@ars01, dvije riječi za tebe: MOJNE TISRA. Nema te na forumu danima, ali dvije sekunde nakon objave rezultata iz BL koji je taman po tvom ukusu jer podržava tvoje teorije, evo tebe da nam po hiljaditi put prodaješ svoju šuplju o VV, Ovčini (čudi me da je ovaj put veličanje Zimića izostalo) i likuješ nad svojim superiornim likom pred kojim bi se mi koji smo, valjda, bića sa inferiornom košarkaškom inteligencijom trebali pokloniti i reći "...o veliki, o najboljim, o najpametniji..." Lično sam vidio svašta u životu, ali nikada nisam doživio da vidim čovjeka koji doživljava ekstazu kada izgubi tim za koji on, navodno, navija i to samo zato što ga vodi trener kojeg on ne podržava ili u kome igra igrač koji mu se ne sviđa. Da smo cijelu ligu prošli sa 14-0 skorom, našao bi ti varijantu da popljuješ. Osim što iz posta u post pokazuješ kolika si neznalica, sada si pokazao i kakav si navijač. Patetično...ars01 je napisao/la:A što rećiu poslije najnovije prezentacije veličanstvenog VV i ostalih.
Neka se sada jave @KK Bosna, @fera, @al...., @amerosman i ostali i veličaju VV i Ovčinu.
Ja sam siguran da je Omer Peterekin (204CM)rasturio našeg JANJCA.....
Gospodo , de malo još hvalospjeva onom kompleksašu iz BG, bit će bolje....
Kao što je rekao @mahalac ipak treba MALO da se zna košarka....
KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna
Sad gledam taj sastav Borca, jad i čemer, sa dva polovna Amera peterkinom i Krispom, otpisanim malcem Adamovićem iz Igokee, rekreativcem palalićem, i par igrača protiv bih i ja da sam 25-30god mlađi mogao igrati..., žalosno i bijedno od koga smo izgubili.
Onaj pametnjaković VV nije uzeo ni Klinca ni čamdžića za ove mečeve, a drži nam Rakiće i druge.
Cijelu sezonu je šikanirao Suljagića i Pašalića i to je jedinstven slučaj da da su ta dva mlada igrača bili daleko bolji na početku sezone nego sada na kraju obzirom da bi trebalo biti obrnuto, što ipak htjeli vi to priznati ili ne govori i o njegovim trenerskim kvalitetima. Ako im već ne vjeruje neka ubaci Klinca i Čamdžića dokazali su u Slaviji da se mogu nositi sa ekipama ranga Borca i Slobode....
Onaj pametnjaković VV nije uzeo ni Klinca ni čamdžića za ove mečeve, a drži nam Rakiće i druge.
Cijelu sezonu je šikanirao Suljagića i Pašalića i to je jedinstven slučaj da da su ta dva mlada igrača bili daleko bolji na početku sezone nego sada na kraju obzirom da bi trebalo biti obrnuto, što ipak htjeli vi to priznati ili ne govori i o njegovim trenerskim kvalitetima. Ako im već ne vjeruje neka ubaci Klinca i Čamdžića dokazali su u Slaviji da se mogu nositi sa ekipama ranga Borca i Slobode....
@cuble
I ti se registrira samo da bi uvrijedio i omalovazio, ukratko drago nam je da si nam se predstavio

I ti se registrira samo da bi uvrijedio i omalovazio, ukratko drago nam je da si nam se predstavio

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
Pošto je to moja malenkost, očito se iza ovg cuble krije neko od mojih provjerenih prijatelja sa foruma....mahalac je napisao/la:@cuble
![]()
I da ne zaboravim i ja dajem još jedan glas, ma šta jedan može li sto odmah....

Nije bitno ko je na slici ali je krajnje nepristojno postavljanje ovakvih slika, naravno protiv pravila foruma te zadiranje u privatnost.
Ako se zeli postaviti necija slika onda neka postavi svoju.
O kosarci se moze raspravljati ali o ovim gore postulatima ne. Administracijo na tebe je red.
BTW covjek desno je jedan od najstarijih forumasa mada je ovde postirao ukupno 2-3 potpuno neutralna posta sto samo govori o ignorantnosti "novog".
Ako se zeli postaviti necija slika onda neka postavi svoju.
O kosarci se moze raspravljati ali o ovim gore postulatima ne. Administracijo na tebe je red.
BTW covjek desno je jedan od najstarijih forumasa mada je ovde postirao ukupno 2-3 potpuno neutralna posta sto samo govori o ignorantnosti "novog".
vozdra raja, posto sam novi na forumu,a javljam se u nezgodno vrijeme poslije jednog poraza koji ce na kraju biti bezazlen,a sto se tice bosne redovno ih gledam i imam sez. ulaznicu 4-5 godina,razlog zbog cega sam se javio na forum je sto sam uradio nesto na facebooku, otvorio sam grupu pod nazivom"Zelimo da Vlada Vukoicic ostane u KK Bosni i dovodjenje Zlaje Jovanovica",pa molio bih ko ima profil da se prikljuci posto sam bio sa arsom na tekmi protiv krke i pricao s njim ljudi nemojte ga zezati voli bosnu isto kao i mi svi ostali..jos jednom svima pozdrav..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
@mahalac,
jasno da je ovo jako nisko, ali prije svega govori i o karakteru tog čovjeka, zato je i izabrao novi nik i postavio sliku i misli da je nešto pametno uradio....
Meni ovaj admin stavio BAN 7 dana iz samo njemu znanih razloga, a mnogi ovdje koriste vulgaran rječnik u komunikaciji, zato do daljnjeg se neću javljati , nek' uživaju u jednoumlju....
jasno da je ovo jako nisko, ali prije svega govori i o karakteru tog čovjeka, zato je i izabrao novi nik i postavio sliku i misli da je nešto pametno uradio....
Meni ovaj admin stavio BAN 7 dana iz samo njemu znanih razloga, a mnogi ovdje koriste vulgaran rječnik u komunikaciji, zato do daljnjeg se neću javljati , nek' uživaju u jednoumlju....
Ars srecom svima nama koji te iole poznamo znamo ko si sta si i tvoje misljenje iako ne djelimo itekako postujemo. Zato i imas moju podrsku, nemoj se prepustati tek tako i odustajati.
Ipak je tu mnogo vise lijepih trenutaka i uzajamnog postivanja. Do skorog vidjenja a ja sam out dok se slika ne ukloni.
Ipak je tu mnogo vise lijepih trenutaka i uzajamnog postivanja. Do skorog vidjenja a ja sam out dok se slika ne ukloni.
Ovaj lijevi je koliko znam ars,a ja ga ne znam licno ali sam par puta sjedio pored ipod ili iznad njega na utakmicam i po njegovin komentarima sam zakljucio da je on ali daleko od toga da bi mu okacio sliku na forum.To ipak nije uredu.Nek ovaj sto je okacio arsovu sliku stavi i svoju.A sto se tice poraza,mislim da nema potrebe sad ovdje tupiti mozak jedan.Ovdje svakki cas malo pa neko postaje idol foruma,sutra je zadnje go... tako da ovo nije nesto cime se treba zamaati.Niko ovdje nece promjeniti svoje misljenje ako mu neko napise ko valja ko ne valja.Treba sacekati kraj lige i vidjeti sta ce biti pa onda dati ocjenu.I prosle godine smo imali poraze i u Aleksandrovcu i 2 puta Borac mozdad i jos koji pa smo uzeli titulu.Nek vide igraci da je moguce i izgubiti u ligi 8 na vrijeme.
jel se to sad bojis da ce te neko prebiti hahah ?ars01 je napisao/la:@mahalac,
mislim stvarno je nezrelo i to savljanje slike i tvoja umobolna retorika ja ne znam kako vas nije stid sve pa vidi vas matori ste a ponasate se ovako djetinjasto svi pa ja imam 21 godinu i vi ste cak s vremena na vrijeme ispod mog nivoa... nezz stvarno nemam rijeci na sve ovo mislim da je otislo predaleko sve... imamo temu o bosni i toliko pokazujemo ljubav prema njoj da ja nisam vidio nikad ni na jednom forumu zaspamanije teme... sve se svodi na svađu i na forsiranje vlastitog misljenja do nezdravih granica. ne volim ni ja VV toliko da cu ga dizati gdje mu nije mjesto ali covjek radi fenomenalan posao. a ne poznajem ga kao osobu da bi govorio o njegovim osobinama i nazivao ga kompleksasem itd. ja kad grijesim priznam da sam pogrijesio ili se izvinim za nesto sto sam uradio kad me neko provali ne krijem se... hajmo svi biti za nijansu normalniji ili neka se ova tema zatvori jer ovo postaje opasno... sad znamo ko je ars a ima toliko ljudi koji bi mu zeljeli nauditi ovdje mislim da ce trebati sada neku zastitu XD
You are someone else I am still right here
Pa kaoliko ti imas godina 50-60.ars01 je napisao/la:Sad gledam taj sastav Borca, jad i čemer, sa dva polovna Amera peterkinom i Krispom, otpisanim malcem Adamovićem iz Igokee, rekreativcem palalićem, i par igrača protiv bih i ja da sam 25-30god mlađi mogao igrati..., žalosno i bijedno od koga smo izgubili.
ja sam uvjeren u poraz u tuzli,a nebi me iznenadio i od zrinjskog.siguran poraz kod dodika to nam je tri ili cetri poraza dovoljno za drugo mjesto.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ma stipu ti ars ove forumase sto te podjebavaju,a i moderatore, ionako svi za zelju navijaju, stvarno bez razloga ban dobijes,ali nije to sad bitno,treba da si tu,svako treba iskazati svoje misljenje,jbg nisam ocekivao da si stariji gospodin,ipak mi mladji trebamo imati neko postovanje prema tebi 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sindrom BH naroda. Jedan poraz, odmah sve propalo, nista do tad valjalo nije... Isto kao scena protiv Bosne. Istina doduse ta se utakmica morala dobiti, nejasno je kako se uopce moglo dovesti u situaciju da izgubis tu utakmicu, i niije kao da itko ovdje zna sta se uopce dogadjalo u BL, gdje je bio problem, ali, to je samo jedna utakmica, jedan poraz... simptomaticno, doduse, takvi ljudi.
...Život za Široki...
nije to samo problem bosanaca nego generalno u cijelom regionu... a cuj moze se uvijek napisati da je to neuspijeh i da nismo smijeli izgubiti utakmicu ali neki bi glave skidali odma... a kad se njihova pojavi na forumu onda se buneŠB_Fidelis je napisao/la:Sindrom BH naroda. Jedan poraz, odmah sve propalo, nista do tad valjalo nije... Isto kao scena protiv Bosne. Istina doduse ta se utakmica morala dobiti, nejasno je kako se uopce moglo dovesti u situaciju da izgubis tu utakmicu, i niije kao da itko ovdje zna sta se uopce dogadjalo u BL, gdje je bio problem, ali, to je samo jedna utakmica, jedan poraz... simptomaticno, doduse, takvi ljudi.

Ma pustite sad arsa,mada stavljanje necije slike stvarno je bezobrazluk.Kako administratori nisu to odmah uklonili.
A nije ovdje problem nepostivanja tudjeg misljenja nego kako nako to misljenje iznosi.Tj dal ga samo iznosi ili provocira tim misljenjem ostale..
A nije ovdje problem nepostivanja tudjeg misljenja nego kako nako to misljenje iznosi.Tj dal ga samo iznosi ili provocira tim misljenjem ostale..
ma stavljanje slike je glupost ali se pravi frka zbog sitnice. da ga je neko prebio onda bi se prasina trebala dizati. nezz jel on iznosi svoje misljenje ili provocira ali nekako mi je cudno da nikada ALI bas nikada nije imao slicno misljenje kao ostatak ljudi na forumu uvijek kontrira a to moze ukazivati samo na provociranje, i sto se mene tice mislim da se svi ovdje ponasamo glupo i djetinjasto a to se posebno odnosi na ove starije.
nemoj kenjat vise..dosta te .tebe i tvojih provokacija i sranja,a veze o životu nemas..necu nista govoriti za Acu,a da znas stvarno stanje ne bi ovo nikad izjavio,a ti ocito bubas gdje stignes..ars01 je napisao/la:Kad je igokea otjerala bajića i dovela Rusa, možemo i mi onog malog kompleksaša VV i dovesti PRAVOG TRENERA ACU PETROVIĆA.
Slobodan je i zasigurno neće u ono selo zvano Lištica, čovjek je btw i vojsku služio u Rajvosa tako da dobro pozna grad....i suguran sam da bi došao....
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
daj ne seri majke ti,da smo izgubili u laktasima ili kod vas u listici lakse bi mi bilo nego gubimo od ovih retadiranih hadalja...sta ocekivati.ŠB_Fidelis je napisao/la:Sindrom BH naroda. Jedan poraz, odmah sve propalo, nista do tad valjalo nije... Isto kao scena protiv Bosne. Istina doduse ta se utakmica morala dobiti, nejasno je kako se uopce moglo dovesti u situaciju da izgubis tu utakmicu, i niije kao da itko ovdje zna sta se uopce dogadjalo u BL, gdje je bio problem, ali, to je samo jedna utakmica, jedan poraz... simptomaticno, doduse, takvi ljudi.
Ja znam u cemu je problem,problem je u glavama ovih idiota sto su igrali i oduvijek je bio.
Sto se tice igrackog kadra mi smo trebali dole kod vas pobijediti 10tak razlike bez neke napete tekme ali taj mentalitet dobro je dok vodimo i nije bitno koliko vodimo je uzeo danak.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Sto si ti cudan lik... to je i dalje samo jedan poraz u jakom ritmu utakmica, pa neovisno tko je, svi igraju kosarku u ovoj ligi, a jos Borac ne lezi Bosni, pa jel ovo treci uzastopni poraz iste od Borca? Ni prosle godine ga niste dobili. Uostalom, boli me neka stvar, razapnite ih, jos bolje, ne zanima me, cisto takav tip nisam, tu sam uvijek za momcad, nervirati cu se sto godina dok gube, ali cu biti tu, pa eto, cisto komentiram kako su neke stvari univerzalne.
E, i administratori, izvolite malo ustvari radite svoj posao zbog ovih uvredljivih nazivanja imena grada Listicom.
E, i administratori, izvolite malo ustvari radite svoj posao zbog ovih uvredljivih nazivanja imena grada Listicom.
...Život za Široki...
covjek postavi nesto normalno i nesto ucini za svoj klub a niko ne reaguje,a svi nesto pametuju, i valjaju gluposti, a sve kukaju niko nista ne radi,ali mi je savjest cista ponudjen ko pocascen, ko nece ne mora....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.