NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
zamisli upirat prste poslije jedne ovako logične i nesretne situacije
Clutch je napisao/la:Znam.lumani je napisao/la:Tokom sezone se i trenira lakše a u playoffu skoro pa nikako, više bude shootaround
Poenta.
Inače lakše povrijeđeni sami treniraju a ponekada iz taktičkih razloga da iznenadiš protivnika.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nije isto,ali nije samo jedan trening u pitanju kako rece.Znaci trenirao je vise puta,bez obzira na intenzitet i nije osjecao problem.Sinoc pred tekmu je i zakucao na zagrijavanju sa te noge i nije osjetio bol.Fransiza ga je drzala mjesec dana van terena.Prema tome,nema se tu sta njima prigovoriti.Clutch je napisao/la:Individualni trening i timski trening visokog intenziteta nije isto. A i taj timski trening je bio blazeg karaktera.NEZALAGANJE je napisao/la:Pa jesi li poslusao izjavu Myersa??Nije mu ono bio jedini trening.Radio je individualno,jer ekipa ne trenira toliko tokom finala.Clutch je napisao/la:Pisao sam i jucer, ovo je prvi put da vidim da neko igra nakon jednog jedinog odradjenog timskog treninga u mjesec dana. Nakon ovog sto se desilo, vjerujem i zadnji.
Svaka fransiza i djeluje drugacije po tim pitanjima.Neke su rigidnije,neke poslusaju igraca,vjeruju njemu,neke rade po principu 50-50 itd.Ono sto sigurno znam je da ne bi 100% igrao da je bio u SAu.Mi smo gubili PO serije,propustali mogucnost branjenja titule,zarad zdravlja igraca.
@alem Ne vjerujem ja SAu.Vjerujem faktima koji su evo izasli na vidjelo godinu dana poslije.Nije moguce da imas "bruised thigh" i da te to muci godinu dana.NEMA TEORIJE!!E zato vjerujem da su doktori SA uspostavili pravu dijagnozu da se tu radi o genetskoj manjkavosti koja se moze drzati pod kontrolom i s kojom se moze igrati uz pravilan tretman.On upravo to u TOR i radi i zato vjerujem da je mogao igrati i u SA isto ovako prosle godine.Nije,jer je htio da ide.Cak nije bio ni na klupi u POu.Dovoljno receno.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 11 jun 2019, 20:35, ukupno mijenjano 1 put.
Nije slagao da mu je zao nego morao je da drami nazor jer mu to nije prirodna stvar da place jer je alfa a zao mu je bilo iskreno.
Tad je vec bila pukla tikva,i nije htio nista da ima sa Spursima. Otiso je onda i Pop bio u Californiju da vidi mozel sta uradit, medjutim to je bila gotova stvar.NEZALAGANJE je napisao/la:
@alem Ne vjerujem ja SAu.Vjerujem faktima koji su evo izasli na vidjelo godinu dana poslije.Nije moguce da imas "bruised thigh" i da te to muci godinu dana.NEMA TEORIJE!!E zato vjerujem da su doktori SA uspostavili pravu dijagnozu da se tu radi o genetskoj manjkavosti koja se moze drzati pod kontrolom i s kojom se moze igrati uz pravilan tretman.On upravo to u TOR i radi i zato vjerujem da je mogao igrati i u SA isto ovako prosle godine.Nije,jer je htio da ide.Cak nije bio ni na klupi u POu.Dovoljno receno.
Moguce, ali je slagao da povrede nisu povezane, da odrade onaj poligraf, laz 300 na sat, na faci mu se vidi da je slago. Znaci ako je to u stanju slagat, moze slagat bilo sta drugo, kao recimo da je sve izgledalo dobro. Covjek kad je u stanju slagat, sta ti znas kad laze kad govori istinujapa je napisao/la:Nije slagao da mu je zao nego morao je da drami nazor jer mu to nije prirodna stvar da place jer je alfa a zao mu je bilo iskreno.
Nisam ni rekao da je odradio jedan trening ukupno, nego timski.NEZALAGANJE je napisao/la:Nije isto,ali nije samo jedan trening u pitanju kako rece.Znaci trenirao je vise puta,bez obzira na intenzitet i nije osjecao problem.Sinoc pred tekmu je i zakucao na zagrijavanju sa te noge i nije osjetio bol.Fransiza ga je drzala mjesec dana van terena.Prema tome,nema se tu sta njima prigovoriti.Clutch je napisao/la:Individualni trening i timski trening visokog intenziteta nije isto. A i taj timski trening je bio blazeg karaktera.NEZALAGANJE je napisao/la: Pa jesi li poslusao izjavu Myersa??Nije mu ono bio jedini trening.Radio je individualno,jer ekipa ne trenira toliko tokom finala.
Svaka fransiza i djeluje drugacije po tim pitanjima.Neke su rigidnije,neke poslusaju igraca,vjeruju njemu,neke rade po principu 50-50 itd.Ono sto sigurno znam je da ne bi 100% igrao da je bio u SAu.Mi smo gubili PO serije,propustali mogucnost branjenja titule,zarad zdravlja igraca.
Ne slazemo se da nema i to je to.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije se osjecao dobro, lazuuu seronjeee!

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne,ne nije bila pukla tikva,jer je fransiza rekla da lik ima genetsku manu,ali da ce drzati pod kontrolom i da moze igrati.E onda on i njegov kamp nisu htjeli to da cuju(jer su zeljeli ici) i trazili doktora koji ce im dati njihovu dijagnozu.Da ne kazem da su ga tad krili po NYu od zvanicnika i osoblja SAa,krili njegovu doktorsku dokumentaciju itd itdi sta se desava goxinu dana poslije?On igra u TOR uz tu kontrolu koju si pominjali i doktori SAa.
Znas li da u SA nikad nije igrao iznad 33min u prosjeku u RSu??
Prva sezona u TOR i odmah je to prebacio.
Nadalje,SA je prva fransiza u historiji NBA koja je kaznjena zbog odmaranja igraca i pricati da oni nemaju u interesu zdravlje svojih igraca,a posebno onog koji je proglasen "licem fransize" je besmislenom
Nadalje,SA je prva fransiza u historiji NBA koja je kaznjena zbog odmaranja igraca i pricati da oni nemaju u interesu zdravlje svojih igraca,a posebno onog koji je proglasen "licem fransize" je besmislenom
Za Ples sa zvijezdama spreman bio jest.JHam je napisao/la:
Nije se osjecao dobro, lazuuu seronjeee!
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma ne, kazes gore nije ga bilo s ekipom u playoffu, do tad je davno bilo halali Huso materi. Pukla tikva bez nade povratka ti je bilo kad ga je Parker prozvo i rekao da je njegova povreda bila 100 puta gora, to je bilo negdje oko allstara, sto je naravno odrsdjeno od Popa, jer Parker ne bi smio to reci da mu ovaj nije rekao. Zna to i Kawhi, nije glup. Tad sam ti rekao da ti se Kawhi ne vraca, ti mislio da te provociram.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne,ne nije bila pukla tikva,jer je fransiza rekla da lik ima genetsku manu,ali da ce drzati pod kontrolom i da moze igrati.E onda on i njegov kamp nisu htjeli to da cuju(jer su zeljeli ici) i trazili doktora koji ce im dati njihovu dijagnozu.Da ne kazem da su ga tad krili po NYu od zvanicnika i osoblja SAa,krili njegovu doktorsku dokumentaciju itd itdi sta se desava goxinu dana poslije?On igra u TOR uz tu kontrolu koju si pominjali i doktori SAa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eto Parker izjavio i to je razlog da se odnos vise nije mogao popraviti.Daj bolan,price za malu djecu.
100%, i onaj famozni meeting, i izjave sa treninga i sve ostalo, nea ispravke. Ali Spursi nisu nikad baratali s tim, jer nisu imali takvih problema.NEZALAGANJE je napisao/la:Eto Parker izjavio i to je razlog da se odnos vise nije mogao popraviti.Daj bolan,price za malu djecu.
Sjecam se kad je TMac otiso i sam odradio operaciju , bez da je javio timu ista, pukla tikva, ubrzo gledali kako ce ga trade.
A jes mi zao u pm. Koja steta za ligu sto KD nece igrati citavu sezonu u svom prajmu 

Jagomir plače za likovima sa ove teme
@Nezalaganje, ne znam zasto se prica ista prica, alem ce gurat svoje do smrti. Mi smo imali tu nesrecu da nam je Zaza unistio generaciju, ali eto sinoc se sudbina poigrala sa GS.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vala si upravu.Bajata prica,nego me se povuce da napisem nesto.Lik svakako nije vise kod nas,tako da me boli briga sta radi.Mig_Mig je napisao/la:@Nezalaganje, ne znam zasto se prica ista prica, alem ce gurat svoje do smrti. Mi smo imali tu nesrecu da nam je Zaza unistio generaciju, ali eto sinoc se sudbina poigrala sa GS.

Ma nema sta, lik bio i prosao. Svaka mu cast, vrhunski igrac, kakav recimo nikad nece biti Harden. Mislim da bi nas ovdje na forumu 90% prije uzelo njega vec Hardena. Cudna sudbina i Zaza su nas udaljili od njega, ali nadao sam se da ni GS jednog dana nece biti miran zbog toga.NEZALAGANJE je napisao/la:Vala si upravu.Bajata prica,nego me se povuce da napisem nesto.Lik svakako nije vise kod nas,tako da me boli briga sta radi.Mig_Mig je napisao/la:@Nezalaganje, ne znam zasto se prica ista prica, alem ce gurat svoje do smrti. Mi smo imali tu nesrecu da nam je Zaza unistio generaciju, ali eto sinoc se sudbina poigrala sa GS.
Max Allegri
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Barkley hejta Warriorse
U nevjerici sam

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.