Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Gotove su kvalifikacije, skoro je nemoguće da se vadimo iz ove situacije.
Prosinečki opet nije korsitio treću izmjenu, koji mu je **** k.urac više. I samo je mijenjao Ćivića jer je bio povrijeđen. Naši ne mogu hodati i pitanje je vremena kada će pasti gol i ništa...
Prosinečki opet nije korsitio treću izmjenu, koji mu je **** k.urac više. I samo je mijenjao Ćivića jer je bio povrijeđen. Naši ne mogu hodati i pitanje je vremena kada će pasti gol i ništa...
Ti mrziš državu Bosnu!!!harden je napisao/la:Nema te matematike koja nas moze odvesti na prvenstvno, ne dajte sebi laznu nadu, bolje da se odmah syebete pa ce vam biti lakse kasnije
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ma sjajno, Uefa napravila situaciju u kojoj svaka susa moze igrati Euro i nama ce drugi put zaredom poci za rukom da ne odemo tamo
Ali ce zato prosjecni Bosnjo kad mu spomenes Albaniju, Grcku, Island reci ta ce ti levati mi dvije klase iznad

ja nemrzim boznu i toje moja drzava, volim ljiljaneOsim13 je napisao/la:Ti mrziš državu Bosnu!!!harden je napisao/la:Nema te matematike koja nas moze odvesti na prvenstvno, ne dajte sebi laznu nadu, bolje da se odmah syebete pa ce vam biti lakse kasnije
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja, sve dobijemo, može se Italija kući dobiti jer će biti za njih sve gotovo. To je 18 novih bodova, + 4 ova sad, eto ga, 22 boda, hebeš ga ne mogu Finci imati 22 boda kao ni Grci, amaterske ekipe, samo što smo ih mi predstavili kao neke super jake ekipe.invincible1921 je napisao/la:Al kolko nemamo srece protiv najjacih jbt....prvo onaj exteberia a odlicno odigrali, onda produzi u spaniji onaj utakmicu 26 minuta, onda nas spaha proda u parizu....
@bosnia fino u te 4 ce uzet mozda bod grcima eto slobodno me citiraj ja cu se posut pepelom kad prodje .... mi pored 4 pobjede imamo jos grke i italiju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Da li je jos neko upratio kadar kad Mancini sugerise Veratiju cini mi se da vise ne idu lopte "preko" odbrane tj. nego da se spusti? To i uradise i jbg..
Nego zar je moguce da ne postoji igrac medju njih 22 ili 23 ili koliko ih je vec pozvanih u rosteru da udje bar 10 minuta!? Ne ra\umijem, u dvije utakmice ti ne izvrsis sve izmjene koje mozes, kako, zasto..Sto ce onda ti momci na klupi!?
Dok je Gojak imao snage da igra sa Miralemom i drzali smo se, negdje do cca. 60 min, kasnije je on pao, Talijanima istalo samo da zatvore Pjanica i to je to..Vise nije bilo brige, prebacili nas na nasu polovinu duboko, pleli i ispleli..
Cestitam momcima, borili su se, trcali, igrali fino, stvarali prilike, dobro, dobro namucili jednu Italiju na njihoovm stadionu, bar do te 60 minute.
No, sad smo u teskoj situaciji, predzadnji sa 4 boda..Nije nemoguce doci do tog drugog mjesta, svako svakog moze uzeti medju ove 4 ekipe koje se bore za 2 mjesto, plus nesto se nadam da ce Italija doci bez motiva kod nas..Ali ostaje covjeku zal jer nije moralo tako, mogli smo imati bar 3 ili cak 5 bodova vise i puno bolju situaciju..Jbg..
Nego zar je moguce da ne postoji igrac medju njih 22 ili 23 ili koliko ih je vec pozvanih u rosteru da udje bar 10 minuta!? Ne ra\umijem, u dvije utakmice ti ne izvrsis sve izmjene koje mozes, kako, zasto..Sto ce onda ti momci na klupi!?
Dok je Gojak imao snage da igra sa Miralemom i drzali smo se, negdje do cca. 60 min, kasnije je on pao, Talijanima istalo samo da zatvore Pjanica i to je to..Vise nije bilo brige, prebacili nas na nasu polovinu duboko, pleli i ispleli..
Cestitam momcima, borili su se, trcali, igrali fino, stvarali prilike, dobro, dobro namucili jednu Italiju na njihoovm stadionu, bar do te 60 minute.
No, sad smo u teskoj situaciji, predzadnji sa 4 boda..Nije nemoguce doci do tog drugog mjesta, svako svakog moze uzeti medju ove 4 ekipe koje se bore za 2 mjesto, plus nesto se nadam da ce Italija doci bez motiva kod nas..Ali ostaje covjeku zal jer nije moralo tako, mogli smo imati bar 3 ili cak 5 bodova vise i puno bolju situaciju..Jbg..
- Donnie Darko
- Kontakt:
throwback na vrijeme kad su se bosanci i hercegovci žalili što se euro proširilo na 24 ekipe, i što će se svjetsko proširit na 48
Moze li mi iko objasniti protiv koga cemo igrati u playoffu???
Gledam pravila, ako se reprezentacija plasira kroz kvalifikacije, ide sljedeca ekipa.
Kako stvari stoje, jedino se mi levati, sugava Austrija i Vels necemo plasirati kroz kvale. Dakle idu ekipe iz C lige: Bugarska, Izrael, Rumunija, Grcka.
https://www.uefa.com/uefaeuro-2020/news ... 81807.html
Gledam pravila, ako se reprezentacija plasira kroz kvalifikacije, ide sljedeca ekipa.
Kako stvari stoje, jedino se mi levati, sugava Austrija i Vels necemo plasirati kroz kvale. Dakle idu ekipe iz C lige: Bugarska, Izrael, Rumunija, Grcka.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 11 jun 2019, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Znaci one ce nam biti moguci protivnici?Pirke je napisao/la:Moze li mi iko objasniti protiv koga cemo igrati u playoffu???
Kako stvari stoje, jedino se mi levati i shugava Austrija necemo plasirati kroz kvale. Dakle idu ekipe iz C lige: Bugarska, Izrael, Madjarska, Rumunija.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hrvatski husref musemic, samo nema ko da mu skroji sampionsku ekipu...isto bezvezno mjenjanje bez trunke logike...I ostavlja trecu izmjenu za 1min do kraja
Pa udji ti u teren tad ako hoces rastegnut popij karton opomenu jbt dan te ****...
Pa udji ti u teren tad ako hoces rastegnut popij karton opomenu jbt dan te ****...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Meni je bas jako da smo uglavnom svi mi vidjeli isto,a to je da se ne mozemo sastavit s loptom oko 75. minute i da nam treba izmjena,a samo Prosinecki koji je placen za to ,to haman nije vidio.Izgleda da je cuvao trecu izmjenu da ukrade koji sekund u nadoknadi vremena .Covek razmislja pre vremena,ne mozemo mi to pohvatatVucevich je napisao/la:Gotove su kvalifikacije, skoro je nemoguće da se vadimo iz ove situacije.

- invincible1921
- Kontakt:
Eto ja kazem posucu se peplom ako uzmu grcima vise od bodaUnofficialpage je napisao/la:Ma ja, sve dobijemo, može se Italija kući dobiti jer će biti za njih sve gotovo. To je 18 novih bodova, + 4 ova sad, eto ga, 22 boda, hebeš ga ne mogu Finci imati 22 boda kao ni Grci, amaterske ekipe, samo što smo ih mi predstavili kao neke super jake ekipe.invincible1921 je napisao/la:Al kolko nemamo srece protiv najjacih jbt....prvo onaj exteberia a odlicno odigrali, onda produzi u spaniji onaj utakmicu 26 minuta, onda nas spaha proda u parizu....
@bosnia fino u te 4 ce uzet mozda bod grcima eto slobodno me citiraj ja cu se posut pepelom kad prodje .... mi pored 4 pobjede imamo jos grke i italiju.

Dobicemo LIH, ARM i FIN to je 12 bodova. Za ove dvije sa Italijom i Grckom ne kazhem nista moze svasta bit

Nas je Armenija odvela na euro.

=\_1921_/=
Editovao sam malo, sori.BosniaBoston je napisao/la:Znaci one ce nam biti moguci protivnici?Pirke je napisao/la:Moze li mi iko objasniti protiv koga cemo igrati u playoffu???
Kako stvari stoje, jedino se mi levati i shugava Austrija necemo plasirati kroz kvale. Dakle idu ekipe iz C lige: Bugarska, Izrael, Madjarska, Rumunija.
Mi, Vels, Austrija.
Iz C lige idu Bugarska, Izrael, Ruminija, Grcka.
Kako stvari trenutno stoje.
Dakle igrali bi kuci protiv Bugarske i opet kuci protiv pobjednika Velsa i Austrije.
Edit:
J*ebote, cetvrto kolo a mi vec gledamo protiv koga cemo u barazu. J*ebali me interesi.
Odoh knjigu procitat.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 11 jun 2019, 23:22, ukupno mijenjano 2 puta.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- JavierBosnia
- Kontakt:
A cekaj, pobjedis Finsku kuci i ponistis tu njihovu pobjedu
Pobjedis i Grcku i ostvaris 4 boda od 6 sa njima
Uzmes i armeniji bodove i eto te na vrhu
Mislim situacija jeste kakva jeste, ali racunice ima itekako
Pobjedis i Grcku i ostvaris 4 boda od 6 sa njima
Uzmes i armeniji bodove i eto te na vrhu
Mislim situacija jeste kakva jeste, ali racunice ima itekako
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Finci su prvo domacinska ekipa i sad im se otvorio put da odu na Evropsko samo ako uspiju dobiti sve domace utakmice do kraja i to protiv nikad losije Grcke, Armenije i Lihtenstajna. Drugo, mi i Grci smo im prvobitno i otvorili put sa medjusobnim remijem i ljudi se maksimalno spremili protiv nas jer su znali da je to najbitnija utakmica kvalifikacija za njih i izginuli za pobjedu. Trece, Mi kiksali vec dvije utakmice a Grci nemaju nista osim remija protiv nas sto im nakon poraza od Armenije nista ne znaci, a Finci vec 2 kljucne utakmice dobili - nas i Armeniju u gostima
Mi kalkulisemo jel moze Finska dobiti Grke ili ne. Ja kazem da moze jer im se otvorila historijska prilika za plasman na EP. Imaju euforiju,psiholoski trenutak, samopouzdanje...
Sta mi imamo? Imamo trenera nesposobnog da promijeni tok utakmice, imamo problem sa mentalitetom i veliki problem nekvaliteta ako nam fali Pjanic ili Dzeko. Sta ako Pjanic ili Dzeko ne do Bog budu povrijedjeni protiv Armenije, Grcke.. Zadesit ce nas Izrael opet
Mi kalkulisemo jel moze Finska dobiti Grke ili ne. Ja kazem da moze jer im se otvorila historijska prilika za plasman na EP. Imaju euforiju,psiholoski trenutak, samopouzdanje...
Sta mi imamo? Imamo trenera nesposobnog da promijeni tok utakmice, imamo problem sa mentalitetom i veliki problem nekvaliteta ako nam fali Pjanic ili Dzeko. Sta ako Pjanic ili Dzeko ne do Bog budu povrijedjeni protiv Armenije, Grcke.. Zadesit ce nas Izrael opet
Pa ovo svaki put radi, nikad ne pravi izmjene, ili drasticno kasni s njima. Amater koji je jos jednom pokazao da nema pojma kako da vodi ekipu tokom utakmice, mogli smo ovdje uzeti bod Italiji.darker10 je napisao/la:Meni je bas jako da smo uglavnom svi mi vidjeli isto,a to je da se ne mozemo sastavit s loptom oko 75. minute i da nam treba izmjena,a samo Prosinecki koji je placen za to ,to haman nije vidio.Izgleda da je cuvao trecu izmjenu da ukrade koji sekund u nadoknadi vremena .Covek razmislja pre vremena,ne mozemo mi to pohvatatVucevich je napisao/la:Gotove su kvalifikacije, skoro je nemoguće da se vadimo iz ove situacije.
- Donnie Darko
- Kontakt:
pa čuva izmjene za produžetke, plus penale bolje da svježi momcu pucajudarker10 je napisao/la:Meni je bas jako da smo uglavnom svi mi vidjeli isto,a to je da se ne mozemo sastavit s loptom oko 75. minute i da nam treba izmjena,a samo Prosinecki koji je placen za to ,to haman nije vidio.Izgleda da je cuvao trecu izmjenu da ukrade koji sekund u nadoknadi vremena .Covek razmislja pre vremena,ne mozemo mi to pohvatatVucevich je napisao/la:Gotove su kvalifikacije, skoro je nemoguće da se vadimo iz ove situacije.
razmišljajte glavom malo
al et italijani zabiše i ništa od toga, nismo nafake imali
- JavierBosnia
- Kontakt:
7 bodova protiv Finske Grcke i Armenije je mislim dovoljno da igras za euro?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Nemamo sanse da budemo drugi. 100 % ISPADAMO u barazu koga god da izvucemo pa to makar bilo i Kosovo. Previse se opuste protiv "malih" a prepadnu se pobjede protiv "veliki" ekipa.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jes ako Finci u medjuvremenu ne uzmu ni bodJavierBosnia je napisao/la:7 bodova protiv Finske Grcke i Armenije je mislim dovoljno da igras za euro?