Ostaju i iducu sezonu isti dresovi ja mislim, samo ce biti dresovi sa prezimenima igraca na ledjima i brojevima.konstantinos je napisao/la:Hoce li se menjati sportski brend ili makar dizajn dresa?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ti si naša ljubav jedina!
-
konstantinos
- Kontakt:
Nemam nista protiv No1 ali mislim da
jos nisu na nivou renomiranih evropskih brendova....
A Velez mora da prati evropske trendovenna svim nivoima!
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Mislim da je više stvar u tome što mi prodamo stvarno dosta dresova, a NO1 je po tom pitanju jeftin.Tako da i klub zaradi dobro a i navijači kupuju dresove koji nisu skupi.Plus još dosta nekih stvari rade za fan shop tipa polo majice, dukserice itd.konstantinos je napisao/la:Nemam nista protiv No1 ali mislim da
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nebitno koja su marka, moramo se sloziti da kvaliteta dresova i uopsteno dresovi su super. Nesto mislim ds su najbolji dosad.mujoisuljo je napisao/la:Mislim da je više stvar u tome što mi prodamo stvarno dosta dresova, a NO1 je po tom pitanju jeftin.Tako da i klub zaradi dobro a i navijači kupuju dresove koji nisu skupi.Plus još dosta nekih stvari rade za fan shop tipa polo majice, dukserice itd.konstantinos je napisao/la:Nemam nista protiv No1 ali mislim da
Ti si naša ljubav jedina!
No1 je firma od ovog Selimovica,bivsin Zeljin predsjednik?konstantinos je napisao/la:Nemam nista protiv No1 ali mislim da
Domaca marka,igraju kosarkaska i rukometna repka u njihovim dresovima.Dosta kosarkaskih klubova ima tu marku.
Uskoro i u Hercegovini otvaraju fabriku.Treba i domace podrzati
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Post naseg lijepog @josipmusa prije 2 godine, ali evo u ovoj zadnjoj sezoni je nesto okrenuo pricu, ne znam sta mu bi?? Mozda bi valjalo "mostarske ćomaše" sad opet vratit u upravu umjesto "lozadjije"josipmusa je napisao/la:a vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
RodjeniiBrato je napisao/la:Post naseg lijepog @josipmusa prije 2 godine, ali evo u ovoj zadnjoj sezoni je nesto okrenuo pricu, ne znam sta mu bi?? Mozda bi valjalo "mostarske ćomaše" sad opet vratit u upravu umjesto "lozadjije"josipmusa je napisao/la:a vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan![]()
![]()
Klaun klasicni bio i ostao.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
drakensang
- Kontakt:
Hahah ... Kad moze Sale opet navijat za Ibrin Vehlez i pjevat mu na proslavi i slikat se s njim, moze i jole
Samo sto ce opet cim 2 nerjesena povezemo ista prica da se vrti o lozadjiji i strucnjaku s pjesaka 
- josipmusa2
- Kontakt:
Ja nit volim Ibru nit Hasu, to se zna, ja volim Velež, a vi ikonari možete slobodno da navijate za selju i amawa, kod njih je to religija 
- josipmusa2
- Kontakt:
Oprosti što te nisam izd*koANTIFA ! je napisao/la:RodjeniiBrato je napisao/la:Post naseg lijepog @josipmusa prije 2 godine, ali evo u ovoj zadnjoj sezoni je nesto okrenuo pricu, ne znam sta mu bi?? Mozda bi valjalo "mostarske ćomaše" sad opet vratit u upravu umjesto "lozadjije"josipmusa je napisao/la:a vi mahalci nastavite d a pljujete i uvlacite se u supak lozadjiji koji placa 13 sati rada dnevno u svom vinogradu cijelih 20 maraka. dobar neki insan![]()
![]()
Klaun klasicni bio i ostao.
-
drakensang
- Kontakt:
Zar ti je trebalo tri dana jole da smislis ovakav odgovor, a toliko si na forumu 
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Volim i Ibru i Hasica ko dijecu svoju. Zasto zato jer su posteni ljudi i rade u interesu kluba. Nije to nikakvo idolopoklonstvo kao sto mozes vidjeti one mazlume starugardu,reflektora ili dokoljenka. To je postovanje. Kada vidim da ista rade na stetu kluba prvi cu im je.bat majku u lice. Oni vole Velez i ko je pravi velezovac odnos prema ovakvim ljudima nema volim ne volim ili izmedju. Volim ih kao gabo isto kao sto volim pokojnog Jolu Musu koji je toliko ucinio za Velez. To su pravi ljudi a ne oni klosari koji nas umalo sahranise. Majke im se naprcim od raka se raspadali. Koje gov.no trebas bit da onako ranjenog Veleza unistavas,da prodajes obraz i tim odnosom dovedes klub pred mezar. Samo trebali zovnut hodzu,popa i fratra da nas zakopaju. Majku im jeb.em klosarsku. Volim te El Prezidente i samo tako nastavi. Onome ko se tako bori posteno i radi u korist kluba zivot ako treba. 60 % klubova premijer lige pogadja ono sto je Velez 2015 i ceka ih ista sudbina. Sada hoce li imati Hasic Semsudina,Ibru Rahimica i ostale ljude koji su nam u klubu boli nas ku.rac. Znamo sta smo vremena,krvi,znoja i svega dali za ovo sto imamo danas. Mi smo na nuli i za godinu dvije cemo je.bat sve sto hoda dise i trckara u ovoj ligi. Grande Velez Grandejosipmusa2 je napisao/la:Ja nit volim Ibru nit Hasu, to se zna, ja volim Velež, a vi ikonari možete slobodno da navijate za selju i amawa, kod njih je to religija
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Mozes voljeti ili ne voljeti, to je licna stvar. Ali ih moras postovati, zbog svega sto su ucinili za Velez kada smo bili na samrti. Mnogo lakse je bilo da se ne prihvate ovoga, jer da nisu uspjeli da nas dignu iz pepela svejedno bi im nasi ljudi jeb.ali mater kao da su i sami krivi. Za svaku rijec i djelo ucinjeno kapa do poda, veliki respect i moliti Boga da ih posluzi dugo godina zdravlje. MUSVDGjosipmusa2 je napisao/la:Ja nit volim Ibru nit Hasu, to se zna, ja volim Velež, a vi ikonari možete slobodno da navijate za selju i amawa, kod njih je to religija
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Velez je ljudi moji u grobu bio i ko nije bio na prvim skupstinama neka ne prica nista jer nema pravo. Ljudi su sve sto su obecali na preuzimanju mandata ispunili.
Prve tri godine stabilizacija kluba,vracanje dugova,infrastruktura,omladinski pogon,povratak u Premijer ligu
Ispunjeno obecanje
Sljedece tri godine klub bez dugova,borba za vrh premijer lige i titula ili evropa za 100 godina kluba
Nakon svega toga samoodrziv klub koji ce se bazirati na omladinsku skolu i talente koje cemo proizvoditi. Nema brige za buducnost kluba
Prve tri godine stabilizacija kluba,vracanje dugova,infrastruktura,omladinski pogon,povratak u Premijer ligu
Ispunjeno obecanje
Sljedece tri godine klub bez dugova,borba za vrh premijer lige i titula ili evropa za 100 godina kluba
Nakon svega toga samoodrziv klub koji ce se bazirati na omladinsku skolu i talente koje cemo proizvoditi. Nema brige za buducnost kluba
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
- josipmusa2
- Kontakt:
Ne moram ih voljeti, možda imam privatne razloge, možda nemam, prvi yebem mater od Pike preko OKca pa do onima koji ih podržavaju, Sve ostalo je moja lična stvar, kome se dalo da me u daljine provjerava ( LOL ) prvo nek preispita sebe kako nema važnijih stvari u životu nego ići u forum 2 godine unazad a da to nije na početku arhive. Drugo kad je već toliko kopao nek kopira i cijele stranice i kontekst napisanog, nit razumije trolanje 2 klošara nit sarkazam u istim postovima.
@drake koja tri dana, ja dok sam na poslu na forumu sam, nakon 15:00 imam život i jbg na forum povirim samo u rijetkim slučajevima nakon tog doba tako da sranja napisana u 21 prethodne noći ranije i nisam mogao da vidim.
Treće, kome se ne sviđa kako ja pišem nek ide čitat sranja po dijasporskom forumu ili neka me stavi na gnjavatore, simple as that. I dan danas tvrdim da je Ibro **** od trenera i da nije bilo suspenzije ne bi se ni plasirali. S druge strane Ibro ima njuh za igrača i treao bi da bude u klubu kao sportski direktor ( za dobro Veleža ). Za Hasića respekt šta je napravio, a tu koga zanima nešto više neka me kontaktira pp-om pa će dobiti info za koji životom garantujem ( bez novih profila i navijača ostalih timova )
@drake koja tri dana, ja dok sam na poslu na forumu sam, nakon 15:00 imam život i jbg na forum povirim samo u rijetkim slučajevima nakon tog doba tako da sranja napisana u 21 prethodne noći ranije i nisam mogao da vidim.
Treće, kome se ne sviđa kako ja pišem nek ide čitat sranja po dijasporskom forumu ili neka me stavi na gnjavatore, simple as that. I dan danas tvrdim da je Ibro **** od trenera i da nije bilo suspenzije ne bi se ni plasirali. S druge strane Ibro ima njuh za igrača i treao bi da bude u klubu kao sportski direktor ( za dobro Veleža ). Za Hasića respekt šta je napravio, a tu koga zanima nešto više neka me kontaktira pp-om pa će dobiti info za koji životom garantujem ( bez novih profila i navijača ostalih timova )
@josipmusa2
Fora ili ti ga smicalica na razini treceg razreda osnovne skole, mozes ti to bolje klaune.
Fora ili ti ga smicalica na razini treceg razreda osnovne skole, mozes ti to bolje klaune.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Kada nesto funkcionise i ljubav je svih nas ja svoje privatne nesporazume (ako ih imam sa tom osobom) ostavljam po strani. Velez je sada gigant ono sto smo uvijek bili i mnogi dusmani to vide. Zato je sada najpotrebnije zajednistvo. Ako ti i ja nismo dobri a navijamo za Velez zaboravljamo sve kad je on u pitanju,kada nije jeb.at cemo jedan drugom majku
Raja ide ubrzo sezona. Treba nabijati komplekse malogradjanima koje prati saka jada. Idu gostovanja gdje cemo pokazati koga najvise ima u drzavi i da ovu ljubav nema niko. Jeb.em mu majku sa 53 godine skacem po Jajcu,Gracanici,Visokom. Idem i sada kada krene sezona sa gomilom starih tifoza. Ovo bola nema niko do Birminghama i Vila Parka
samo podrska i engleska gostovanja. Juznjacki fanatizam dozivljava vrhunac
Raja ide ubrzo sezona. Treba nabijati komplekse malogradjanima koje prati saka jada. Idu gostovanja gdje cemo pokazati koga najvise ima u drzavi i da ovu ljubav nema niko. Jeb.em mu majku sa 53 godine skacem po Jajcu,Gracanici,Visokom. Idem i sada kada krene sezona sa gomilom starih tifoza. Ovo bola nema niko do Birminghama i Vila Parka
UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
-
drakensang
- Kontakt:
Stvarno brate ako mislis da su nas rema i kodro uveli u pl onda
Svaka izmjena, svaka promjena pozicije u toku utakmice, svaki trening kroz sezonu je Ibrin i zamisli poslije svega togs kszes da nas nije on uveo u pl.
Olimpićak je vrlo dobro znao gdje treba udarit, i iskoristio je tu "emocionalnu" Ibrinu stranu, gdje bi covjek siguran sam zivot dao za Velez jer je prije svega navijac kluba. Placenim clancima na ovom portalu, pritiscima na sudije, i na kraju kao slag na tortu ponasanjem Zebe i Stojanovica(koji je btw. nasrnuo na Ibru u tunelu) su postigli ono sto su htjeli - udaljili tvorca ove ekipe na 4 mjeseca od iste.
E zamisli, kad je tvom konkurentu stalo da Ibro ne bude na ķlupi Veleza, jer su znali da je on stvorio i Ovcinu iz Famosa, Cosica iz Radnickog Lukavac, Daria Lucasa Brandaa i ostale, znaci prosta matematika: Velez, odnosno ova ekipa Veleza, bez svog vodje na klupi = slabiji Velez.
Na kraju, Ibri je, vjerovatno, ukazano poslije svega da je poceo navlaciti gnjev i svojih navijaca losim ispadima u javnosti(koje je btw najlakse izvuc iz konteksta i napisat kako novinaru odgovara) i da bi bilo najbolje za klub da se on bavi onim sto najbolje zna - vodjenjem ekipe, jer se u ratu s medijima i Olimpikom i nije bas najbolje snasao.
Uglavnom, na stranu sve ovo sto sam napisao, tom covjeku ja ne mogu nista zamjerit prvo iz jednog razloga:
I ti i ja znamo, da kad dodje vrijeme za rastanak, kad uvidimo da ne ide, Ibro ce sam otici. Ali ce ostati tu, prije svega kao navijac i sigurno ni u jednom trenutku nece bit stetocina klubu, ma ko bio u Upravi.
I dok ima sportske rezultate, a ima ih, podrska.
Svaka izmjena, svaka promjena pozicije u toku utakmice, svaki trening kroz sezonu je Ibrin i zamisli poslije svega togs kszes da nas nije on uveo u pl.
Olimpićak je vrlo dobro znao gdje treba udarit, i iskoristio je tu "emocionalnu" Ibrinu stranu, gdje bi covjek siguran sam zivot dao za Velez jer je prije svega navijac kluba. Placenim clancima na ovom portalu, pritiscima na sudije, i na kraju kao slag na tortu ponasanjem Zebe i Stojanovica(koji je btw. nasrnuo na Ibru u tunelu) su postigli ono sto su htjeli - udaljili tvorca ove ekipe na 4 mjeseca od iste.
E zamisli, kad je tvom konkurentu stalo da Ibro ne bude na ķlupi Veleza, jer su znali da je on stvorio i Ovcinu iz Famosa, Cosica iz Radnickog Lukavac, Daria Lucasa Brandaa i ostale, znaci prosta matematika: Velez, odnosno ova ekipa Veleza, bez svog vodje na klupi = slabiji Velez.
Na kraju, Ibri je, vjerovatno, ukazano poslije svega da je poceo navlaciti gnjev i svojih navijaca losim ispadima u javnosti(koje je btw najlakse izvuc iz konteksta i napisat kako novinaru odgovara) i da bi bilo najbolje za klub da se on bavi onim sto najbolje zna - vodjenjem ekipe, jer se u ratu s medijima i Olimpikom i nije bas najbolje snasao.
Uglavnom, na stranu sve ovo sto sam napisao, tom covjeku ja ne mogu nista zamjerit prvo iz jednog razloga:
I ti i ja znamo, da kad dodje vrijeme za rastanak, kad uvidimo da ne ide, Ibro ce sam otici. Ali ce ostati tu, prije svega kao navijac i sigurno ni u jednom trenutku nece bit stetocina klubu, ma ko bio u Upravi.
I dok ima sportske rezultate, a ima ih, podrska.
- josipmusa2
- Kontakt:
Da sam stručan uzimao bih pare na toj stručnosti, ovako kažem što vidim, to je da je ekipa prodisala bez Ibre na klupi. Logično je da on vodi treninge i postavlja taktiku ali je on direktni krivac što smo prosuli 2-0 protiv Olimpika, to su igrači bili nervozni nakon Goražda i godilo im je kad se maknuo s klupe, nećemo se lagati. Ostaje nam da vidimo kako će ići u PL, ja se za početak nadam opstanku, ali će 90 posto nakon 2 poraza sve rastjeravati, tad Musa neće reći "rekao sam vam" ali ako se to ponovi par puta e onda jbg ne ide. U Mladoti je radio odličan posao u PL, vidjet ćemo kako će ići s nama, bolje može nego do sada i to mnogo ( moje mišljenje )
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.