FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Strucnjaci od novinara ne znaju ni popis igraca sastavit 

Ne nego u klubu ne znaju dati spisak ko je dosao i kako se prezivaju, pa su ljudi pitali okolo ko je kakav i kako se zove, a za neke nisam siguran da ljudi u Slobodi znaju koga su doveli. Bio prisutan i licno vidio, kada su ljudi se raspitivali...sto fino pise i u ovom tekstu na ss.baMMA075 je napisao/la:Strucnjaci od novinara ne znaju ni popis igraca sastavit
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Ggh
Zadnja izmjena: Slobodaszasvavremena, dana/u 05 mar 2020, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
tako to hoće kad se igrači kupe s putaTaRgEt_ je napisao/la:Ne nego u klubu ne znaju dati spisak ko je dosao i kako se prezivaju, pa su ljudi pitali okolo ko je kakav i kako se zove, a za neke nisam siguran da ljudi u Slobodi znaju koga su doveli. Bio prisutan i licno vidio, kada su ljudi se raspitivali...sto fino pise i u ovom tekstu na ss.baMMA075 je napisao/la:Strucnjaci od novinara ne znaju ni popis igraca sastavit

Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Karic,Kavazovic,Osmic,Savinovic,Adrovic i 2 nova za koje ne znam tacno ime i prezime, neki Sadik(stoper) i Istic ili Ristic nisam siguran...Ima tu i Tešić i jos jedan novi o kojem ne znam nista...Ima ovdje preko 38 jer neki nisu trenirali od ovih na spisku, a napisali su ih..MMA075 je napisao/la:Vukliš, Ružić, Pršeš, Osmanović, Baraban, S. Alispahić, M. Alispahić, Salihović, Husić, Beganović, Dodig, Livančić, Šantić, Maksimovćić, Hasanbegović, Smajić, A. Hodžić, D. Hodžić, Ivetić, Buljić, Rastoka, Zekanović, Mehić, A. Ahmetović, Topuzović, Muratović, Devedžić, Kovčić, Živanović, Nišić, Omerović.ASD je napisao/la:Igrao za Radnicki iz Lukavca, prije toga igrao kantonalnu ligu. U Lukavcu svasta primali jer vracaju dugove.jayjay87 je napisao/la:Semir Adrovic, student DIF-a, nema kluba u svojoj historiji, dosao na probu...Znam da vjerovatno nece ostat, al ljudi moji sta je ovo, kakav je ovo cirkus, kako se ovo dovode igraci, ko god hoce moze doc...
Ahmetovic je igrao u Lokomotivi iz Miricine drugu federalnu.
Nijedan nece moci ni u prvoj federalnoj naci klub, mozda ih malo ove pripreme poguraju.
Gdje ima spisak igraca na probi?
Fali 7.
Zadnja izmjena: jayjay87, dana/u 15 jun 2019, 12:49, ukupno mijenjano 5 puta.
Isto ko onda kad smo ispali. Imaju od grada 1,2 Mil, i ispašće
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Kurtalic i Tesic..
Mislim na to da na ovom spisku nema npr. Kurtalica, Savinovica i Tesica koje su mogli prepoznati.TaRgEt_ je napisao/la:Ne nego u klubu ne znaju dati spisak ko je dosao i kako se prezivaju, pa su ljudi pitali okolo ko je kakav i kako se zove, a za neke nisam siguran da ljudi u Slobodi znaju koga su doveli. Bio prisutan i licno vidio, kada su ljudi se raspitivali...sto fino pise i u ovom tekstu na ss.baMMA075 je napisao/la:Strucnjaci od novinara ne znaju ni popis igraca sastavit
Mujkic i Salkic se nisu odazvali prozivci...Dobro je, dva panja manje...
Ima Kurtalica na spisku...MMA075 je napisao/la:Mislim na to da na ovom spisku nema npr. Kurtalica, Savinovica i Tesica koje su mogli prepoznati.TaRgEt_ je napisao/la:Ne nego u klubu ne znaju dati spisak ko je dosao i kako se prezivaju, pa su ljudi pitali okolo ko je kakav i kako se zove, a za neke nisam siguran da ljudi u Slobodi znaju koga su doveli. Bio prisutan i licno vidio, kada su ljudi se raspitivali...sto fino pise i u ovom tekstu na ss.baMMA075 je napisao/la:Strucnjaci od novinara ne znaju ni popis igraca sastavit
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
KK Sloboda Tuzla
Otišao trčat neki dan rekreativno. Pitaju me hoš i ti igrat za Slobodu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Beduin je napisao/la:Malog Beganovica je jos lakse preveslati da ode za malo bolju platu poznavajuci njegovu situaciju kod kuce, nazalost. Jos dosta stvari vi ovdje na forumu ne znate.
Ja se samo nadam da ce se prodati sto prije, pa bolje i za 150k da uzmes sigurne pare, nego rizikujes konstantno gubljenje igraca for free.
Samo sto se nisu smjeli ovako zaletiti sa skupljanjem otpada iz nizerazrednih klubova.
Azir 50k + Beganovic 300k = dovodjenje ozbiljnih igraca i produzavanje sa postojecim koji su vrijedili, a onda sa pravom najavis gornji dio tabele.
Iako protivnik muljanja, krenes na sve ili nista za 100godisnjicu mater mu **** i stoljece. Kad si u vrhu onda mozes i muljati, bodovi za prolazak u kupu ili obratno. Sa ovim parama si mogao sastaviti tim iz snova, mater mu j3bem nesposobnu, i onda pocnu ih hvaliti ovdje, a najveca pojacanja nam iz kluba koji je ispao iz lige, ostalo sve iz Federalne.
Dalje, produzio si ugovor D. Hodzicu i Livancicu, a onda se pise kako bi i Baraban mogao ostati. Pa nakupljas igrace na istim pozicijama nerezonski, a nemas para. Jedino ove plate sa procentima pa da ces smanjiti troskove, ali opet... fujj
Starci nezaposleni? Pa daj mu ugovor jači na 4 godine i posao u Telekomu, Bingu, Diti, Pivari starcima. Barem to mogu odradit.
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma prodat ce oni njega ovo ljeto to je sigurno, samo ova prva ponuda je bila mizerna za igraca kakav je on. Bega i Azir su dva razlicita svijeta, Bega je povucen momak, vjerski nastrojen, vidi se po prici i ponasanju, dok je ovaj drugi pravi mangup koji ce sam sebi unistiti karijeru sa svojim glupim odlukama i ispadima. Samo hocu da kazem da Bega ne spada u kategoriju "tipicnog fudbalera", ogranicenog, koji samo razmislja od danas do sutra i kako se ce obuci, u helankicama biti i slicno, momak je stvarno pametan.Penaltiky je napisao/la:Beduin je napisao/la:Malog Beganovica je jos lakse preveslati da ode za malo bolju platu poznavajuci njegovu situaciju kod kuce, nazalost. Jos dosta stvari vi ovdje na forumu ne znate.
Ja se samo nadam da ce se prodati sto prije, pa bolje i za 150k da uzmes sigurne pare, nego rizikujes konstantno gubljenje igraca for free.
Samo sto se nisu smjeli ovako zaletiti sa skupljanjem otpada iz nizerazrednih klubova.
Azir 50k + Beganovic 300k = dovodjenje ozbiljnih igraca i produzavanje sa postojecim koji su vrijedili, a onda sa pravom najavis gornji dio tabele.
Iako protivnik muljanja, krenes na sve ili nista za 100godisnjicu mater mu **** i stoljece. Kad si u vrhu onda mozes i muljati, bodovi za prolazak u kupu ili obratno. Sa ovim parama si mogao sastaviti tim iz snova, mater mu j3bem nesposobnu, i onda pocnu ih hvaliti ovdje, a najveca pojacanja nam iz kluba koji je ispao iz lige, ostalo sve iz Federalne.
Dalje, produzio si ugovor D. Hodzicu i Livancicu, a onda se pise kako bi i Baraban mogao ostati. Pa nakupljas igrace na istim pozicijama nerezonski, a nemas para. Jedino ove plate sa procentima pa da ces smanjiti troskove, ali opet... fujj
Starci nezaposleni? Pa daj mu ugovor jači na 4 godine i posao u Telekomu, Bingu, Diti, Pivari starcima. Barem to mogu odradit.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Gledam danas na prozivci Azir dosao sa ruksakom Slobodinim na ledjima,koji licemjer.
Priča za Begana i Dansku je jos prosle zime postojala. A vidim da mu otac Goran vozi noviji auto a i pašče nekakvo je tu
Da se hoće momak otisnuti negdje daleko od ovog odrona od takmičenja! Mi ionako na njemu necemo dobiti nista....

? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Smrad, dabogda sve pare na fizikalne potrošio.hondas je napisao/la:Gledam danas na prozivci Azir dosao sa ruksakom Slobodinim na ledjima,koji licemjer.

Treba vidjeti sa Senadom, lijepo zamoliti čovjeka, da nam pošalje kojeg kapitalca sa TomCat Arene
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Treba mu zabraniti prilaz klubu, yebo je Slobodu da valja.wobly92 je napisao/la:Treba vidjeti sa Senadom, lijepo zamoliti čovjeka, da nam pošalje kojeg kapitalca sa TomCat Arene
🔴⚫️
Husejinovica niko ne spominje sto je prešao kod ovih migranata,hadzanu ne treba ništa govoriti kokainske bio korektan i sve al ovu dvojicu treba pljuvat vječno
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Nije je yebo nego totalno syeboSkver je napisao/la:Treba mu zabraniti prilaz klubu, yebo je Slobodu da valja.wobly92 je napisao/la:Treba vidjeti sa Senadom, lijepo zamoliti čovjeka, da nam pošalje kojeg kapitalca sa TomCat Arene

DRŽAVA TUZLA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.