FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je cista namjestaljka sta radi onaj Nijaz Brkovic on svog omiljenog suca stavlja da mu sudi najmrzem klubu. Prvi put ce navijaci Sarajeva vidjet sta je posteno sudjenje a ne ono sto su oni dosad imali prosjek penal po utakmici...Hoce ih patit ovaj Rado Vukasovic zvani Plavi momak
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
HAJDE HAJDE SAMO ZABI GOOOOOOL
- moustapha
- Kontakt:
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Nisi ti kriv sto si nepismen.Vidis da je lik napisao da bi prvi put u zivotu volio da vas Sarajevo dobije.Nigdje nije spomenuo da nebi volio.ŠB.TRN je napisao/la:Na stranu sto nas nazivas Ust asa ma ali kako glup post.Ne bi volio da Torpedo dobije a volio bih da nas izbace ?????Kako maloumnomangupp je napisao/la:prvi put u zivotu da bih volio da torpedo dobije, samo da one ust.. izbace![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- nikad_izvini
- Kontakt:
Nema krova, nema navijanja
Dominira lik sa mikrofonom 

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Brate mili kako ovako igramo slabo,dole će nas razvaliti
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
Dobra tekma.Evo sudija vam progleda kroz prste čist penal za Široki .
bravo za sudjenje
vukasovic vam 13 igrac

Sarajevo sa 3 igrača više ne može do pobjede
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
najrealnije 2:2
Kakve su vam prognoze za revans ? Ali realne prognoze.
Realne... Nek izgubimo dole, al da ih u Ligi dobijemoBuddy je napisao/la:Kakve su vam prognoze za revans ? Ali realne prognoze.

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- nikad_izvini
- Kontakt:
Brzo ti nešto kući dođeGunnerS je napisao/la:Realne... Nek izgubimo dole, al da ih u Ligi dobijemoBuddy je napisao/la:Kakve su vam prognoze za revans ? Ali realne prognoze.

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Ljudi, ono je bio penal za široki samo takav, a vi kako hocete. Vukasović se malo napravio slijep i lud
al dobro.

Da sam mogao ja bih išao... Imam ja i drugih obavezanikad_izvini je napisao/la:Brzo ti nešto kući dođeGunnerS je napisao/la:Realne... Nek izgubimo dole, al da ih u Ligi dobijemoBuddy je napisao/la:Kakve su vam prognoze za revans ? Ali realne prognoze.![]()
![]()
![]()
![]()
Zato Koševo i zjapi prazno
Topniče

a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Ultras Sur
- Kontakt:
2. Igra mnogo loša, Široki nije bio puno bolji, ali je bio bolji dovoljno da izvuče pozitivan rezultat. Jao ali ja ne mogu da vjerujem za onog Handžića, lik propo ko žeton, ima 1oo kila, lik jedva trči, zaista je smiješan ( kofa nešto on Lech, šutnuli ga što su prije mogli , a gdje i ne bi, a čuo sam i da pije i puši, eto igrača ) kao i onaj Suljić. Nisam gledao prvo poluvrijeme, al u drugom je Kojašević bio drama loš, al eto čuo sam da je imao 2 asistencije.
Zadnja izmjena: Ultras Sur, dana/u 03 nov 2010, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Jadan nas fudbal ako je ovo derbi! Jedino sto ima veze sa tim sportom jeste sudija koji je dobro odradio svoj posao! Tesko je reci koja je ekipa losija,Siroki (koji ne zna dati gol ni u slucaju da protivnicka ekipa ode u setnju),ili Sarajevo.
Igraci pojedinacno ne zna se koji e gori (Zakaric umjesto da prodje da da gol on pada iako ima prostor otvoren,isto vazi i za Hamzagica meni se cini,a za onog sto je penal trazio stoji na 3 metra i ceka da ga obore umjesto da da gol,jadno).
Samo jedna pozitivna stvar je bila,Istuk je odma izbacio padavicara!
I da imao je i sudija jednu gresku,ali et zna se i to desiti,trebao je Muharemovicu dati odma na pocetku crveni.
Igraci pojedinacno ne zna se koji e gori (Zakaric umjesto da prodje da da gol on pada iako ima prostor otvoren,isto vazi i za Hamzagica meni se cini,a za onog sto je penal trazio stoji na 3 metra i ceka da ga obore umjesto da da gol,jadno).
Samo jedna pozitivna stvar je bila,Istuk je odma izbacio padavicara!
I da imao je i sudija jednu gresku,ali et zna se i to desiti,trebao je Muharemovicu dati odma na pocetku crveni.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mislim da smo bili bolji, ali nedoreceniji, bez hrabrosti, bez prave povezanosti, ali ipak dobar rezultat. Sarajevo je imalo svoje razdoblje, kao i mi, rezultat manje-vise realan, mada je ovo po meni morala biti pobjeda Širokog, a vjerovatno bi i bila da je sudac dosudio precisti penal na Misicu.
Nista, daleko od gotovog jos uvijek, vidjet cemo sta ce biti na Pecari.
Nista, daleko od gotovog jos uvijek, vidjet cemo sta ce biti na Pecari.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
Utakmica kao utakmica, otvorena s obje strane sto je za pohvalu! Sudjenje na nivou! Nista jos nije gotovo, mada su vam sanse za prolaz u polufinale drasticno smanjene medjutim ako vasa ekipa bude igrala kao veceras i ako bez ikakve borbe samo odu u siroki i skinu gace i prakticno se naguze lose ce proci. Ono sto se da primjetiti da vam je klupa kratka, jer ja onaj decko u odbrani sto je mjenjao Gutica dva tri puta ispao kardinalno a to ako se desi u Sirokom domaca ekipa ce znati kaznit. Puno srece u uzvratnoj utakmici 

Loše, jako loše. Mislim da smo završili s kupom. Nakon 2:2 smo bili zreli za poraz i pravo je čudo kako gosti nisu iskoristili par jako dobrih kontri. Čini mi se da je sudija mogao hladano svirati penal za njih, bio je faul. Vidjećemo šta će donijeti prvenstveni susret za koji mislim da ćemo mnogo bolje odigrati.
I za ove padobrance poruka KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO!
I za ove padobrance poruka KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Uvijeknapravojstrani i 37 gostiju.