Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvalajoker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kad smo kod sjecanja, zna li iko gdje je brat koji je ili zivio ili povremeno radio u Americi, a znao je kupiti kartu nekom ko zeli i cini mi se i dresove da je nudio?joker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Sto si ti nakav nervozan, stalno nake kontre, sve ti zivo smeta. Popljuvo si sta si stigo i nalupeto se gluposti ko malo ko ovde.Pantelija je napisao/la:Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvalajoker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Nemoj citat sta covjek pise, imas opciju za to.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Mislis na @pitarbordoMaroonBjelave je napisao/la:Kad smo kod sjecanja, zna li iko gdje je brat koji je ili zivio ili povremeno radio u Americi, a znao je kupiti kartu nekom ko zeli i cini mi se i dresove da je nudio?joker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
I on je protjeran, natovare se na ledja njih 5-6 dok ne izlude covjeka. Ostali sute, cak i oni koje je pocastio.ledesma je napisao/la:Mislis na @pitarbordoMaroonBjelave je napisao/la:Kad smo kod sjecanja, zna li iko gdje je brat koji je ili zivio ili povremeno radio u Americi, a znao je kupiti kartu nekom ko zeli i cini mi se i dresove da je nudio?joker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Dobar momak bio ko hljeb.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Imao je sa Husarom određenih poslova, nije ovaj pljuvač totalno pogriješio ovdje. Ali ako se vrati nek se pravda i objasni situaciju.simidobar je napisao/la:Sto si ti nakav nervozan, stalno nake kontre, sve ti zivo smeta. Popljuvo si sta si stigo i nalupeto se gluposti ko malo ko ovde.Pantelija je napisao/la:Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvalajoker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!

@MaroonBjelave, ne znam drug situaciju oko PB i da li čita forum više..
Bahati, bahati Željkan!
1946
						1946
Ajde ba sve naki bezgresnici, covjek je nas, je*o Husaru. Koliko je ljudi Blekica, Baljka podrzavalo, ne mozes bit Nostradamus pa znat sa kakvim kvarnjakom imas posla.joker90 je napisao/la:[quote="simidobarImao je sa Husarom određenih poslova, nije ovaj pljuvač totalno pogriješio ovdje. Ali ako se vrati nek se pravda i objasni situaciju.Pantelija je napisao/la:Propaloraspali menadzer slabih kvaliteta. Ja sam.za yo da mu se portvrdi banovana adresa s jos jednim banom. Hvala[/quotejoker90 je napisao/la:Koliko vas se sjeća forumaša @duškajurišić i da li ste za povratak dotičnog? Dobro razmislite! S jedne strane je imao fantastične postove i analize, s druge je bio veliki demagog što je posljedica druženja sa Amarom Osimom!
Sto si ti nakav nervozan, stalno nake kontre, sve ti zivo smeta. Popljuvo si sta si stigo i nalupeto se gluposti ko malo ko ovde.
@MaroonBjelave, ne znam drug situaciju oko PB i da li čita forum više..
Da hoce kakvog stopera dovesti ,bar priblizono Nihadu.

Čestitam Husrefu na reizboru.
I da nam žito rodi i iduce godine.

I da nam žito rodi i iduce godine.
Simidobar, jurisicku poznajem licno i ono je bila zsjebancija, opusti se. 
Ps. Ako vraacamo dusku, daj i majkla isti ku.rac

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pantelija je napisao/la:Simidobar, jurisicku poznajem licno i ono je bila zsjebancija, opusti se.
SVI SVI je bio zabavan, sada bi sjevale informacije o pojačanjima
					Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 13 jun 2019, 10:36, ukupno mijenjano 1 put.

- AngelDiMaria
- Kontakt:
A zna li se na koliku otpremninu su se dogovorili? Da vidimo koliko kosta ljubav xD

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Bilo je prije te raje interesantne. uNbx se skoro ukazao a bio je jedan od boljih forumaša. PB takođe, High džematlija, duška, bodi123, hilmo ne piše odavno, sekac je bio legenda tipa Samozdravlje... Vratite se ljudi, ne ujedamo. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
						- muhamedhulk
- Kontakt:
imao sam cast da odem na termin sa odabranim drustvom; duska, pantelija, joker, unbx.  hahaha bila su to nekad vremena nadanja tanovim parama i ulaganjima...
 hahaha bila su to nekad vremena nadanja tanovim parama i ulaganjima...
pitarbordo je dijelio sakom i kapom, ne znam dje sad..uzima pare garant i ponekad baci pogled na drugi monitor gdje je otvoren forum..

hahaha bila su to nekad vremena nadanja tanovim parama i ulaganjima...
 hahaha bila su to nekad vremena nadanja tanovim parama i ulaganjima...pitarbordo je dijelio sakom i kapom, ne znam dje sad..uzima pare garant i ponekad baci pogled na drugi monitor gdje je otvoren forum..

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
						FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A sta je sa @Besicem  i on je odavdje protjeran jos je proglasen izdajicom kolko se sjecam sa navija Zrinjski, a sjecam nasih dopisivanja u pp-u u vezi Slavka Petrovica. Besic je bio fasciniran snjim
 i on je odavdje protjeran jos je proglasen izdajicom kolko se sjecam sa navija Zrinjski, a sjecam nasih dopisivanja u pp-u u vezi Slavka Petrovica. Besic je bio fasciniran snjim

i on je odavdje protjeran jos je proglasen izdajicom kolko se sjecam sa navija Zrinjski, a sjecam nasih dopisivanja u pp-u u vezi Slavka Petrovica. Besic je bio fasciniran snjim
 i on je odavdje protjeran jos je proglasen izdajicom kolko se sjecam sa navija Zrinjski, a sjecam nasih dopisivanja u pp-u u vezi Slavka Petrovica. Besic je bio fasciniran snjimBiti srcem vezan, u tome leži snaga..
ja ubijedjen bio da je covjek desni, kako god super je ovoAlfredNobel je napisao/la:Jeste.fera je napisao/la:zar nije letic lijevi bek?bistrik87 je napisao/la:nemogu vjerovat da idalje traje rasprava oko Husa, nadao sam se da ce doc na svoje kad bude zvanicna odluka, hajd valjda nece dugo
Letic ? On je dobar igrac, slag na tortu, on bi mozda mogao Mujakica mijenjat al nije klasican stoper
Gavric je ta neka pozicija veznog kretativca i napadaca bar sam tako vidio po utakmicama, u napad ide pravi akcije, centarsut mu dobar taman Ahmetu na glavu i vozdra, al kad se vrati Stanojevic mislim da ce Gavric bit klupa il ce mozda nekog drugog mjenjat vidjet cemo ja mislim da je dobar igrac
Milanovic pozicija gdje nam je i mozda skripalo najvise
Jedino nam fali zamjena za Mujakica, neki klasicni stoper uz Lazica pa da tenk ne moze proc prema golu
A kad vec spomenu Lazica on je po meni najveci pogodak sezone
ma TITULA 1946%
Pojačanja za sad odlična, a biće sigurno još boljih i zvučnijih imena. Kako se sve radi na vrijeme, kapa dole. Zna Hadžija znanje, mete lik sve pred sobom.
Da hoce Lazic i Rahmanovic za evropu biti tu, Lazic pogotovo i da s njim uparimo njemu slicnog. Sreca nema jos nikakvih odlazaka. Sad kad ce biti, vjerovatno zavisi od prinova.

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Uf sto se trznu na transfermarketu pise Lazicu ugovor do ovog ljeta, sreca provjeri na zvanicnoj 2020 je ipak, i da dodje ponuda za Lazic vjerujem da cemo je odbit, momak je Puyol za ovu Bosnu, treba njemu jos ugovor podebljat, Rahman je otanio a za njega ako dodje ponuda doce milionska tu treba razmislit

Ikono idemo dalje! 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
						Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Trenutno korisnika/ca: bordospartanac, napoleon72 i 58 gostiju.