Meni nesto mirise na 0-0 uz jedno 10 promasenih zicera zabica, ono klasično nase pod Robijem.Donnie Darko je napisao/la:nisam siguran da li će nas do vrha napunit večeras ili će biti jedna od onih naših klasičnih all time vrhunskih utakmica kada odigramo 15 minuta vrhunski ostalo ok, izgubimo minimalno i godinama pišemo o toj tekmi
Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Finska - BiH / Italija - BiH (08.06 & 11.06.2019)
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Donnie Darko je napisao/la:nisam siguran da li će nas do vrha napunit večeras ili će biti jedna od onih naših klasičnih all time vrhunskih utakmica kada odigramo 15 minuta vrhunski ostalo ok, izgubimo minimalno i godinama pišemo o toj tekmi

Opa 4-4-2 neki romb
Neki duh Papeta
Nesto
Neki duh Papeta
Nesto

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nasa najbolja utakmica u istoriji, je 1-1 protiv Francuske.
Godinama pričamo o toj tekmi, remiju, koji nas je koštao plasmana na evropsko. A čini mi se da je Bjelorusija u tom ciklusu i pobjedila FrancuskuDrFilgud je napisao/la:Nasa najbolja utakmica u istoriji, je 1-1 protiv Francuske.

Prejak komentar sa fb:
Ovo je limitirana ekipa,oni ne mogu bolje kad bi ih povješo.a drugo su naša preseravanja o prinčevima ,dijamantima ,ministrima odbrane itd tu smo prvaci svijeta.
Ovo je limitirana ekipa,oni ne mogu bolje kad bi ih povješo.a drugo su naša preseravanja o prinčevima ,dijamantima ,ministrima odbrane itd tu smo prvaci svijeta.
Mislim da ova tekma neće imati nikakve veze sa onom protiv Finske. Fakat ne znam šta očekivati ali obzirom da je mozak ekipe tu, apsolutno je sve moguće. Ovo će biti ili debakl ili spektakl. Treće ne može.
Kod naseg neukog naroda, kola ce se opet slomiti na igracim.
Ljudi ne shvataju da vecina igraca uopste ne bi igrala za reprezentaciju, da ne moraju. Narocito iskusniji i potroseniji.
Razlog sto igraju je uglavnom obaveza, strah od osuda javnosti i legalnih sankcija.
Kada vec moraju doci, uvijek ce pokusati da okupljanje pretvore u odmor. To je slucaj i kod mnogo uredjenijih drzava.
Izmedju zelje igraca da okupljanje pretvore u teferič i potrebnog profesionalizma, treba da stoje selektor i savez.
Selektor je placen da od tih razmazenih, bogatih mladica, kojima je pun k... lopte, napravi vojsku.
Kod nas to nije slucaj, kod nas je vise manje svaki selektor bio "raja" sa igracima.
Uvijek se islo na faktor jaransko/kafanske atmosfere, kojom ce bosanski genijalci nadmudriti dosadne i sterilne protivnike. Ali u q.
I sad imamo Prosineckog koji je poprimio bahati , kafanski gard - lako cemo, niko mi nista ne moze, ko vas yebe.
Kao i obicno, to ce se zavrsiti prokockanim kvalifikacijam i barazima, a sto je najgore, opet ce ostaviti gorak ukus i osjecaj nemoci da se suprostavimo javasluku i kriminalu.
Ljudi ne shvataju da vecina igraca uopste ne bi igrala za reprezentaciju, da ne moraju. Narocito iskusniji i potroseniji.
Razlog sto igraju je uglavnom obaveza, strah od osuda javnosti i legalnih sankcija.
Kada vec moraju doci, uvijek ce pokusati da okupljanje pretvore u odmor. To je slucaj i kod mnogo uredjenijih drzava.
Izmedju zelje igraca da okupljanje pretvore u teferič i potrebnog profesionalizma, treba da stoje selektor i savez.
Selektor je placen da od tih razmazenih, bogatih mladica, kojima je pun k... lopte, napravi vojsku.
Kod nas to nije slucaj, kod nas je vise manje svaki selektor bio "raja" sa igracima.
Uvijek se islo na faktor jaransko/kafanske atmosfere, kojom ce bosanski genijalci nadmudriti dosadne i sterilne protivnike. Ali u q.
I sad imamo Prosineckog koji je poprimio bahati , kafanski gard - lako cemo, niko mi nista ne moze, ko vas yebe.
Kao i obicno, to ce se zavrsiti prokockanim kvalifikacijam i barazima, a sto je najgore, opet ce ostaviti gorak ukus i osjecaj nemoci da se suprostavimo javasluku i kriminalu.
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 11 jun 2019, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Rizikovat cucrvenocrni je napisao/la:A remi i to nista?invincible1921 je napisao/la:Ako veceras ne pobijedimo, izgubicemo eto citirajte me.slobodno nakon tekme

=\_1921_/=
Ne znam zašto, ali više bih volio da dobijemo Grčku u Atini i Finsku kući, nego Italiju u gostima. 

Od večerašnje utakmice očekujem jedan dobar aplauz za Pjanića kad bude izlazio u 85. minuti.
Jedva čekam duel Chiellini-Višća.
Jedva čekam duel Chiellini-Višća.
Sta ti je cudno?Vucevich je napisao/la:
Pjanic, Gojak, Saric i Vrancic cine 4 u veznom redu u nekadasnjoj dijamant formaciji, a od Finske u popularnoj baklava formaciji. Dzeko i Visca napadaci.
- invincible1921
- Kontakt:
Povedemo preko dzeke, talijani izjednace iz penala, fulamo sto sansi ubijamo ih, greska odbrane frljoka insgnea i 2 1.
=\_1921_/=
Al' fakat koji je **** ovaj Saric neizostavan u pocetnih jedanaest 

Vrancic i Gojak nemaju fizicke kvalitete da se suprostave talijanskom veznom redu. O Saricu ne treba trositi rijeci.
Besic, kakav god bio, neophodan je da bi se igralo protiv talijana.
Ovo je ekipa koja je trebala istrcati protiv Finske i koja bi ih vjerovatno dobila.
Besic, kakav god bio, neophodan je da bi se igralo protiv talijana.
Ovo je ekipa koja je trebala istrcati protiv Finske i koja bi ih vjerovatno dobila.
- invincible1921
- Kontakt:
Ne znam sto njega napadte mozda i najkonstatniji nas igrac. Nije gladan lopte, radi sta mu se kaze, trci, udara, ne rizikuje, nesto sto je besic svojevremeno radio. Sasvim korektno igra i sto je najvaznije ne glumi zvijedu i ne pravi se pametan.Vucevich je napisao/la:Al' fakat koji je **** ovaj Saric neizostavan u pocetnih jedanaest
Sto se tice sastava i formacije ovo je po meni kocarski rizik all in...ili cemo izvuc makar bod ili cemo pretrpit katastrofu. Previse ofanzivno s obzirom na omjer kvalitete.
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 11 jun 2019, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
Ja kolko znam kod nas Pjanke nosi desetku, a Gojak nešto preko 20 na slici su nam Talijani izdrkali brojeve
Kvoljoriela pozvan da se upiše u historiju đuturuma strijelaca kvalifikacija
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
- Kontakt:
Zbog cega?harden je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Kupio maloprije dojavu na Facebooku, platim 50 eura prije meca i jos 200e poslije ako prođe, kad covjek mi napisa Italija - BiH tip 2 9,75kv. Da li zna neko nesto vise?![]()
![]()
![]()
bruda jesi ti ozbiljan
Ljudi požurite dok nisu blokirali, ja zadnju marku iz kuce stavio na tip 2, a stavio sam i auto na pik u pola cijene valjda ode do veceras.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], Burberry46, denza, Hrasno15, Sheyi, successminator i 88 gostiju.