FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sta rece Išijas Smajić : "Ne obecavam nikakve rezultate" 

-
- Kontakt:
Sta reče ovaj nece ni u predpionireMMA075 je napisao/la:Pojačanja FK Sloboda za novu sezonu bi mogli biti i mladi fudbaleri Zrinjskog, Nermin Hajdarević i Eldin Mustafić.mirza24 je napisao/la:Ma kakav husara . Sarielu dok su ovi ljudi husara nece ni u predpionire dovesti igracaSariel1987 je napisao/la:Sad odjednom i husara valja sta li je sljedece...
Ovako ste i za vlagodica govorili. Pa za mujkana.pa za redom jebga..
A onda se promijeni film.novi dan nova nafaka.
Sami smo sebi dovoljni da nas nema trebalo bi nas izmislit.
Ovo su 2ica Husarinih igraca, Hajdarevica nekad davno odveo iz Slobode.
A Mustafic je iz Gradine ja mislim.

Ja se danas ponadao kontam ode Adžem kad ono novi od profe

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Sta ba stadion se sredjuje yebem ti sto stotina... Sta bolan pa red bi bio makar wc na zapadu da urade kada je vec tribina u rusevnom stanju...
Hajmo svrsavat na dva igraca iz federalne. ..
Yebem vam sunce....Nesto se desava ali da sada neko ubjedjuje ovdje da je to nesta pozitivno.....kobiva...sta je hejteri....
Tuzla...Nenadjebivo vjeciti luzerski mentalitet
Yebem vam sunce....Nesto se desava ali da sada neko ubjedjuje ovdje da je to nesta pozitivno.....kobiva...sta je hejteri....

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
-
- Kontakt:
Koliko imamo sad igraca, hoce li moc Smajic prozvat makar za mali fudbal ekipu?
- Beduin
- Kontakt:
Ofarban je ulaz u stadion/biletarnica, bas simpa izgleda roskasta bojaBrcanskamalta je napisao/la:Sta ba stadion se sredjuje yebem ti sto stotina... Sta bolan pa red bi bio makar wc na zapadu da urade kada je vec tribina u rusevnom stanju...

Smijali su se neki dolasku Vidovica, momak radio na svojoj fizici i nedostatke nadomjestio zalaganjem. Ali su gplovi izostali, ono najbitnije, pa sad ga se zali kao najbolji strijelac. Kakav najbolji, najneefikasnija ekipa smo bili. Znaci, nema zaljenja za nekim od koga nisi imao velikog hajra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Uprava" nam se trese na samu pomisao da bi nas 500tinjak moglo da bude kao nezadovoljno! Klub kao i grad je mrtav!!!!!!!!!!!! Pa budimo realni, po gradu hoda sve i svasta ali najmanje tuzlaka! Evo pocela je da pristize i dijaspora....pa ajde da budemo stranci u sopstvenom gradu. A svi bismo mogli skupa nabrajati imena navijaca/simpatizera/bolesnika koja su ili odustala od Slobode ili su sprijeceni zbog boravka po us?anoj EU zbog divne situacije nam u "drzavi". Ovo je tek pocetak i predigra sta sve slijedi. Ali ajde samo polako.
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
-
- Kontakt:
Meni se ovo svidja ljudi, ako vec nemamo za borbu za vrh onda je bolje ovo, dosta solidnih, mladih igraca na kojim se mogu i uzeti neke pare poslije, a nisu placeni kao tzv. zvijezde a isti ucinak imaju
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
A ko su ti solidni i kakve koristi od istih imas ukoliko se potpisu na 12mj?
? ? <3
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ovo što se spominje Mustafic i Hajdarevic, djeca imaju jake ugovore sa Zrinjskim jos po 2-3 godine, znaci da im budemo **** filijala ko sto je Gosk bio prosle godine, iskreno se nadam da ovo nisu istine i da do ovoga nece doci. Dolazak Osmanovica mi se svidja, nadam se da ce dovesti i Kalesica, a pored toga minimalno 4 iskusna, provjerena premijerligasa koji ce nositi ovo ekipu.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Pa klub kad nije uzeo na Mesicu, saidu i Todoru nece sigurno ni na Beganu i aziru! Mozda bude, ali jucer....
? ? <3
Na jednom pressu kad se pricalo o platnim razredima koza hipnoza je rekla da ce se ugovori potpisivati na minimalno dvije godine. Nece biti 1+1, nego minimalno dvije. Posebno se odnosi na ove mlade igrače.dvokorak je napisao/la:A ko su ti solidni i kakve koristi od istih imas ukoliko se potpisu na 12mj?
Zadovoljan na prosjecne igrace iz **** federalne lige za stotu godinu kluba ? Ulaz na stadion ofarbani razgranivaci nisu mogli ni zeljezna vrata zamjeniti i to ti je sredjivanje ?mirza24 je napisao/la:Rastoka , Osmanovic , novi trener , stadio se lagano sredjuje sve na pozitivu a mozda najvaznije nema vise senada , cickovo ulje i jos par se nogiraju . Ja kao navijac prezadovoljan novim ljudima BRAVOTz1986 je napisao/la:A sta se to završava i radi,nista ne razumijem.De recite
Od prvog dana mjesecima samo si smarao postovima blateci Nalica, a ovi gremlini ti pozitivni ?
Kakav si ti ljigavac fuj
samo Sloboda
Nemoj se palit, vidis da trola, just ignore him.
Meni ovaj naš Smajic isti pjevac sto pjeva " mali mrav u njedrima nesto"
- Beduin
- Kontakt:
Ovo moranje potpisivanje profi ugovora samo ide na ruku najimucnijim nasim klubovima. Njih par ce moci istrputi najvece talente nase lige i platiti klubovima naknadu za treniranje. Mi ostali cemo bjezati od tih igraca i oslanjati se na nasu skolu.
Jedino jakim ugovorima nase omladince vezati za klub i ganjati prodaju. Ovih 20ak hiljada sto i dobijemo od jednog Zrinjskog nas nista nece pokriti, a oni puuno dobijaju ako ubodu transfer a mi gubimo enormne novce.
Jedino jakim ugovorima nase omladince vezati za klub i ganjati prodaju. Ovih 20ak hiljada sto i dobijemo od jednog Zrinjskog nas nista nece pokriti, a oni puuno dobijaju ako ubodu transfer a mi gubimo enormne novce.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Pripreme pocinju za 4 dana, morace po Kosti Popov skoli hvatati igrace
#SamoSloboda #100GodinaOdaniIdeji
Igraci koji imaju ugovore su:
- Amar Beganovic
- Azir Muminovic
- Adnan Mujkic
- Edin Salkic
- Perica Ivetic
- Sabit Alispahic
- Alen Kurtalic
- Armin Hodzic
- Edis Smajic
- Sasa Maksimovic
- Andrej Todorovic
- Kenin Devedzic
- Eldin Hasanbegovic
- Amar Kovcic
- Eldin Omerovic
I ima Dino Hodzic. Ne znam kakva je situacija sa njegovim ugovorom, mada ste pisali ovdje da je odigrao ocajno na posudbi.
- Amar Beganovic
- Azir Muminovic
- Adnan Mujkic
- Edin Salkic
- Perica Ivetic
- Sabit Alispahic
- Alen Kurtalic
- Armin Hodzic
- Edis Smajic
- Sasa Maksimovic
- Andrej Todorovic
- Kenin Devedzic
- Eldin Hasanbegovic
- Amar Kovcic
- Eldin Omerovic
I ima Dino Hodzic. Ne znam kakva je situacija sa njegovim ugovorom, mada ste pisali ovdje da je odigrao ocajno na posudbi.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ovo su sve juniori + Ivetic i Alispahic. Tanko tankoGifron je napisao/la:Igraci koji imaju ugovore su:
- Amar Beganovic
- Azir Muminovic
- Adnan Mujkic
- Edin Salkic
- Perica Ivetic
- Sabit Alispahic
- Alen Kurtalic
- Armin Hodzic
- Edis Smajic
- Sasa Maksimovic
- Andrej Todorovic
- Kenin Devedzic
- Eldin Hasanbegovic
- Amar Kovcic
- Eldin Omerovic
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Istekao mu je ugovor, al produzice on njega sudeci po tome u kakvom je dogovoru husara sa Kozlicem.Tacnije u Slavenu nije ni igrao.Husara vraca hajdarevica u slobodu, dijete koje je odveo bez ikakvog obestecenja iz slobode i sad kad vidi da ga nece niko vraca ga ovdje.Mustafic takodjer, bivsi igrac gradine,sadasnji zrinskog a ovu sezonu proveo u capljini gdje ima katastrofalnu statistiku.S druge strane, sve njegovo sto imalo valja, tipa Adzema i Topolovica gura bilo gdje osim ovdje.Ja se divim tom covjeku sta mu uspjeva u ovoj Slobodi, a uprava je ocigledno glupa i nema veze o fudbalu...Gifron je napisao/la:Igraci koji imaju ugovore su:
- Amar Beganovic
- Azir Muminovic
- Adnan Mujkic
- Edin Salkic
- Perica Ivetic
- Sabit Alispahic
- Alen Kurtalic
- Armin Hodzic
- Edis Smajic
- Sasa Maksimovic
- Andrej Todorovic
- Kenin Devedzic
- Eldin Hasanbegovic
- Amar Kovcic
- Eldin Omerovic
Eto potpisali Rastoka i Buljic, napravit cu tamo na ''igracki kadar i transferi'' listu da mozemo pratiti
Jedan grad, jedna ljubav!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.