FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2019, 09:03

joker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvala
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 13 jun 2019, 09:12

joker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Kad smo kod sjecanja, zna li iko gdje je brat koji je ili zivio ili povremeno radio u Americi, a znao je kupiti kartu nekom ko zeli i cini mi se i dresove da je nudio?

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 jun 2019, 09:17

Pantelija je napisao/la:
Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvala
Sto si ti nakav nervozan, stalno nake kontre, sve ti zivo smeta. Popljuvo si sta si stigo i nalupeto se gluposti ko malo ko ovde.

Nemoj citat sta covjek pise, imas opciju za to.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jun 2019, 09:27

MaroonBjelave je napisao/la:
Kad smo kod sjecanja, zna li iko gdje je brat koji je ili zivio ili povremeno radio u Americi, a znao je kupiti kartu nekom ko zeli i cini mi se i dresove da je nudio?
Mislis na @pitarbordo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 jun 2019, 09:37

ledesma je napisao/la:
MaroonBjelave je napisao/la:
Mislis na @pitarbordo
I on je protjeran, natovare se na ledja njih 5-6 dok ne izlude covjeka. Ostali sute, cak i oni koje je pocastio.

Dobar momak bio ko hljeb.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 13 jun 2019, 09:44

simidobar je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
Sto si ti nakav nervozan, stalno nake kontre, sve ti zivo smeta. Popljuvo si sta si stigo i nalupeto se gluposti ko malo ko ovde.

Imao je sa Husarom određenih poslova, nije ovaj pljuvač totalno pogriješio ovdje. Ali ako se vrati nek se pravda i objasni situaciju. :lol:

@MaroonBjelave, ne znam drug situaciju oko PB i da li čita forum više..
Bahati, bahati Željkan!
1946

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 13 jun 2019, 09:49

joker90 je napisao/la:[quote="simidobar
Pantelija je napisao/la:
Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvala[/quote

Imao je sa Husarom određenih poslova, nije ovaj pljuvač totalno pogriješio ovdje. Ali ako se vrati nek se pravda i objasni situaciju. :lol:

@MaroonBjelave, ne znam drug situaciju oko PB i da li čita forum više..
Ajde ba sve naki bezgresnici, covjek je nas, je*o Husaru. Koliko je ljudi Blekica, Baljka podrzavalo, ne mozes bit Nostradamus pa znat sa kakvim kvarnjakom imas posla.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 13 jun 2019, 10:11

Da hoce kakvog stopera dovesti ,bar priblizono Nihadu.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 13 jun 2019, 10:26

Čestitam Husrefu na reizboru.
I da nam žito rodi i iduce godine.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 13 jun 2019, 10:27

Simidobar, jurisicku poznajem licno i ono je bila zsjebancija, opusti se.

Ps. Ako vraacamo dusku, daj i majkla isti ku.rac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 13 jun 2019, 10:35

Pantelija je napisao/la:Simidobar, jurisicku poznajem licno i ono je bila zsjebancija, opusti se.

Ps. Ako vraacamo dusku, daj i majkla isti ku.rac

SVI SVI je bio zabavan, sada bi sjevale informacije o pojačanjima
Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 13 jun 2019, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 13 jun 2019, 10:36

A zna li se na koliku otpremninu su se dogovorili? Da vidimo koliko kosta ljubav xD
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 13 jun 2019, 10:41

Bilo je prije te raje interesantne. uNbx se skoro ukazao a bio je jedan od boljih forumaša. PB takođe, High džematlija, duška, bodi123, hilmo ne piše odavno, sekac je bio legenda tipa Samozdravlje... Vratite se ljudi, ne ujedamo. :lol:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 13 jun 2019, 10:57

imao sam cast da odem na termin sa odabranim drustvom; duska, pantelija, joker, unbx. :D hahaha bila su to nekad vremena nadanja tanovim parama i ulaganjima...
pitarbordo je dijelio sakom i kapom, ne znam dje sad..uzima pare garant i ponekad baci pogled na drugi monitor gdje je otvoren forum.. :mrgreen:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 13 jun 2019, 10:59

A sta je sa @Besicem :lol: i on je odavdje protjeran jos je proglasen izdajicom kolko se sjecam sa navija Zrinjski, a sjecam nasih dopisivanja u pp-u u vezi Slavka Petrovica. Besic je bio fasciniran snjim
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 13 jun 2019, 11:13

Sve su to spijuni :D
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 11:19

AlfredNobel je napisao/la:
fera je napisao/la:
bistrik87 je napisao/la:nemogu vjerovat da idalje traje rasprava oko Husa, nadao sam se da ce doc na svoje kad bude zvanicna odluka, hajd valjda nece dugo

Letic ? On je dobar igrac, slag na tortu, on bi mozda mogao Mujakica mijenjat al nije klasican stoper

Gavric je ta neka pozicija veznog kretativca i napadaca bar sam tako vidio po utakmicama, u napad ide pravi akcije, centarsut mu dobar taman Ahmetu na glavu i vozdra, al kad se vrati Stanojevic mislim da ce Gavric bit klupa il ce mozda nekog drugog mjenjat vidjet cemo ja mislim da je dobar igrac

Milanovic pozicija gdje nam je i mozda skripalo najvise

Jedino nam fali zamjena za Mujakica, neki klasicni stoper uz Lazica pa da tenk ne moze proc prema golu
A kad vec spomenu Lazica on je po meni najveci pogodak sezone

ma TITULA 1946%
zar nije letic lijevi bek?
Jeste.

Pojačanja za sad odlična, a biće sigurno još boljih i zvučnijih imena. Kako se sve radi na vrijeme, kapa dole. Zna Hadžija znanje, mete lik sve pred sobom.
ja ubijedjen bio da je covjek desni, kako god super je ovo

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 jun 2019, 11:22

Da hoce Lazic i Rahmanovic za evropu biti tu, Lazic pogotovo i da s njim uparimo njemu slicnog. Sreca nema jos nikakvih odlazaka. Sad kad ce biti, vjerovatno zavisi od prinova.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bistrik87
Kontakt:

Post Postao/la bistrik87 » 13 jun 2019, 11:47

Uf sto se trznu na transfermarketu pise Lazicu ugovor do ovog ljeta, sreca provjeri na zvanicnoj 2020 je ipak, i da dodje ponuda za Lazic vjerujem da cemo je odbit, momak je Puyol za ovu Bosnu, treba njemu jos ugovor podebljat, Rahman je otanio a za njega ako dodje ponuda doce milionska tu treba razmislit

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 13 jun 2019, 11:50

Ikono idemo dalje! :kralj:
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, napoleon72 i 58 gostiju.