Nije ni čudo što nam rade o glavi.
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Bože sačuvaj umjesto da demoliraju trg u istinskom Balkanskom duhu 
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
A zasto seljakluk?
Raja se malo opustila. Da nisu mpzda trebali napasti narod i bacati flase.
Jesmo svi nesto fini..
Ja kao roker, metalac volim slušati i 80te i neke rap pjesme naravno starije i još masu stvari, kažem da su umjesto ovih ljudi, Irci sa harmonikom, svršavali bi i govorili bi svi ovdje kako su super i legende.
Jesmo svi nesto fini..
Ja kao roker, metalac volim slušati i 80te i neke rap pjesme naravno starije i još masu stvari, kažem da su umjesto ovih ljudi, Irci sa harmonikom, svršavali bi i govorili bi svi ovdje kako su super i legende.
Osim stopera, Verrattia i Insignea i u nekoj mjeri Jorginha, ostatak Italije čine napadač koji je Bolićeva generacija i igrači koji da su krenuli iz Tuzle dogurali bi do Simin Hana. Ne djeluju ni blizu strašno kao što je bila Belgija.Vucevich je napisao/la:
Barella je odlican igrac, da je bosnjo ne zelim pomisliti sta bi se ovdje pisalo 
Mnogo si ljubomoran na njegov uspjehVucevich je napisao/la:Al' fakat koji je **** ovaj Saric neizostavan u pocetnih jedanaest
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma Talijani su prosjecan tim, to je u 5 deka sa nama.
Otprilike ko BHPL i Serie A
Otprilike ko BHPL i Serie A
Denchi je napisao/la:Mnogo si ljubomoran na njegov uspjehVucevich je napisao/la:Al' fakat koji je **** ovaj Saric neizostavan u pocetnih jedanaest
Da je bosnjo bio bi bolji od Modrica, samo sto ga mrze iz poznatih razloga.Vucevich je napisao/la:Barella je odlican igrac, da je bosnjo ne zelim pomisliti sta bi se ovdje pisalo
kuknjava
Sa druge strane, Sarić ispred Bešića, ne sviđa mi se nikako.
Lajkam ovu formaciju, Bičakčić na desnom beku mi strašno bode oči al' možda bi u ovom izboru igrača bilo malo i preofanzivno staviti Todorovića, nema Robi muda za to.Vucevich je napisao/la:
Sa druge strane, Sarić ispred Bešića, ne sviđa mi se nikako.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kvota na dvicu 11...
Ja odigro oba daju gol...2.40...
Danas zijanimo i zvao....to je to ba.
Ja odigro oba daju gol...2.40...
Danas zijanimo i zvao....to je to ba.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Seljakluk je radi toga sto ruralci traze svaki povod za organizaciju teferica.J1897 je napisao/la:A zasto seljakluk?rope11 je napisao/la:Koji seljakluk.
9
Sreća pa su i italijani cigani pa ih teško šta može zgroziti.
Jesmo svi nesto fini..
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma tako je, samo što je Quagliarella imao 26 golova i 8 asistencija ove sezone, Barella uskoro novi igrac Intera, Bernaderschi koji igra u Juvetu, ali eto bolji je Civic koji nije standardan u Sparti ili nas Kante iz Koreje. Ako i ne gledamo imena, ljudi dobise Grke na gostujucem terenu glatko 3-0, onu Grcku koju mi nismo uspjeli na domacem dobiti, daj malo realnosti, dosta nam je zivljenja u nebuDrape je napisao/la:Osim stopera, Verrattia i Insignea i u nekoj mjeri Jorginha, ostatak Italije čine napadač koji je Bolićeva generacija i igrači koji da su krenuli iz Tuzle dogurali bi do Simin Hana. Ne djeluju ni blizu strašno kao što je bila Belgija.Vucevich je napisao/la:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Sta imas ti protiv teferica jel?Evander je napisao/la:Seljakluk je radi toga sto ruralci traze svaki povod za organizaciju teferica.J1897 je napisao/la:A zasto seljakluk?rope11 je napisao/la:Koji seljakluk.
9
Sreća pa su i italijani cigani pa ih teško šta može zgroziti.
Jesmo svi nesto fini..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@Denchi
Nista, neka ga organizuju i neka idu na njega, oni koji to vole i koji tome pripadaju. Ali nemoj da utakmice pretvaramo u teferic.
Nista, neka ga organizuju i neka idu na njega, oni koji to vole i koji tome pripadaju. Ali nemoj da utakmice pretvaramo u teferic.
Trebali su talijani kakav ringispil organizovati.Da proradi Bavaria,lovacka pasteta i paradajz. 
Zadnja izmjena: bambus, dana/u 11 jun 2019, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
!
Ma hajde vazda su nam utakmice reprezentacije bile teferič, od strane navijača a vala počesto puta i od strane igrača.
Nek' se ljudi zabavljaju, što neko gore kaže bolje je i da teferiče nego da uništavaju i razvaljuju grad.
Nek' se ljudi zabavljaju, što neko gore kaže bolje je i da teferiče nego da uništavaju i razvaljuju grad.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kakav je ovaj sudija, koliko crvenih i penala očekujemo včrs? 
Upravo radi toga sam prestao ici pratiti reprezentaciju, jer se fakat ne pronalazim u tome i upravo radi toga mi je drago kad reprezentacija ne igra u Sarajevu, jer onda nisam prisiljen gledati to.Raonffa je napisao/la:Ma hajde vazda su nam utakmice reprezentacije bile teferič, od strane navijača a vala počesto puta i od strane igrača.
Mislim, sve ok, neka rade sta zele. Ali zalosno je vidjeti da mi kao drustvo ne napredujemo. Ruralno i neobrazovano stanovnistvo dominira i to je vjerovatno najveci razlog sto nam je ovako kako nam je. Ali to je vec sociolosko pitanje i nije za ove teme
Ma ne idem ni ja, ne volim ni ja ovakvu atmosferu al' koga boli qrac, sve dok ne demoliraju dobri suEvander je napisao/la:Upravo radi toga sam prestao ici pratiti reprezentaciju, jer se fakat ne pronalazim u tome i upravo radi toga mi je drago kad reprezentacija ne igra u Sarajevu, jer onda nisam prisiljen gledati to.Raonffa je napisao/la:Ma hajde vazda su nam utakmice reprezentacije bile teferič, od strane navijača a vala počesto puta i od strane igrača.
Mislim, sve ok, neka rade sta zele. Ali zalosno je vidjeti da mi kao drustvo ne napredujemo. Ruralno i neobrazovano stanovnistvo dominira i to je vjerovatno najveci razlog sto nam je ovako kako nam je. Ali to je vec sociolosko pitanje i nije za ove teme
Nije kraj svijeta, i DaLje ImAmO bArAž
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.