FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Mariooooooooooooo Gomeeeez 2 0 

- kuman_@mel
- Kontakt:
gooomeeezzz 2 gola lijepo bogme
,a tek je pocelo

Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !
- moustapha
- Kontakt:
Kakav je prvi go?
Malo gledam Milan-Real, malo Bayern, pa mi je promakao prvi.
Trening utakmica.
Malo gledam Milan-Real, malo Bayern, pa mi je promakao prvi.
Trening utakmica.

Fina akcija bila ,Ottl opucao ,golman skinuo ,Gomez prikucao od precku sa 2-3 metra ..jednostavno 

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponavlja se drugo poluvrijeme protiv Freiburga. Dosta sigurna igra, bez puno gresaka, bas onako kako svaki navijac voli. Dugo Bayerna nismo gledali u boljem izdanju.
Koga nam raspored dodjeljuje u 5 kolu? Zanima me s obzirom da Svinje nece biti.

Koga nam raspored dodjeljuje u 5 kolu? Zanima me s obzirom da Svinje nece biti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
sa 2-3 metru u njegovom stilu...Papilon20 je napisao/la:Fina akcija bila ,Ottl opucao ,golman skinuo ,Gomez prikucao od precku sa 2-3 metra ..jednostavno
- Omerbavarac
- Kontakt:
Veceras sam mnogo uzivao. Dugo nisam gledao bolju partiju Bayerna.
Svi igraci su definitivno odigrali na najvecem mogucem nivou.
Nadam se da je ovo samo jedan dio od onoga sto nas ocekuje u narednim utakmicama.
Svi igraci su definitivno odigrali na najvecem mogucem nivou.
Nadam se da je ovo samo jedan dio od onoga sto nas ocekuje u narednim utakmicama.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bayern4ever
- Kontakt:
Znaci dobro smo igrali nisam gledao utakmicu

OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
Stvari se postavljaju na pravo mjesto... Trebalo je samo uigrati ekipu kojoj je malo po malo nestajalo igrača u ekipi
Valjda se samo neće svi igrači u isto vrijeme vratiti i poremetiti ovaj postignuti red
Idemo dalje u ovom ritmu

Idemo dalje u ovom ritmu

Sent from my Philips Smart TV.
Cestitie na zasluzenoj pobjedi i prolazu u 1/8 finala LP. Kao sto sam rekao nakon izvlacenja grupa da ce nakon cetvrtog kola biti sve rjeseno se i obistinilo. Uspjeh je jos veci ako se zna da je ostvaren bez nekolicine standardnih igraca. Uz adekvatne pripreme tih povrijedjenih igraca, i osvajenjem jos jednog bida iz preostala dva susreta imat ce te veoma odlicnu situaciju u 1/8 finala LP.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bravo Bavariše Gigantu.
Kakva demonstracije sile.
Izgleda da Gomo ulazi u top formu, baš kao i kompletna ekipa. Još da u narednom kolu satarete Romu. 

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Gomez nakon ova tri gola ce za mene i dalje biti kanta od igraca. I Alen Skoro bi ovim smijesnim Izraelcima dao 3 gola da igra u Bayernu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Gomez nakon ova tri gola ce za mene i dalje biti kanta od igraca. I Alen Skoro bi ovim smijesnim Izraelcima dao 3 gola da igra u Bayernu.

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Rumuni @BIHfan, RumuniBIHfan je napisao/la:Gomez nakon ova tri gola ce za mene i dalje biti kanta od igraca. I Alen Skoro bi ovim smijesnim Izraelcima dao 3 gola da igra u Bayernu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Cigani su i jedni i drugi kako god okrenesHare_BvB je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Gomez nakon ova tri gola ce za mene i dalje biti kanta od igraca. I Alen Skoro bi ovim smijesnim Izraelcima dao 3 gola da igra u Bayernu.![]()
Cluj
![]()
![]()
![]()

Poceo sam gledat' tekmu, sve dok se prvi put u kadru nije nasao onaj gol na koji smo napadali u prvom poluvremenu, onda sam se sjetio Hadzica i njegove stative prosle godine pa sam promijenio kanal, nisam mogao vise gledati ovaj ruzni stadion

Ista ciganija, kao sto kolega The Game kaze.harishp je napisao/la:Rumuni @BIHfan, RumuniBIHfan je napisao/la:Gomez nakon ova tri gola ce za mene i dalje biti kanta od igraca. I Alen Skoro bi ovim smijesnim Izraelcima dao 3 gola da igra u Bayernu.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
et veceras nema price sadaka, sreca, kako je to samo sretan klub...dezurnim kriticarima zacepljena usta, bayern sigurno pobijedio i prvi put u ligi prvaka startao sa 4 uzastopne pobjede...do sad su znale biti 3 pa se taj niz prekine...suvereno bayern vlada ovom grupom....gomez sve bolji i bolji, mnogi smatraju u njemackoj pa tako i ja da je najkompletniji fudbaler, jer evo kada ima priliku da igra vise utakmica od pocetka on i igra dobro i zabija...protivnici poput cluya, basela pa cak ni rome (koja je daleko od one prijasnje "vucice") nisu bas pravo mjerilo,ali kada ovako sigurno odigrate, kada 4 utakmice pobijedite, a znamo da je bayern i romu nadigrao u prvom kolu onda bayern opet spada u uzi krug favorita.....cak ni barcelona u jednoj ne tako teskoj grupi nije ubjedljiva...za sad je bayern uz real i chelsea ostavio najjaci utisak....sada jos da se pritsne u bundesligi i pobijedi na teskom gostovanju u gladbachu (iako su zadnji bayernu tamo nikad nije bilo lako) i onda je situacija sve bolja, a i ovako se dosta poboljsala nakon pobjeda protiv freiburga i veceras cluya, bayern bolje igra i opet zabija vise golova
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Evo malo podataka od mene: (da se proslavi) (u toku pisanja me pretekao effe_sa
)
* ovo je Bayernu najbolji start u historiji LP-a. Nikad prije nismo startovali sa 4 pobjede. Dosad smo uspjeli u 3 navrata nanizati 3 pobjede (1997/98, 2005/06 i 2006/07).
* samo smo još 2 puta u svim sezonama LP-a (tj. od 1992.) imali 4 pobjede u grupi. To je bilo u sezonama 2001/02 i prošle sezone (2009/10)
* najbolji njemački klub u LP-u je Borussia Dortmund sa 5 pobjeda i 1 porazom
* samo su dosad 4 ekipe uspjele ostvariti 6 pobjeda u grupi: AC Milan (1992-3), Paris St. Germain (1994-5), Spartak Moscow (1995-6) i Barcelona (2002-3). A Barcu je tada vodio LvG
I samo radi poređenja:
U BL-u imamo gol razliku (nakon 10 kola) 12:10, a u LP-u (nakon 4 kola) imamo 11:3
Mijenjam BL za LP

* ovo je Bayernu najbolji start u historiji LP-a. Nikad prije nismo startovali sa 4 pobjede. Dosad smo uspjeli u 3 navrata nanizati 3 pobjede (1997/98, 2005/06 i 2006/07).
* samo smo još 2 puta u svim sezonama LP-a (tj. od 1992.) imali 4 pobjede u grupi. To je bilo u sezonama 2001/02 i prošle sezone (2009/10)
* najbolji njemački klub u LP-u je Borussia Dortmund sa 5 pobjeda i 1 porazom
* samo su dosad 4 ekipe uspjele ostvariti 6 pobjeda u grupi: AC Milan (1992-3), Paris St. Germain (1994-5), Spartak Moscow (1995-6) i Barcelona (2002-3). A Barcu je tada vodio LvG

I samo radi poređenja:
U BL-u imamo gol razliku (nakon 10 kola) 12:10, a u LP-u (nakon 4 kola) imamo 11:3

Mijenjam BL za LP

Sent from my Philips Smart TV.
Mašina se zahuktava.
Sigurna predstava večeras, pobjeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje, bez obzira na nešto slabiji početak drugog poluvremena. Gomez sa dovoljnom dozom samopouzdanja djeluje dosta bolji i sretniji, što je jako važno s obzirom na veoma složenu situaciju sa napadačima.
Nemam posebnih zamjerki ni prema jednom igraču, čak je i ovaj trut Ottl djelovao sigurno, pa je u par navrata okušao pucačke kvalitete. Sudija je malo zezao stvar, na momente sitničav, a kada su dvojica nasrnuli na Gomeza, on nije ni prekršaj dosudio. Ne treba posebno isticati bez razloga dat žuti karton Švajniju.

Nemam posebnih zamjerki ni prema jednom igraču, čak je i ovaj trut Ottl djelovao sigurno, pa je u par navrata okušao pucačke kvalitete. Sudija je malo zezao stvar, na momente sitničav, a kada su dvojica nasrnuli na Gomeza, on nije ni prekršaj dosudio. Ne treba posebno isticati bez razloga dat žuti karton Švajniju.
Dobro.dr.adnan je napisao/la:Evo malo podataka od mene:
Nije dobro.dr.adnan je napisao/la: * samo smo još 2 puta u svim sezonama LP-a (tj. od 1992.) imali 4 pobjede u grupi. To je bilo u sezonama 2001/02 i prošle sezone (2009/10)

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.