FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Inijesta
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Inijesta » 11 jun 2019, 11:28

Dobro dosao Gavricu, sretno ti da se pokazes ko haver ti Stanoja

Ovi grafiti su u najmanju ruku nepotrebni a po meni bas debilni
Al znamo svi odakle tolika podrska, Husrefov amidzic je jedan od bitnijih Hz pa odatle i pusu ovi vjetrovi
Ja licno sam za to da se dogovore i da mu se da novi ugovor i nadam se da ce sto prije ovo se zavrsit, ne treba nam ovakva atmosfera pred evropu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 11:30

Pasice vainglorius
To je legendarna recenica I spada u zajebanciju na ovom forumu posto si novi I TI ne kontas tu zajebanciju blokiras covjeka ili pritisnes logout, opcije su u tvojim rukama.

Sta je neukusno ili sta je smijesno je individualna kategorija

Zavisno od tvog zivotnog iskustva
Npr. Djeci petarde smijesne, ljudima sa ptsp-eom nisu itd.

Napusto to sto ti dusu tisti
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Vainglorious
Kontakt:

Post Postao/la Vainglorious » 11 jun 2019, 11:33

Pantelija je napisao/la:
Vainglorious je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Ono što je van tvog mentalnog dometa zove se sarkazam. A svakako i nisi navijač FK Sarajevo, tako da ne znam zaista zašto nam još više yebeš temu.
Sine mali, tebi se uopste nisam obratio. Ali ako vec guras nos hdje mu nije mjesto, pojasnicu. Postoji nesto sto se zove neprimjereni sarkazam. A svakome ko je bio u Sa 92-95, ovaj sarkazam nije primjeren. Pretpostavljam da ti to ne dozivljavas jer si u tim danima ili bio punoglavac u mudima starog, ili dio slavne minhenske brigade ili na palama. Da bih ti priblizio rezonovanje, da bolje shvatis, zamisli sarkasticnu dosjetku koja ukljucuje tvoju majku. Da, moze biti sarkasticna, ali je definitivno neprimjerena i vrijeđa te.

A nisam upoznat sa tim da si ti taj kojem se trebam javiti za pecat i potvrdu da sam navijac voljenog kluba. Ovaj ovdje, sine mali, ima vise utakmica na kosevu nego ti na tv-u. Zamolio bih te dabovo bude zadnji post koji nas dvojica razmjenjujemo. Neke stvari ti nisu bile jasne, pa ti pojasnih. Nema potrebe da dalje diskutujemo. Zivio.
sine, ja sam od te 92 do 95 isao u skolu pod granatama, i nemas ti sta meni drzati predavanja sta je ok a sta nije. A onda to poredsi sa necijom majkom, to je tek dokaz koliko nemas razvijen smisao za bilo sta. uziva, nije forum ni razmjena misljenja za tebe
Zaboravio si promjeniti profil kod odgovora. Ovaj je bio namjenjen ocito tvom drugom nicku. ;)

A tim strasnije sto si bio tu, i opet ti je normalno ovako sta napisati. Nemam namjeru onda vise diskutovati s tobom. Ocito ima istine u prvom napisanom postu. Traume su cudo.

Da ne budem pogresno shvacen, nisam imao namjeru niciju majku uvrijediti, nego dadoh primjer neprimjerenog sarkazma, probaj da procitas priije nego se ocitujes.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 11:35

Inijesta je napisao/la:Dobro dosao Gavricu, sretno ti da se pokazes ko haver ti Stanoja

Ovi grafiti su u najmanju ruku nepotrebni a po meni bas debilni
Al znamo svi odakle tolika podrska, Husrefov amidzic je jedan od bitnijih Hz pa odatle i pusu ovi vjetrovi
Ja licno sam za to da se dogovore i da mu se da novi ugovor i nadam se da ce sto prije ovo se zavrsit, ne treba nam ovakva atmosfera pred evropu
:damn:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 jun 2019, 11:36

Jbt koliko ovaj Pantelija nickova ima, sam sa sobom piše po cijeli dan.

ZA SVE VAS, PANTELIJA JE FORUM SS.BA!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 11:38

skoroalen je napisao/la:Jbt koliko ovaj Pantelija nickova ima, sam sa sobom piše po cijeli dan.

ZA SVE VAS, PANTELIJA JE FORUM SS.BA!
pazi koga citiras da ne bi uvrijedio sprejaša

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 11:39

:rol:

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 11:40

Vainglorious je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Ono što je van tvog mentalnog dometa zove se sarkazam. A svakako i nisi navijač FK Sarajevo, tako da ne znam zaista zašto nam još više yebeš temu.
Sine mali, tebi se uopste nisam obratio. Ali ako vec guras nos hdje mu nije mjesto, pojasnicu. Postoji nesto sto se zove neprimjereni sarkazam. A svakome ko je bio u Sa 92-95, ovaj sarkazam nije primjeren. Pretpostavljam da ti to ne dozivljavas jer si u tim danima ili bio punoglavac u mudima starog, ili dio slavne minhenske brigade ili na palama. Da bih ti priblizio rezonovanje, da bolje shvatis, zamisli sarkasticnu dosjetku koja ukljucuje tvoju majku. Da, moze biti sarkasticna, ali je definitivno neprimjerena i vrijeđa te.

A nisam upoznat sa tim da si ti taj kojem se trebam javiti za pecat i potvrdu da sam navijac voljenog kluba. Ovaj ovdje, sine mali, ima vise utakmica na kosevu nego ti na tv-u. Zamolio bih te dabovo bude zadnji post koji nas dvojica razmjenjujemo. Neke stvari ti nisu bile jasne, pa ti pojasnih. Nema potrebe da dalje diskutujemo. Zivio.
Momak, ti si ovdje zalut'o. Kakva je situacija na NBA parketima?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 11 jun 2019, 11:41

Denchi je napisao/la::rol:

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 11 jun 2019, 11:44

Daj prestanite vise srat! Imate pp, pa se praznite.

Na qrac ste mi se vise popeli
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 jun 2019, 11:45

Dobro dosao nebojsa, misljenja sam da je dosta spor, al ima drugih dobrih stvari kod njega, on ce siguran sam bit u prvoj postavi sa milosem, i meni ne smeta sto ima tetovaze svoje vjere, zato smo mi bosnje ispred ostalih.
Hz besmislen potez, nek sad fino uzmu razredivac u ruke pa se late posla,
Beze se raspravljate sa ovim novim nikovima.
Takoder podrska upravi vezano za Husrefa.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 jun 2019, 11:47

Koliko boga ti taj husrefov amidzic ima godina, 40/45?

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 11:50

Eto nam Muminovica izgleda

Misljenja?

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 11 jun 2019, 11:52

Vise nego dobar,ali ako ce muminovica, onda kova ide, vjerovatno

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 11 jun 2019, 11:52

Pitaristok je napisao/la:Koliko boga ti taj husrefov amidzic ima godina, 40/45?
35-40
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 11 jun 2019, 11:54

Ima li ovaj Gavric nase papire? Ako dolazi kao stranac on je potpuno nepotreben, stranci bi valjda trebali biti ti koji ce raditi razliku, a ako ima onda je sasvim ok da se popuni roster i da zamjeni Milosa na odredjeno vrijeme.

Smorili ste pricama o Husrefu, vec se odavno zna ko je za njegov ostanak a ko za odlazak, sada vec drugi ili treci put ponavljate istu stvar.Vakat je da klub rjesi pitanje trenera do kraja sedmice, ali cini mi se da su se i oni malo izgubili u svemu ovome.

Ove grafite ne treba ni spominjati, tribina koja je par godina konstantno u padu ( ali nekim cudom i dalje najbolji u BiH) i kojoj hitno trebaju temeljne promjene, bolje bi bilo da se malo medjusobno pozabave.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 11 jun 2019, 11:54

ledesma je napisao/la:Daj prestanite vise srat! Imate pp, pa se praznite.

Na qrac ste mi se vise popeli
Oprosti Fadile
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 11:58

Gavric kako rekose ima tj. Moze izganjat nase papire

U najavi su rekli da nece bit stranac

Zuka de nam to checkiraj ziv bio :thumbup:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 11 jun 2019, 12:01, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 11 jun 2019, 12:00

Pitaristok je napisao/la:Vise nego dobar,ali ako ce muminovica, onda kova ide, vjerovatno
Mozda bude ko s Mujakicem? Da ostane na posudbi :pray:

Valjalo bi nam to da se lik prilagodi polako bez pritiska odmah a I Kova na golu jos sezonu bi bilo odlicno

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 11 jun 2019, 12:06

Sjever izgubio kompas, sjever vakav, sjever nakav..
Samo mi recite o vi veliki navijaci koji toliko volite Sarajvo..Gdje ste na tekmama ? Gdje ste na gostovanjima: Gdje ste u humanitarnim akcijama
Karine ste vi obicne svi koji prozivaju sjever i ono malo raje sto je ostalo sto se trudi da to na nesto lici i da nas klub ima podrsku svaku tekmu
smradovi jedni
i ovaj gore sto je napisao da je od husrefa amdzic u Hordama
jeste u Hordamalegendo al taj momak ima tekmi i gostovanja ko vas pola sto nema kad se skupite zajedno
Popeli ste mi se na **** sa prozivanjem i sa losom atmosferom ustvari svi znamo tacno ko je kakav navijac i ko se gdje pojavio
Kad ste svi toliki navijaci i toliko volite fks..pa dje ste zadnnih godina Moldavija, poljskam atalanta u gostimam siroki, zrinjski, ja kokiko znam stalno se isti ljudi vidjaju .. i vi fol volite fks ...volite al preko linka i foruma.. da ne pricam kad kisa pada koliko svi volite FKS ..cast izuzetcima..nek je stid svakog debila koji blati sjever ! kerobvi pokazite se na domacim i gostujucim tekmama, tu se daje podrska klubu !
PS Sjever ce uvijek palit baklje i palio je i nabijem na qrac sve vas sto prozivate sjever i kazne koje klub placa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, enzo1 i 32 gosta.