FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 12:11

NorthN01 je napisao/la:Sjever izgubio kompas, sjever vakav, sjever nakav..
Samo mi recite o vi veliki navijaci koji toliko volite Sarajvo..Gdje ste na tekmama ? Gdje ste na gostovanjima: Gdje ste u humanitarnim akcijama
Karine ste vi obicne svi koji prozivaju sjever i ono malo raje sto je ostalo sto se trudi da to na nesto lici i da nas klub ima podrsku svaku tekmu
smradovi jedni
i ovaj gore sto je napisao da je od husrefa amdzic u Hordama
jeste u Hordamalegendo al taj momak ima tekmi i gostovanja ko vas pola sto nema kad se skupite zajedno
Popeli ste mi se na **** sa prozivanjem i sa losom atmosferom ustvari svi znamo tacno ko je kakav navijac i ko se gdje pojavio
Kad ste svi toliki navijaci i toliko volite fks..pa dje ste zadnnih godina Moldavija, poljskam atalanta u gostimam siroki, zrinjski, ja kokiko znam stalno se isti ljudi vidjaju .. i vi fol volite fks ...volite al preko linka i foruma.. da ne pricam kad kisa pada koliko svi volite FKS ..cast izuzetcima..nek je stid svakog debila koji blati sjever ! kerobvi pokazite se na domacim i gostujucim tekmama, tu se daje podrska klubu !
PS Sjever ce uvijek palit baklje i palio je i nabijem na qrac sve vas sto prozivate sjever i kazne koje klub placa
sto ne daje za pravo tom istom sjeveru da pravi pritisak na klub u donosenju odluka vezanim za isti

drugo, postoji razlog zasto je jako malo raje na sjeveru
trece, na gostovanjima ja licno vidim jako puno raje sa istoka i zapada, koji su nekada bili na sjeveru.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 12:13

Sjever je na proslavi titule vodja zvao na megafon : vratite se pickice I navijajte - svi su to culi

To se nikada nije prije desilo

Stajali su kod terena da poskidaju sve sa igraca I zamalo prekinuli tekmu...

Toliko o nekom navijanju, disciplini, grupi itd

Sjenka nekadasnjeg sjevera

Balavurdija
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 11 jun 2019, 12:14

SarajevoJeBordo je napisao/la: Momak, ti si ovdje zalut'o. Kakva je situacija na NBA parketima?
Ma bravo, ubio si me argumentima. Jesi sam skontao ili ti je neko pomogao? A da, denchi post iznad.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 12:17

Vainglorious je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Momak, ti si ovdje zalut'o. Kakva je situacija na NBA parketima?
Ma bravo, ubio si me argumentima. Jesi sam skontao ili ti je neko pomogao? A da, denchi post iznad.
Da li će me to odvesti u pakao ili u nestanak?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 11 jun 2019, 12:18

@amel989 WroteColon
Irfan Hadzic je bio igrac s kojim je bilo sve dogovoreno i koji je dao rijec da ce doci u Celik. Plan je bio da odigra polusezonu ili sezonu u Celiku, a da poslije ide u Westerlo ili neki turski klub. Juce je taj Hadzic iznenada dobio ponudu od jednog turskog kluba, a sada Zrinjski trazi 100.000€ obestecenje. Danas je njegov menadzer cijeli dan na vezi bio sa ljudima iz naseg kluba, moleci da pronadju neko rjesenje... eto sta se desi kada pogazis rijec za nekoliko hiljada KM
Za sve ne koji su kukali za njim

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 12:18

Koja te muka natjera na ovaj forum prolaznice?
:D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 11 jun 2019, 12:24

Denchi je napisao/la:Sjever je na proslavi titule vodja zvao na megafon : vratite se pickice I navijajte - svi su to culi

Balavurdija
Pa sta ako je vodja zvao? zvao je derbi navijace a ne istinske navijace koji deru grlo svaku tekmu i dzep..
Drugo pa sta ako su stajali, stajao je i istok i zapad pa sta? svi su u isto vrijeme uletili ?!
To jeste tacno da je sjenka nekadasnjeg sjevera al najlakse je blatit i srat..momci s ei dalje trude da predstave grupe i grad na dobar nacin nebitno jel u Bih il u evropi

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 11 jun 2019, 12:26

Pantelija je napisao/la:
Samo mi recite o vi veliki navijaci koji toliko volite Sarajvo..Gdje ste na tekmama ? Gdje ste na gostovanjima: Gdje ste u humanitarnim akcijama
Karine ste vi obicne svi koji prozivaju sjever i ono malo raje sto je ostalo sto se trudi da to na nesto lici i da nas klub ima podrsku svaku tekmu
smradovi jedni
jeste u Hordamalegendo al taj momak ima tekmi i gostovanja ko vas pola sto nema kad se skupite zajedno
Popeli ste mi se na **** sa prozivanjem i sa losom atmosferom ustvari svi znamo tacno ko je kakav navijac i ko se gdje pojavio
Kad ste svi toliki navijaci i toliko volite fks..pa dje ste zadnnih godina Moldavija, poljskam atalanta u gostimam siroki, zrinjski, ja kokiko znam stalno se isti ljudi vidjaju .. i vi fol volite fks ...volite al preko linka i foruma.. da ne pricam kad kisa pada koliko svi volite FKS ..cast izuzetcima..nek je stid svakog debila koji blati sjever ! kerobvi pokazite se na domacim i gostujucim tekmama, tu se daje podrska klubu !
PS Sjever ce uvijek palit baklje i palio je i nabijem na qrac sve vas sto prozivate sjever i kazne koje klub placa
sto ne daje za pravo tom istom sjeveru da pravi pritisak na klub u donosenju odluka vezanim za isti

drugo, postoji razlog zasto je jako malo raje na sjeveru
trece, na gostovanjima ja licno vidim jako puno raje sa istoka i zapada, koji su nekada bili na sjeveru.
Cuj ti licno vidis ..evo ja sam proslu sezonu haman komplet uradio i gostovanja i domace i ..ne vidjam tu raju sto ti spominjes sa istoka jer se tacno zna ko je na gostovanjima...samo iznimka banovici jer ste svi tu pozurili da idete na tekmu jer naravno se titula slavi ..
Dje ste ba na polufinalu kupa kad pada kisa? dje ti je ta tvoja raja u sirokom i zapadnom? stipu suplju majke ti ..vidim volis da pametujes i filozofiras A BLAGE VEZE nemas .. posalji mi pp sa linkom fb-a il insta da te vidim majket navijacu svemirski

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 11 jun 2019, 12:30

Svaka čast za grafite Hordama tako i treba.Baš sam htjeo napisati jučer prije ovih grafita, da je Husref Musemić Sarajevo pa zaboravi.
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 jun 2019, 12:30

smradovi jedni
Imam i ja i gostovanja i tekmi ako ne vise od njeg onda ko i on, i prijava i svega a i dan danas sam na sjeveru, ne blatim ga Boze sacuvaj , to su momci koji su 100% iz ljubavi tu , al se ne slazem s ovim pisanjem grafita i zauzimanja jedne strane
Nek ne jede **** ni Husref ni Uprava , nek im bude FkS na prvom mjestu svima , nek produzi ugovor i svi sretni
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 11 jun 2019, 12:30

Pitaristok je napisao/la:Vise nego dobar,ali ako ce muminovica, onda kova ide, vjerovatno
nesto ne vjerujem da Kova ide mislim vise da ce Muminovic na klupu dok mali Dizdarevic moze jos braniti za juniore
a jos uz to nekad se termini utakmica omladinske i premijer lige poklapaju pa mali ne moze biti na klupi iz tog razloga smo potpisali Adilovica do kraja sezone da krpi tu poziciju
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2019, 12:35

belminhordas je napisao/la:Svaka čast za grafite Hordama tako i treba.Baš sam htjeo napisati jučer prije ovih grafita, da je Husref Musemić Sarajevo pa zaboravi.
Husref je samo placenik kluba nista vise od toga.

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 11 jun 2019, 12:36

Joj Denchija... Ne podnosi lik da je ignorisan. Nemam namjeru dalje raspravljati sa sva tri profila istog lika ili tri podjednako ogranicena lika, svejedno. Gotivite Karadzica, nastavite tako, moja greska sto sam ukazao na to. Halalite i zanemarite da sam vam ista tipkao.

Nego, jel ima istine u ovome za tatara? 1.2m € iz turske?

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 11 jun 2019, 12:36

zagorski je napisao/la:
belminhordas je napisao/la:Svaka čast za grafite Hordama tako i treba.Baš sam htjeo napisati jučer prije ovih grafita, da je Husref Musemić Sarajevo pa zaboravi.
Nama navijačima je daleko više od toga :bih:
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 12:39

Sjever imas pp pa.se javi bujrum
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 jun 2019, 12:41

belminhordas je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Znam, malo skuplji placenik ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jun 2019, 12:42

:zzz:
Denchi je napisao/la:Sjever je na proslavi titule vodja zvao na megafon : vratite se pickice I navijajte - svi su to culi

Balavurdija
ahm
2007, 2015 isti scenario niko nije mogao raju zaustaviti cak one 2007 kad je bila stara ekipa nestale medalje nisu mogli igraci do pehara doci. Al eto meni to ulijetanje super i ja sam bio na atletskoj u 85 min sve ove proslave. Sto kritikujes Sjever bolje da se ukljucite u humanitarne akcije koje se organizuju pa da se i pozitivne strane sjevera istaknu a ne samo srat

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 12:42

Dobro ba fakat sa Husom
Vrtimo se ukrug nema novih cinjenica
Za nek Kralj Mida sve sto takne tozla
Za neke dobar trener sa svojim bubicama

Eto sad cemo mjerit ciji je veci da vidimo smije li reci neko sta misli ba, iz koje ustanove ste utekli?

Bit ce interesantna sezona izgleda u ovom malom nasem ringispilu sto se zove PLBiH

Ako zrinjskom pobjegne Irfo to ce biti provala godine...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 12:45

belminhordas je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Nekima I babo :rol: :D

belminhordas
Kontakt:

Post Postao/la belminhordas » 11 jun 2019, 12:50

Husref je samo placenik kluba nista vise od toga.[/quote]
Nama navijačima je daleko više od toga :bih:[/quote]

Nekima I babo :rol: :D[/quote]
A nekima Jahić babo
UPRAVA NAPOLJE!!!
HUSREF MUSEMIC!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, rimljanin90, Samozdravlje, tajsamja i 52 gosta.