovima forme je TITO za Boatenga. Ovo sto je ispao iz reprezentacije ne prihatam kao argument kad i ti sam znas da ta odluka Loewa nema bas neko konkretno uporiste.

Dalje, United i PSG hoce De Ligta i fokus je na njemu, Arsenal nema para ni za Ognjena Vranjesa a kamoli Hummelsa, al budi siguran da se mogao prodati za duplo vise nego 20mil ( pod uslovom da ode za takvu cifru ). Covjek je i dalje vrhunski stoper, i pored svih oscilacija, a rijesiti ga se za mizernu cifru moze samo retardirana osoba. 20-30mil u danasnjem nogometu je nista i ti to sam znas, gledaj kakve se sve panjine placaju 50+ mil. Yebeni Manolas ce biti placen 35mil ...

Ovo ako nije priprema terena za Sancha onda je ekstremno glup transfer. Bolje prodati Boatenga za 10 nego Hummelsa za 20.
Klare je napisao/la: Boateng svakako ide, to je završena priča, ne znam otkud nekim logika da će se prodati Humels a ostaviti Boa? Pe.deri ne izmišljajte priču.
Fin post sve u svemu al nije ti tacno ovo, budi siguran ako se proda Mats da Boa ostaje. Ako odu obojica onda ce se morati dovesti jos jedan stoper a to oni nece. Ja citam bas dosta ali niko od ovih relevantnijih novinara nije ni prenio da se neko ozbiljno interesuje za njega.

Ja se i dalje nadam da od prodaje nema nista.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Huseinagic
Kontakt:

Post Postao/la Huseinagic » 16 jun 2019, 23:40

Moram priznati da sam ja ostao malo zatecen ovom vijescu oko Hummellsa, a kako stvari stoje izgleda vise nego ozbiljno.

Koliko sam upratio glavni je razlog neslaganje sa Kovacem, a to se vuce vec duze vrijeme. Vjerovatno i sam u slucaju napustanja Bayerna, zeli se vratiti u Dortmund. Mislim da inostranstvo ne dolazi u pitanje.. Cijena je smijesna, prema mom misljenu Mats je medju TOP5 stopera trenutno. Vrhunac karijere, ima vjerovatno jos 2-3 sezone na ovom nivou.

Trenutno su se ulozile tolike pare u odbranu, koja na kraju krajeva, eventualnim odlaskom Matsa, a onda i Boatenga i vec bivseg Rafinhe, zapravo nije uopste pojacana..bar ne trenutno, podmladjena da.. Vjerovat cemo da se to desava s razlogom, al nek ne gubi iz vida, da ni Neuer ni Lewandowski s godinama nece biti mladji..

I dalje se nekako nadam jos jednom vrhunskom transferu, jer ostati na ovom veznom redu, bez 10(al s obzirom da se prica o Havertzu za iducu sezonu, ako je to cijena strpit ce se nekako, ali..), krilima Coman/Gnabry/Davies/Müller koji bi bio i 10 i krilo bi bilo samoubistvo..

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 jun 2019, 00:57

Šokantan je podatak da Bayern od Emre Cana nema apsolutno nijednog U21 fudbalera koji je nastupao za Njemačku U21 reprezentaciju, što će reći da nešto smrdi u našem omladinskom pogonu i da smo jednostavno groblje za mlade igrače, ali nije ni to loše s obzirom da imamo finansijsku moć da preskočimo razvijanje talenata, samo eto nismo navikli.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 17 jun 2019, 09:39

coelho41 je napisao/la:Šokantan je podatak da Bayern od Emre Cana nema apsolutno nijednog U21 fudbalera koji je nastupao za Njemačku U21 reprezentaciju, što će reći da nešto smrdi u našem omladinskom pogonu i da smo jednostavno groblje za mlade igrače, ali nije ni to loše s obzirom da imamo finansijsku moć da preskočimo razvijanje talenata, samo eto nismo navikli.
Nas pogon vec duze vrijeme ne valja.
Evo sad smo izborili 3 ligu i umjesto da ostavimo seitza Ulli stavlja svog necaka na trenerku klupu iako je bio 6ti u u19 ligi.

Iako je objektivna cinjenica da mladog igraca tesko mozemo dovesti jer nema prevelike sanse da se izbori
Evo Lucas mai je odlican i ide u nurnberg, nadam se posudba

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 jun 2019, 19:23

O kakvoj se lovi prica,Bayern nema toliko para kao sto se misli,jer da ima iskoristio bi ih,ne bi se mucio oko tamo nekog Sanea ili Havertza,kupio bi ih, jer veliki klubovi koji imaju novce,kad im na bitnim mjestima fali vrhunski igrac ne kalikulisu u 10-20 mill nego kupe.Bayern je sad u toj situaciji smjene genercija i ne treba da gleda je li sane 80 ili 100 ako treba takav 8grac kupi ga,odaberi najboljeg prihvati cijenu i naravno ako igrac zeli to se kupi,bayern je jako stidljiv u tom poslu uvije u cosku,nema tog mocnog koraka da se lapi igrac npr ispred Reala (hazard) isl,nem jer Bayern nema tu kupovnu moc kao ostali,cak su juve i atl.madrid ispred
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2019, 19:40

Bayern ima novac ali ima i ljude koji puno kalkulisu i neka takvih ljudi, zivjeli oni 100 godina i bili dugo na kormilu Bayerna. :salut:
Da njih nema, ne bi Bayern bio ni blizu tu gdje jeste.

Saga oko Sanea me podsjeća na pricu oko Boatenga kojeg smo doveli iz Citya za tada smijesnih 13 miliona a znamo da su iz redova Gradjana zahtijevali mnogo vise.
Vjerujem da se radi intenzivno na tom transferu i da se trazi najbolje rjesenje za Bayern.

Inace, nekolicina nasih igraca iz druge ekipe zavrsava transfere.
Woo Jeong ce put Freiburga, Mai ce u Nurnberg a Adrian Fein u HSV.
Dogovara se posudba ili prodaja sa pravom prece kupovine. :thumbup:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2019, 19:42

Omerbavarac je napisao/la:Bayern ima novac ali ima i ljude koji puno kalkulisu i neka takvih ljudi, zivjeli oni 100 godina i bili dugo na kormilu Bayerna. :salut:
Da njih nema, ne bi Bayern bio ni blizu tu gdje jeste.

:thumbup:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 jun 2019, 20:12

Omerbavarac je napisao/la:Vjerujem da se radi intenzivno na tom transferu[Sane] i da se trazi najbolje rjesenje za Bayern.
Radi itekako, ali koristi naš Bayo opet neke "bezobrazne" metode, ide se preko Gnabrya i Kimmicha i ostalih ljudi u njemačkoj reprezentaciji koji na reprezentativnoj pauzi nagovaraju Sanea da dođe u Bayern. Stvaraju medijski pritisak na Sanea i slamaju ga.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2019, 21:10

coelho41 je napisao/la: Radi itekako, ali koristi naš Bayo opet neke "bezobrazne" metode, ide se preko Gnabrya i Kimmicha i ostalih ljudi u njemačkoj reprezentaciji koji na reprezentativnoj pauzi nagovaraju Sanea da dođe u Bayern. Stvaraju medijski pritisak na Sanea i slamaju ga.
Jest sigurno Bayern završava transfer Sanea preko leđa Gnarbya i Kimmciha, daj budite ozbiljni.
Sane je sasvim razuman momak koji zna šta hoće i nema potrebe ga neko nagovara i stvara mu pritisak.Ako zaista hoće u Bayern i klub je spreman platiti traženu cijenu onda se tu više nema šta dodati.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 jun 2019, 21:43

Moglo bi bit da Saneu nije Bayern München dovoljno attraktivan
VOLIM BAYERN

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 17 jun 2019, 21:45

isakovich je napisao/la:Moglo bi bit da Saneu nije Bayern München dovoljno attraktivan
Eto kaznene ekspedicije da te utabaju nogama :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2019, 21:47

coelho41 je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:Vjerujem da se radi intenzivno na tom transferu[Sane] i da se trazi najbolje rjesenje za Bayern.
Radi itekako, ali koristi naš Bayo opet neke "bezobrazne" metode, ide se preko Gnabrya i Kimmicha i ostalih ljudi u njemačkoj reprezentaciji koji na reprezentativnoj pauzi nagovaraju Sanea da dođe u Bayern. Stvaraju medijski pritisak na Sanea i slamaju ga.
Nesto sto nije zabranjeno i sto je itekako dozvoljeno, naravno ako se radi na taj nacin a i podrzavam taj vid vrbovanja igraca.

Ne bi to sigurno bio jedinstven slucaj u svijetu fudbala, vjerujem da danas rijetko ko zavrsava transfere bez pomoci suigraca, prijatelja ili poznanika. :thumbup:

Krajnji ishod je najvazniji a ne sumnjam da cemo biti kompletno svi zadovoljni.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 jun 2019, 21:48

pare = atrakcija
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jun 2019, 21:56

Hoblanje klupe u Cityu ne smatram atraktivnim.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 jun 2019, 00:07

Saurman je napisao/la:
coelho41 je napisao/la: Radi itekako, ali koristi naš Bayo opet neke "bezobrazne" metode, ide se preko Gnabrya i Kimmicha i ostalih ljudi u njemačkoj reprezentaciji koji na reprezentativnoj pauzi nagovaraju Sanea da dođe u Bayern. Stvaraju medijski pritisak na Sanea i slamaju ga.
Jest sigurno Bayern završava transfer Sanea preko leđa Gnarbya i Kimmciha, daj budite ozbiljni.
Sane je sasvim razuman momak koji zna šta hoće i nema potrebe ga neko nagovara i stvara mu pritisak.Ako zaista hoće u Bayern i klub je spreman platiti traženu cijenu onda se tu više nema šta dodati.
Danas se transferi završavaju preko rodbine, prijatelja, menadžera, klupskih kolega itd. to su prvi počeli radit Amerikanci u NBA, ima super dokumentarac jednom sam gledao na Areni o tome kako su Nike i Adidas vodili bitku oko LeBrona Jamesa za koga će potpisati ugovor da nosi njihove patike, pa je to kasnije prenešeno u Evropu, a posebno uspijeva kod mladih igrača koji ne znaju još uvijek šta hoće od svoje karijere, mislim meni je to isto OK, al naravno kad to Bayern radi njemački mediji naprave negativnu sliku, a to ne bih volio da se radi o našem Bayi, a uvijek se radi.

BiOdiesel
Kontakt:

Post Postao/la BiOdiesel » 18 jun 2019, 09:49

Ako je istina ovo za Mullera, treba ga zamotat u cvaju i poslat prvim avionom !

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 18 jun 2019, 10:24

BiOdiesel je napisao/la:Ako je istina ovo za Mullera, treba ga zamotat u cvaju i poslat prvim avionom !
Kineski fudbal vapi za Milerom. Jedan tako atipičan lik je stvoren za Daleki istok. Azijati se vazda lože na bizarluke.

Šta mislite da li bi PSG mogao da nam u nekoj čudnoj robnoj razmeni uvali maminog sina Rabiota a mi njima damo Boatenga? Znamo da se ga naši merkali do pre par meseci. A još je i free agent. Valjda neće. Tanak je.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 18 jun 2019, 10:44

staj' to sa Tomasom ? Neko posl'o ponudu ?

Postoji razumno i isplativo poslovanje, a postoji i ciganluk. Nasi haman naginju ka ovom drugom. Sane je igracina. Ne smije se dozvolit' da zbog par miliona ispustimo takvog igraca. Barijere su srusene kad su celavcu dali 17 milki godisnje. Poslije toga nema vise izvlacenja.

Ja sam za Balea apsolutno, ako bi malcice smanjio platu. Ma on bi eksolodir'o u Minhenu
siguran sam. Poslije ga kupit, jer sigurno moze dat' jos par godina dobrog fudbala. Ja sam se nekako navik'o na "krila". Samo bih njih dovodio.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 18 jun 2019, 11:55

Hoće l' nas sunce ogrijati pa da Muller ode u Kinu, da i Boatenga povede sa sobom.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.