Dva izuzetno vrijedna igraca koja ce upotpuniti ovu ekipu i kojoj ce dodati jedan novi ton, naravno u pozitivnom smislu.
Iskren da budem, vjerujem u ovu njihovu pricu o boljoj Slobodi na proljece.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma potpisaće, samo je pitanje vremena kada će to učiniti. Alen i Stana wlcm back ! ^^harry_90 je napisao/la:Sloboda gost Olimpica, Sadiković nije potpisao ugovor
Nogometaši Sloboda prvu utakmicu četvrtine finala Kupa BiH, protiv Olimpica, dočekat će u karanteni, u hotelu Hollywood na Ilidži. To pokazuje koliko je Slobodi važan sutrašnji dvoboj s momčadi trenera Mehmeda Janjoša.
Danas popodne održat će posljednji trening, a zatim krenuti put Sarajeva.
Novi šef struke Slobode, Denis Sadiković, suprotno najavama, još nije potpisao ugovor s klubom.
- Rekli su da je sve pripremljeno, treba ugraditi neke detalje, a očekujem potpis za dan – dva – rekao je Denis Sadiković.
Zanimljivo je da će Olimpic i Sloboda, osim sutrašnje utakmice, snage odmjeriti još dva puta u razmaku od sedam dana. U subotu Olimpic dočekuje Tuzlake u sklopu 13. kola Premijer lige, a iduće srijede na Tušnju uzvratni je susret Kupa BiH, za plasman u polufinale.
- Olimpic je dobar sastav, imaju jaku veznu liniju. Najvažnije je da anuliramo njihovu pas igru. Opasan su suparnik bilo gdje, a posebno na svom igralištu. Ipak, držim da možemo ostvariti povoljan rezultat. Naš cilj je zabiti gol u gostima – priželjkuje Sadiković.
U momčadi nema ozlijeđenih, niti kažnjenih igrača. U odnosu na utakmicu s Veležom, na kojoj je Sadiković debitirao pobjedom, bit će promjena.
- Postava će izgledati drukčije na bokovima, te u dijelu napada. Želimo uspostaviti dobru organizaciju igre u sredini, ali i stvoriti priliku za iznenadni udar. Vjerujem da ćemo uspjeti, jer imam dosta informacija o suparniku, a igru momčadi Mehmeda Janjoša snimali smo i temeljito analizirali. Nadam se najboljem – kazao je Sadiković.
Sutrašnja utakmica Olimpic – Sloboda igra se u 13,30, a sudi Vladimir Dominković iz Orašja.
Dabogda da bude i 0:0, ne treba se džaba nadati kada je 99.9 % sigurno da će OlimpiC pobjediti.harry_90 je napisao/la:Sutra samo da postignemo gol,valjda Sadikovic promjeni taktiku,pa uspijemo nesto napravit na strani.Moja zelja je 1:1 ili 2:1
Dobro dosli u najlepsi grad Bosne i Hercegovine i lijepo se provedite ali danas gubite od Olimpica,,,,,,,,,,slani grad je napisao/la:samo da pregrmimo olimpik....mislim da na proljece mozemouzet kup sa ovim pojacanjima uz jos 1 ili 2 poznata imena....prvenstvo je za nas gotovo i treba ga rutinski odradzivat
Hajmo da prognoziramo vrijemensku prognozu jer danas OLIMPIC dobija tekmu i nemoj se bolan nadati dobrom rezultatu,,,,,,,,,,,,,,TZ_BoY je napisao/la:Ovdje se mora izvuci dobar rezultat
Tesko bgmiHeavensWonder je napisao/la:Eh evo i mene nakon dugo vremena... Hajde da ne krecem ispocetka, Sloboda zalosna ove sezone OPET ali daj Boze da sad na Radiju cujemo jedno 2-3 puta Jogunnncic
pabizo je napisao/la:Dobro dosli u najlepsi grad Bosne i Hercegovine, i lijepo se provedite ali danas gubite od Olimpica,,,,,,,,,,slani grad je napisao/la:samo da pregrmimo olimpik....mislim da na proljece mozemouzet kup sa ovim pojacanjima uz jos 1 ili 2 poznata imena....prvenstvo je za nas gotovo i treba ga rutinski odradzivat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.