FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako je pametan ovaj Gasal sto ode kod kona,glup kao i roditelji mu,vec ga vidim u ligi federacije
koja je cifra u pitanju ? sofranac ima ugovor do 20 ? oc raskinut pa ko slobodan il da nam dadnu neki 50000 EuraMortemHz je napisao/la:Ovo bi bilo odlično!miky_hz je napisao/la:Kako javljaju crnogorski mediji, stoper Sarajeva Aleksandar Šofranac je blizu potpisa za ekipu Sutjeske.
Mjera,otvara se bas mjesta za strane igrace.
kako zavrsismo protiv vardara, gledo sam do 2 0, i obaveze zvale
2-1 dobili Vardara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
igrali su odlicno bar sto sam ja vidiomiky_hz je napisao/la:2-1 dobili Vardara
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nije niko ni rekao da nije nadoknadiv, nije Iniesta. Ali da je provjeren igrač, to je neosporivoKamuflazn je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:Ne mozes reci da je precijenjen nema sanse. Lik igra predobro na obje pozicije koje su mu dali, tako da to sto je ispao glup i vjerovao menadzeru, nema veze sa fudbalom. Po meni, stotinu puta bolje je osigurat provjereno dobrog lika. I to pod uslovom, posto je ispao glup nistamu ugovor ne poboljsavati, dati mu iste uslove i tjt.
Sto se pokazalo jako nadoknadiv igrac.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Kako menadjer moze sjebat nekom bukvalno karijeru, on bi u Sarajvo jos bolji postao, a sad on da se pita ostao bi, al tu je menadjer teska budala, nek ide u tuzlu i slicne balavurdijeAngelDiMaria je napisao/la:Nije niko ni rekao da nije nadoknadiv, nije Iniesta. Ali da je provjeren igrač, to je neosporivoKamuflazn je napisao/la:AngelDiMaria je napisao/la:Ne mozes reci da je precijenjen nema sanse. Lik igra predobro na obje pozicije koje su mu dali, tako da to sto je ispao glup i vjerovao menadzeru, nema veze sa fudbalom. Po meni, stotinu puta bolje je osigurat provjereno dobrog lika. I to pod uslovom, posto je ispao glup nistamu ugovor ne poboljsavati, dati mu iste uslove i tjt.
Sto se pokazalo jako nadoknadiv igrac.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A gubili 0:7?miky_hz je napisao/la:2-1 dobili Vardara
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Da.Zamjenio iz Mure ovaj golmana pred kraj.MortemHz je napisao/la:A gubili 0:7?miky_hz je napisao/la:2-1 dobili Vardara
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ispravka naseg forumasa 2-0 protiv Vardara
zagor1987 je napisao/la:Ispravka naseg forumasa 2-0 protiv Vardara
Abid Mujagic iz Zrinjskog je slobodan, kakav bi on bio 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakva letva jbtmiky_hz je napisao/la:Da.Zamjenio iz Mure ovaj golmana pred kraj.MortemHz je napisao/la:A gubili 0:7?miky_hz je napisao/la:2-1 dobili Vardara
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Doveli smo Milanovica na njegovu poziciju vec koji je kvalitetniji dosta.Stroj1946 je napisao/la:Abid Mujagic iz Zrinjskog je slobodan, kakav bi on bio
Adukor je nasao vani klub izgleda.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 jun 2019, 15:35, ukupno mijenjano 2 puta.
imali iko kakav link stranicu od ovog turnira da se vidi raspored i protivnici, tabela i to, kako ide raspored i to ?
Nema potrebe za gomilanjem igraca, na krilima smo odlicno popunjeni. Tatar, Krste, Milanovic, Sisic, Hebibovic (nadam se), dovoljno za rotaciju. Za mene je Mujagic igrac ranga Sisica, nedovoljno dobar za prvih 11, a nepotreban za klupu trenutno.Stroj1946 je napisao/la:Abid Mujagic iz Zrinjskog je slobodan, kakav bi on bio
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
zašta kralju Halilović je Reus za njegaStroj1946 je napisao/la:Abid Mujagic iz Zrinjskog je slobodan, kakav bi on bio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da sta ce nam otpadak Mujagic, on je za zeljeznicara gdje i ovakve sad traze sto ce za male pare igrat, skripi nam jos to desno krilo i stoper, i da ne dovedemo nikog imamo rijesenja, a dovest cemo jos 1 2 igraca sigurno
a dobro jbg shvati momka NEMAMO lijevih krilabistrik87 je napisao/la:Da sta ce nam otpadak Mujagic, on je za zeljeznicara gdje i ovakve sad traze sto ce za male pare igrat, skripi nam jos to desno krilo i stoper, i da ne dovedemo nikog imamo rijesenja, a dovest cemo jos 1 2 igraca sigurno
Tatar,Krste,Milanović,Cruz,Halilović
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa mislim da i desno ne skripi,ako ostane Tatar nema ga se potrebe onda gurati lijevo jel tu imas(Milanovica,Halilovica,Velkoskog,Cruza) . Desno(Tatar,Hebibovic,Sisic). Cak i viska krila imamo u ovom trenutku sto najbolje i pokazuje ova posudba Resica.bistrik87 je napisao/la:Da sta ce nam otpadak Mujagic, on je za zeljeznicara gdje i ovakve sad traze sto ce za male pare igrat, skripi nam jos to desno krilo i stoper, i da ne dovedemo nikog imamo rijesenja, a dovest cemo jos 1 2 igraca sigurno
stesat će se ovo ubjeđen sammiky_hz je napisao/la:Pa mislim da i desno ne skripi,ako ostane Tatar nema ga se potrebe onda gurati lijevo jel tu imas(Milanovica,Halilovica,Velkoskog,Cruza) . Desno(Tatar,Hebibovic,Sisic). Cak i viska krila imamo u ovom trenutku sto najbolje i pokazuje ova posudba Resica.bistrik87 je napisao/la:Da sta ce nam otpadak Mujagic, on je za zeljeznicara gdje i ovakve sad traze sto ce za male pare igrat, skripi nam jos to desno krilo i stoper, i da ne dovedemo nikog imamo rijesenja, a dovest cemo jos 1 2 igraca sigurno
Halila vjerovatno će i definitivno koristiti ko lijevog beka ili s klupe
Tatar ide 100%
Krste bi mogao otići, a ako bi ostao mislim da će ga samo iza napadača koristiti ubuduće
tako da bi ostali na Milanoviću i Cruzu lijevo i Hebibu(inshallah da nađe lijep klub sebi
Imamović koji isto ima ugovora još bi isto trebao neđe na posudbu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.