FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
**** ih taj 1+1 gdje igrac drugu godinu odredjuje, znaci ako odigra ko ojebina moze ostat, al ako odigra odlično neće. Mars u ****
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
– Ponuđeno mi je da budem na čelu stručnog štaba, a da mi šef bude Admir Smajić. Odbio sam takvu mogućnost i rekao sam da prihvatam posao pod uslovom da radim samostalno i da sam biram svoje saradnike. Poslije poslije toga me više nisu kontaktirali – kaže Spahić.
Spahić je još prošle godine imenovan u stručni štab kao pomoćnik Admiru Smajiću i Milenku Bošnjakoviću, ali je napustio i zatražio da preuzme juniore. I tada je, mada nezvanično, rekao da nije fer da ga četvrti put stavljaju za pomoćnika, a da dovode osobe koje imaju manje trenerske prakse od njega.
Spahić postavlja i pitanje ko od kandidata za stručni štab ima pro licencu, što je obaveza kada je riječ o Premijer ligi?
Znaci Husara nam je uvalio Husica na 1+1, pripremio teren da nas izlevati sljedece sezone ako ovaj odigrao dobro.
Sto se tice Ruzica, odlican golman. Moze komotno biti i prvi golman ako Azir ode
Jedan grad, jedna ljubav!
Ruzic je odlican, ma da sam vise za Tirica zato sto je mladji.
Čekaj potpisali su a ovim Husarinim 1+1? Pod kojim uslovima, ako on hoće ostaje, ako neće ide?
Sta vam ja kazem dns za Dinu Hodzica, da ce produzit ugovor...Momak koji je mogao bit igrac i ima potencijala u njemu, to stoji, al kako moze produzit ugovor sa Slobodom ako u Slavenu nije imao mjesta? husara potpisuje s kim hoce i kako hoce ko da je njegov klub, Husic bi ko mogao nešto napravit pa 1+1, hodzic na 3 da se obezbjedi...Jos da Nerku i Mustafica uvali, samo oni jos nemaju kud i ovog Sapinu da postavi za trenera.Ovaj je pametniji od Husica, nije marke ulozio a imace svoj klub i to sa stogodisnjom tradicijom...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovako sto se tice zadnjeg dana ima i pozitivnih i negativnih stvari. Igraci imaju potencijal i nisu potroseni, mogu biti samo bolji. Raduje me sto dolaze neki mladi iz kantona.
Negativno je sto treba to biti malo raznovrsnije,uprava da ima stav i usareni to sa managerima malo i dovede koje pravo pojacanje koje bi nam dalo garant opstanka.
Vidjeti cemo,kad se zavrsi moci cemo dati konacnu ocjenu. Moguce da bude bolje nego proslo ljeto jer ce biti igraca zeljnih dokazivanja.
Negativno je sto treba to biti malo raznovrsnije,uprava da ima stav i usareni to sa managerima malo i dovede koje pravo pojacanje koje bi nam dalo garant opstanka.
Vidjeti cemo,kad se zavrsi moci cemo dati konacnu ocjenu. Moguce da bude bolje nego proslo ljeto jer ce biti igraca zeljnih dokazivanja.
Ljudi mozemo mi imati tim barselone al ako nam je ovaj miki maus nekakav team menager a grado sef strucnog staba, ne znam onda sta se vise ima ovdje komentarisat
Sta je ovo navala novih navijača i simpatizera Slobode sve novi nickovi? Hmm
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Pa sto nikada nije kasno, to sto sam ovdje novi ne znaci da sam na Tusnju novi. Imam 50 banki, na tusanj prvi put sjeo na tribinu A u oktobru 79.godine protiv Hajduka sa rahmetli mi ocem, sina dovodim kad stignem , a vecina vas nije ni rodjena tada.
Svakako je pozitivno produzetak saradnje sa ovim mladim igracima, samo da hoce i A.Hodzic produzit 3g.
Opet za jednu dobru vijest, jedna losa. Sasa je pokazao na posudbi da je igrac na kojeg se moze i mora racunati u Slobodi, raduje me produzenje njegovog ugovora. Opet, za Dinu Hodzica i nisam toliko siguran da je ispravno potpisati novi ugovor. Ali neosporan je talent i nadam se da ima sportske volje u njemu da se taj talenat konacno i isplati.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako sam upratio:
Ruzic i Tiric - Ruzic je dosta dobar bio u PL (Celik) pa se nije dogovorio ali uglavnom branio na proljece (27 utakmica u ligi prosle sezone), Tiric prijasnji mladi reprezentativac. Uzeti u obzir da smo imali povrijedjenog Muminovica i dva kiksera Cokorilo i Vuklis ovo je okej.
Anel Husic - solidan igrac koji je kod nas imao povredu, zabio nam 3 gola ako se ne varam kada se vratio. Kljuc njegove dobre igre je minutaza, potreban mu je prostor da uhvati formu. Solidan PL igrac.
Marinko Rastoka - dobra sezona u Tosku statisticki ovako kad se pogleda (8 golova i 3 asistencije), navijaci Toska kazu uzoran momak i zasluzio je da igra PL pa cemo vidjeti. 27 godina, nije ni star..
Adnan Osmanovic - 14 golova i 6 asistencija, mlad napadac, mogao bi biti pogodak i ostvariti napredak kod nas. Uglavnom ima tu potencijala jer je mlad (22 godine).
Buljic Adnan - 22 utakmice, 2 gola, 2 asistencije. Mlad, sigurno motivisan, iz kantona i neka je dobio sansu da pokaze sta zna.
Maksimovic produzetak na 2 godine odlicno, Hodzic na 3 (mora se uozbiljiti maksimalno) jer je na putu da propadne, dobio je ugovor kao da ga je neko castio.
Hajdarevic i Mustafic se spominju, opet ima potencijala i kantonalci su. Mustafic bio standardan u Federalnoj 29 utakmica, 6 golova, 3 asistencije. Hajdarevic se pogubio malo nakon ishitrenog odlaska prije 2 godine u Zrinjski ali opet pravo mlad, tek 20 godina i odigrao 20ak utakmica ove sezone u PL.
Ovdje vidim potencijal, ne toliko kvalitet. Da se popuni ekipa treba 5-6 provjerenih igraca da budemo mirni. Ali ne bih da pljujem ove koji dolaze, mislim da imaju potencijala i da ako budu ozbiljni do kraja sezone mogu dici svoju igru ali i Slobodinu.
Opet velika greska je sto strucni stab nece biti na nivou vjerovatno. Namjerna ili ne.
Ruzic i Tiric - Ruzic je dosta dobar bio u PL (Celik) pa se nije dogovorio ali uglavnom branio na proljece (27 utakmica u ligi prosle sezone), Tiric prijasnji mladi reprezentativac. Uzeti u obzir da smo imali povrijedjenog Muminovica i dva kiksera Cokorilo i Vuklis ovo je okej.
Anel Husic - solidan igrac koji je kod nas imao povredu, zabio nam 3 gola ako se ne varam kada se vratio. Kljuc njegove dobre igre je minutaza, potreban mu je prostor da uhvati formu. Solidan PL igrac.
Marinko Rastoka - dobra sezona u Tosku statisticki ovako kad se pogleda (8 golova i 3 asistencije), navijaci Toska kazu uzoran momak i zasluzio je da igra PL pa cemo vidjeti. 27 godina, nije ni star..
Adnan Osmanovic - 14 golova i 6 asistencija, mlad napadac, mogao bi biti pogodak i ostvariti napredak kod nas. Uglavnom ima tu potencijala jer je mlad (22 godine).
Buljic Adnan - 22 utakmice, 2 gola, 2 asistencije. Mlad, sigurno motivisan, iz kantona i neka je dobio sansu da pokaze sta zna.
Maksimovic produzetak na 2 godine odlicno, Hodzic na 3 (mora se uozbiljiti maksimalno) jer je na putu da propadne, dobio je ugovor kao da ga je neko castio.
Hajdarevic i Mustafic se spominju, opet ima potencijala i kantonalci su. Mustafic bio standardan u Federalnoj 29 utakmica, 6 golova, 3 asistencije. Hajdarevic se pogubio malo nakon ishitrenog odlaska prije 2 godine u Zrinjski ali opet pravo mlad, tek 20 godina i odigrao 20ak utakmica ove sezone u PL.
Ovdje vidim potencijal, ne toliko kvalitet. Da se popuni ekipa treba 5-6 provjerenih igraca da budemo mirni. Ali ne bih da pljujem ove koji dolaze, mislim da imaju potencijala i da ako budu ozbiljni do kraja sezone mogu dici svoju igru ali i Slobodinu.
Opet velika greska je sto strucni stab nece biti na nivou vjerovatno. Namjerna ili ne.
čovjek je kriminalac, seljačina, majmun i more nas samo **** nikako sastavit ekipuWandelanoite je napisao/la:Kakvo pljuvanje po Profi, a covjek ce vam sastavit ekipu za vrh tabele. Očigledno mnoge boli to sto ima novca i sto je iz Srebrenika i naravno sto piša po seljačićima koji mogu samo ovako po internetu pljuvati.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne boli ljude to vec to sto mu nije Tuzla ispred ostatka drzave kako realno treba biti, mi ovdje se trebamo drzati za dobrobit nas. A on je odveo neke igrace bez da je Slobodi uplacena marka. Ako je nesto i uplaceno to je bila neka sica. Ali to radi svaki manager, samo sto se od njega ocekuje da malo kao covjek iz TK pogura Slobodu.Wandelanoite je napisao/la:Kakvo pljuvanje po Profi, a covjek ce vam sastavit ekipu za vrh tabele. Očigledno mnoge boli to sto ima novca i sto je iz Srebrenika i naravno sto piša po seljačićima koji mogu samo ovako po internetu pljuvati.
Eto kazes ima pare, onda neka malo pogura sport ovdje kad je vec obezbjedjen. Uvijek je TK imao najvise talenta koji se rasipao.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Klosar i kriminalac, koji je svaki put uspio da sjebe Slobodu.Wandelanoite je napisao/la:Kakvo pljuvanje po Profi, a covjek ce vam sastavit ekipu za vrh tabele. Očigledno mnoge boli to sto ima novca i sto je iz Srebrenika i naravno sto piša po seljačićima koji mogu samo ovako po internetu pljuvati.
I umjesto da ga naši glupani **** oni ga opet u klub puštaju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
To jednostavno nije istina. Mozda nije sam u tome ucestvovao ali nije bio ispravan prema Slobodi. Tempirao je i za Mesanovica i za Pirica da sam zaradi i zakine Slobodu. Sto se na kraju i desilo, a drugi klubovi su uzeli pare. Niko nema nista protiv toga da bude u Slobodi ali kada odvodi igraca Slobodi treba da ide par stotina hiljada i to je realno.Wandelanoite je napisao/la:
Uvijek i pogura Slobodu i uvijek je tu njegovih 1,2 igraca koji su kvalitetom među boljim, a zauzvrat dobije pljuvanje. Svaki covjek na Tusnju zna ko je Husara i svaki ga pljuje sto je nevjerovatno.
Sto se tiče posla Profa je ispravan 1/1 i ako s njim surađuješ u transferu neces biti oštećen ni za 1KM, a to sto nije nista Sloboda zaradila, zaradili su neki tuzlanski mešetari.
Prevarant seoski, treba mu zabranit pristup Tušnju.
- ASD
- Kontakt:
Ovo da ulozi u igrace je tacno (dugorocno ih shebe jer potpisuje lihvarske ugovore s njima), ali da neces biti ostecen ako saradjujes s njim, to nije tacno.Wandelanoite je napisao/la:Covjek gleda sebe i da zaradi sto je normalno u tom poslu. U agenciji ima 20+ igraca i svakom od njih kupi za sezonu dvoje kopačke A klase koje koštaju 300+KM po paru, pa ti saberi samo taj trošak koliki je, a da ti ne pričam koliko je recimo Smajicu se nadavao i ovaj ga ****.tuzlak1987 je napisao/la:Ne boli ljude to vec to sto mu nije Tuzla ispred ostatka drzave kako realno treba biti, mi ovdje se trebamo drzati za dobrobit nas. A on je odveo neke igrace bez da je Slobodi uplacena marka. Ako je nesto i uplaceno to je bila neka sica. Ali to radi svaki manager, samo sto se od njega ocekuje da malo kao covjek iz TK pogura Slobodu.Wandelanoite je napisao/la:Kakvo pljuvanje po Profi, a covjek ce vam sastavit ekipu za vrh tabele. Očigledno mnoge boli to sto ima novca i sto je iz Srebrenika i naravno sto piša po seljačićima koji mogu samo ovako po internetu pljuvati.
Eto kazes ima pare, onda neka malo pogura sport ovdje kad je vec obezbjedjen. Uvijek je TK imao najvise talenta koji se rasipao.
Uvijek i pogura Slobodu i uvijek je tu njegovih 1,2 igraca koji su kvalitetom među boljim, a zauzvrat dobije pljuvanje. Svaki covjek na Tusnju zna ko je Husara i svaki ga pljuje sto je nevjerovatno.
Sto se tiče posla Profa je ispravan 1/1 i ako s njim surađuješ u transferu neces biti oštećen ni za 1KM, a to sto nije nista Sloboda zaradila, zaradili su neki tuzlanski mešetari.
Znaju ljudi dobro ko je on, pola klubova je rascistilo za sva vremena, cak i Sloboda jedno vrijeme, ova trenutna uprava ga vratila.
Ne citirajte ove što nisu naši, molim vas.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.