FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svaka cast na ovom potezu. 

-
- Kontakt:
Solinas ne se nervirati. Ko ih yebe ba.Brcanskamalta je napisao/la:Ko jos jednom spomene Azmira kao nekog ko "voli "Slobodu i zeli joj dobro yebacu mu mater.
Yebem ti Azmire porijeklo i dan kada si dosao u Slobodu.
Prokleto ti sve bilo
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Od kad je ovo u igri.
Nisam dzaba pito sta ima kontam katarakta ce iscerupat i napisat
lafo mi postavljali uvjete za koliko ce ici
Jel Sad kontate ne pita se sloboda nista?
Nisam dzaba pito sta ima kontam katarakta ce iscerupat i napisat

lafo mi postavljali uvjete za koliko ce ici

-
- Kontakt:
Sad ga fino ostaviti i neka trenira samostalno papak. @solinas sta misliš da njemu yebes mater a ne nama ? 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Ma dzaba jebte
Kazu bila je neka svadja onda garant i ovi ucinci po plati i sva desavanja pomalo sta drugo ocekivati.
A opet trqzimo krivce na pogresnoj adresi
Ovo vec izgleda ko da se miejnjaju uloge na nasu stetu.sloga ostaje mi ispadamo.jel sad mozemo pocet kmecat?

Kazu bila je neka svadja onda garant i ovi ucinci po plati i sva desavanja pomalo sta drugo ocekivati.
A opet trqzimo krivce na pogresnoj adresi
Ovo vec izgleda ko da se miejnjaju uloge na nasu stetu.sloga ostaje mi ispadamo.jel sad mozemo pocet kmecat?

Zadnja izmjena: Sariel1987, dana/u 14 jun 2019, 19:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Azir Muminović, prvi golman Slobode, karijeru će nastaviti u gradskom rivalu Tuzla Cityju.
Muminović je jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, a u Tuzla City će preći u februaru naredne godine, pošto je potpisao predugovor sa tim klubom.
Stoga, kada mu istekne ugovor sa Slobodom, početkom naredne godine nastavlja karijeru u komšijskom klubu.
Zbogom i daleko ti kuca bila.Bili su i bolji od njega u Slobodi pa nismo zalili kad odu
Muminović je jedan od najtalentovanijih golmana u BiH, a u Tuzla City će preći u februaru naredne godine, pošto je potpisao predugovor sa tim klubom.
Stoga, kada mu istekne ugovor sa Slobodom, početkom naredne godine nastavlja karijeru u komšijskom klubu.
Zbogom i daleko ti kuca bila.Bili su i bolji od njega u Slobodi pa nismo zalili kad odu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Iskreno, nisam znao da je završeno. Znao sam ranije nekad da je bilo u igri. Želio je Azmir i Beganovića, Saida i AlispahićaSariel1987 je napisao/la:Od kad je ovo u igri.
Nisam dzaba pito sta ima kontam katarakta ce iscerupat i napisat![]()
lafo mi postavljali uvjete za koliko ce ici![]()
![]()

Niko, niko, samo Sloboda
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Koji pickast potez, hajd da je otisao negdje gdje ce se prodati i razumijem, al Tuzla City, ko te **** picko treba ti zabraniti kapijama Tusnja, fuj, nikakvog postovanja, nicega.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Umijes citati....Hajde ponovo....sviunapad1010 je napisao/la:Sad ga fino ostaviti i neka trenira samostalno papak. @solinas sta misliš da njemu yebes mater a ne nama ?
Njemu svakako yebem sve zivo
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Golem je ovo udarac. Hahah. Logično da neće branit, al mu moraš omogućit da trenira.
Niko, niko, samo Sloboda
Sad ga lagano poslat na tribine i dovidjenja
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sta ima za Begana?katarakta je napisao/la:Iskreno, nisam znao da je završeno. Znao sam ranije nekad da je bilo u igri. Želio je Azmir i Beganovića, Saida i AlispahićaSariel1987 je napisao/la:Od kad je ovo u igri.
Nisam dzaba pito sta ima kontam katarakta ce iscerupat i napisat![]()
lafo mi postavljali uvjete za koliko ce ici![]()
![]()

Sve razumijem zivot lova. Al ovo se ne radi majka mu stara zna i sam svu situaciju. Da je ne znam sta u pitanju.Mora nekad bit i neki zivotni princip .
I kako se podrzavaju odmah suprostavljeni tabori jesi primjetio hehe. Sloboda svima poslije licnog interesa hehe
Sve je ok svako je zamjenjiv al ne radi se druze ovo, htjeli su ga i Sarajevo i Zrinjski ne bi mu niko zamjerio.DamirT je napisao/la:Azir Muminović, prvi golman Slobode, karijeru će nastaviti u gradskom rivalu Tuzla Cityju.
A ne ove neke lose furke predstave ga 6mj prije isteka ugovora, obicno igracu istekne ugovor pa nadje gdje ce i sta ce dalje.
Najgore dok su bili Senco i ekipa ovdje pojedini podržavali, sada haman dosao Husara ovi svoje igrace dizu iz Slobode, to jest ono što mogu dignuti. Smjesno...
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zacera ga andjeo iz PDA ko zna koji put svojim fanovima.
Navodno stari Slobodas koji nije zaduzio klub 4 miliona i huskao igrace da tuze Slobodu.
Navodno stari Slobodas koji nije zaduzio klub 4 miliona i huskao igrace da tuze Slobodu.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 14 jun 2019, 20:13, ukupno mijenjano 1 put.
nemoj andjelka, spasioca slobode, uvrijedit ce se ko ovde.tuzlak1987 je napisao/la:Zacera ga andjeo iz PDA ko zna koji put svojim fanovima.
Sto je najgore,sad ce ovu polusezonu redovno branit kod nas i poslije lagano prec kod sisojeMMA075 je napisao/la:Sve je ok svako je zamjenjiv al ne radi se druze ovo, htjeli su ga i Sarajevo i Zrinjski ne bi mu niko zamjerio.DamirT je napisao/la:Azir Muminović, prvi golman Slobode, karijeru će nastaviti u gradskom rivalu Tuzla Cityju.
A ne ove neke lose furke predstave ga 6mj prije isteka ugovora, obicno igracu istekne ugovor pa nadje gdje ce i sta ce dalje.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ogrijesili smo se o tom dobrom c'ojku kojeg smo "otjerali"MMA075 je napisao/la:nemoj andjelka, spasioca slobode, uvrijedit ce se ko ovde.tuzlak1987 je napisao/la:Zacera ga andjeo iz PDA ko zna koji put svojim fanovima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.