Problem je sto ovi igraci Argentine nisu navikli da neko bukvalno stoji na terenu(Messi) u Barci nekako to saniraju iako i oni sve teze sto se i vidi po blamiranju zadnjih godina u LPsljivo je napisao/la:Oni trebaju da furaju igru kao Barsa ako hoće da iskoriste Messija maksimalno (mislim sad je kasno, prošao je taj voz), al njihov posjed traje 6 sekundi. Sve bude ok pa onda neki indijanac nabije loptu, pokuša solirati ili šalje pasove od 50 metara.
Copa America 2019
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Copa America 2019
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Nakon 45 minuta mi dosta Cope za iducih 5 godina.Daj Lautara btj.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Da ne prikaza sad da je bila izmjena ne bi ni skontao da nema Di Marije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Šteta što Raketa nije Argentinac, dizali bi ga u nebesa. 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Pao ovaj,preko pola terena se izvrtio.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Haj bar malo uzbuđenja 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Da se hoce bar pomarisat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sva sreca ubili se ostali od rada.Policeman je napisao/la:Problem je sto ovi igraci Argentine nisu navikli da neko bukvalno stoji na terenu(Messi) u Barci nekako to saniraju iako i oni sve teze sto se i vidi po blamiranju zadnjih godina u LPsljivo je napisao/la:Oni trebaju da furaju igru kao Barsa ako hoće da iskoriste Messija maksimalno (mislim sad je kasno, prošao je taj voz), al njihov posjed traje 6 sekundi. Sve bude ok pa onda neki indijanac nabije loptu, pokuša solirati ili šalje pasove od 50 metara.
- ASD
- Kontakt:
Ja bi ovom Cuadradu dao za ovo crveni samo zato sto je glup.
Fakat ne kontam sta mu treba da onako s ledja pravi faul.
Ništa bez tuče, radi ovoga i faulova volim Copu 
Argentina puno gledljivija u drugom poluvremenu.

Argentina puno gledljivija u drugom poluvremenu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ugledaju se na kapitena on bi trebao biti primjerSiamoNoi je napisao/la:Sva sreca ubili se ostali od rada.Policeman je napisao/la:Problem je sto ovi igraci Argentine nisu navikli da neko bukvalno stoji na terenu(Messi) u Barci nekako to saniraju iako i oni sve teze sto se i vidi po blamiranju zadnjih godina u LPsljivo je napisao/la:Oni trebaju da furaju igru kao Barsa ako hoće da iskoriste Messija maksimalno (mislim sad je kasno, prošao je taj voz), al njihov posjed traje 6 sekundi. Sve bude ok pa onda neki indijanac nabije loptu, pokuša solirati ili šalje pasove od 50 metara.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
I njemu i Saraviji za onaj start. Kocijasi obojica.ASD je napisao/la:Ja bi ovom Cuadradu dao za ovo crveni samo zato sto je glup.
Evo uđe Veron u igru

15.10.2013.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Nebo i zemlja ova Argentina i ona iz prvog dijela.
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Tko je ovaj Gujda pak sad.Sto volim kad Argentinci ove regene zovu.
Igrao je u Sevilli nekad.SiamoNoi je napisao/la:Tko je ovaj Gujda pak sad.Sto volim kad Argentinci ove regene zovu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
E sad ce tek bit dobra utakmica
15.10.2013.
Mokes je napisao/la:Igrao je u Sevilli nekad.SiamoNoi je napisao/la:Tko je ovaj Gujda pak sad.Sto volim kad Argentinci ove regene zovu.
igra u Tigresu, pratite meksicku ligu

edit: Bravo Rogere

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 16 jun 2019, 01:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
- BoixosNois1899
- Kontakt:
"Eto, to vam je fudbal.", što bi rekao Baho
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Au golčine 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.