shakhtar-arsenalFaraon iz Visokog je napisao/la:.ady je napisao/la:ej ima li tko link za tekmu;)
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
**** se usutjeli,vidjel ko da arsenaaal vooodiady je napisao/la:shakhtar-arsenalFaraon iz Visokog je napisao/la:.ady je napisao/la:ej ima li tko link za tekmu;)

samo ne vidjoh ko ga "zacera"

ps. evo...
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports
http://atdhe.net/index.html
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Trenutno je 1:1 iako smo oba gola dali mi.
Za nas je poentirao The O , a za Shakhtar je poentirao naš Eastmond.

-
- Kontakt:
2 1 gubite
Strijelac Dudu 

Sad mu niko neće pljeskat od Topnika.bavarian_bk je napisao/la:2 1 gubiteStrijelac Dudu

Bosco je napisao/la:Sad mu niko neće pljeskat od Topnika.bavarian_bk je napisao/la:2 1 gubiteStrijelac Dudu

@Pajo regulisi ovo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Dudu dominirA 

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Gol malo podsjeća na Henryeve golove iz najboljih dana.
Mašala. Kao što sam očekivao da če se rezulat ovako kretat.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Veceras samo Arsenalovci zabijaju
-Eastmoond,Dudu i Theo 

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sta je sa radarom sto ga nije zasutavio ?Faraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
fijuuuuuuuuuuuu

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
trerbao je milicioner da ga zaustavi, halo omladinac, vozacku, saobracajnu, pusi balon
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- King Kenny
- Kontakt:
kakva lopta wilshere-aFaraon iz Visokog je napisao/la:[youtube][/youtube]
fijuuuuuuuuuuuu

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Dominirate 

- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Paja jel arsenal pokraden ?
Izvinite zbog ovoga,ali nareduje da i mi malo paju provociramo.
Izvinite zbog ovoga,ali nareduje da i mi malo paju provociramo.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Dominatori, kako ste se proveli u Ukrajini
ko ukrajnike u Bosni, ha

sa ovakvom (nasom) i protiv ovakve njihove, nije ni sramota izgubiti... malo mi je krivo jer su vodili, i onda primili dva glupa gola, prvi zbog neiskustva momak ipak ima 19 godina, i nema previse ovakvih utakmica a igrao je defanzivnog veznog, a drugi radi gluposti clichya umjesto da je samo izbije u aut... brz,brzi, walcott... nije arsenal nesto ni odigrao, ali posto ni utakmica nije bila vazna, nisam razocaran... jack wilshire je zvijer i ovako ako nastavi nadmasiti ce i cesca, a vala i gerrarda u engleskoj repki...
btw sta se vi navijaci barce javljate, razumijem provokaciju, ali vam trenutno nije na mjestu, jer ste juce sa prvim timom igrali 1:1... rugao se lonac loncu a oba suplja...
btw sta se vi navijaci barce javljate, razumijem provokaciju, ali vam trenutno nije na mjestu, jer ste juce sa prvim timom igrali 1:1... rugao se lonac loncu a oba suplja...
Očekivan poraz, igrale rezerve jer u subotu imamo mnogo važniju utakmicu, poraz kao poraz naravno da nije ugodan ali i ptice ne grani znaju da ćemo završiti prvi u grupi i zato samo lagano.
Pršti na sve straneMandrak je napisao/la:Dominatori, kako ste se proveli u Ukrajiniko ukrajnike u Bosni, ha
![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.