FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Jesam veliki ljubitelj Rafe i tako to al glupo je njega krivit za poraz svi su podbacili tako i Benitez. Do sad u ligi imate jedan jedini poraz od Rome i to u 90 minuti kako bude sezona odmicala bicete bolji i bolji plus imate i mali milion povrijedjenih igraca
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.
Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
- L'Avvocato
- Kontakt:
čuj nije rafa kriv ... nego ko je drugi?
de ba lik je vezara, murinjo mu može bit instruktor
i nema inter mali milion povrijeđenih već 2-3 prvotimca (ako uopšte i toliko ima) ...
i nema inter mali milion povrijeđenih već 2-3 prvotimca (ako uopšte i toliko ima) ...
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
JC, Cambiasso, Motta, Mariga, Stankovic, Milito, PandevL'Avvocato je napisao/la:čuj nije rafa kriv ... nego ko je drugi?
Tvoje oči ko farovi FIće
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
prespora igra je bila sinoč..nikakve ideje
pod hitno dovesti pojačanja na u sredini i napad..zanetti-ja na ljevu stranu umjestu Chivu-ju
JC
Maicon Samuel Lucio Zanetti
Cambiasso ?????
Coutinho (Milito) Sneijder ????
Eto'o
Pokazalo se je da ekipa nema ni brzine ni ideje u napadu a u vezi također..

pod hitno dovesti pojačanja na u sredini i napad..zanetti-ja na ljevu stranu umjestu Chivu-ju
JC
Maicon Samuel Lucio Zanetti
Cambiasso ?????
Coutinho (Milito) Sneijder ????
Eto'o
Pokazalo se je da ekipa nema ni brzine ni ideje u napadu a u vezi također..

Julio Cesar, Cambiasso, Motta, Stankovic, Mariga, Milito, Pandev, Muntari...ova zadnja trojica su sinoc igrala pod povredom da se odmah razumijemo...iako me veoma zanima kako je Pandev dobio prednost u odnosu na Coutinha...L'Avvocato je napisao/la:
Osvojio LP nakon sto je gubio 3 - 0 i ti to nazivas malim? Osvojio sa Valenciom Ligu uz pomoc Valencijine Cantere i 10 miliona eura koliko su imali tada, osvojio Kup UEFA sa Valenciom ostavivsi iza sebe preko 100 ekipa. Igrao redovno polufinale/finale LP sa timom koji je on stvorio i ulozio u njega kroz 5 godina 20 miliona eura. I nije jednom pobjedio tvoj kretenski klub iz predgradja Manchestera nego vise puta sa 10x slabijim igrackim kadrom nego sto to ima pijani Skot. Milito? hahahhahahaha, dajte ljudi lopate da pokupimo ovog haxonju. Sta ti ocekujes da Milito za 10 minuta igre uradi ko za cjelu tekmu? hahahha prejak si lavehaxonja je napisao/la:Osvojio jednu LP, i sta je jos uradio veliko!?? Pobjedio United jednom na OT to mu je jedan od vecih uspijeha u karijeri, a pametnjakovicu koliko je puta izgubio od ManUtd na Anfildu!????? Milito nije bio u timu sinoc, koju si ti sinoc utakmicu gledao kad je covjek usao sa KLUPE! Inter samo treba zahvalit tome sto je SERIA A losa i ove sezone sa ovim trenerom nema ih nigdje! ZIVI BILI PA VIDJELI!Portillo je napisao/la:Aj ne seri, s Liverpoolom je osvojio LP i razbio tvoj pisljivi Manchester na Old Shitffordu 4-1! I prema kakvom je to on ponoru vodio Liverpool? Pa haj ti od 20 miliona godisnjeg budzeta napravi tim konkurentan ovim iz vrha. Covjek je sa Valenciom osvojio Primeru i jedan je od najboljih strucnjaka na svijetu, ti si, jedan obicni djecak naso ovdje pametovat jedno od najvecih trenera na svijetu. I o kakvim igracima ti govoris koji nisu igrali kod Moua? Mislis na Byabijanija ili onog Nwakakvwakavkakwakakvkwa? Morao je nesto improvizovati jer za tvoju informaciju u timu nije imao Cambiassa i Milita (ne znam jeli jos ko falio). Kako god, i dalje ce ostat: Milan, Juve zero tituli, Forza Ragazzi!haxonja je napisao/la:Veliki ¨RAFA BENITEZ¨ vodi istom ponoru Inter kao sto je uradio Looserima... Nekakvi igraci koji kod Special One nikad nisu igrali kod ovog specijalca nadju mjesto u ekipi.... Inter 1/8 finala kapak!

btw. zapamti, Benitez ce poharat Italiju!
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
interesantno je vidjeti da neki ovdje pljuju benziteza,za mene jednog od najvecih...
haj' dobro sto se pljuje rafa,ne smeta,mozda i ima materijal..al' zaista nema razloga da se mourinho toliko uzdize ...
i na cudjenje naziva najboljim na svijetu....
ja bih rekao da rafa radi puno bolji posao nego mou...
mourinho koji je imao nevjerovatnu srecu prosle sezone...pa tom covjeku titulu u ligi bez konkurenata sa kojim se dice prepustila polumrtva roma koja se iz pepela digla ,ne znam od kog kola i drzala vodjstvo do prezdanjeg kola (ili sl.) smjesno fakat..ista sakata roma koja je smijurija od ekipe....
zatim,napisite mi grupnu fazu,kako je mourinho zavrsio grupnu fazu LP ,druge sezone na celu intera....
eh,i sta i koga je imao na raspolaganju....btw. ko je odgovoran za transfere napravljene u interu ?
za mene je onaj inter takva enigma koja se ne znam kako provukla i koja je imala toliko srece...uostalom i van gaal je dosao do vrha,sa puno slabijom ekipom i bez jednog od najboljih igraca je igrao finale LP....
isti gaal je rekao :"postoje bolje ekipe i od bayerna i od intera a nisu u finalu" ...
bitno je napomenuti da rafa ima okosnicu godinu stariju od mourniha,i to se vidi na vecini njih ...t
onda imamo i problem slabe klupe,te ucestalih povreda kljucnih ljudi....
iiii,ko je bolji za ovo vrijeme u seriji A (prema bodovima) za ovo vrijeme ?
iskreno ove godine ste mi puno drazi,a i eto'o je sa beka presao na spica pa to i na fudbal pocinje da lici
haj' dobro sto se pljuje rafa,ne smeta,mozda i ima materijal..al' zaista nema razloga da se mourinho toliko uzdize ...
mourinho koji je imao nevjerovatnu srecu prosle sezone...pa tom covjeku titulu u ligi bez konkurenata sa kojim se dice prepustila polumrtva roma koja se iz pepela digla ,ne znam od kog kola i drzala vodjstvo do prezdanjeg kola (ili sl.) smjesno fakat..ista sakata roma koja je smijurija od ekipe....
zatim,napisite mi grupnu fazu,kako je mourinho zavrsio grupnu fazu LP ,druge sezone na celu intera....
eh,i sta i koga je imao na raspolaganju....btw. ko je odgovoran za transfere napravljene u interu ?
za mene je onaj inter takva enigma koja se ne znam kako provukla i koja je imala toliko srece...uostalom i van gaal je dosao do vrha,sa puno slabijom ekipom i bez jednog od najboljih igraca je igrao finale LP....
isti gaal je rekao :"postoje bolje ekipe i od bayerna i od intera a nisu u finalu" ...
bitno je napomenuti da rafa ima okosnicu godinu stariju od mourniha,i to se vidi na vecini njih ...t
iskreno ove godine ste mi puno drazi,a i eto'o je sa beka presao na spica pa to i na fudbal pocinje da lici

- Interista di cuore
- Kontakt:
na zvizduke navijaca Milana The Special One odgovorio ovako :

KRALJ

KRALJ
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Slika govori vise od 1000 rijeci
Igraci Intera zajedno sa Baresijem su mu isli u posjetu u hotel
Igraci Intera zajedno sa Baresijem su mu isli u posjetu u hotel
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
- alan_kardec
- Kontakt:
šta mu znači ovaj broj tri?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:šta mu znači ovaj broj tri?

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
http://www.youtube.com/watch?v=7T8sBJluRtg
--------------TO BE CONTINUED--------------
DOMINACIJA JE NEMINOVNOST xD
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
“Nevjerojatno, Benitez izgubio? Ne mogu vjerovati, no, kasni samo devet bodova” - Mou
sad bih vas zaebavo al zao mi 

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
da, velika steta, s ovim porazom smo propali nema vise pomoci
Inter stars visit Mourinho
It is reported several Inter stars, including Marco Materazzi and Samuel Eto’o, went to visit Real Madrid manager Jose Mourinho today.
The Special One is in town for tonight’s Champions League match against Milan and took the opportunity to reconnect with some of his former players.
Souurces suggest that Materazzi, Julio Cesar, Eto’o and Mou’s former assistant manager Beppe Baresi visited the hotel where Real Madrid are staying.
Mourinho has been given a very warm welcome ‘home’ by Inter fans, who held up banners and chanted his name at the airport and outside the hotel.
It is reported many of the Nerazzurri supporters in the city have snapped up tickets for tonight’s game in order to cheer on Real against arch-rivals Milan.

Inter stars visit Mourinho
It is reported several Inter stars, including Marco Materazzi and Samuel Eto’o, went to visit Real Madrid manager Jose Mourinho today.
The Special One is in town for tonight’s Champions League match against Milan and took the opportunity to reconnect with some of his former players.
Souurces suggest that Materazzi, Julio Cesar, Eto’o and Mou’s former assistant manager Beppe Baresi visited the hotel where Real Madrid are staying.
Mourinho has been given a very warm welcome ‘home’ by Inter fans, who held up banners and chanted his name at the airport and outside the hotel.
It is reported many of the Nerazzurri supporters in the city have snapped up tickets for tonight’s game in order to cheer on Real against arch-rivals Milan.

http://www.youtube.com/watch?v=zVnS_KIWW8w
Italia je napisao/la:sad bih vas zaebavo al zao mi
Interista di cuore je napisao/la:![]()

ili mozda da smo se sreli prosle sezone,vjerovatno bi bilo 3-0 u milanu i 0-2 u manchesteru,a i ove godine boga molim da vas izvucemo kud ces laksi zrijebhaxonja je napisao/la:pa da opet bude kada je bio special one prije 2 sezone 0:0 pa 2:0 na OT!amell je napisao/la:hajde ti ne prdi,sta ti znas,eto ja molim boga da sa vama igramo u 1/8 finalahaxonja je napisao/la:Veliki ¨RAFA BENITEZ¨ vodi istom ponoru Inter kao sto je uradio Looserima... Nekakvi igraci koji kod Special One nikad nisu igrali kod ovog specijalca nadju mjesto u ekipi.... Inter 1/8 finala kapak!![]()
![]()
![]()
![]()

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
ne laprdaj majke ti,da to real slucajno nije ta bolja ekipa od intera bila a nije igrala u finalu ili mozda barca,mozda i jadni chelsea koji je pometen ubjedljivo,od bayerna je sigurno bilo jacih ekipa koje su mogle igrati u finalu ali od intera sigurno nije,i danas u evropi postoje samo 3 eventualno 4 ekipe koje su u rangu sa interom,trenutnu formu zanemari tek ce se na proljece pokazati tko je kakav,a te tvoje idiotarije su presmjesne i blesave,kada neznas bolje ti je suti,sto bi italijani rekli "si takuises filozofus mansises" da si sutio ostao bi filozofMakaveli je napisao/la:interesantno je vidjeti da neki ovdje pljuju benziteza,za mene jednog od najvecih...

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja naamell je napisao/la: ne laprdaj majke ti,da to real slucajno nije ta bolja ekipa od intera bila a nije igrala u finalu ili mozda barca,mozda i jadni chelsea koji je pometen ubjedljivo,od bayerna je sigurno bilo jacih ekipa koje su mogle igrati u finalu ali od intera sigurno nije,i danas u evropi postoje samo 3 eventualno 4 ekipe koje su u rangu sa interom,trenutnu formu zanemari tek ce se na proljece pokazati tko je kakav,a te tvoje idiotarije su presmjesne i blesave,kada neznas bolje ti je suti,sto bi italijani rekli "si takuises filozofus mansises" da si sutio ostao bi filozof![]()
![]()
![]()
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja

btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaj
Makaveli je napisao/la:meni je stvarno jako drago da si ti smogao snage i zelje da odgovoris na ovaj post....al' ako ces vec ovdje pokusati izboriti se za bilo sta ,predlazem ti da krenes prvo sa malo detaljnijom analizom mojeg posta,te odgovaranja naamell je napisao/la: ne laprdaj majke ti,da to real slucajno nije ta bolja ekipa od intera bila a nije igrala u finalu ili mozda barca,mozda i jadni chelsea koji je pometen ubjedljivo,od bayerna je sigurno bilo jacih ekipa koje su mogle igrati u finalu ali od intera sigurno nije,i danas u evropi postoje samo 3 eventualno 4 ekipe koje su u rangu sa interom,trenutnu formu zanemari tek ce se na proljece pokazati tko je kakav,a te tvoje idiotarije su presmjesne i blesave,kada neznas bolje ti je suti,sto bi italijani rekli "si takuises filozofus mansises" da si sutio ostao bi filozof![]()
![]()
![]()
postavljena pitanja....
cilj ,barem meni ovdje nije da dokazem bilo sta,nego da jedni drugima pomognemo da shvatimo tu enigmu i anomaliju u fudbalu koaj se desila ...te da se dopunjujemo,bez obzira na dijametralno razlicita misljenja
btw. nije to jezik na koji eksluzivitet imaju italijani...niti ima previse veze sa danasnjom italijom ...vec je to latinski jezik..uostalom proguglaj

tebi je anomalija to sto su u finalu igrali inter i bayern

- L'Avvocato
- Kontakt:
aha, jbg ovo nisam znao ... mislio sam da su se oporaviliHuska je napisao/la:Julio Cesar, Cambiasso, Motta, Stankovic, Mariga, Milito, Pandev, Muntari...ova zadnja trojica su sinoc igrala pod povredom da se odmah razumijemo...iako me veoma zanima kako je Pandev dobio prednost u odnosu na Coutinha...L'Avvocato je napisao/la:

a koliko znam motta i nije standardan kod beniteza jer je odigrao samo jednu utakmicu i to protiv kaljarija ove sezone
★★★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.