FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MMA075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 16:41

saltcrew je napisao/la:Vidim po fb pišu sto muminovica nisu poslali na tribine,ljudi moji ova uprava nema marke to se treba znati ganjaju samo da uzmu koju paru kako bi opstanak mogli izgurati,Beganovica ganjaju da prodaju za sto veću paru kako bi moglo izgurati ovu sezonu,ovaj klub je pod lupom gradske uprave i sluzi samo da bi se izbori mogli proći,Azmir im je nudio pomoc,al neda zna se već ko da mu ne spominjem ime,i ovaj umjetni klub on hoće samo to kako ni mogo ovima nešto pokazat njima,njemu sutra da kaze. evo ti preuzmi slobodu on bi to objema rukama prihvatio,nije ni on cvjecka to svako zna,ali i prije su prodavali sve živo sa njim smo barem imali Evropu igru i sve slobodnu sad počnite pojedinci psovat al ovo je sve realnost sto sam reko :salut:
Azem spasioc.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2019, 16:42

**** ja spasiocu rod i porod.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

katarakta

Post Postao/la katarakta » 15 jun 2019, 16:43

Azmir ima lovu, ali uzrok svih problema je (z)gradonačelnik. Više je to i budali jasno. Ne treba njemu dobra Sloboda i klub koji će igrati Evropu u Zenici, ili ne daj bože sad te sramote u Ugljeviku
Niko, niko, samo Sloboda

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 16:44

Spasioc ala Sabovic, samo sto tad mnogi nisu ni pratili Slobodu, pa pisu ko da smo samo igrali finale kupa i evropu po Azemom.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 15 jun 2019, 16:45

katarakta je napisao/la:Azmir ima lovu, ali uzrok svih problema je (z)gradonačelnik. Više je to i budali jasno. Ne treba njemu dobra Sloboda i klub koji će igrati Evropu u Zenici, ili ne daj bože sad te sramote u Ugljeviku
:clap: :clap:
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 16:46

Grad izdvaja i previse za FK, tako da prica o Jasminu ne pije vodu.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 15 jun 2019, 16:49

MMA075 je napisao/la:Grad izdvaja i previse za FK, tako da prica o Jasminu ne pije vodu.
Gdje stadion,gdje je igra,gdje su titule,gdje su te silne pare?
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 16:50

saltcrew je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Grad izdvaja i previse za FK, tako da prica o Jasminu ne pije vodu.
Gdje stadion,gdje je igra,gdje su titule,gdje su te silne pare?
To je nedovoljno druze.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2019, 16:52

zlocin nad Slobodom se nastavlja

a ubili su nas sitni interesi, kriv im senad koji je otisao u martu sa isplacenim platama za februar, i sa za tu upravu smijesnim dugom za licencu u poredjenju sa cim su se nosili u proslosti .
a nisu im krivi ovi sto od marta do danas nisu marke u klub unijeli da ih Azmir nije spasio sa ovih 50 hiljada za Azira.

kriv senad sto je ostavio plate igraca i neka sitna dugovanja, a kad je senad dosao bila je prica nek placa sto je ostalo iza azmira , sto se prihvatao.
niko da kaze sto su se ovi prihvatali ako marke nemaju.

pare se posudjuju od trenera pa covjek kakav god bio dobije nogu, traze se pozajmice od prosle uprave, a drvlje i kamenje od njih. I mi na sve to nismo reagovali, dok se sve to desava sitni interesi sute jer su dobili priliku da se priblize klubu opet.

bolje Sloboda u petoj ligi a ja u lozi, nego Sloboda u ligi sampiona a da mene nema nigdje. to je nas tipican rezon

hvala Azmiru na ovih 50 hiljada, kupio je jos mjesec dana mira u klubu. I onda moliti boga da se jos neko proda, na nasu srecu blizu je pa mozda se i spasimo. Ali svejedno valja placati 5 lijevih bekova, 6 krila, dok stopera i veznog ni iz glave.

bolje jedan od 5000 al da valja i dijete od 500 maraka uz njega da uci, nego 5 po 1000 i 1500.

grad izdvaja previse, ali nedovoljno.Usput ne da ljudima koji su sposobni da nadju ostatak para da se priblize. To je isto tebi treba zraka da udahnes i metar si pod vodom, ja te izvucem do 1 cm ispod vode al ne dam ti dalje. Pomogao sam ti drama ali opet ces se ugusit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 16:54

Azem sad spasio Slobodu sa 50.000 za Azira :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 16:55

Ma za Azema se uvijek nadje neko opravdanje bilo sta da uradi, a pljuju se ljudi koji odvajaju vrijeme za Slobodu. Moze se prica izvrtati sve do gasenja.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2019, 16:56

da im ne treba odbili bi oni da se pokazu i isprse da imaju fening u dzepu.

na tribine bi on isao, nego nema mimo transe feninga

spasio- ne spasio to su jedine pare koje su oni donijeli, i to je upitno jer su htjeli neki inat pa se drugi ljudi umjesali i predstavili im realnost situacije u kojoj se nalaze.

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 15 jun 2019, 16:58

Dzabe je tebi care pricat kad neko ne može da skonta da ova uprava nema ni feninga i da ganjaju bilo šta da bi izgurali ovu sezonu
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 16:59

saltcrew je napisao/la:Dzabe je tebi care pricat kad neko ne može da skonta da ova uprava nema ni feninga i da ganjaju bilo šta da bi izgurali ovu sezonu
I sta je tu problem sto nemaju? Hajmo ih hejtati u startu jer nisu bogati. Hvala im sto zele da vode klub uopste dok navijaci tog kluba 3 godine mrze fakticki svoj klub zbog jednog lica.

Ispali iz lige ili ne isto to je Sloboda. Grad svoje odradi, prebaci novac. Hajde dalje trazite krivca ko je on?

saltcrew
Kontakt:

Post Postao/la saltcrew » 15 jun 2019, 17:01

Care mu gdje piše da ja ove ljude pljujem oni su tu jer nema niko drugi da bi vodio i ono se bore da bi klub mogao opstati ovu sezonu,samo ti kažem da nemaju ljudi love i da ganjaju sto vise da izvuku Beganovica su odbili za 150 hiljada eura zato sto znaju da mogu izvuc vise
Zadnja izmjena: saltcrew, dana/u 15 jun 2019, 17:02, ukupno mijenjano 1 put.
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jun 2019, 17:02

normalno da je dzabe jer se vracamo na onu kljucnu.

bolje ja u lozi a Sloboda peta liga, nego Sloboda liga prvaka a mene nigdje

Možeš promijeniti ženu, političko mišljenje, državljanstvo, možeš promijeniti čak i vjeru... Ali klub za koji navijaš... E to ne možeš, nikada! - Eric Cantona

@tuzlak1987 poenta price je da se NJUO dalo ovoliko kredita i podrske sa problemima koje su oni zatekli mi bi do sad isplivali iz svega, a ljudima se glava sa ramena skidala od prvog dana. A situacija u odnosu na ovu danas u svakom pogledu 800 puta bolja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 17:04

saltcrew je napisao/la:Care mu gdje piše da ja ove ljude pljujem oni su tu jer nema niko drugi da bi vodio i ono se bore da bi klub mogao opstati ovu sezonu,samo ti kažem da nemaju ljudi love i da ganjaju sto vise da izvuku Beganovica su odbili za 150 hiljada eura zato sto znaju da mogu izvuc vise
Posljedica zadnjih 15 godina. Da su dobili cist klub sada bi imali 20 sponzora, ovako ljudi ne mogu privuci nikog vise osim onih standardnih koji daju mizerne pare.

A to je bas taj princip gdje mi imamo 3 igraca za prodati 2016. i svi odu za 0 KM, pa na kraju uz to sto nismo prodali jos i dodjemo 3 miliona ljudima koji su odbijali prodaje. Ovako je i ta prodaja pozitiva jer ce manje posuditi od neke X osobe. Mi smo klub sa 7 mil duga i nemamo pravo da se ljutimo ako imamo krs ekipu i ispadamo iz lige pa makar to bilo za 100 godina.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 17:06

ultrasstyle_tz je napisao/la:
@tuzlak1987 poenta price je da se NJUO dalo ovoliko kredita i podrske sa problemima koje su oni zatekli mi bi do sad isplivali iz svega, a ljudima se glava sa ramena skidala od prvog dana. A situacija u odnosu na ovu danas u svakom pogledu 800 puta bolja
Pa govorio sam da su odradili dosta dobrih stvari. Ali podrzavam i ove. Ne bih da budem za jedne, a ne za druge. Kod NJUO bi bilo daleko bolje da su se ukljucili ljudi i navijaci, ovdje opet moze biti moguce bolje ako se navijaci ukljuce. Nije na navijacima samo da se ukljuce ako imamo dobar tim i pobjedimo 5 u nizu vec da se prepozna situacija i pomogne.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jun 2019, 17:08

Bgm sisoja nama dobro pomaze sto uzima ove nase klocine kod sebe...Hoce se sa njima usrecit
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 jun 2019, 17:30

Mehmed Alispahić nije više član tima sa Tušnja nakon što sa rukovodstvom tima nije postigao dogovor o nastavku saradnje.
:opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.