Mene prpa sta cemo bez tih igraca Bekana,Pavlovica i slicnih? Kazu da ce pucat cirevi neki planovi za akdemiju,doso Krajina,dolazi jos par strucnjaka,nema se za plata,budzet,onaj admir nostradamus kaze vidjece se sve,ja stvarno ne znam gdje ovo sve vodi,otislo nam 7 igraca iz prvih 11,imamo starohane Pidru,Sabana,Kurdica,Mustafica nase igrace ne zeli niko,vaseg Krosevskog trazi Real itdsvrakino1921 je napisao/la:Tako jezagor1987 je napisao/la:Da ti skratim posto vidim da si ogranicen. Od ovih sto idu ni jedan nije u prvih 11 bio,od prvih 11 Mujakic otisao samo toliko o tome,to kao Adukor sto je htjeo prolazi kod vas,jer nemate koga da vam igra il koga da prodate,nasi igraci od akademije do prvog tima su svuda trazeni,bude se igraci svaki dan itd taj sto je prst pokazao je nogiran,Adukor nije produzio i tribine,Sofranac nije ni igrao tako da se opusti i nemoj sebi laznu nadu davat,eto vama vaseg Bekrije
Golman Eric potpisao
S.B. se izgleda vraca sigurno
Rodin sluzbena ponuda dosla u klub i to fina parica je u pitanju
Pa polako ima jos sutra citav dan do prozivke
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
bit ce zeljo HA HA HA, HA HA HA, HA HA HA
KRAJ PRICE
dovest ce oni Bekrica, covjek voli zelju igrat ce za minimalac ako treba
KRAJ PRICE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Problemi za Željezničar pred Skupštinu: Hoće li rukovodstvo Plavih završiti na fakultetu?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma nek dovedu Bekrija je ime. Inace ne treba im davat paznje nisu bitan faktor uopste,ni u jednom segmentu nisu dobri da bi ih kometarisali vise,nek oni nas komentarisu i nek cekaju da zijanimo u evropi,jednostavno komedija su ziva u svakom pogledu,odose na fax,kamate,povrati dodji mi podji mi,FOTBAL club,cajnoslu i tako tobistrik87 je napisao/la:bit ce zeljo HA HA HA, HA HA HA, HA HA HA
KRAJ PRICE
- svrakino1921
- Kontakt:
nek oni nas komentarisu

-
Pitaristok
- Kontakt:
Kazu Suljo:
-"zeljini kadeti totalno losi"
Mujo:
"Pa naravno da su losi, kad im je Sarajevo uzelo sve sto valja".
Mujo:
Pitaristok je napisao/la:Kazu Suljo:
Mujo:
Kadeti na sportklub2.
Ma pusti se brate kadeta mi nemamo prvi tim
-
belosevic28
- Kontakt:
Igraci Travnika igrali pod laznim imenom, ko onaj kad je robijao pod laznim imenom, Solo Munib.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Najava na kli xu Amaw intervju sta je ovo boze dragi. Likmpostao glumac,traileri se objavljuju haha ja smijurije
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 13 jun 2019, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
drakensang
- Kontakt:
Amar ce vratit pare ! Majko draga ... Oprosti stsri kamate, oprosti dio pa naplati sve kad zeljo stane na noge.
Al cuj svi su naplatili, pa i ja cu. Pa sacekaj somino dok kkub prodise malo, pomozi mu da prodise, kaze "zapet cu i rukama i nogama da baplatim"
Jel se to zove ljubav prema klubu?
Al cuj svi su naplatili, pa i ja cu. Pa sacekaj somino dok kkub prodise malo, pomozi mu da prodise, kaze "zapet cu i rukama i nogama da baplatim"
Joj Rodina sto im izbi zaostale plate iz djepa 
Kopaj Amare boli te.
Kopaj Amare boli te.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
tek sad mora amaw kopati da vrati svoje paremiky_hz je napisao/la:Joj Rodina sto im izbi zaostale plate iz djepa
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Čelništvo Željezničara našlo je drugu lokaciju, te će se sjednica Skupštine održati u prostorijama Mašinskog fakulteta s početkom u 11 sati.
Pravi poso za babuku
Vadi pareee, stari ne dam
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Amawe imas pravo na svoje pare! Ne daj Amawe. Kopaj Amawe, kopaj. Ti se odmakni, mi cemo ih zakopat hahahahahah
Kad im sad Misimovic zatrazi svoje pare,a ima covjek za razliku od oovog sve na papiru jadna im je majka,mogu slobodno zakljucat vrata,a cujem neki ga mole da sad ne zatrazi svoje pare nazad barem ne sad. Miske kad on moze za svoje kopat,iskopaj i ti kad iskopas moraces i zabit lopatu jer su tad mrtvidrakensang je napisao/la:Amar ce vratit pare ! Majko draga ... Oprosti stsri kamate, oprosti dio pa naplati sve kad zeljo stane na noge.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.