FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

tuzlak1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2019, 12:21

Pa ocito ga nisu ispostovali zbog neke trece osobe, Vuklisa, nekog managera, druge kombinacije. Nadam se da nije neki tal sa Vuklisem, a vjerovatno ce na kraju biti.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 jun 2019, 12:39

Manijakdolopate je napisao/la:Darko Mitrović se spominje kao pojačanje na stopera

Ima jedno 6-7 sezona premijerligaškog iskustva a u Tuzli zivi sad
Mitrovic Darko

FK Jedinstvo Brodac

Kandidat za najboljeg igraca ptvenstva Druge lige RS Istok 2018/2019
Niko, niko, samo Sloboda

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 16 jun 2019, 12:43

Ko je bio u Mramoru vec je imao nekoliko stvari za vidjet.Igrale su dvije ekipe, ostali su cekali sa strane pa na kraju odigrali nesto malo...
Špijodić pokazao kvalitet na spicu i da se na njega može ozbiljno računat, Muratovic Asim velika prijetnja Beganovicu na desnom beku samo ako mu se pruzi prilika.Zekanovic odlican na lijevom beku.Šantić veoma solidan igrač, ništa lošiji od Hadzanovica.Devedzic pokazao da je najkvalitetniji stoper kojeg trenutno Sloboda ima iako Smajic trenutno forsira Tešića i Savinovića na stoperu, jer on je zahtjevao da se dovedu.Vidi se da Rastoka zna igrat fudbal.
Smajic Edis nije bio na treningu,izgleda misli dajdza i sad u klubu.
Među tim ostalim koji nisu igrali: Husić,Hodzic A.,Hodzic D.,Alispahic S.,Hasanbegovic,Karic,Kovcic...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 jun 2019, 12:48

A kako Smajic poznaje kvalitete Tesica koji nije nigdje igrao i ima 19 godina mozda?

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 16 jun 2019, 12:55

tuzlak1987 je napisao/la:A kako Smajic poznaje kvalitete Tesica koji nije nigdje igrao i ima 19 godina mozda?
Ocigledno se znaju od nekud prije,kako sa Tesicem tako i sa Savinovicem.Valjda se daje prednost nasim mladim igracima, u najmanju ruku ako su tu negdje po kvaliteti, jos pogotovo sto je i Tesic izasao iz juniora tek u tamo nekoj Backoj...A u ovom slucaju je Devedzic daleko ispred njega.Cak su Salihovic, Karic i Hasanbegovic bolji od Tesica i Savinovica, to je realno stanje, ja ne pljujem po igracima neopravdano.Isto kao sto sam Spijodica i ostale pohvalio jer su dobri.Al polahko, dokazivanje je tek pocelo, samo nek igra ko je zasluzio.

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 16 jun 2019, 12:57

tuzlak1987 je napisao/la:A kako Smajic poznaje kvalitete Tesica koji nije nigdje igrao i ima 19 godina mozda?
Vidio potencijal :lol:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 16 jun 2019, 13:09

Ko im je branio danas, da nije doktor Sale na jednoj i Alispahic na drugoj? :urnebes:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 16 jun 2019, 13:12

bhpremierliga12 je napisao/la:Ko im je branio danas, da nije doktor Sale na jednoj i Alispahic na drugoj? :urnebes:
Anes Mehic na jednoj i Kenan Morankic na drugoj strani (nekad trenirao u Slobodi,pa Simin Hanu a sad igrac Proletera iz Slavinovica). :urnebes: :urnebes:
Al mislim da je tu samo dok ne dodje neko drugi, bilo bi stvarno previse da nam on brani, ni u omladinskim selekcijama Slobode nije imao mjesta zato je i presao u SH.

Libertad87
Kontakt:

Post Postao/la Libertad87 » 16 jun 2019, 13:16

wobly92 je napisao/la:
Libertad87 je napisao/la:Hahahahahahahahah šta je ovo lik došo u klub jučer a danas već govori nisu ispoštovali dogovoreno :lol:
Zamisli tih pregovaračkih sposobnosti, i kapaciteta da ispoštuješ iste, kad te ni 2 dana ne mogu levatit a već skontaš koliko je sati. :cry:
Haman mu rekli da će plata bit svakog 15og pa on jučer čeko da ga isplate za ovo do sad :lol: Stvarno me interesuje šta su mu to mogli obećat i ne ispoštovat za par dana :lol:

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 16 jun 2019, 13:19

Pare na ruke vjerovatno.

dvokorak
Kontakt:

Post Postao/la dvokorak » 16 jun 2019, 13:35

Nebranislav Ruzic :thumbdown:
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jun 2019, 13:38

Kaje tip, igrac, na probi: "Ako zadovoljim, onda cu da ja probam vas. Hoce li mene oni zadovoljiti sa platom". :lol: :lol:
Znaci moguci su odlasci prije nego sto mislimo. :lol:
Kae nisam dobio ni pare za troskove dolaska. :crazy: :lol:
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 16 jun 2019, 13:56, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 jun 2019, 13:43

jayjay87 je napisao/la:Ko je bio u Mramoru vec je imao nekoliko stvari za vidjet.Igrale su dvije ekipe, ostali su cekali sa strane pa na kraju odigrali nesto malo...
Špijodić pokazao kvalitet na spicu i da se na njega može ozbiljno računat, Muratovic Asim velika prijetnja Beganovicu na desnom beku samo ako mu se pruzi prilika.Zekanovic odlican na lijevom beku.Šantić veoma solidan igrač, ništa lošiji od Hadzanovica.Devedzic pokazao da je najkvalitetniji stoper kojeg trenutno Sloboda ima iako Smajic trenutno forsira Tešića i Savinovića na stoperu, jer on je zahtjevao da se dovedu.Vidi se da Rastoka zna igrat fudbal.
Među tim ostalim koji nisu igrali: Husić,Hodzic A.,Hodzic D.,Alispahic S.,Hasanbegovic,Karic,Kovcic...
Sve je to super, al skontaj da igraju loša ekipa protiv loše. Kao Chievo protiv Frosinonea npr. Pa i iskoči neki kao dobar u tim duelima, al kad dođe Milan, Lazio, Roma itd, nigdje ih, pa ispadu iz lige.

Ali svakako fin izvještaj, i hvala na tome. Samo me još interesuje kako si uspio prepoznati te igrače kojih ni internet ne zna, niti imaju slike, izgleda imaš uvid neki u stanje u klubu :)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 16 jun 2019, 14:01

wobly92 je napisao/la:
jayjay87 je napisao/la:Ko je bio u Mramoru vec je imao nekoliko stvari za vidjet.Igrale su dvije ekipe, ostali su cekali sa strane pa na kraju odigrali nesto malo...
Sve je to super, al skontaj da igraju loša ekipa protiv loše. Kao Chievo protiv Frosinonea npr. Pa i iskoči neki kao dobar u tim duelima, al kad dođe Milan, Lazio, Roma itd, nigdje ih, pa ispadu iz lige.

Ali svakako fin izvještaj, i hvala na tome. Samo me još interesuje kako si uspio prepoznati te igrače kojih ni internet ne zna, niti imaju slike, izgleda imaš uvid neki u stanje u klubu :)
Jasno je meni da je sad sve crno ali tako je bilo i prosle godine u ovo vrijeme, tad su se isticali igraci tipa Hadzanovic, Vidovic koji realno nisu neki kvalitet ali se ispostavise dobri za ovu ligu.Takva nam je i liga, relativno slaba i svakom godinom sve slabija, zato sam neki dan govorio da se uz 3 4 dobra pojacanja i dobrim radom kojim natjeras ove mlade da grizu moze napravit konkurentna ekipa.
Imam dobru moc zapazanja :P Hajmo rec da imam neki uvid u klub, da dovoljno pratim Slobodu i da znam sta se sve desava, koga sve dovode i ko je ko.
I nema na cemu, znam da vas sve interesuje sta se desava u ove teske dane po nas najvoljeniji klub.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jun 2019, 14:05

Hajdarevic otisao iz Zrinjskog u Celik...Toliko o nasem buducem pojacanju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 16 jun 2019, 14:08

DamirT je napisao/la:Hajdarevic otisao iz Zrinjskog u Celik...Toliko o nasem buducem pojacanju
To svakako nije nikakvo pojacanje.On da valja, Zrinjski ga ne bi pustio nikad a ne da mu daje sporazumni raskid ugovora...Ostade Mustafic, on bi mogao u Slobodu jer ga ocigledno husara nije uspio uvalit u Celik...

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 16 jun 2019, 14:24

Kad već nema para za nešto više, trebalo je izbjeći ovu blamažu sa Ružićem i sličnima, reći jasno nema para, šansu dajemo našim mladim igračima tipa Devedžić, Hodžići, Maksimović, Skokić, dovesti par igrača iz 1lige FBiH i RS, i krenuti u sezonu pa šta bog da, nas 1000-1500 koja dolazi redovno na Tušanj, gledaće I takvu Slobodu a ja lično i zdušnije navijati za tu djecu jer znam da su na početku karijere i da klub može samo dobiti njihovom afirmacijom, za razliku od prošlogodišnjeg tima koji je bio skup a realno, osim požrtvovanosti, nije ništa pokazao, gol nisu mogli dati da igraju tri utakmice zaredom.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 16 jun 2019, 14:30

Sa svim igracima iz nizih liga i nasim juniorima mi smo cvajta. Ne treba dzabe ni igrati. A tih 1500 je upitno u tim okolnostima koje navodis druže.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 16 jun 2019, 14:37

Fena: 29.03.2019

...za predsjednika Skupštine ponovo je izabran Kemal Kurević, dok su za potpredsjednike izabrani Željko Mitrić, kome je mandat praktički obnovljen, te Elmir Šećerbegović.

Skupština će u naredna dva mjeseca pripremiti izmjene i dopune Statuta u smislu omogućivanja ulaska u klub stranog kapitala...

Bio sam u poslu sta bi na ovoj skupstini u Maju jel usvojen statut
samo Sloboda

Gujarat
Kontakt:

Post Postao/la Gujarat » 16 jun 2019, 15:05

ovisnik je napisao/la:Kad već nema para za nešto više, trebalo je izbjeći ovu blamažu sa Ružićem i sličnima, reći jasno nema para, šansu dajemo našim mladim igračima tipa Devedžić, Hodžići, Maksimović, Skokić, dovesti par igrača iz 1lige FBiH i RS, i krenuti u sezonu pa šta bog da, nas 1000-1500 koja dolazi redovno na Tušanj, gledaće I takvu Slobodu a ja lično i zdušnije navijati za tu djecu jer znam da su na početku karijere i da klub može samo dobiti njihovom afirmacijom, za razliku od prošlogodišnjeg tima koji je bio skup a realno, osim požrtvovanosti, nije ništa pokazao, gol nisu mogli dati da igraju tri utakmice zaredom.
Problem je Husara zbog para koje trazi. Ocigledno je otresen. Uprava se haman dozvala malo.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.