KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la nerminh74 » 31 okt 2010, 21:24

fera je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kolika nezainteresovanost i letargija vlada u nasim redovima dovoljno i ovo govori...

Dobili smo tekmu u Citluku, a niko nista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,
sta cu postala mi ova euroliga nezanimljiva kad je bosna osvaja 10 puta u nizu....
znam da smo pobjedili, po meni Bosnu mogu pobjediti zrinski, borac i max. sloboda, a najvjerovatnije ce biti jos jedan poraz

ali to pratim bez komentara, ja vise cekam rasplet u upravi, tj. kada ce vise ove otjerati iz svetinje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 31 okt 2010, 21:35

nerminh74 je napisao/la:
fera je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Kolika nezainteresovanost i letargija vlada u nasim redovima dovoljno i ovo govori...

Dobili smo tekmu u Citluku, a niko nista :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,,
sta cu postala mi ova euroliga nezanimljiva kad je bosna osvaja 10 puta u nizu....
znam da smo pobjedili, po meni Bosnu mogu pobjediti zrinski, borac i max. sloboda, a najvjerovatnije ce biti jos jedan poraz

ali to pratim bez komentara, ja vise cekam rasplet u upravi, tj. kada ce vise ove otjerati iz svetinje
Tesko da ce ikada...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 31 okt 2010, 22:12

Nicija nije do zore, pa tako ni Nihadu i kompaniji. Sto se tice same utakmice, ocekivao sam pobjedu bez obzira na sve. Iako je bio jedan od boljih na ovoj utakmici, mislim da Kruslina treba otjerati, a za Radica je svaka suvisna. Steta samo sto Demic, Buza, Mujic ce opet sansu dobivati na kapaljku, a zahvaljujuci tako odgovornim i pametnim ljudima u upravi trebamo biti uopste sretni sto su uspjeli organizovati put u Citluk :lol: .

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 31 okt 2010, 22:30

Biko je napisao/la:Nicija nije do zore, pa tako ni Nihadu i kompaniji. Sto se tice same utakmice, ocekivao sam pobjedu bez obzira na sve. Iako je bio jedan od boljih na ovoj utakmici, mislim da Kruslina treba otjerati, a za Radica je svaka suvisna. Steta samo sto Demic, Buza, Mujic ce opet sansu dobivati na kapaljku, a zahvaljujuci tako odgovornim i pametnim ljudima u upravi trebamo biti uopste sretni sto su uspjeli organizovati put u Citluk :lol: .
Opšte rasulo u svakom pogledu.Parežanin i S.Bukva vidjeli da pored ovih pacijenata u upravi mogu raditi šta hoće, očito imaju svoje talove i favorite i posljedica svega je da nažalost opet pojedini naši momci neće dobiti pravu šansu.Kako sada stvari funkcioniraju Buze i Demića neće biti na svim utakmicama ni u prvih 12.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 01 nov 2010, 00:59

Buza se skidao jucer, ali nije dobio minute....
Demic se skidao samo zato sto je Mujic bio povrijedjen...
A odjednom se Hot poceo da skida...

Ovdje nesto debelo smrdi opet....

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 01 nov 2010, 10:55

hajmo se svi skinuti onda :P
ma gdje ne smrdi moj neno... gdje ne smrdi...
You are someone else I am still right here

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 01 nov 2010, 17:08

...kakvi ste ove godine...imal sanse da vas dobijemo u areni s ovom djecom?????
Nema vise :P

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 nov 2010, 18:22

Ocekujem da ekipa koja je otisla za Zenicu podnese detaljan izvjestaj sa utakmice 8-) 8-) 8-)

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 nov 2010, 19:54

31 : 28 na poluvremenu za Celik....
Buza, Kruslin, Bozo solidni, ostalo nista...
Dzeno ne igra, Muha i Zima kao i obicno prelosi...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 nov 2010, 20:29

Vodimo 7 razlike na kraju 3/4...

Kruslin 21 poen....

Ostalo je samo ime.....

flash
Kontakt:

Post Postao/la flash » 02 nov 2010, 20:36

...sad ste na plus 10...5 minuta do kraja
Nema vise :P

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 nov 2010, 20:47

Dobili 12...Gotovo...

Ostalo je samo ime.....

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 03 nov 2010, 00:15

neno#4 je napisao/la:Ocekujem da ekipa koja je otisla za Zenicu podnese detaljan izvjestaj sa utakmice 8-) 8-) 8-)
Eto kad baš insistiraš,pokušaću biti neno#4 i dati kratki pregled,ali znam da sam osuđen na propast.Ipak su tvoje analize "cap". :D

Prvo poluvrijeme odigrali loše,drugo je bilo solidno.

Radić-ovakvih igrača je puno Sarajevo,nema šuta,slabo i nesigurno vođenje lopte,ako nešto uradi to je eventualno iz ulaza,pucao 5-6 penala 50% ili čak ispod
Pašalić-čitavo vrijeme protestvuje i gunđa,prigovara suigračima čak i kada su očigledno njegove greške ,izigrava veliku zvijezdu i kapitena.Mislim da unosi razdor u ekipi,nema igrača večeras u ekipi koji je ulazio na parket a da mu Pašalić nije prigovorio.Bio među najlošijima,izvukao se sa dvije vezane trice pet minuta do kraja koje su i prelomile utakmicu.
Hot-malo igrao ,pogodio dva bacanja,promašio tricu ali dečko mi na parketu izgleda jako hrabar,bez kompleksa
Hodžić-igrao samo prvo poluvrijeme,ne ustručava se ući pod koš,dva dobra ulaza,nakon što je na trećem dobio bananu nije se pojavljivao u igri,drugo poluvrijeme presjedio na klupi(neko reče zbog povrede),ostao nedorečen
Čamdžić- Rola od 5-6 min u drugom poluvremenu kada je na kecu zamijenio Muhu bila je dobra,u par navrata probio i poentirao iz ulaza.Mora bolje
Batina-prvo poluvrijeme katastrofa,fula obruč sam sa tri metra,u drugom solidan i nešto je popravio opšti dojam
Krušlin-igrač utakmice,dobar ulaz,šut vrlo solidan,u jednom periodu drugog poluvremena
igrao simultanku.Tada je i pogodio tri trice
Đurasović-osim na samom početku utakmice kada je pogodio dvije trice u nastavku odigrao loše,imao izgubljenih lopti,fulao zicere,večeras jedan od slabijih.Nekako mi izgleda nezainteresovan.Ako ovako nastavi mogao bi karijeru nastaviti, odakle je i došao,u Leotaru
Buza-Odigrao max 7-8 minuta u toku čitave utakmice,u napadu vrlo kvalitetno,zaradio 5 ličnih grešaka brzo.Na neki način ga i Dejo žrtvovao u odbrani,kada su Zimić i Mujić bili vani, branio je peticu.Ovaj momak treba dobiti definitivno veću minutažu i siguran sam da će je opravdati.Jedan od onih koji bi mogao postati važna karika.
Demić-nije ulazio
Rahimić-zbog povrede nije igrao
Mujić-borio se,treba mu mase,teško izlazio na kraj sa Andelijom u odbrani.
ZIMIĆ-kao naša uprava,kad se misli da ne može gore on dokaže da ipak može odigrati još gore.Definitivno najlošiji igrač tima a bogami i utakmice.Sve ono što ga "krasi" u ovoj je utakmici poduplao.Takvu sinhronizaciju pokreta ni Milka Babović ne bi uspjela opisati.
Parežanin-ne ulijeva sigurnost,u par navrat jako niska postava na parketu no na našu sreću Čelik nije te kvalitete da bi to mogao iskoristiti

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 nov 2010, 00:20

deniso je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:Ocekujem da ekipa koja je otisla za Zenicu podnese detaljan izvjestaj sa utakmice 8-) 8-) 8-)
Eto kad baš insistiraš,pokušaću biti neno#4 i dati kratki pregled,ali znam da sam osuđen na propast.Ipak su tvoje analize "cap". :D

Prvo poluvrijeme odigrali loše,drugo je bilo solidno.

Radić-ovakvih igrača je puno Sarajevo,nema šuta,slabo i nesigurno vođenje lopte,ako nešto uradi to je eventualno iz ulaza,pucao 5-6 penala 50% ili čak ispod
Pašalić-čitavo vrijeme protestvuje i gunđa,prigovara suigračima čak i kada su očigledno njegove greške ,izigrava veliku zvijezdu i kapitena.Mislim da unosi razdor u ekipi,nema igrača večeras u ekipi koji je ulazio na parket a da mu Pašalić nije prigovorio.Bio među najlošijima,izvukao se sa dvije vezane trice pet minuta do kraja koje su i prelomile utakmicu.
Hot-malo igrao ,pogodio dva bacanja,promašio tricu ali dečko mi na parketu izgleda jako hrabar,bez kompleksa
Hodžić-igrao samo prvo poluvrijeme,ne ustručava se ući pod koš,dva dobra ulaza,nakon što je na trećem dobio bananu nije se pojavljivao u igri,drugo poluvrijeme presjedio na klupi(neko reče zbog povrede),ostao nedorečen
Čamdžić- Rola od 5-6 min u drugom poluvremenu kada je na kecu zamijenio Muhu bila je dobra,u par navrata probio i poentirao iz ulaza.Mora bolje
Batina-prvo poluvrijeme katastrofa,fula obruč sam sa tri metra,u drugom solidan i nešto je popravio opšti dojam
Krušlin-igrač utakmice,dobar ulaz,šut vrlo solidan,u jednom periodu drugog poluvremena
igrao simultanku.Tada je i pogodio tri trice
Đurasović-osim na samom početku utakmice kada je pogodio dvije trice u nastavku odigrao loše,imao izgubljenih lopti,fulao zicere,večeras jedan od slabijih.Nekako mi izgleda nezainteresovan.Ako ovako nastavi mogao bi karijeru nastaviti, odakle je i došao,u Leotaru
Buza-Odigrao max 7-8 minuta u toku čitave utakmice,u napadu vrlo kvalitetno,zaradio 5 ličnih grešaka brzo.Na neki način ga i Dejo žrtvovao u odbrani,kada su Zimić i Mujić bili vani, branio je peticu.Ovaj momak treba dobiti definitivno veću minutažu i siguran sam da će je opravdati.Jedan od onih koji bi mogao postati važna karika.
Demić-nije ulazio
Rahimić-zbog povrede nije igrao
Mujić-borio se,treba mu mase,teško izlazio na kraj sa Andelijom u odbrani.
ZIMIĆ-kao naša uprava,kad se misli da ne može gore on dokaže da ipak može odigrati još gore.Definitivno najlošiji igrač tima a bogami i utakmice.Sve ono što ga "krasi" u ovoj je utakmici poduplao.Takvu sinhronizaciju pokreta ni Milka Babović ne bi uspjela opisati.
Parežanin-ne ulijeva sigurnost,u par navrat jako niska postava na parketu no na našu sreću Čelik nije te kvalitete da bi to mogao iskoristiti
Ja prezadovoljan analizom....Vidi se da covjek zna znanje 8-) 8-) 8-) 8-)
Ucio je od najboljeg :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ostalo je samo ime.....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 nov 2010, 10:16

hajd dobro je 3 gostovanja 2 pobjede... krušlin se razigrao u zadnje dvije fino... od njega mozda nesto i bude a ove ostale treba otjerati onaj batina mi je kritican...
You are someone else I am still right here

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2010, 12:51

TVSA ce prenositi domace utakmice Bosne u domacoj ligi...

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 nov 2010, 14:07

http://****/main.asp?dir=news&newsid=36150

Taman da nas ponovo preuzme :P :P :P

Ostalo je samo ime.....

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 04 nov 2010, 14:40

neno#4 je napisao/la:http://****/main.asp?dir=news&newsid=36150

Iz tvojih usta u Božje uši, al da Bog da :cry:

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 04 nov 2010, 19:44

Pašalić je napisao/la:

Ma djabe nam sve to, jer sa ovakvom upravom ni Dule ne bi mogao nista napraviti.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 nov 2010, 21:47

Biko je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:

Ma djabe nam sve to, jer sa ovakvom upravom ni Dule ne bi mogao nista napraviti.
dok je ova uprava neno se nece vratiti
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.