FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bistrik87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 15:48

Jest upravu ste, imamo i visak krila, ostaje samo mjesto stopera ( kad se krila ufatim odma glupost napisem, necu ih vise spomenut, propaljen mozak stas )

ako necemo prodavat nema potrebe ni da dovodimo, ako ce nam Hebib i Sisic bit desno, po mom misljenju treba dovest, nadam se da ce Cruz dobiti vise minutaze u slijedecoj sezoni

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jun 2019, 16:05

Znači, prije Evrope niko ne bi trebao ići? Ako tako bude, odlične vijesti i moglo bi se nešto pokušati napraviti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 16:07

Mozel mi ko pomoc kako avatar stavit ? Ovaj mi 9 kilobajti kako se kaze al mogu max 5, aaaa kad upload na imgur npr ne ucitava mi ni jedan link, gdje vi upload sliku za avatar ?

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 jun 2019, 16:08

Po meni kljucno je zadrzati Lazića i Rahmanovica. Tatara cemo nekako nadomjestiti. Sto se tice pojacanja lijevi bek i stoper su prioriteti.
Kovačević
Šabanovic
Lazic
Pojacanje (Dupovac)
Pojacanje (Halil, naravno Pidro ide u prvi 11 kad se opravi)
Stanojevic (Kurdic, Mustafic)
Crepulja (Gavric)
Tatar (Milanovic)
Hebib (Cruz)
Rahmanovic (Krste, Salcin)
Ahmetovic (Handzic, Dervisagic)
Moze se puno konbinovati u sredini i na krilima, Hebib ce opet ici na beka itd. Uglavnom po meni kljuc ostaviti Lazica i dovesti još jednog dobrog stopera a ostalo ce se sloziti.

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 16:12

Ma lazicu treba podebljat jos ugovor, odavno nismo uboli bolje pojacanje, hajd sto "zna lopte" nego je borben, stoper koji zutog nije dobio, a zaustavljo je mnoge al ebo te zutog nikako nije dobio, kvalitet samo takav. Ako je za Tatara istina ona cifra to se prodat treba, jer nikad necemo vise taku cifru dobit za njega

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 13 jun 2019, 16:20

joker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Ja sam za povrarak forumaša @high-a. Dajem tebe, @mortema i @panteliju. Nadam se da je ponuda OK :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jun 2019, 16:33

AlfredNobel je napisao/la:Znači, prije Evrope niko ne bi trebao ići? Ako tako bude, odlične vijesti i moglo bi se nešto pokušati napraviti.
ma čak i da dođe neko bitan od igrača, bit će kondicija tuta, teško da se nešto napravi, jedino da nas fortuna malo pomilki da izvučemo neke anonimuse gole...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 16:35

Ma kostur nam je osto ljudi 100 puta cu rec, kolko mi je drago zbog toga

hahah kamuflazn clan bosanskog KKK

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2019, 16:41

AlfredNobel je napisao/la:Znači, prije Evrope niko ne bi trebao ići? Ako tako bude, odlične vijesti i moglo bi se nešto pokušati napraviti.
Niko sretniji od mene da tako bude ali iskreno sumnjam u takav scenario mada dosta toga zavisi i od žrijeba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 jun 2019, 16:46

Pantelija je napisao/la:Simidobar, jurisicku poznajem licno i ono je bila zsjebancija, opusti se.

Ps. Ako vraacamo dusku, daj i majkla isti ku.rac
Izvini braca, ja to ne mogu znat, jel zaj*nancija il ne.

Sto se mene tice forum je navijaca Sarajeva, svi su dobrodosli, ne pravim razliku. :)
Nek dodje I Majkl sa minus i plus, sto da ne, nek je veselo. :mrgreen:

Meni ne smeta niko, napisem sta mislim i to je to, nekad se*em nekad ne, standardno ljudski.

Ne zelim nikog da vrijedjam, za mene ste svi vi FK Sarajevo, dio onog sto volim.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 13 jun 2019, 17:17

MortemHz je napisao/la:
Niko sretniji od mene da tako bude ali iskreno sumnjam u takav scenario mada dosta toga zavisi i od žrijeba.
Ma i ja se nadam 1%, ali pokušati nešto napraviti, ali nrka nade. Obično kad se ne nadamo ničemu, ostvare se dobre stvari.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 13 jun 2019, 17:18, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 jun 2019, 17:17

Šta odlučiše za trenera?

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 13 jun 2019, 17:19

obiteljskicovjek je napisao/la:Šta odlučiše za trenera?
Vidi sa Mortom,on je upucen :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jun 2019, 17:34

Morto, nova anketa: Kolko smo sakrili poreza u ovom prelaznom? :rol: :rol: :rol:
"Krupa nije u situaciji da pušta igrače besplatno, Milovanović je imao ugovor...Sarajevo je platilo određeno obeštećenje, ali iznos je poslovna tajna", rekao je Ilić za SportSport.ba.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 jun 2019, 17:37

Ma samo da se nastavi ovako,da ih ne ureknem samo,uradili su sto puta bolji posao nego sve uprave zajedno

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 17:43

lazni su se pojacali al ima dosta anonimusa, kako god oni ce nam bit jedini konkurenti, oni i Siroki vjervatno, al uvjeren sam titula opet, nece nas ni kradje sudija, nit ista zaustavit kosto nije ni ove sezone

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 17:50

MortemHz je napisao/la:
sto ne otvoris temu il temu gostovanja koji se sjecamo "utakmice koji se sjecamo" il belaji il nesto slicno, jer ima dosta dobrih prica iz Sarajeva, dosta dobrih tuca, scena i svega, evo ja npr sad piso o Vogosci Lech, moro sam pod gostovanja koji se sjecamo, a gostovo u vogosci haha

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 13 jun 2019, 17:52

FK Sutjeska Nikšić

Bivši reprezentativac Crne Gore Aleksandar Šofranac, koji igra na poziciji štopera, biće član naše ekipe naredne dvije sezone.

Šofranac je nastupao za Plave u sezoni 2015/16, a bio je član Mladosti, Javora, Rijeke, belgijskog Serkl Briža i Sarajeva.

Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je četiri meča.
Sarajevo ljubavi moja.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 jun 2019, 17:53

bistrik87 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
sto ne otvoris temu il temu gostovanja koji se sjecamo "utakmice koji se sjecamo" il belaji il nesto slicno, jer ima dosta dobrih prica iz Sarajeva, dosta dobrih tuca, scena i svega, evo ja npr sad piso o Vogosci Lech, moro sam pod gostovanja koji se sjecamo, a gostovo u vogosci haha
Promijenjeno je ime teme.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 13 jun 2019, 17:54

eto ode Šofa

hajmo stoper!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.