sto ne daje za pravo tom istom sjeveru da pravi pritisak na klub u donosenju odluka vezanim za istiNorthN01 je napisao/la:Sjever izgubio kompas, sjever vakav, sjever nakav..
Samo mi recite o vi veliki navijaci koji toliko volite Sarajvo..Gdje ste na tekmama ? Gdje ste na gostovanjima: Gdje ste u humanitarnim akcijama
Karine ste vi obicne svi koji prozivaju sjever i ono malo raje sto je ostalo sto se trudi da to na nesto lici i da nas klub ima podrsku svaku tekmu
smradovi jedni
i ovaj gore sto je napisao da je od husrefa amdzic u Hordama
jeste u Hordamalegendo al taj momak ima tekmi i gostovanja ko vas pola sto nema kad se skupite zajedno
Popeli ste mi se na **** sa prozivanjem i sa losom atmosferom ustvari svi znamo tacno ko je kakav navijac i ko se gdje pojavio
Kad ste svi toliki navijaci i toliko volite fks..pa dje ste zadnnih godina Moldavija, poljskam atalanta u gostimam siroki, zrinjski, ja kokiko znam stalno se isti ljudi vidjaju .. i vi fol volite fks ...volite al preko linka i foruma.. da ne pricam kad kisa pada koliko svi volite FKS ..cast izuzetcima..nek je stid svakog debila koji blati sjever ! kerobvi pokazite se na domacim i gostujucim tekmama, tu se daje podrska klubu !
PS Sjever ce uvijek palit baklje i palio je i nabijem na qrac sve vas sto prozivate sjever i kazne koje klub placa
drugo, postoji razlog zasto je jako malo raje na sjeveru
trece, na gostovanjima ja licno vidim jako puno raje sa istoka i zapada, koji su nekada bili na sjeveru.