Nije ni čudo što nam rade o glavi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Osim stopera, Verrattia i Insignea i u nekoj mjeri Jorginha, ostatak Italije čine napadač koji je Bolićeva generacija i igrači koji da su krenuli iz Tuzle dogurali bi do Simin Hana. Ne djeluju ni blizu strašno kao što je bila Belgija.Vucevich je napisao/la:
Mnogo si ljubomoran na njegov uspjehVucevich je napisao/la:Al' fakat koji je **** ovaj Saric neizostavan u pocetnih jedanaest
Denchi je napisao/la:Mnogo si ljubomoran na njegov uspjehVucevich je napisao/la:Al' fakat koji je **** ovaj Saric neizostavan u pocetnih jedanaest
Da je bosnjo bio bi bolji od Modrica, samo sto ga mrze iz poznatih razloga.Vucevich je napisao/la:Barella je odlican igrac, da je bosnjo ne zelim pomisliti sta bi se ovdje pisalo
Lajkam ovu formaciju, Bičakčić na desnom beku mi strašno bode oči al' možda bi u ovom izboru igrača bilo malo i preofanzivno staviti Todorovića, nema Robi muda za to.Vucevich je napisao/la:
Seljakluk je radi toga sto ruralci traze svaki povod za organizaciju teferica.J1897 je napisao/la:A zasto seljakluk?rope11 je napisao/la:Koji seljakluk.
9
Sreća pa su i italijani cigani pa ih teško šta može zgroziti.
Raja se malo opustila. Da nisu mpzda trebali napasti narod i bacati flase.
Jesmo svi nesto fini..
Ma tako je, samo što je Quagliarella imao 26 golova i 8 asistencija ove sezone, Barella uskoro novi igrac Intera, Bernaderschi koji igra u Juvetu, ali eto bolji je Civic koji nije standardan u Sparti ili nas Kante iz Koreje. Ako i ne gledamo imena, ljudi dobise Grke na gostujucem terenu glatko 3-0, onu Grcku koju mi nismo uspjeli na domacem dobiti, daj malo realnosti, dosta nam je zivljenja u nebuDrape je napisao/la:Osim stopera, Verrattia i Insignea i u nekoj mjeri Jorginha, ostatak Italije čine napadač koji je Bolićeva generacija i igrači koji da su krenuli iz Tuzle dogurali bi do Simin Hana. Ne djeluju ni blizu strašno kao što je bila Belgija.Vucevich je napisao/la:
Sta imas ti protiv teferica jel?Evander je napisao/la:Seljakluk je radi toga sto ruralci traze svaki povod za organizaciju teferica.J1897 je napisao/la:A zasto seljakluk?rope11 je napisao/la:Koji seljakluk.
9
Sreća pa su i italijani cigani pa ih teško šta može zgroziti.
Raja se malo opustila. Da nisu mpzda trebali napasti narod i bacati flase.
Jesmo svi nesto fini..
Upravo radi toga sam prestao ici pratiti reprezentaciju, jer se fakat ne pronalazim u tome i upravo radi toga mi je drago kad reprezentacija ne igra u Sarajevu, jer onda nisam prisiljen gledati to.Raonffa je napisao/la:Ma hajde vazda su nam utakmice reprezentacije bile teferič, od strane navijača a vala počesto puta i od strane igrača.
Nek' se ljudi zabavljaju, što neko gore kaže bolje je i da teferiče nego da uništavaju i razvaljuju grad.
Ma ne idem ni ja, ne volim ni ja ovakvu atmosferu al' koga boli qrac, sve dok ne demoliraju dobri suEvander je napisao/la:Upravo radi toga sam prestao ici pratiti reprezentaciju, jer se fakat ne pronalazim u tome i upravo radi toga mi je drago kad reprezentacija ne igra u Sarajevu, jer onda nisam prisiljen gledati to.Raonffa je napisao/la:Ma hajde vazda su nam utakmice reprezentacije bile teferič, od strane navijača a vala počesto puta i od strane igrača.
Nek' se ljudi zabavljaju, što neko gore kaže bolje je i da teferiče nego da uništavaju i razvaljuju grad.
Mislim, sve ok, neka rade sta zele. Ali zalosno je vidjeti da mi kao drustvo ne napredujemo. Ruralno i neobrazovano stanovnistvo dominira i to je vjerovatno najveci razlog sto nam je ovako kako nam je. Ali to je vec sociolosko pitanje i nije za ove teme
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.