FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaroni
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaroni » 15 jun 2019, 14:15

Penaltiky je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Evo pisu Predrag Zekanovic dolazi danas na prozivku, 22 godine, lijevi bek. 23 nastupa u PL prosle sezone
Zekanović, Buljić, Ivetić tri lijeva beka ni jednog desnog.
zaboravio si alispahica 4 lijeva
fukare

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 jun 2019, 14:19

Ako cemo tako, onda je barem doveo Saida, Barabana, Alispahica, Nalu, Ignjatovica, vratio Ivetica, iznjedrili Beganovica, dok ovi zasad Federalce i turnirske igrace dovode. Gpvorim o imenima, jer ko ce znati kako ce odigrati Alispahic ili Said npr. Zato se molimo da uspije ovaj projekat nove Uprave, da se ne blamiramo totalno za 100godisnjicu.

I manite se te price kad svaki naredni sve gori i gori dolazi voditi Slobodu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 15 jun 2019, 14:23

ja sam cuo da je edis smajic dobio nogu
fukare

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 14:26

Beduin je napisao/la:Ako cemo tako, onda je barem doveo Saida, Barabana, Alispahica, Nalu, Ignjatovica, vratio Ivetica, iznjedrili Beganovica, dok ovi zasad Federalce i turnirske igrace dovode. Gpvorim o imenima, jer ko ce znati kako ce odigrati Alispahic ili Said npr. Zato se molimo da uspije ovaj projekat nove Uprave, da se ne blamiramo totalno za 100godisnjicu.

Ma ne bi ja to prerano sudio ima jos vremena da se sastavi korektna ekipa, ne za sami vrh ali da se moze potuci sa svakim.
Uostalom fali nam svjeze krvi i igraca koji su zeljni dokazivanja, ima i par dobrih koji su dosli.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 14:28

Slobodaszasvavremena je napisao/la:Sramota 30+ igraca i 2 golmana (Ruzic,Mehic)a Vuklisa nigdje ovo samo kod nas moze
Ma stvarno sramota :rol:

Dobili smo i Vuklis fanboya na forumu. Ili imamo cast da si i sam Vuklis zvani djeciji mozak.

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 15 jun 2019, 14:37

fukaroni je napisao/la:ja sam cuo da je edis smajic dobio nogu
Ne moze dobit nogu kad je vezan ugovorom, i to kakvim ugovorom koji mu je naravno dajdza obezbijedio, koji su potpisali u tajnosti.To je drugo sto on glumi zvijezdu i nije trenirao, misli da moze i dalje ko dosad.Siguran sam da nece bit ni u prvih 11 a mozda ni u 18.
Admir Smajic ne voli neradnike, zato je i Ignjatovic otisao, bar sto se toga tice Smajic je dobar jer ce ih tjerat da rade...

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2019, 14:40

Ignjatović je naš top 3 igrač prošle sezone.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 15 jun 2019, 14:42

Beduin je napisao/la:Ako cemo tako, onda je barem doveo Saida, Barabana, Alispahica, Nalu, Ignjatovica, vratio Ivetica, iznjedrili Beganovica, dok ovi zasad Federalce i turnirske igrace dovode. Gpvorim o imenima, jer ko ce znati kako ce odigrati Alispahic ili Said npr. Zato se molimo da uspije ovaj projekat nove Uprave, da se ne blamiramo totalno za 100godisnjicu.

Da, istina da ih je doveo, istina i da su imali vise nego odlicne plate, istina je da su on i ulje dobro profitirali od tih dovodjenja, istina je da mu sestric ima platu 5 milja a ucinak za 5 km, istina je da ostavio klub u takvom stanju da su ljudi jedva skupili za licencu jer su morali isplatiti potrazivanja igraca koje je on doveo i otisao ko najveca kurawa, istina je da nije mogao dovesti 3,4 igraca da se plasiramo u Evropu jer ne bi bilo njega tu, znao je svakako da mu je noga, da ne nabrajam sta sve, mogao bih do sutra, pa za sada moramo dovoditi neafirmisane igrace, a nadam se ce uspjeti do kraja prijelaznog roka uspjeti dovesti neko pojacanje makar na godinu dana da ostanemo u ligi, dok ovi momcici postanu pravi igraci.
🔴⚫️

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 15 jun 2019, 14:44

Penaltiky je napisao/la:Ignjatović je naš top 3 igrač prošle sezone.
Jeste ali se on zaje*ava na treninzima i ne radi ozbiljno jer ga boli za svim i zato je otjeran jer Smajic to ne voli.Sjeti se da je i prosle godine bio otisao pa kad dodje Nalic vrati se...
Inace, Smajic cupa travu i udara sam sebe kad se iznervira na treninzima.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 14:44

Penaltiky je napisao/la:Ignjatović je naš top 3 igrač prošle sezone.
Jeste sigurno, i njega hoce TC.
I Barabana i Adzema.
a vec Azir, Hadzanovic i Said.
Vrlo moguce i Beganovic, nemoj da vas ne iznenadi u ovih par dana.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 jun 2019, 14:49

Jedino ako zele biti 9. na tabeli.

Hadzanovic je krenuo dobro ali kasnije vrlo lose. Ofanzivno nista, nema pas,nema dugu loptu, neba sut, nema kontrolu lopte, a nazad se bori ali zbog skromne fizicke gradje ne moze ni nazad bez faula, zutog, crvenog. U konacnici jedno veliko nista, cak i kada uzme loptu ne zna sta sa nje.

jayjay87
Kontakt:

Post Postao/la jayjay87 » 15 jun 2019, 14:49

Evo citam i Baraban ode u City.Ne mogu da shvatim da je Husic toliko naivan i da porrd toliko para kupuje ovakve igrace.Napravit ce ekipu koja je kao Slobodina prose sezone.Zadnja 3 kola su pokazala realno stanje te ekipe i po meni ce se oni borit za opstanak.Kakgi su to igraci Baraban i Husejinovic.Budite realni ljudi, za citavu sezonu nisu uradili u Slobodi skoro nista.Baraban jeste izvukao par puta sa svojim golovima i to je sve...Slobodi fale samo 2 3 kvalitetna igraca da mogu nositi igru i uz ovu djecu koju ako natjeras da grizu i ako Smajic bude dobro radio, a siguran sam da hoce...Sloboda ne bi bila slabija prvo od sitija, da ne idemo dalje...To je drugo sto ova uprava nije bila sposobna dovest ni ta 2 3 kvalitetna...

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 jun 2019, 14:55

Hahahahaha sta Sisoja radi sve mu ****. Hajde opet ga hvalite, opet on voli Slobodu, opet je on nas spasilac, sve mu ****
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2019, 14:55

Smradini seljačkom nije do sastavljanja ekipe nego do pokazivanja zuba i ko je gazda, može tri života proživit, ovdje će uvijek bit seljačina.

Da može sad bi i pozajmice tražio al to otvara Pandorinu kutiju.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 jun 2019, 14:57

Penaltiky je napisao/la:Smradini seljačkom nije do sastavljanja ekipe nego do pokazivanja zuba i ko je gazda, može tri života proživit, ovdje će uvijek bit seljačina.

To je to, to je taj karakter i seljacko pokazivanje ko je glavni, koja picka

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 jun 2019, 14:57

Rješava nas škarta i otpada. :kafa:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 15 jun 2019, 14:59

Ja kad kažem da je seljačina ušao u Slobodu da se čuje za njega i da je izašao da bi prebacio pritisak na Imamovića ljudi mi piši gluposti. Lik je pobogu član PDA, od toga je samo VRS gora.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 15 jun 2019, 15:00

Penaltiky je napisao/la:Smradini seljačkom nije do sastavljanja ekipe nego do pokazivanja zuba i ko je gazda, može tri života proživit, ovdje će uvijek bit seljačina.

Niti ce ih traziti niti smije...zbog sebe samog...Sam sebe bi ukopo.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 jun 2019, 15:04

Vrlo moguce da ce i Beganovic u TC.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 15 jun 2019, 15:05

“Bilo je i više nego lijepo zadnjih šest godina. Dosta sam naučio u tom periodu, kao i sve u životu, bilo je i pozitivnih i negativnih stvari, naravno uvijek prevagnu pozitivne i njih se uvijek sjećamo. Zahvalio bih se svim ljudima iz FK Sloboda i svim navijačima. Žao mi je što odlazim. Sloboda će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu gdje god bio jer sam ja dijete Slobode. Sada idu novi izazovi, novi ciljevi i nove pobjede” – poručio je Muminović.
Picko jedna pickasta, da Bog da karijeru proveo u federalci, sad se nesto oprasta, a jucer provocira, mrs u pizdu materinu.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.