2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Hvala dobrim ljudima
Ne moram uvijek reagovat :kafa:
Ne moram uvijek reagovat :kafa:
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Clutch ne mogu da vjerujem da fin momak kao sto si ti navija za LeBrona i Halu iz MadridaClutch je napisao/la:Hvala dobrim ljudima
Ne moram uvijek reagovat
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ne navijam za LeBrona, cijenim greatnessBosniaBoston je napisao/la:Clutch ne mogu da vjerujem da fin momak kao sto si ti navija za LeBrona i Halu iz MadridaClutch je napisao/la:Hvala dobrim ljudima
Ne moram uvijek reagovat
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma znamClutch je napisao/la:Ne navijam za LeBrona, cijenim greatnessBosniaBoston je napisao/la:Clutch ne mogu da vjerujem da fin momak kao sto si ti navija za LeBrona i Halu iz MadridaClutch je napisao/la:Hvala dobrim ljudima
Ne moram uvijek reagovat
#Punoljetstvo
da nisi i ti dio pokreta “gay for oubre”Sarmelino je napisao/la:jedan oubre > deset obicnih ruznih nba igraca
Daleko sam ti ja od Azije, jos dalje od navijanja za ZeljuBosniaBoston je napisao/la:Ma znamImam jednog poznanika ustvari rodak isto navija za Halu voli LeBrona razumije kosarku puno kao ti(log jer je pro kosarkas u aziji).Jos ako navijas za zelju pocet cu da sumnjam
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znam da je @nez svoje prve forumske korake napravio na PDFu svetinje
Alem isto navija odnosno navijao dok nije otisao preko bare
#Punoljetstvo
Donnie Darko je napisao/la:Ovo je tip posta koji može napisati samo neko ko nije zapravo gledao LeBrona te godine protiv Warriorsa.BosniaBoston je napisao/la:Lebronov nivo iz 2015. nije bio ko ovaj Kawhijev
Realno.
Pelicans‘ Julius Randle is not picking up his $9M player option for next season and will enter unrestricted free agency, league **** tell @TheAthleticNBA @Stadium. Randle is coming off his best NBA season (21.4 PPG, 8.7 RPG, 34.4 percent from 3-point range on 195 attempts).
JesamZiggs je napisao/la:da nisi i ti dio pokreta “gay for oubre”Sarmelino je napisao/la:jedan oubre > deset obicnih ruznih nba igraca
No homo
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- josipmusa2
- Kontakt:
Le Bron je solidan košarkaš
- camparinho
- Kontakt:
Danima me bude notf sa twittera vezano za tradeove/odbijanja PO/info oko FA, samo nikako da me probudi:”Chris Paul traded to (dodaj ime fransize).”
Clutch city be safe rage hard!
- josipmusa2
- Kontakt:
http://www.newnownext.com/nba-player-ke ... n/09/2017/Ziggs je napisao/la:da nisi i ti dio pokreta “gay for oubre”Sarmelino je napisao/la:jedan oubre > deset obicnih ruznih nba igraca
- IlCapitano
- Kontakt:
Moram se složiti. Mislio sam da je morao biti agresivniji, ali kako izlaze detalji oko tradea mislim da nema šanse da bi Griffin prihvatio ponudu Bostona da su nudili i Tatuma, Browna i pick Memphisa. Lakersi su im bukvalno dali kontrolu nad svojim draftom do 2025.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ja sam siguran da je Danny tu stavio i Tatuma na sto, i sve što imamo, tako da ne vjerujem da je on tu išta pogrešno uradio. Griffin se odlučio za ponudu Lakersa i to je to.Clutch je napisao/la:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Vrijedi Davis puno nema sta, a pickovi ko pickovi ne vrijede ku.cuIlCapitano je napisao/la:Moram se složiti. Mislio sam da je morao biti agresivniji, ali kako izlaze detalji oko tradea mislim da nema šanse da bi Griffin prihvatio ponudu Bostona da su nudili i Tatuma, Browna i pick Memphisa. Lakersi su im bukvalno dali kontrolu nad svojim draftom do 2025.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ma ja sam siguran da je Danny tu stavio i Tatuma na sto, i sve što imamo, tako da ne vjerujem da je on tu išta pogrešno uradio. Griffin se odlučio za ponudu Lakersa i to je to.Clutch je napisao/la:
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- IlCapitano
- Kontakt:
Možda. A možda ih povrede uhvate u najgorim trenucima, ne potpisu koga su htjeli itd. Ogroman rizik svakako postoji, ali ako osvoje koju titulu vrijedilo je.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bez rizika nema uspjeha, ni jedan potez ne garantuje ni prstenje ni bilo sta, samo mozes sebi sanse povecavati i smanjivati.
Ja sam mislio da ce Kelti vladati ligom koliko su u jednom trenutku imali talenta i visokih pickova, i sta se desi? Zato kazem, nema ga ko moze proreci u NBA buducnost, osim Jerry Westa
Ja sam mislio da ce Kelti vladati ligom koliko su u jednom trenutku imali talenta i visokih pickova, i sta se desi? Zato kazem, nema ga ko moze proreci u NBA buducnost, osim Jerry Westa
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Itekako pikovi vrijede u danasnjem NBAu.Jedan su od 3-4 najvaznije stvari koje su proizasle iz zadnjeg CBAa.Samo ih treba znati koristiti i imati plan razvoja tih igraca.Bobadilla je napisao/la: Vrijedi Davis puno nema sta, a pickovi ko pickovi ne vrijede ku.cu
Zasto to kazem??
Pa zato sto plate igracima u NBAu konstantno skacu,a "exceptions" bas to i ne prate.Primjera radi,danas jednog Bojana Bogdanovica ne mozes potpisati bez cap prostora,a nekad su takvi igraci regularno igrali za MLE.
Dakle,ostavljeno je jako malo manevarskog prostora za jacanje ekipe.U vrlo kratkom periodu,ako ne osvojis titulu,ekipa ce poceti kaskati,ukoliko si dao mlade igrace i svoje pikove.Cap ti je popunjen,igraci stare,a ti nemas infuziju mladog talenta...
Vala su se sjebali ako su ovoliko dali a nisu uspjeli dogovoriti da tajming trejda odgovara potpisivanju 3. max igraca.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
To bez ikakve dileme.Po meni,James i Davis,uz recimo Redicka i Bogdanovica(igraci koji vrijede 15-18mil i koji bi popunili taj cap prostor) ne cine jasnog favorita za titulu.Klupa je nepostojeca,a itekako je bitna.Clutch je napisao/la:Vala su se sjebali ako su ovoliko dali a nisu uspjeli dogovoriti da tajming trejda odgovara potpisivanju 3. max igraca.
Takodje,koristenje capa u toj situaciji,ti onemogucava koristenje MLEa,vec imas samo Room exception koji je 4.8mil,ako se ne varam.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 17 jun 2019, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.