FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Na prozivci 38 igraca...
- Beduin
- Kontakt:
Ja ni nee vidim ko bi uz nas mogao napustiti ligu naredne sezone, ali iskreno. Tako da i ovi Santici mi nista ne znace.
Saida i nismo nesto popsebno vratili u zivot, jedino sto je imao takmicarsku sezonu i dosta utakmica, par njih odigrao iznad ostatka ekipe, pokazao da je nekad bio najbolji igrac lige i nista vise. Govori to i njegova statistika. Preskup je igrac za nasu ligu, spram godina, volje i htijenja koje (ne)pokazuje.
Beganovic je druga prica, cisto sumnjam da ce ove sezone u Simin Han, jos je pod ugovorom kod nas i mladi je reprezentativac te standardan u Slobodi, sigurno da ce se cekati dobra ponuda za njega koju nasi klubovi u ligi nisu spremni izdvojiti.
Nego, ja sam misljenja da ce dosta igraca koji odu u Simih Han sj3bati se iz prostog razloga sto Azmiru pare nisu problem, vise radi stvari iz principa. On zivi u nekim idealima i misli da moze prodavati igrace iz nase lige onoliko koliko zaista vrijede na trzistu, ne shvatajuci da je ovo jedna od najgorih liga u svijetu i da u startu si u mat poziciji. Tako je zastao i u Slobodi sa Piricem i jos nekolicinom igraca, sitnicareci i pametujuci, pa sam misljenja da bi mogao tako stopirati i igrace u Slogi mazajuci im oci platom boljom nego u Slobodi i slicnim klubovima. A to nije rjesenje.
Saida i nismo nesto popsebno vratili u zivot, jedino sto je imao takmicarsku sezonu i dosta utakmica, par njih odigrao iznad ostatka ekipe, pokazao da je nekad bio najbolji igrac lige i nista vise. Govori to i njegova statistika. Preskup je igrac za nasu ligu, spram godina, volje i htijenja koje (ne)pokazuje.
Beganovic je druga prica, cisto sumnjam da ce ove sezone u Simin Han, jos je pod ugovorom kod nas i mladi je reprezentativac te standardan u Slobodi, sigurno da ce se cekati dobra ponuda za njega koju nasi klubovi u ligi nisu spremni izdvojiti.
Nego, ja sam misljenja da ce dosta igraca koji odu u Simih Han sj3bati se iz prostog razloga sto Azmiru pare nisu problem, vise radi stvari iz principa. On zivi u nekim idealima i misli da moze prodavati igrace iz nase lige onoliko koliko zaista vrijede na trzistu, ne shvatajuci da je ovo jedna od najgorih liga u svijetu i da u startu si u mat poziciji. Tako je zastao i u Slobodi sa Piricem i jos nekolicinom igraca, sitnicareci i pametujuci, pa sam misljenja da bi mogao tako stopirati i igrace u Slogi mazajuci im oci platom boljom nego u Slobodi i slicnim klubovima. A to nije rjesenje.
Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 15 jun 2019, 10:40, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog: Nemojte citirati ove što ulijeću.
Razlog: Nemojte citirati ove što ulijeću.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema Sisoja nikakvih ideala. Sveti se **** seljačko i treba mu **** mater na svakom koraku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
- Kontakt:
Imamo izgleda njuh za igrace po njegovoj mjeri, sjetite se Kojica pa sve do ovih sad
Nema tu 5 igrača.MMA075 je napisao/la:Na prozivci 38 igraca...
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
5 lijevih bekova, Ivetic,Alispahic,Buljic,Zekanovic,Kovcic...Ovo samo u Slobodi moze.Za iste pare su mogli dovest duplo manje ali kvalitetnijih igraca...Ne vidim kako su ovim napravilo ustedu, samo su oslabili ekipu...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Marko Zivanovic (Zlatibor) bivsi junior Partizana, 22 godine zadnji vezni, 35 utakmica ?
Polako druze nit ce svi ostat nit ce svi bit u prvom timu.jayjay87 je napisao/la:5 lijevih bekova, Ivetic,Alispahic,Buljic,Zekanovic,Kovcic...Ovo samo u Slobodi moze.Za iste pare su mogli dovest duplo manje ali kvalitetnijih igraca...Ne vidim kako su ovim napravilo ustedu, samo su oslabili ekipu...
- bhpremierliga12
- Kontakt:

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Aldin Ahmetovic, nekad dijete Slobode, igrao prije 2 godine u trecoj ligi Austrije, ozenio se, dobio dijete, nije igrao 2 godine nigdje i dodje na prozivku...Kako ovo ide, dodjes i kazes jel mogu i ja igrat ko na rekreaciji ili

Obicno ti sto dodju na probu niko i ne ostane.
AS: Joj jesam mahmuran.bhpremierliga12 je napisao/la:
GC: Ključ je da pijan odradiš sto sklekova.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Zanimljiv igrac, ja jos gledam ko je ovaj izgleda fizicki bas jak.tuzlak1987 je napisao/la:Marko Zivanovic (Zlatibor) bivsi junior Partizana, 22 godine zadnji vezni, 35 utakmica ?
Semir Adrovic, student DIF-a, nema kluba u svojoj historiji, dosao na probu...Znam da vjerovatno nece ostat, al ljudi moji sta je ovo, kakav je ovo cirkus, kako se ovo dovode igraci, ko god hoce moze doc...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da bi kako Vuklisa, Topuzovica i losijeg Alispahica otjerati puskom.
- ASD
- Kontakt:
Igrao za Radnicki iz Lukavca, prije toga igrao kantonalnu ligu. U Lukavcu svasta primali jer vracaju dugove.jayjay87 je napisao/la:Semir Adrovic, student DIF-a, nema kluba u svojoj historiji, dosao na probu...Znam da vjerovatno nece ostat, al ljudi moji sta je ovo, kakav je ovo cirkus, kako se ovo dovode igraci, ko god hoce moze doc...
Ahmetovic je igrao u Lokomotivi iz Miricine drugu federalnu.
Nijedan nece moci ni u prvoj federalnoj naci klub, mozda ih malo ove pripreme poguraju.
Gdje ima spisak igraca na probi?
Vukliš, Ružić, Pršeš, Osmanović, Baraban, S. Alispahić, M. Alispahić, Salihović, Husić, Beganović, Dodig, Livančić, Šantić, Maksimovćić, Hasanbegović, Smajić, A. Hodžić, D. Hodžić, Ivetić, Buljić, Rastoka, Zekanović, Mehić, A. Ahmetović, Topuzović, Muratović, Devedžić, Kovčić, Živanović, Nišić, Omerović.ASD je napisao/la:Igrao za Radnicki iz Lukavca, prije toga igrao kantonalnu ligu. U Lukavcu svasta primali jer vracaju dugove.jayjay87 je napisao/la:Semir Adrovic, student DIF-a, nema kluba u svojoj historiji, dosao na probu...Znam da vjerovatno nece ostat, al ljudi moji sta je ovo, kakav je ovo cirkus, kako se ovo dovode igraci, ko god hoce moze doc...
Ahmetovic je igrao u Lokomotivi iz Miricine drugu federalnu.
Nijedan nece moci ni u prvoj federalnoj naci klub, mozda ih malo ove pripreme poguraju.
Gdje ima spisak igraca na probi?
Fali 7.
Taj momak je dolazio da trenira par puta u Bosna Kompred (futsal)...jayjay87 je napisao/la:Semir Adrovic, student DIF-a, nema kluba u svojoj historiji, dosao na probu...Znam da vjerovatno nece ostat, al ljudi moji sta je ovo, kakav je ovo cirkus, kako se ovo dovode igraci, ko god hoce moze doc...
Blage veze nema o fudbalu,uzme loptu i hoce sve da predje kao da je Messi.Kako je krenulo,Sloboda ce gradjane Tuzle uzimat da igraju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa šta je ovo sve ti hebem kakvi su ovo igrači jesul ovih na rekreaciji kod sice skupljali igrače
5 lijevi bekova ne znam o čemu ovi razmišljaju kako i šta jel oni misle buljica krilo Ivetić stopera i zekanovic krilo nek nam je Bog na pomoći
5 lijevi bekova ne znam o čemu ovi razmišljaju kako i šta jel oni misle buljica krilo Ivetić stopera i zekanovic krilo nek nam je Bog na pomoći
FC Freedom Fans
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
TEBE LUDO VOLIMO!
UPRAVA NAPOLJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.