NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Barbarossa
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
Ostaje babuka u GSW niko ga nece htjeti poslije ovog,al nema veze
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Nije bilo 3-1Brokula je napisao/la:Thompson bio probable i nisu mu dali da igra, i ovdje se fakat pise da ga je fransiza natjerala...
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Perfectly balanced, as all things should be
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako GSW osvoje(vjerovatno nece al eto) Thompson ce izgubiti zasluzen FMVP samo radi manjka dodira kojih ima.26 ppg na strasnu efikasnost+elitna odbrana.A umjesto njega ce uzet curry koji ima 30 ppg al zato 42% suta,prosjecnu odbranu i solidnu kolicinu izgubljenih lopti
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Donnie Darko
- Kontakt:
izbriši ovo, babo alem ti je potrošio jedno 500 postova ovdje na to kako je 42% za beka i sasvim dobro, morat će ti vaspitnu jednu održatBosniaBoston je napisao/la:Ako GSW osvoje(vjerovatno nece al eto) Thompson ce izgubiti zasluzen FMVP samo radi manjka dodira kojih ima.26 ppg na strasnu efikasnost+elitna odbrana.A umjesto njega ce uzet curry koji ima 30 ppg al zato 42% suta,prosjecnu odbranu i solidnu kolicinu izgubljenih lopti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel fetel zasluzio kaznu u kanadi?Donnie Darko je napisao/la:izbriši ovo, babo alem ti je potrošio jedno 500 postova ovdje na to kako je 42% za beka i sasvim dobro, morat će ti vaspitnu jednu održatBosniaBoston je napisao/la:Ako GSW osvoje(vjerovatno nece al eto) Thompson ce izgubiti zasluzen FMVP samo radi manjka dodira kojih ima.26 ppg na strasnu efikasnost+elitna odbrana.A umjesto njega ce uzet curry koji ima 30 ppg al zato 42% suta,prosjecnu odbranu i solidnu kolicinu izgubljenih lopti

#Punoljetstvo
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kakve se sve ovdje gluposti pisu,pa to je za nepovjerovati.
Nikad mi nece biti jasno kako mozes komentarisati i pisati o necemu,a da ne iscitas sve dostupne informacije,pa onda.
Prvo,jos jutros rekoh da je ovo Ahilova.Jednostavno se na onom snimku vidjelo kako je pukla.
Druga stvar,NIKO GA NIJE NATJERAO DA IGRA!!Kakav Kawhi of prosle godine,ku.rci-palci.Decko je SAM zelio da se vrati,SAM testirao dvoje zdravlje i SAM odlucio da igra.To je to.
Trece,vratice se on.Lagan je,nikad nije nosio dodatnu masu,ali ce biti proces.To je sigurno.
Usput,na onakvoj kretnji inace i puca Ahilova,imao povredu ili ne.

Nikad mi nece biti jasno kako mozes komentarisati i pisati o necemu,a da ne iscitas sve dostupne informacije,pa onda.

Prvo,jos jutros rekoh da je ovo Ahilova.Jednostavno se na onom snimku vidjelo kako je pukla.
Druga stvar,NIKO GA NIJE NATJERAO DA IGRA!!Kakav Kawhi of prosle godine,ku.rci-palci.Decko je SAM zelio da se vrati,SAM testirao dvoje zdravlje i SAM odlucio da igra.To je to.
Trece,vratice se on.Lagan je,nikad nije nosio dodatnu masu,ali ce biti proces.To je sigurno.
- Barbarossa
- Kontakt:
Najboljih 11 minuta u cijeloj seriji sinoc sa KD na parketu , ne **** zivu silu i to sto mu Leonard trci na tricu , samo hoop ćao
Šteta ogromna ,i sa onakvim njim Tornto ne bi imao ni mrvu šanse u tri utakmice
Ima iduca godina
Šteta ogromna ,i sa onakvim njim Tornto ne bi imao ni mrvu šanse u tri utakmice
Ima iduca godina
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Eh da....I za ove sto pisu zasto je Nurse zvao TO!?On to mandatorno mora uraditi.Informisati se malo o zvanju TOa u NBAu zadnje 2-3 sezone kako su ukinuti oni od 20sec.
Bit sporta je da na kraju najbolji budu prvi i najbolji. Ukoliko Toronto npr. osvoji titulu, to neće biti trijumf najbolje ekipe nego ekipe koja je dobra, kvalitetna ali koja je realno imala dosta sreće u finalu jer se ovima valjda u finalu povrijedilo sve što je moglo...
Zalosno,hebo jednu titulu da sjebes sebi citavu karijeru,valjda nije najgore.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne mora. Timeout bi se automatski desio nakon prve mrtve lopte, ali sve dok se to ne dogodi igra se nastavlja bez da iko mora zvati timeout, pa makar iscurilo vrijeme.NEZALAGANJE je napisao/la:Eh da....I za ove sto pisu zasto je Nurse zvao TO!?On to mandatorno mora uraditi.Informisati se malo o zvanju TOa u NBAu zadnje 2-3 sezone kako su ukinuti oni od 20sec.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Dobro, sta znaci natjerati? Ne mozes nikog natjerati, logicno da je zelio da igra i njemu svaka cast na tome.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakve se sve ovdje gluposti pisu,pa to je za nepovjerovati.![]()
Nikad mi nece biti jasno kako mozes komentarisati i pisati o necemu,a da ne iscitas sve dostupne informacije,pa onda.![]()
Ali ovi nose krivicu jer su nastup odobrili (kao sto Klayu nisu).
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Znači KD ostaje, i taman do PO naredne sezone full spreman, sta ti je reć sudbina
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Klayova povreda se desila kada je bilo 1:1 tada jos uvijek nisu morali riskirati,na 1:3 prosto su bacili all in i jbga.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Odobrili su jer im je jasno bilo da su losiji od Toronta bez njega. A buduci da kruzi prica da ih Zmija napusta nisu nista imali za izgubiti.Clutch je napisao/la:Dobro, sta znaci natjerati? Ne mozes nikog natjerati, logicno da je zelio da igra i njemu svaka cast na tome.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakve se sve ovdje gluposti pisu,pa to je za nepovjerovati.![]()
Nikad mi nece biti jasno kako mozes komentarisati i pisati o necemu,a da ne iscitas sve dostupne informacije,pa onda.![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bila je prica da ce igrati game 3,pa nije,pa game 4,pa nije.Covjek je hodao normalno,testirao sam moze li igrati!?Znaci sve izgledalo normalno.Nema tog testa kojim ces vidjeti koliko ti je "debela" tetiva??Clutch je napisao/la:Dobro, sta znaci natjerati? Ne mozes nikog natjerati, logicno da je zelio da igra i njemu svaka cast na tome.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakve se sve ovdje gluposti pisu,pa to je za nepovjerovati.![]()
Druga stvar,sta cemo ako je zaista bio u pitanju list,a sad pukla Ahilova??Dvije razlicite povrede i s tim medicinski tim nema nikakve veze.
Ipak Nurse nije zvao TO, nego neko od igraca jer Kawhi nije mogao disati
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobro, puka slucajnostNEZALAGANJE je napisao/la:Bila je prica da ce igrati game 3,pa nije,pa game 4,pa nije.Covjek je hodao normalno,testirao sam moze li igrati!?Znaci sve izgledalo normalno.Nema tog testa kojim ces vidjeti koliko ti je "debela" tetiva??Clutch je napisao/la:Dobro, sta znaci natjerati? Ne mozes nikog natjerati, logicno da je zelio da igra i njemu svaka cast na tome.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakve se sve ovdje gluposti pisu,pa to je za nepovjerovati.![]()
Druga stvar,sta cemo ako je zaista bio u pitanju list,a sad pukla Ahilova??Dvije razlicite povrede i s tim medicinski tim nema nikakve veze.

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.