FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 03 nov 2010, 19:20

Volio bi da budu 2-3 kvalitetna pojačanja na pauzi. Provjereni igrači, a ne neki anonimusi. Provjereni kao što su bili Zeba, Vasilić, Marković, Čolić i ostali

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 03 nov 2010, 19:23

edin_tm87 je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Pa sad, ne treba baš vjerovati Havazu. Inače su vjerodostojni i pouzdani :lol: Al mi se čini da ode Kerla. Tja.
Ja mislim da se iza ovog nicka krije Amar. :D
Ta ti je dobra :lol: :lol: :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 nov 2010, 19:25

Iskreno, ovakva ekipa, bez Kerle, nakon zimskih priprema, kad ih Amar natjera da odigraju 15 + utakmica za 15 dana :mrgreen: pojačana jednim napadačem će sigurno biti konkurentna u borbi za oba trofeja. Europa bi trebala biti sigurna. Što mene zadovoljava. Ono što je bitno jeste kako da održimo igrački kadar za narednu sezonu. U redu, moraš da prodaš igrača, ode neko al na to se treba obratiti pažnja. Želim plasman u grupnu fazu UL da njanje pocrkaju od muke :lol: Kad bi to uradili u neko dogledno vrijeme, mogu odmah da krepam :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 03 nov 2010, 19:34

Sta mislite gdje ce bit FAN SHOP??? :?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 nov 2010, 19:36

Realno Kerlu možemo iskoristiti "samo" u BL. Igramo sa Braniteljem u kupu. ****, tu ne očekujem probleme u odbrani. Onda za vikend Budućnost. Autobus ispred gola. Tu možemo hladno igrati sa jednim štoperom :mrgreen: Revanš sa Braniteljom. Valjda ćemo im zabiti par golova na Grbavici. Revanš rutina. Nek se uigravaju Vasilić i Gančev.
BL, tu bi nam valjao. Zadnje kolo Rudar P. Ista pričao kao Budućnost. Autobus ispred gola. Jedan štoper potreban :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 03 nov 2010, 19:49

Uvijek kažem da se utakmica treba igrati, mudro i borbeno, a za sutra uz to dvoje treba napraviti pritisak na samom početku meča do 15. minute pokušati dati gol. Kasnije bi bilo mnogo lakše igrati. Nadam se, da će se pitanje prolaska u naredni krug takmičenja, riješiti na Grbavici. Bilo bi dovoljno dva gola razlike, ali bez primljenog. Ako prođemo u polufinale, volio bih da se sastanemo sa Širokim, koji će vjerovatno poraziti FK Sarajevo. Mislimo li osvojiti KUP moramo pobjeđivati, bez obzira u kom se kolu sastali, sa uvjetno, jačim ekipama. Prije dan-dva sam napisao da će nam Široki biti glavni kandidat za titutlu, te i iz tog razloga bih volio da ih dobijemo u polufinalu, jer bi nam nastavka takmičenja na oba fronta bio, u tom razvoju situacije, puno lakši. Ponoviću, ako u ove tri prvenstvene utakmice pobjedimo ili osvojimo 7 bodova, uz pobjedu Širokog na proljeće na našoj Grbavici odbranićemo titulu. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 03 nov 2010, 20:02

ej da nema neko link ili mp3 Željinu pjesmu, nezz naslov al evo tekst: "moraš biti mnogo jak da bi bio željin manijak, ja sam lud ja sam jak ja sam željin manijak"??????

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 nov 2010, 20:05

Kad "sad"?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 03 nov 2010, 20:06

Amar TM'87 je napisao/la:Sta mislite gdje ce bit FAN SHOP??? :?
Mene zanima kad će se otvoriti fan shop...

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 03 nov 2010, 20:11

Omar500 je napisao/la:
Amar TM'87 je napisao/la:Sta mislite gdje ce bit FAN SHOP??? :?
Mene zanima kad će se otvoriti fan shop...
To se podrazumjeva :D

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 03 nov 2010, 20:12

edin_tm87 je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:Uvijek kažem da se utakmica treba igrati, mudro i borbeno, a za sutra uz to dvoje treba napraviti pritisak na samom početku meča do 15. minute pokušati dati gol. Kasnije bi bilo mnogo lakše igrati. Nadam se, da će se pitanje prolaska u naredni krug takmičenja, riješiti na Grbavici. Bilo bi dovoljno dva gola razlike, ali bez primljenog. Ako prođemo u polufinale, volio bih da se sastanemo sa Širokim, koji će vjerovatno poraziti FK Sarajevo. Mislimo li osvojiti KUP moramo pobjeđivati, bez obzira u kom se kolu sastali, sa uvjetno, jačim ekipama. Prije dan-dva sam napisao da će nam Široki biti glavni kandidat za titutlu, te i iz tog razloga bih volio da ih dobijemo u polufinalu, jer bi nam nastavka takmičenja na oba fronta bio, u tom razvoju situacije, puno lakši. Ponoviću, ako u ove tri prvenstvene utakmice pobjedimo ili osvojimo 7 bodova, uz pobjedu Širokog na proljeće na našoj Grbavici odbranićemo titulu. Željo je šampion.
Kad vec vako lijepo pises, samo obrati paznju na boldirano, sigurno si neki stariji navijac, prije je u pravopisu bilo bas ovako kako si napiso, al sad se promjenilo :D ide ponovit cu i odbranit cemo :D a post odlican, kao i svaki tvoj ;)
Je li to po onom kretenu Haliloviću? Pa kod njega je ispravno ozgor, hlopta i slično.Pusti ti nas stare, ja bih se ubila kad bi mi Halilović bio standard.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 03 nov 2010, 20:21

1. kolo Lige Mladih Lingvista...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 03 nov 2010, 20:24

Seyo_TM je napisao/la:1. kolo Lige Mladih Lingvista...
e dobra ti ova brate ali bas :D
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

drug

Post Postao/la drug » 03 nov 2010, 20:28

:mrgreen:

Edin ima doppelpack

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 03 nov 2010, 20:43

edin_tm87 je napisao/la:nikad_izvini aka Amar Osim, nemoj nista pisat na temi manjeg kluba, otici ces trajno u banovice, a buducnost nama dolazi, skontaj malo... :D :D
a fakat je momak upravu,mislim sta se imas raspravljat po njihovoj temi .i meni izvuku zivce i svasta bih im rekao,ali nije vrijedno.ja iskreno znam da su oni prosjecna ekipa i da su samo jedna velika zaludjena skupina,koja nece da vidi lose poteze svoga predsjednika.i nakon onog saopstenja za javnost,shvatio sam kakav je ono covjek i kakvim se sve stvarima sluzi ,i kako sve ono sto je napisao nema smisla.tako da ne trosi zivce imas sigurno sta pametnije napisati na nasoj temi o nasoj ekipi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

goldboy
Kontakt:

Post Postao/la goldboy » 03 nov 2010, 20:44

madridista je napisao/la:ej da nema neko link ili mp3 Željinu pjesmu, nezz naslov al evo tekst: "moraš biti mnogo jak da bi bio željin manijak, ja sam lud ja sam jak ja sam željin manijak"??????
drug i ja tu trazim ali niko da nam nadje kao i onu novu

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 03 nov 2010, 23:39

UTORAK, 26. OKTOBAR
Čim sam sinoć vidio da u kafani, nekoliko stolova dalje od mene, sjedi gazda „reformisanog“ FK Sarajeva ZIJO BLEKIĆ, platio sam šta se imalo platiti i izašao gologlav na toplu jesenju kišu. „Ja sam samo pratio svoje navijače“, komentira Blekić vulagarnosti i nasilnički primitivizam koji su „u odsutnosti“ odašiljale „Horde zla“ tokom jadnog derbija Želje i Sarajeva na Grbavici. „Zvao sam Amara Osima, on mi se nije javio“, obrazlaže. Amar Osim kaže da mu je omiljeni pisac Orhan Pamuk, pa kako će se javiti harlovini, sportskom radniku i finansijskom mešetaru (Blekiću) koji je udao kćerku u Tursku a da nikada nije čuo za Orhana Pamuka?!
Zadnja Slobodna Bosna, Sedam dana&ljudi, by Senad Avdić. Čovjek nema dlake na jeziku, sve napada, osim Želje, naraFski :mrgreen:

Moj čovjek uvijek bio ;)

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 03 nov 2010, 23:51

Genijalno.

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 04 nov 2010, 00:52

Šehić---------------
-----Marković----Vasilić---Gančev(Kerla)---Radovanović
----------Savić------Ćulum---------
-----Stanić-----Zeba------Višća---
-------------Rovčanin----------
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 04 nov 2010, 08:22

slika
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.