speak it into existance
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

A sta ako Tyler pokupi PO?Donnie Darko je napisao/la:
speak it into existance![]()
MElloo je napisao/la:SAmo Knicksi nece dobit nikog u ovom free agencyu ko i obicno

trejdat warrena jacksona ili obojicu, svejedno ionako je višak krila, nisam ni upoznat vala sa capom prestao sam to pratit odavno kad su sunsi u pitanju ovo je prvi put da se povezuju s nekim koga legit zelim kao FA ima i godinaNEZALAGANJE je napisao/la:A sta ako Tyler pokupi PO?Donnie Darko je napisao/la:
speak it into existance![]()
Al ovog puta Knicksi nisu nista lose uradili.Jednostavno se potrefilo losa sreca.Ne da kazss zajebali pa lolknicksBernardBarnjak je napisao/la:MElloo je napisao/la:SAmo Knicksi nece dobit nikog u ovom free agencyu ko i obicno
Ma ja sam siguran da je Danny tu stavio i Tatuma na sto, i sve što imamo, tako da ne vjerujem da je on tu išta pogrešno uradio. Griffin se odlučio za ponudu Lakersa i to je to.Clutch je napisao/la:
Lose su uradili jer su cekali da se sve zvijezde poklope.Prvo da dobiju 1. pik,pa onda KD i Kyrie da potpisu a oni prstom da ne mrdnu.Lezi hljebe da te jedemMElloo je napisao/la:Al ovog puta Knicksi nisu nista lose uradili.Jednostavno se potrefilo losa sreca.Ne da kazss zajebali pa lolknicksBernardBarnjak je napisao/la:MElloo je napisao/la:SAmo Knicksi nece dobit nikog u ovom free agencyu ko i obicno
LeBron sa proslogodisnjim Cavsima bi dobio ovakve Warriorse sa ovoliko povreda i potrosenih igraca. LeBronov nivo iz sva 4 finala protiv Warriorsa je visi pofino visi od ovog Kawhijevog nivoa. Mislim da je ta dva nivoa suludo i poredit.Gumistucna je napisao/la:Lebronu uvijek treba 2 all stara, sharpshooter (Allen,Korver) da osvoji, Kawhi šuti i uzme sa Van Vleetom![]()
Ovo je tip posta koji može napisati samo neko ko nije zapravo gledao LeBrona te godine protiv Warriorsa.BosniaBoston je napisao/la:Lebronov nivo iz 2015. nije bio ko ovaj Kawhijev
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.